ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 11 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 162

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ

Καλησπέρα σε ολους, το μήνυμα μου θα είναι μεγάλο οπότε σας ευχαριστώ εξαρχής αν το διαβάσετε ολο. Είμαι 21 ετών και πέρυσι τέτοια εποχή εκανα μια σχέση η οποία διήρκεσε ένα χρόνο με έναν συμφοιτητή μου ένα χρόνο μικρότερο μου.
    Τον γνώρισα σε μια εκδρομή της σχολής μας ενώ δυο εβδομάδες πριν είχα χωρίσει απο μια σχέση δυο χρονων πολυ κακή και βασανιστικη με πολλα ον και οφ για την καρδιά και την αυτοπεποίθησή μου η οποία διήρκησε δυο χρόνια . Ο συμφοιτητής μου ( οπως θελω να τον λεω πλεον ) ήξερε πως ειχα χωρίσει πολυ πρόσφατα και παρόλα αυτα μετα το πρώτο μας φιλί αποφασίσαμε να μιλάμε , να έχοτμε επαφές και όπου βγει. Και απο κείνο το σημείο της ζωής μου ξεκίνησε μια μαγική περίοδος κατά την οποία ενιωθα τοσο τυχερη και ευχαριστούσα τον θεό που γνωρισα εναν τετοιο ανθρωπο. Ηταν μαζι μου γλυκος , προστατευτικός, γενναιοδωρος , ειλικρινης, έτοιμος να προχωρήσει και να πονταρει συναισθηματικα στην σχέση μας . Λίγο πριν τα φτιάξουμε λοιπον ένας κοινός μας φίλος μου είπε πως ειναι πολυ καλο παιδι αλλα για παρεα μονο! δεν κανει σχεσεις, δεν παιρνει σοβαρα τα κοριτσια, δεν δένεται ...δεν ...δεν ...δεν .
    Δεν τον ακουσα. Ο ίδιος ο συμφοιτητής μου δεν μου είχε δώσει το παραμικρο δικαιωμα να αμφιβαλλω για αυτον και οταν ήμασταν πια μαζι μου εξομολογήθηκε πως δεν δείχνει την ψυχη του σε κανεναν , ούτε καν οι φίλοι του δεν ξέρουν ποιος πραγματικά είναι προτιμά να δείχνει ένα προσωπείο ωστε να μην πληγωνεται ,δεν κάνει σχέσεις αλλά πολυ επιφανειακές κρυφές ξεπέτες γιατι είναι και απο μια επαρχιακή κοινωνία, αλλά κατι μέσα του του λέει μαζί μου να είναι αληθινός, να κάνει σοβαρη σχέση, να μου τα δώσει ολα. Και έτσι κ έγινε.
    Η σχέση μας λοιπόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η κοινή μας παρέα έμεινε εκπληκτη απ το πόσο καλά τα πηγαίναμε μας καμαρωναν , μας ψιλοζήλευαν κιολας.Και η αλήθεια είναι πως είχαμε την λεγόμενη ιδανική σχέση στα μάτια του βρήκα έναν αδερφό , έναν φίλο, έναν σύντροφο, ήμουν ευτυχισμένη για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα έναν ανθρωπο να με προσέχει , να με φροντίζει , να με σέβεται , να νοιάζεται να τα βρούμε αν τσακωνόμαστε και επειδή εδω στην αθήνα μένει μόνος του φτάσαμε στο σημείο να συζούμε γνωρισε την οικογενειά μου, γνώρισα την δική του και παρ ολο που η μητέρα του δεν πολυχαιροταν για το πόσο δεσμευτήκαμε αυτο δεν μας εμπόδισε να κάνουμε όνειρα για το μέλλον μας για τα μωρα μας, πήγα και στο πατρικό του χαρακτηριστικά λεγαμε ο ένας στον άλλον πως γίναμε μια μικρή οικογενεια , μέχρι να μεγαλώσει, το είχαμε συζητησει κιολας πως εαν έμενα εγκυος θα το κρατούσαμε. Και κάπου εκεί ήρθε η πραγματικότητα και μας τσάκισε, ξαφνικά δεν ήθελε να βγαίνω με τις φίλες μου, να βγαίνω βράδυ καθολου , ολος μου ο κόσμος επρπε να ειναι αυτος. Οτιδήποτε ηταν υποπτο, ο οποιοσδήποτε ηταν καποιος που μ την έπεφτε για φίλους δεν το συζητώ. Και κάπως ετσι απομακρυνθήκαμε απο ολους έχασα τις φίλες μου οι οποίες με παράτησαν γτ μου έλεγαν πως όλο είμαι σπίτι με τον δικό μου, δεν εβλεπα ουτε καν την οικογενεια μου οσο ηθελα , οπου πηγαινα επρπε να παιρνω ειδική άδεια ωσπου κατέληξα να μην πηγαίνω πουθενά ποσο μαλλον δε οταν εφευγε στην πολη του επρεπε να είμαι μέρα νυχτα σπιτι όμως τότε δεν με πείραζε γιατι φαντάζομουν πως αυτό είναι το τίμημα του άντρα που θα παντρευτώ και της πραγματικής αγάπης. Ωσπου φτάσαμε σε σημείο να κλείσω και όλα τα σόσιαλ μιντία μου και εκεί εξαφανιστηκα εντελώς απ τον κόσμο.Και καταλήξαμε να ειμαι συνεχώς σπίτι να κάνω δουλειες , να παχαινω , να τον ακουω σε όλα , ενω ήμουν μια εικοσάχρονη κοπέλα γεμάτη ζωή , πρόσεχα την εμφάνιση μου είχα φίλους , φίλες , έβγαινα , αυτο δεν άντεχε και μου ρούφηξε όλη την ζωή .Παρόλα αυτα δεν ειπα κατι. Καπου εκει και γυρίζοντας απ τις διακοπές μας, καταλαβα πως και εκείνος βαρέθηκε να ειμαστε κλεισμένοι σε ένα σπιτι μέρα νυχτα και μου το εδειχνε με τον τρόπο του,πολλα νευρα , καθολου ορεξη να κανουμε το οτιδηποτε , μας βαλτωσε με λιγα λογια οχι μονο ήταν εκεινος που με την ανασφαλεια του και τις απαγορευσεις του αρρωστησε την σχέση μας αλλα ήταν έτοιμος και για τσακωμό ανα πασα στιγμή . Και πανω εκει που τσακωνομασταν καθε μερα για το οτιδηποτε απ το πλυντηριο μεχρι τον φουρνο μικροκυματων, πλεον δεν με εκανε να νιωθω καλα για μενα μεσα μου και εξω μου του είπα δυο φορές τέλος. Αυτο είναι και το δικό μου αρνητικό που το κάνω σε καθε σχέση , πανω σε εναν τσακωμο για να καταλαβω πως ο αλλος νοιαζεται ακομη και οτι θα τρέξει να παλεψει , να σωσει, να διορθωσει πεταω ενα τελος. αυτος ομως το πηρε αλλιως οχι ως κινητρο να ταρακουνηθει εκλαιγε και μου ελεγε πως μπορω να του λεω τελος και να παιζω μαζι του και να ειμαι παρων απων και μαλλον δεν ημουν ο ανθρωπος της ζωης του για να τα κανω αυτα .Παρ ολα αυτα του ειπα πως δεν το εννουσα γιατι εχω και αλλα πραγματα να δωσω κ μου ειπε πως την τριτη φορα που θα το πω θα τελειωσει κ στα αληθεια.Απο κει και περα ήμασταν στον πατο , μου ελεγε πως δεν κανει πια ονειρα για μας πραγμα που αποδομησε ολη τη σχεση , πως θελει να βλεπει και φιλους του αλλα εγω για εναν καφε το πολυ μετα παλι σπιτι. Σηκωθηκε αρον αρον 20 μερες πριν τα χριστουγεννα και πηγε στην πολη του και εκει τον εβλεπα απ το φβ της μαμας μ να ειναι συνεχεια μεσα και εφ οσον ειχε χαθει η εμπιστοσυνη νομιζα πως μιλαει με αλλες και του εστειλα ενα μηνυμα πως δεν αντεχω αλλο κ να το ληξουμε κ ετσι εγινε. Συνεχίσαμε να εχουμε μια μικρη επικοινωνια με την προοπτικη τουλαχιστον να κλεισουμε απο κοντα το θεμα οταν γυρισει αλλα ακομη κ σε αυτη την επικοινωνια μου ελεγε οτι δεν τον σεβομαι γτ πηγα σε συναντηση παλιων συμμαθητων και ανοιξα το φβ διαγραφοντας τις φωτο μας, εχοντας μονο κοριτσια για φιλες και αγορια απ την σχολη μας, και πως αυτος με σεβεται γτ δεν κανει λαικ πουθενα και εκβιαστικα μου ειπε πως αν θελω να μιλησουμε δεν θα πρπ να ξαναβγω βραδυ. Και εκει εγινε ενα κλικ στο μυαλο μου και βγηκα.Και οταν γυρισε δεν ηθελε οντως να μιλησουμε αντιθετα μονο εκλαιγε στην αγκαλια μου και μου ελεγε πως δεν γινεται να φανταστει την ζωη του χωρις εμενα αλλα δεν μπορει να με εμπιστευτει ως κοπελα του γτ του γαμησα την ψυχη που χωρισαμε, γιατι τα εδωσε ολα ,γιατι περασε χαλια οταν χωρισαμε, γιατι θα ξαναφυγω, γιατι θα νομιζει πως εχω αλλους.Το χειροτερο? θεωρει πως ειναι τελειος πως δεν εκανε κανενα λαθος,ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ. Εγω του είπα πως δεν θελω καμμια επαφη πλεον γτ μου ζητησε να μιλαμε και μου ειπε προχωρα χωρις εμενα, και αυτο παλευω να κανω , παλευω μεσα μου συνεχεια και μονο η προοπτικη εκδικησης με κανει κ χαμογελω . Με αφησε μονη μου χωρις φίλες , παλευω να βρω κατι παλιες μου φιλες.Θελω να ευτυχησω και να με βλεπει στην σχολη και να καταλαβει ποσα εγκληματικα λαθη εκανε και κυριως να μετανιωσει για το οτι δεν το παλεψε χτιζοντας κατι ξανα υγιες ομως , αυτο μας το χρωστουσε! Οσον αφορα τον σεβασμο που ουρλιαζε σημερα που κλεινουμε 1 μηνα χωρισμενοι κανει λαικ σε καθε γκομενα και ακολουθει οποια να ναι, πραγμα που κανω σε πολυ μικροτερο βαθμο εγω.Σασ ζητω συγγνωμη που σας κουρασα αλλα δεν εχω καποιον αλλον να μιλησω, μακαρι να διαβασω ειλικρινης γνωμες κ συμβουλες.

Senior Member
    Γειά σου Βενετία!
    Είμαστε συνομήλικοι. Και εγώ, στη γενιά του 1995!

Ήμουν ήρωας που διάβασα όλο αυτό το σεντόνι. Μεγαλύτερη ηρωίδα ήσουν εσύ που ανέχτηκες όλο αυτό το μαρτύριο.
    Τι σατράπης ήταν αυτός; Από που κρατούσε η σκούφια του; Από τη Σαουδική Αραβία;

Δεν είσαι αντικείμενο. Έχεις συναισθήματα, έχεις το δικό σου δίκτυο συναναστροφών. Έχεις δική σου ζωή. Το ότι έχεις έναν πολύ δικό σου άνθρωπο, με τον οποίο περνάτε κάποιες πολύ σημαντικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσεις όλους τους άλλους. Δεν αξίζε δευτερόλεπτο. Ήταν ο,τι πιο ψεύτικο θα μπορούσε να σου τύχει.

Αμ, το άλλο; Σε σύστησε στους γονείς του, ήθελε να σε παντρευτεί... ΉΜΑΡΤΟΝ!
    Θα τίναζες την ακαδημαϊκή σου σταδιοδρομία στον αέρα για να γίνεις μια κυρά, που πλένει, καθαρίζει, βλέπει πρωϊνάδικα, μεσημεριανάδικα, τούρκικα και όταν έρχεται ο κύρης της, του φοράει τις παντόφλες;

Εγώ σαν άντρας, ντρέπομαι ειλικρινά!
    Δεν ζούμε στο 1900.

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Ξέρω έναν τύπο, που δεν αφήνει την γυναίκα του να κάνει add ούτε έναν άντρα, αν εξακριβωμένα δεν είναι συγγενής της. Κατάντια!

Κοίτα μπροστά κοπέλα μου.
    Και για ο,τι θες, όλοι στο φόρουμ θα είμαστε δίπλα σου.
    Καλώς ήρθες!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Κοπελιά άλλον θα βρεις ότι ώρα θέλεις έτσι γίνεται πάντα αλλά μη μας λεσ ότι δε σε αγάπησε σε αγάπησε αλλά δεν είχε εμπειρία και τα κάνε σκατά θα σου πω τι νομίζω ότι έγινε στο παιζε άντρας δυνατοσ κλπ ενώ στην πραγματικότητα ήταν παιδί κι εσύ σα γυναίκα που είσαι το αντιληφθηκεσ μετά από ένα χρόνο συμπέρασμα σε αγάπησε δεν τον αγαπησεσ καλή σου συνέχεια στο ταξίδι σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κοιτα ο επόμενος που θα βρεις να σε ριχνει 2-3 χρονια να χει λιγο μυαλό γιατι οχι μονο δεν πρόκειται να καταλάβει το λάθος του αλλα θα σου ριχνει και ευθυνες. Κομπλεξικός φουλ. Στο χωριο του ετσι τις έχουν ακομα τις γυναικες προφανως. Ευτυχώς που δεν αρπαξες και τιποτα φαπες. Κακώς καθοσουνα τοσο καιρο να υποφερεις κοιτα τις σπουδες σου και θα ρθει η ωρα να κανεις οικογένεια

Σε ευχαριστω πολυ που κατ αρχην διαβασες ολο αυτο το σεντονι οντως :P επίσης σε ευχαριστω πολυ και για τα λογια σου και οσον αφορα το σατραπης εχεις πεσει οσο μεσα δεν φανταζεσαι ( δεν ηθελα να αναφερω και μικρα περιστατικα βίας μικρα αλλα υπαρκτα)Επίσης συγχαρητήρια για το γεγονος οτι είμαστε συνομιληκοι και εχεις αυτο το μυαλο! Σου ευχομαι καλη τυχη σε ολους τους τομεις απο καρδιας!!

Γεια σου σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο και μου απαντησες, θα ηθελα να σε ρωτήσω που το βασίζεις οτι δεν τον αγαπησα? δεδομενου οτι ζητησα να το ξαναπιασουμε απ την αρχη αλλα με εναν υγιη τροπο!! Ισωσ με βοηθησεις να δω πραγματα που δεν βλεπω τωρα

Γεια σου Δημήτρη σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου , να εισαι καλα!!

Banned
    Σιγά ρε παιδιά πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο!! Κι εγώ στις σχέσεις μου έτσι είμαι ζηλιάρα πολύ δεν είναι θέμα φύλου αυτό αλλά απλών μαθηματικών. Στατιστικά, αν παρατηρήσετε τι γίνεται γύρω σας, αν λέω αν μπορείτε, ένας στους 3 χωρίζει γιατί υπάρχει άλλο πρόσωπο!! Κακό ήταν που πρόσεχε ο άνθρωπος μη χάσει την κοπέλα του;; Δηλαδή οκ, την αγαπούσε πολύ, ήταν ο τέλειος σύντροφος, έδειχνε ενδιαφέρον και να τον σταυρώσουμε!! Ε όχι! Στο μόνο που έχω ενστάσεις ήταν η ηλικία, ήταν πολύ μικροί για μια τόσο σοβαρή σχέση και γάμο αλλά το ενδιαφέρον ποτέ δεν ειναι κακό για κάποιον που ξέρει να το αναγνωρίζει!!

Γειά σου!!! σε ευχαριστω και σενα που μου απαντησες και εγω ειμαι ζηλιαρα στις σχεσεις μου ως γνησια σκορπιος ( αν εισαι ή εχεις φίλη θα καταλαβεις ) δεν ξερω την ηλικία σου αλλα μεσα απ την καρδια μου ευχομαι να μην συναντησεις ποτε αυτο το ''ενδιαφερον'' οπως το ονόμασες. Το να σε προσέχει καποιος και να σε εμπιστεύεται ειναι ευλογία, το να θέλει να είσαι μόνος σου για να τα χει καλα με τον εαυτο του ειναι καταρα, γτ καποια στιγμη έρχεται η μερα που ξυπνας και όχι μονο εισαι ολομόναχος αλλα πρπ να ξεκινήσεις απ το μηδέν.Το κυριολεκτικό απόλυτο μηδέν

Banned
    Μα εσύ τον χώρισες, αυτός δεν σκόπευε να σε χωρίσει από ότι κατάλαβα! Φαντάζεσαι ενώ τον ήθελες να είχατε και οι δύο φίλους και φίλες και να ερωτευόταν μια φίλη του;; Πως θα αισθανόσουν τότε; Επιπλέον καμία σχέση δεν είναι τέλεια και μόνο ότι τα πηγαίνατε τόσο καλά αυτό ήταν ευλογία που λες! Πρέπει να εκτιμάμε κάτι όταν το έχουμε και όχι όταν το χάνουμε! Κάποτε θα τον εκτιμήσεις! Και σόρυ αν είμαι απότομη αλλά με τους άλλους είμαι πιο πολύ που αου απάντησαν επειδή δεν μπήκαν στη θέση του πρώην σου!

Senior Member
    Ρε κοπελιά οι γυναίκες δεν αγαπάτε πρώτον δεύτερον άφησες να κάνει κουμάντο υποτίθεται γτ είσαι παραδοσιακή υποτίθεται δηλαδή εσύ καμία ευθύνη όλα αυτοσ εσύ άφησες τι ζωή σου επειδή στο ζήτησε και δεν έχεις καμία ευθύνη μπράβο σου αν είναι έτσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μακαρι να είχαμε και φίλους και φίλες και αν ο άλλος ειναι να ερωτευτει την οποιαδήποτε αλλη φίλη ή ξενη θα το κανει.Με το να τρελαινεται ο καθενας νομίζει πως καταφέρνει ή προλαβαινει κατι? τιποτα. Ή μαλλον κατι καταφέρνει να δυστυχεί τον άλλον . Ήταν πολυς καιρος που δεν τα πηγαίναμε πια καλα και έσκασε οτι είχαμε, ίσως δεν το πρόσεξες . Ενώ εγω τον είχα ελεύθερο σε ολα γιατι αν ο άλλος θέλει να βρει άλλη ή να σε κερατωσει , ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Ξέρω πως τα καλα αγόρια σπανίζουν στις μέρες μας και του εύχομαι καθε ευτυχια αλλα πίστεψε με και εγω ένα καλο κορίτσι είμαι που έγινα και νοικοκυρά και αδερφή και συντροφος και έχασα και οτι ανθρωπο είχα. Θα με ενδιέφερε να ακουσω καποια προσωπική σου ιστορία, γιατι καπου μπερδεύεις την αρρωστημένη αγάπη με την φυσιολογική. Καταλαβαίνω γιατι είσαι απότομη αλλα ως γυναίκα πρεπει να σεβαστείς και να αγαπήσεις και την δική σου φύση

Και ομως φίλε μου οι γυναίκες αγαπαμε , κριμα να το λες αυτο!!! Στο ότι τον άκουσα φυσικα και ευθύνομαι ολοκληρωτικά και απόλυτα.

Banned
    'Ελις οι γυναίκες δεν είμαστε όλες ίδιες πρώτον και στο δεύτερο που λες το θέμα δεν είναι ποιός είναι παραδοσιακός και ποιός το αποδέχτηκε, αλλά αν υπάρχουν τρίτα άτομα σε ένα ζευγάρι είναι πολλές οι πιθανότητες να χωρίσει το ζευγάρι! Αυτός της τα έδινε όλα και δεν τα εκτιμούσε, δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άντρες! Τώρα αυτός θα γυρίσει και θα πληγώσει όποια βρει μπροστά του και δεν φταίνε οι άλλες τίποτα! Επιπλέον εγώ δεν κατηγορώ τόσο την κοπέλα όσο αυτούς που απαντάνε γιατί την κάνουν να πιστεύει πως αυτή δεν έφταιξε πουθενά και έφταιξε μόνο ο πρώην της.....Της έδωσε την ψυχή του και η κοπέλα τον πρόδωσε.....

δεν καταλαβαινεις...δεν πειράζει ο καθένας πορεύεται με βαση τα βιωμάτά του. Όταν κάνεις σχέση παρε καποιον και κλειστον σε καποιο κλουβι μην σε κερατωσει και σορι π στο λεω ετσι αλλα αυτο θες απ οτι φαινεται

Page 1 of 11 123 ... LastLast