Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 266
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αχ βρε δελφινι μου μπαινω στο φορουμ να δω τι νεο υπαρχει, και εσυ ακομα κολλημενη στα ιδια και ιδια και ιδια...
    Οχι δεν εγινες ρεζιλι!!
    αλλα μην ξεχνας, ο κοσμος γουσταρει χαβαλε, και σωστος να εισαι, αν ο αλλος θελει να χαβαλεδιασει, θα βρει στραβο στο ισο και απο τη μυγα θα βγαλει ξυγκι...

Οι αλλες που λες δεν ειναι πιο εξυπνες, οχι, δεν ειναι θεμα IQ, ισως ειναι θεμα ποσο επικοινωνιακος εισαι, τι τρελα πουλας στους αλλους, τι εικονα δινεις...
    Εγω τι να πω που εγινα ρεζιλι απο μια μανα ψυχωσικη?? και τι εγινε? να κατσω να πεθανω τωρα?? σιγα....αφου τα δυσκολα περασαν!

Ναι έτσι είναι Μάρα μου. Επίσης η μαμά μου μας λέει ότι εγώ και ο αδελφός μου δεν είμαστε σαν τα άλλα τα έξυπνα παιδιά ούτε και σαν τα άλλα τα χαζά παιδιά και ότι είμαστε σε μια ενδιάμεση εμετική κατάσταση. Έξυπνες εννοεί αυτές που δουλεύουνε ή είναι παντρεμένες και χαζά λέει κάποια που είχαμε στο χωριό που τρελαθήκανε που δεν παντρευτήκανε και παίρνουνε τους δρόμους σαν τρελοί ή κάποια με νοητική στέρηση που είχαμε στο χωριό. Ρε συ, Μάρα τι με λέει είναι δυνατόν???? Αυτή η μάνα μου ώρες ώρες θέλει σκότωμα πραγματικά... Εσύ συμφωνείς με αυτά που λέει ότι είμαστε σε μια ενδιάμεση κατάσταση δηλαδή? και αυτό γιατί επειδή δεν δουλεύουμε???

Senior Member
    Δελφινι, αφου δουλευες πριν καιρο...προσωρινο ειναι που δεν δουλευεις τωρα. Αμα ψαξεις λιγακι, μια δουλιτσα θα τη βρεις.
    Η μαμα σου την αποψη της λεει, απο τη σκοπια της μιλαει, παπαγαλιζει το ποιηματακι που της εμαθαν οι γονεις της και η κοινωνια ετσι οπως την αντιληφθηκε.
    Εσυ εκανες ενα βημα πιο περα, σπουδασες, διαβασες, σκεφτηκες λιγο παραπανω, εφαγες χοντρα χαστουκια απο κοινωνια και ζωη, επιασες πατο και ξανασηκωθηκες, και συνεχιζεις ακαθεκτη. Η μανα σου δεν περασε τις δυσκολιες που περασες εσυ με την ξεπετα του γκομενου, το παλαιο και την ψυχωση. Ουτε σε ενιωσε ποτε για να μιλαει ετσι, απο το βολεμα της να σε κρινει και να σε κατακρινει.

Δελφινι με το πολυ μπλα-μπλα ακρη δεν βγαζουμε. Η ζωη θελει δραση! ασε τη μανα σου και πες μου για το γυμναστηριο? πας? απο κιλα πως τα παμε? σου αρεσουν τα προγραμματα? με τις κοπελες εκει πως τα πας? βρηκες καμια νεα φιλη??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Στο γυμναστήριο τα πάω μια χαρά. Μου αρέσει πολύ και κάνω όλα τα προγράμματα. Άρχισα πάλι δίαιτα. Με όλους μιλάμε εκεί στο γυμναστήριο και έχουμε καλές σχέσεις αλλά δεν ανοίχτηκα παραπάνω να βγω με καμιά κοπέλα για καφέ.

Nefeli28
    Guest
    Συνεχισε Δελφινι. Σιγα σιγα γινονται οι αλλαγες, αρκει να πηγαινεις προς αυτες.
    Μην περιμενεις δραματικες αλλαγες, η μικρη μετακινηση σημερα σημαινει κατι μεγαλυτερο αυριο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    το γυμναστήριο τα πάω μια χαρά. Μου αρέσει πολύ και κάνω όλα τα προγράμματα. Άρχισα πάλι δίαιτα. Με όλους μιλάμε εκεί στο γυμναστήριο και έχουμε καλές σχέσεις αλλά δεν ανοίχτηκα παραπάνω να βγω με καμιά κοπέλα για καφέ .
    Εξαιρετικα!!! αυτα ειναι....
    ποιο προγραμμα σου αρεσει πιο πολυ??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εξαιρετικα!!! αυτα ειναι....
    ποιο προγραμμα σου αρεσει πιο πολυ??
    Μου αρέσει ένα πρόγραμμα αερόμπικ το cardio,το στεπ, ένα πρόγραμμα που καις θερμίδες που λέγεται body pump, pilates.

Senior Member
    Μου αρέσει ένα πρόγραμμα αερόμπικ το cardio,το στεπ, ένα πρόγραμμα που καις θερμίδες που λέγεται body pump, pilates
    Τελειαααα!!!!
    Keep up the good work!!!
    Για το νουμερο των κιλων μη σκας! απολαυσε τα προγραμματα, προσεξε και τη διατροφη σου, και θα τα χασεις χωρις πιεση.

Senior Member
    Μου αρέσει ένα πρόγραμμα αερόμπικ το cardio,το στεπ, ένα πρόγραμμα που καις θερμίδες που λέγεται body pump, pilates.
    Δελφίνι αυτά τα προγράμματα που λες είναι μόνο για γυναίκες ή μπορώ να τα κάνω κι εγώ?
    Πρόσεξε τι θα μου πεις γιατί θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν!

Senior Member
    φυσικα μπορεις κι εσυ, σταυρε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φυσικα μπορεις κι εσυ, σταυρε
    Remedy Thanx!
    Aλλά εδώ που τα λέμε,δεν είναι και ότι πιο αρσενικό για έναν άντρα να κάνει Pilates!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Remedy Thanx!
    Aλλά εδώ που τα λέμε,δεν είναι και ότι πιο αρσενικό για έναν άντρα να κάνει Pilates!!
    λοιπον ,μιας κα ιτο απομονωνεις το πιλατες, κι επειδη τυχαινει να ειναι η αγαπημενη μου γυμναστικη, παραδεχομαι
    οτι απο οσα ανεφερε, ειναι η λιγοτερο αγαπητη απο ανδρες, ΕΧΕΙ ομως ανδρες.
    σε τμημα 10 ατομων που ειχαμε πχ, ειχε 3 ανδρες, αλλα ειχε.
    μια χαρα γιουνισεξ ειναι, δεν εχει μπαλετο, απλα δεν το προτιμουν, γιατι συνηθως προτιμουν αεροβικη ασκηση οι ανδρες.
    για μενα ειναι η τελεια γυμναστικη , αλλα δεν ειναι αεροβικη, δεν την αντεχω την αεροβικη κι ας καιει παραπανω.
    την προτεινω ανεπιφυλακτα. γυμναζει ολους τους μυς και προστατευει αρθρωσεις, μεση κλπ που καταπονουνται με την πολυ δυναμικη γυμναστικη, στεπ, κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λοιπον ,μιας κα ιτο απομονωνεις το πιλατες, κι επειδη τυχαινει να ειναι η αγαπημενη μου γυμναστικη, παραδεχομαι
    οτι απο οσα ανεφερε, ειναι η λιγοτερο αγαπητη απο ανδρες, ΕΧΕΙ ομως ανδρες.
    σε τμημα 10 ατομων που ειχαμε πχ, ειχε 3 ανδρες, αλλα ειχε.
    μια χαρα γιουνισεξ ειναι, δεν εχει μπαλετο, απλα δεν το προτιμουν, γιατι συνηθως προτιμουν αεροβικη ασκηση οι ανδρες.
    για μενα ειναι η τελεια γυμναστικη , αλλα δεν ειναι αεροβικη, δεν την αντεχω την αεροβικη κι ας καιει παραπανω.
    την προτεινω ανεπιφυλακτα. γυμναζει ολους τους μυς και προστατευει αρθρωσεις, μεση κλπ που καταπονουνται με την πολυ δυναμικη γυμναστικη, στεπ, κλπ
    70% -30& η αναλογία???Άντε ρε συ.Εγώ εκτιμούσα μια αναλογία 90% - 10%!
    Έκανε μία πρώην μου θυμάμαι και τότε (2010),ήταν όλες γυναίκες στο τμήμα της!Ούτε ένας άντρας!!
    Από ηλικίες τι παίζει?

Senior Member
    70% -30& η αναλογία???Άντε ρε συ.Εγώ εκτιμούσα μια αναλογία 90% - 10%!
    Έκανε μία πρώην μου θυμάμαι και τότε (2010),ήταν όλες γυναίκες στο τμήμα της!Ούτε ένας άντρας!!
    Από ηλικίες τι παίζει?
    ετυχε.
    μπορει σε αλλα τμηματα να τυχει και το 90- 10 που λες.
    και να σου πω μαλιστα οτι ηταν στουντιο- πιλατες, δεν ηταν απο τα γυμναστηρια που εχουν πολλα προγραμματα αλλα ΚΑΙ πιλατες.
    σε τετοιο γυμναστηριο, ισως εχει ακομα πιο πολλους ανδρες γιατι συχναζουν πολλοι.
    παντως ενω μεχρι το 2010 που λες ηταν ακριβο τμημα γιατι δεν το ηξεραν πολλοι, το εχουν βαλει πλεον σε ολα τα γυμναστηρια και ειναι προσιτες οι τιμες, πιστευω και οτι τωρα θα εχει πιο πολλους ανδρες. εγω δεν εχω εδω που μενουμε γυμ με πιλατες, και γιαυτο δεν κανω γυμναστικη αν και θα το θελα πολυ.

παντως κι αυτοι (οι ανδρες) που ερχονταν και αρρενωποι ηταν και μια χαρα αντιμετωπιση ειχαν απο ολες, μην το σκεφτεσαι σαν τμημα χορου. καμια σχεση. γυμναστικη ειναι.
    εχει το κοινο που εχει η σουηδικη γυμναστικη, για να καταλαβεις. επισης δεν την πολυπροτιμουν οι ανδρες.

Senior Member
    Μάλιστα..Τhanx για την ενημέρωση Remedy!!!Λες να πάω?Φοβάμαι πως θα προσπαθώ να αποδείξω πως...δεν είμαι Gay!Αλλά θα πρέπει να ξεκολλήσω μάλλον από τέτοιες ιδέες!

**Kρίμα που λείπει και το Δελφίνι να μας πει την γνώμη της!!

Senior Member
    Μάλιστα..Τhanx για την ενημέρωση Remedy!!!Λες να πάω?Φοβάμαι πως θα προσπαθώ να αποδείξω πως...δεν είμαι Gay!Αλλά θα πρέπει να ξεκολλήσω μάλλον από τέτοιες ιδέες!

**Kρίμα που λείπει και το Δελφίνι να μας πει την γνώμη της!!
    φιλε μην το κανεις....
    θα σου βαλανε σταμπα....ο αδερφατος
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Page 13 of 18 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast