Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 266
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι δυστυχώς. Το προσπάθησα αλλά δεν γίνεται άλλωστε θέλω και παρέα δεν μπορώ να μένω μόνη μου εντελώς. Το αδελφό μου δυστυχώς δεν μπορώ να τον αποφύγω γιατί υπάρχει και οικονομικό πρόβλημα αφού δεν δουλεύω. Ίσως μείνω στο άλλο μας το σπίτι αν αυτό είναι λύση και να μην ξαναδώ τον αδελφό μου στην ζωή μου ποτέ ξανά. Κρίμα να μην έχω έναν αδελφό που να συνεννοούμαι μαζί του. Ευτυχώς όμως έχω καλούς γονείς που με αγαπάνε και με φροντίζουνε όποτε τους έχω ανάγκη από αδελφό όμως ατύχησα. Είναι τρελός και καθυστερημένος μας δέρνει όλους στο σπίτι.
    1)Κάνε το as soon as possible!
    2)Αγάπη σου δείχνει η μάνα σου που σε υποτιμά κλπ.?

Senior Member
    Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι δυστυχώς. Το προσπάθησα αλλά δεν γίνεται άλλωστε θέλω και παρέα δεν μπορώ να μένω μόνη μου εντελώς. Το αδελφό μου δυστυχώς δεν μπορώ να τον αποφύγω γιατί υπάρχει και οικονομικό πρόβλημα αφού δεν δουλεύω. Ίσως μείνω στο άλλο μας το σπίτι αν αυτό είναι λύση και να μην ξαναδώ τον αδελφό μου στην ζωή μου ποτέ ξανά. Κρίμα να μην έχω έναν αδελφό που να συνεννοούμαι μαζί του. Ευτυχώς όμως έχω καλούς γονείς που με αγαπάνε και με φροντίζουνε όποτε τους έχω ανάγκη από αδελφό όμως ατύχησα. Είναι τρελός και καθυστερημένος μας δέρνει όλους στο σπίτι.
    Γιατί χρησιμοποιείς αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον αδερφό σου; ....Ο τρόπος που εκφραζόμαστε, χαρακτηρίζει πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό!

Banned
    Ναι αλλά τώρα πια σας δέρνει μια φορά το χρόνο...και πιο σπάνια..
    Τι να σου πω ρε δελφίνι..Αν σε θεωρώ αδίστακτη που έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου όταν γράφεις όλα αυτά? Επειδή έχω κάποιο διάστημα στο φόρουμ και παρακολουθώ κάπου-κάπου τα θέματα που ανοίγεις,
    Είμαι βέβαιος τι θα σκεφτείς ανάλογα την απάντηση που θα σου δώσω.Αν σου πω ναι,θα αντιδράσεις,θα πεις ότι αυτό έγινε πριν 20 χρόνια,εξομολόγηθηκες αυτή την αμαρτία και τώρα πια δεν ισχύει και δεν σε απασχολεί..
    Αν σου πω όχι,θα ξαναρωτήσεις το ίδιο πράγμα ή θα το πας πιο πέρα και θα σε συγκρίνεις με γνωστές μονδέλες..τύπου τζούλιας και ντούβλη..
    Ε δε ξέρω πραγματικά τι να σου απαντήσω...Η mara.z μάλλον έχει τον τρόπο να σε "χειρίζεται" σωστά για να έχεις την ψευδαίσθηση ότι νιώθεις καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ναι αλλά τώρα πια σας δέρνει μια φορά το χρόνο...και πιο σπάνια..
    Τι να σου πω ρε δελφίνι..Αν σε θεωρώ αδίστακτη που έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου όταν γράφεις όλα αυτά? Επειδή έχω κάποιο διάστημα στο φόρουμ και παρακολουθώ κάπου-κάπου τα θέματα που ανοίγεις,
    Είμαι βέβαιος τι θα σκεφτείς ανάλογα την απάντηση που θα σου δώσω.Αν σου πω ναι,θα αντιδράσεις,θα πεις ότι αυτό έγινε πριν 20 χρόνια,εξομολόγηθηκες αυτή την αμαρτία και τώρα πια δεν ισχύει και δεν σε απασχολεί..
    Αν σου πω όχι,θα ξαναρωτήσεις το ίδιο πράγμα ή θα το πας πιο πέρα και θα σε συγκρίνεις με γνωστές μονδέλες..τύπου τζούλιας και ντούβλη..
    Ε δε ξέρω πραγματικά τι να σου απαντήσω...Η mara.z μάλλον έχει τον τρόπο να σε "χειρίζεται" σωστά για να έχεις την ψευδαίσθηση ότι νιώθεις καλά.
    Ρε συ Αντμοράλ δεν ξέρεις αν είμαι αδίσταχτη ή όχι με όλα αυτά που σου είπα ???? Όχι δεν είμαι είναι η απάντηση και είναι ηλίου φαεινότερο. χα!

Nefeli28
    Guest
    Ε αντε δοξα τω θεω, φτασαμε στο τελος.
    Δελφινι=οχι αδιστακτη
    Αμην.

Banned
    Ρε συ Αντμοράλ δεν ξέρεις αν είμαι αδίσταχτη ή όχι με όλα αυτά που σου είπα ???? Όχι δεν είμαι είναι η απάντηση και είναι ηλίου φαεινότερο. χα!
    Δελφίνι το πιστεύεις πραγματικά αυτό? Η αύριο πάλι θα γυρίσεις στα ίδια?
    Γιατί αν το πιστεύεις έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων σου και είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε ως μέλη του φόρουμ.Να ανοίξω άμα είναι απόψε που θα βγω belvedere στην υγειά σου για το σημαντικό βήμα που έκανες ως προς την καλυτέρευση της ζωής σου.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι έτσι. Η μαμά μου λέει ότι όλοι οι κακοί αυτοκαταστρέφονται υπονοώντας ότι και εγώ είμαι κακιά που αυτοκαταστρέφομαι.

Senior Member
    Δελφινι σιγα μην εχεις και αντικοινωνικη διαταραχη αραξε λιγο εδω εγω δεν ειμαι αδιστακτος που εχω και ποινικο μητρωο....ελα λιγο στα συγκαλα σου

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι έτσι. Η μαμά μου λέει ότι όλοι οι κακοί αυτοκαταστρέφονται υπονοώντας ότι και εγώ είμαι κακιά που αυτοκαταστρέφομαι.
    πες της οτι μερικοι δεν ειναι
    κακοι, αλλα εχουν κακους γονεις που τους εχουν καταστρεψει, υπονοωντας το σντιστοιχο...

Banned
    Συμφωνω με τη Ρεμεντυ..κοιταξε να βρεις δουλεια στο δημοσιο να φυγεις..μπορεις σαν ΑΜΕΑ να μπεις με παραπανω πιθανοτητες επειδη εμεις δεν μπορουμε να δουλεψουμε υπο δυσκολες συνθηκες και πιεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πες της οτι μερικοι δεν ειναι
    κακοι, αλλα εχουν κακους γονεις που τους εχουν καταστρεψει, υπονοωντας το σντιστοιχο...
    Δηλαδή δεν πιστεύετε ότι οι κακοί αυτοκαταστρέφονται ε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Συμφωνω με τη Ρεμεντυ..κοιταξε να βρεις δουλεια στο δημοσιο να φυγεις..μπορεις σαν ΑΜΕΑ να μπεις με παραπανω πιθανοτητες επειδη εμεις δεν μπορουμε να δουλεψουμε υπο δυσκολες συνθηκες και πιεση
    Δεν είμαι ΑΜΕΑ.

Senior Member
    Δεν είμαι ΑΜΕΑ.
    Kαλά στα λέει η Always Sad.

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Kαλά στα λέει η Always Sad.
    Ευχαριστώ Σταύρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Το πρόβλημα είναι ότι η δελφίνι δεν εχει ζήσει αυτό το είδος ζωής και αναμφίβολα είναι κάτι που της λείπει.Για να ηρεμήσει πρέπει να φάει τα μούτρα της κατα μια έννοια και απο αυτή την πλευρά ώστε να μπορεί να συγκρίνει τι της ταιριάζει περισσότερο..
    Το θεωρώ άτοπο να προσπαθουμε οπωσδήποτε να βρούμε δυστυχία σε εναν τρόπο ζωής,προκειμένου να πείσουμε καποιον που θέλει να βιώσει και αυτή την πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης με επιχειρήματα τέτοιου τύπου..ότι και καλά πάλι δυστυχισμένη θα είναι..
    Μπορεί η δελφίνι να θέλει να είναι νοικοκυρουλα.
    Δηλαδή αυτή μπορεί να είναι και καλό κορίτσι?????

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast