ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 162
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Ούτε σε σένα να δίνουμε τότε
    Ξαναδιάβασε τι της έγραφες και σε τι στυλ και τι της λέμε οι υπόλοιποι.
    Φιλικά.

Quote Originally Posted by venetia1995 View Post
    ακριβως οπως το είπες με έχει καταστρέψει. Χώρια την εκμετάλλευση,του έπλενα και του καθάριζα όλη μέρα, όλα περνούσαν απ τα χέρια μου αφού όταν γυρνούσα σπίτι και μύριζαν χλωρίνες τα χέρια μου μου έλεγε η μαμα μου κρίμα τα λεφτά στ ιδιαίτερα και στα φροντιστήρια τοσα χρονια

Τώρα αυτός είναι παρελθόν,ξέχνα τον. : )

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ξαναδιάβασε τι της έγραφες και σε τι στυλ και τι της λέμε οι υπόλοιποι.
    Φιλικά.
    Σε ευχαριστω αλήθεια!!! Δεν χρειάζομαι τόσο αρνητισμό τώρα , κριτική βέβαια για αυτό είμαι εδω αλλά με λίγο καλή πρόθεση και τρόπο ρε παιδια

Senior Member
    ακριβως οπως το είπες με έχει καταστρέψει. Χώρια την εκμετάλλευση,του έπλενα και του καθάριζα όλη μέρα, όλα περνούσαν απ τα χέρια μου αφού όταν γυρνούσα σπίτι και μύριζαν χλωρίνες τα χέρια μου μου έλεγε η μαμα μου κρίμα τα λεφτά στ ιδιαίτερα και στα φροντιστήρια τοσα χρονια
    δεν πειραζει το καταλαβες εστω και αργα αυτο εχει σημασια....καλα εκανες και το τελειωσες....

ακομα μικρη εισαι.....θα καταλαβεις οταν βρεις τον ερωτα της ζωη σου...

χααχχααχ μ θυμισες μια πρωην μ....και αυτη μ επλενε πιατα αλλα χωρις να τις πω,απλα μαλλον ηθελε να δειξει οτι ειμαστε σοβαρα...και μ ελεγε μετα κοιτα τα χερακια μου πως εγιναν χααχαχαχ

Senior Member
    Δεν το καταλαβαινα πριν , αλλα τωρα το βλέπω ξεκάθαρα ότι αν είχαμε μια φυσιολογική σχέση ( όχι τέλεια, δεν υπάρχει αλλά με προβλήματα που δεν καταστρέφουν τα θεμέλια) θα είχε κρατήσει πολυ πολυ περισσότερο ίσως και μια ζωή γιατι ειναι δύσκολο να βρείς την αγάπη σε ολες τις εποχές και ηλικίες , αλλά καλως ή κακως δεν έφερα εγω ολη αυτη την αρρωστια στη σχεση
    Την έφερες και εσύ! Με την αποδοχή όλων αυτών. Μεγάλωσες την "αρρώστια" του. Η δική μας ευθύνη στα πράγματα δεν έχει να κάνει με το φέρσιμο του άλλου, είναι δική μας έτσι κι αλλιώς. Κι όταν ο άλλος είναι σε πιο "αδύναμη" θέση (κι η ανασφάλεια σε κάνει αδύναμο), η ευθύνη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη στο να κρατήσουμε τα όρια.

Στα λέει ωραία η cube αν και λίγο απότομα. Είσαι μικρή ακόμα και όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη πόσο μάλλον σε αυτές τις ηλικίες. Δες το σα μάθημα ο τι εγινε και προχώρα. Καταλαβαίνω οτι είσαι στη φάση του θυμού (κι αυτή στο πρόγραμμα είναι) αλλά μην τον κατηγορείς που έχασες τις φίλες σου. Ήταν δική σου ευθύνη να τις κρατήσεις.

Banned
    Αποχωρώ γιατί δεν μιλώ με σοβαρά άτομα εδώ.......και σόρυ που είπα καληνύχτα δύο φορές.....μεγάλο έγκλημα!! Δεν βλέπω ποτέ σας να βάζετε μυαλό μια ζωή σαν παιδάκια θα κάνετε εδώ μέσα τσάμπα χαλιέμαι για να αποδείξω τι; Ότι μπαίνω στη θέση και του άλλου που φαίνεται να αξίζει σε μένα τουλάχιστον και με πήρατε από τα μούτρα.

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν πειραζει το καταλαβες εστω και αργα αυτο εχει σημασια....καλα εκανες και το τελειωσες....

ακομα μικρη εισαι.....θα καταλαβεις οταν βρεις τον ερωτα της ζωη σου...

χααχχααχ μ θυμισες μια πρωην μ....και αυτη μ επλενε πιατα αλλα χωρις να τις πω,απλα μαλλον ηθελε να δειξει οτι ειμαστε σοβαρα...και μ ελεγε μετα κοιτα τα χερακια μου πως εγιναν χααχαχαχ
    χχαχαχαχαχαχ να ήταν τα πιάτα μόνο καλά θα ήταν. Μ αρέσει να φροντίζω αυτούς που αγαπώ , και να μαγειρεύω να κάνω να ράνω δεν με ενοχλούσε αυτο. Αλλά χάθηκαν τα όρια γιατι βρέθηκα να κάνω μόνο αυτο

Senior Member
    Αποχωρώ γιατί δεν μιλώ με σοβαρά άτομα εδώ.......και σόρυ που είπα καληνύχτα δύο φορές.....μεγάλο έγκλημα!! Δεν βλέπω ποτέ σας να βάζετε μυαλό μια ζωή σαν παιδάκια θα κάνετε εδώ μέσα τσάμπα χαλιέμαι για να αποδείξω τι; Ότι μπαίνω στη θέση και του άλλου που φαίνεται να αξίζει σε μένα τουλάχιστον και με πήρατε από τα μούτρα.
    δενσ πηρε κανενας απο τα μουτρα ,εσυ εχεις ενα επιθετικο υφος σαντ....
    εδω λεμε αποψεις δεν ειμαστε για αντιπαραθεσει.....stay calm
    για μενα δεν αξιζει για σενα αξιζει νταξει διαφερουν οι αποψεις προχωραμε παρακατω

φιλικα

Senior Member
    χχαχαχαχαχαχ να ήταν τα πιάτα μόνο καλά θα ήταν. Μ αρέσει να φροντίζω αυτούς που αγαπώ , και να μαγειρεύω να κάνω να ράνω δεν με ενοχλούσε αυτο. Αλλά χάθηκαν τα όρια γιατι βρέθηκα να κάνω μόνο αυτο
    ε μα δεν ξερεις αυτο π λεει η καλη νοικορυρα ειναι δουλα και κυρα?:p

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Την έφερες και εσύ! Με την αποδοχή όλων αυτών. Μεγάλωσες την "αρρώστια" του. Η δική μας ευθύνη στα πράγματα δεν έχει να κάνει με το φέρσιμο του άλλου, είναι δική μας έτσι κι αλλιώς. Κι όταν ο άλλος είναι σε πιο "αδύναμη" θέση (κι η ανασφάλεια σε κάνει αδύναμο), η ευθύνη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη στο να κρατήσουμε τα όρια.

Στα λέει ωραία η cube αν και λίγο απότομα. Είσαι μικρή ακόμα και όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη πόσο μάλλον σε αυτές τις ηλικίες. Δες το σα μάθημα ο τι εγινε και προχώρα. Καταλαβαίνω οτι είσαι στη φάση του θυμού (κι αυτή στο πρόγραμμα είναι) αλλά μην τον κατηγορείς που έχασες τις φίλες σου. Ήταν δική σου ευθύνη να τις κρατήσεις.
    Γειά σου Ελισάβετ σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Ναι ναι σίγουρα ξέρω πως φταίω και εγω που τα δέχτηκα όλα αυτά , αλλά τον αγαπούσα πολυ και έκανα πίσω όχι απο αδυναμία αλλα γιατι τον δεν ήθελα να τον βλέπω να πληγώνεται, να ενισχύω ανασφάλειες,να μην νιώθει καλα και γιατι επένδυσα σε αυτη τη σχέση. Εγω αντίθετα τον έσπρωχνα να βγει γτ δεν είχε δωσει δικαιωμα και γτ ήθελα να νιωθει ελευθερος

Banned
    δενσ πηρε κανενας απο τα μουτρα ,εσυ εχεις ενα επιθετικο υφος σαντ....
    εδω λεμε αποψεις δεν ειμαστε για αντιπαραθεσει.....stay calm
    για μενα δεν αξιζει για σενα αξιζει νταξει διαφερουν οι αποψεις προχωραμε παρακατω

φιλικα
    Έχω ένα επιθετικό ύφος επειδή μπαίνω στη θέση του αγοριού, και εγώ έτσι σκέφτομαι σαν κι αυτόν είμαι αλλά έχω επίπεδο.......αλλά δεν βλέπω να το αναγνωρίζει κάποιος αυτό εδώ και μου τη δίνει γι'αυτό είμαι επιθετική....αλλά έχω καταλάβει ότι το ζηλεύουμε το κατακρίνουμε.......και δεν λέω και εγώ ζηλεύω εσάς για την ανεμελιά σας.......μακάρι να την είχα κι εγώ αλλά την έχω χάσει.....αλλά όταν θα φάτε τα μούτρα σας γιατί θα καταλάβετε τι είναι ο κόσμος θα είναι αργά......

ε μα δεν ξερεις αυτο π λεει η καλη νοικορυρα ειναι δουλα και κυρα?:p
    Αν το ξέρω λέει?? στο πετσί μου παιδιά!!!

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Ελισάβετ εγώ δεν βλέπω κάποια αρρώστια! Βλέπω ένα ερωτευμένο παιδί που ήθελε να κάνει τα πάντα για να κρατήσει κάποια.........

Έχω ένα επιθετικό ύφος επειδή μπαίνω στη θέση του αγοριού, και εγώ έτσι σκέφτομαι σαν κι αυτόν είμαι αλλά έχω επίπεδο.......αλλά δεν βλέπω να το αναγνωρίζει κάποιος αυτό εδώ και μου τη δίνει γι'αυτό είμαι επιθετική....αλλά έχω καταλάβει ότι το ζηλεύουμε το κατακρίνουμε.......και δεν λέω και εγώ ζηλεύω εσάς για την ανεμελιά σας.......μακάρι να την είχα κι εγώ αλλά την έχω χάσει.....αλλά όταν θα φάτε τα μούτρα σας γιατί θα καταλάβετε τι είναι ο κόσμος θα είναι αργά......
    Σε παρακαλω πολύ για δεύτερη φορά. Φτάνει όλοι καταλάβαμε τι θες να πεις, μην σχολιάζεις αλλο , σε παρακαλω σεβάσου και λίγο τους άλλους! Κανεις δεν μπαίνει εδω για να τσακωθει αλλα για να χαλαρωσει και εσυ μας τσιτώνεις.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΦΤΑΝΕΙ

Senior Member
    οταν τρως τα μουτρα σου ξανασηκωνεσαι...δεν μενεις πεσμενος...αλλιως χανεις την μπαλα..

επισης συμβαινει στην ζωη να τρως τα μουτρα σου,αλλα αυτο τι σημαινει?οτι ολοι ειναι ιδιοι?οι ολοι θα σ εκμεταλευτουν?οχι.....λαθος μεγαλο να μαζοποιεις τα παντα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε παρακαλω πολύ για δεύτερη φορά. Φτάνει όλοι καταλάβαμε τι θες να πεις, μην σχολιάζεις αλλο , σε παρακαλω σεβάσου και λίγο τους άλλους! Κανεις δεν μπαίνει εδω για να τσακωθει αλλα για να χαλαρωσει και εσυ μας τσιτώνεις.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΦΤΑΝΕΙ
    Νομίζω αν δεν της δώσεις σημασία,θα σταματήσει.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast