Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 266
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και ομως γινεται μαρα
    Τι εννοείς???....

Senior Member
    ξερει η μαρα τι ενοω δελφινι
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ξερει η μαρα τι ενοω δελφινι
    Εγώ όμως δεν ξέρω. Θα μου πεις? Τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου, Nick!!! χαχαχα

Banned
    Δελφίνι και εγώ πιστεύω ότι κάτι μαγικό έκανες..10 κιλά επιπλέον βάρος είναι 70.000 επιπλέον θερμίδες.Οταν ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται κοντά στις 2000 θερμίδες την ημέρα ίσως και λιγότερο για να διατηρεί το βάρος που είναι χωρίς παράλληλα να ασκείται,ε κάποιο μαγικό έκανες δεν εξηγείται αλλιώς!! εσύ έκανες και γυμνάστηριο που σημαίνει ότι έχανες και θερμίδες με την άσκηση!! πως κατάφερνες να χωράς τόσο φαγητό!! πάντως ρε συ το σεπτέμβρη που έγραφες πάλι τα ίδια πως να χάσεις τα κιλά και εγώ τότε πάλευα με την συναισθηματική υπερφαγία ήμουν 87 κιλά και εσύ 73 και χάρη στις μαγικές δυνάμεις της μάρας είχες ξεκινήσει και γυμναστήριο .Εγώ τώρα είμαι 80 και εσύ 83!! Ε κάποιο μαγικό έκανες ή κάτι δεν έκανες καλά..Δεν εξηγείται αλλιώς..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Δελφίνι και εγώ πιστεύω ότι κάτι μαγικό έκανες..10 κιλά επιπλέον βάρος είναι 70.000 επιπλέον θερμίδες.Οταν ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται κοντά στις 2000 θερμίδες την ημέρα ίσως και λιγότερο για να διατηρεί το βάρος που είναι χωρίς παράλληλα να ασκείται,ε κάποιο μαγικό έκανες δεν εξηγείται αλλιώς!! εσύ έκανες και γυμνάστηριο που σημαίνει ότι έχανες και θερμίδες με την άσκηση!! πως κατάφερνες να χωράς τόσο φαγητό!! πάντως ρε συ το σεπτέμβρη που έγραφες πάλι τα ίδια πως να χάσεις τα κιλά και εγώ τότε πάλευα με την συναισθηματική υπερφαγία ήμουν 87 κιλά και εσύ 73 και χάρη στις μαγικές δυνάμεις της μάρας είχες ξεκινήσει και γυμναστήριο .Εγώ τώρα είμαι 80 και εσύ 83!! Ε κάποιο μαγικό έκανες ή κάτι δεν έκανες καλά..Δεν εξηγείται αλλιώς..
    Εντάξει είχα σκοπό και εγώ να αρχίσω γυμναστήριο δεν ήταν μόνο από την προτροπή της Μάρας , που την ευχαριστώ πολύ για όσα έκανε και την χρειάζομαι, αν δεν με βαρεθεί. Κάτι έκανα, ναι ρε παιδιά, είμαι αδιόρθωτη. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, μα πολύ άσχημα, πραγματικά, που έβαλα τόσα κιλά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι για αυτοκτονία είμαι πολύ ηλίθια.

Βάζω πολύ εύκολα κιλά ..... Τι να πω? Τόσο πολύ να έτρωγα?? Δεν νομίζω! Είναι ορισμένοι τρώνε, τρώνε και δεν βάζουνε γραμμάριο.

....και αυτές οι τόσο μεγάλες αυξομειώσεις βάρους μόνο καλό δεν κάνουνε....κλαψ , σνιφ
    Last edited by δελφίνι; 05-02-2017 at 19:54.

Senior Member
    Αν ειναι να εχεις βαλει τοσα κιλα και να πηγαινεις και γυμναστηριο, μηπως να το κοψεις? Το γυμναστηριο εννοω
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Αν ειναι να εχεις βαλει τοσα κιλα και να πηγαινεις και γυμναστηριο, μηπως να το κοψεις? Το γυμναστηριο εννοω
    Όχι το γυμναστήριο μου αρέσει και για πολλούς άλλους λόγους πλην του αδυνατίσματος.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μήπως τρως ότι σαβούρα υπάρχει και έβαλες τόσα κιλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μήπως τρως ότι σαβούρα υπάρχει και έβαλες τόσα κιλά?
    Δεν νομίζω! Μήπως τρώω πολύ ψωμί λέω εγώ.

Senior Member
    ψωμι,τηγανιτα,χοιρινα,φαστ φοοντ,λαδι,λιπαρα τυροκομικα...

εαν θες να αδυνατησεις πρεπει να τα κοψεις ολα αυτα
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν νομίζω! Μήπως τρώω πολύ ψωμί λέω εγώ.
    Ε τότε ελάττωσε το!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ε τότε ελάττωσε το!
    Ε ναι έτσι είναι!!! Αυτό θα το κάνω.

Senior Member
    Αχ βρε παιδιά ο μπαμπάς μου τρελάθηκε που πάχυνα πάλι ...... με λέει ότι πήρα την κάτω βόλτα ότι δεν θα αδυνατίσω ποτέ και στενοχωρήθηκε πολύ.

Μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα??? Μήπως είναι από τα χάπια που τα ξανάρχισα ???? Θα τρελαθώ πώς έβαλα πάλι 10 κιλά???? Μήπως πρέπει να πάω σε ψυχολόγο?
    Last edited by δελφίνι; 05-02-2017 at 23:25.

Senior Member
    Δελφινι, μηπως επειδη εφτασες τα 73, το πηρες επανω σου και σταματησες το γυμναστηριο, συν οι γιορτες, χριστουγεννα, πρωτοχρονια, γλυκα, κουραμπιεδες, φαγητα, τσουρεκια, κατεληξες να παρεις τα 10 κιλα?
    Δεν ειναι ψυχολογικο το θεμα, το θεμα ειναι τι και ποσο τρως! συνεχισε το γυμναστηριο καθημερινα, ζυγιζεσαι καθημερινα, με υπομονη γιατι θαυματα δεν γινονται, και τρως με υπευθυνοτητα!

δες το χασιμο των κιλων σαν μια ασκηση που πρεπει να κανεις για να γινεις πιο υπευθυνη στις επιλογες σου!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ναι Μάρα έχεις δίκαιο πρέπει να πεισμώσω..... θα προσπαθήσω πολύ θέλω να γίνω μανεκέν...

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast