Results 31 to 45 of 81
Thread: my story
-
08-06-2008, 16:48 #31
αυτη ειναι η αποψη μου.Αυτο πιστευω και το λεω.Και αν δε θες να ακους αποψεις τοτε δε χρειαζεται να σαι στο forum!Ειμαι ειλικρινης.Δε συμφωνουν ολοι παντοτε μαζι σου ,ετσι δεν ειναι?Και δε χρειαζεται να προσβαλλεις εμας και το forum.Av δε σαρεσει απλα φευγεις!!!ΦΙΛΑΚΙΑ.
- 08-06-2008, 20:23 #32
Αφρούλα όντως είναι ένα φόρουμ όπου καλώς ή κακώς ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...
Απ\'ότι τουλάχιστον ξέρω εγώ είναι προπαντώς ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης...Είμαστ� � εδώ για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όχι για να ρίξουμε βολές ο ένας στον άλλον...Και όχι να χειροτερέψουμε-στενοχωρέσουμε-εκνευρίσουμε ο ένας τον άλλον...Αυτό που λέω δεν αφορά μόνο εσένα αλλά δυστυχώς παρατηρούνται πολλά φαινόμενα...Νομίζω δεν χρειάζονται απόλυτες γνωματεύσεις, ειδικά από εμάς που δεν είμαστε ειδικοί! Σεβαστό ότι αποτελεί γνώμη σου αλλά ο τρόπος που την εκφράζεις είναι κάπως άσχημος κατά την ταπεινή μου γνώμη...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
08-06-2008, 21:10 #33
ειμαι ειλικρινης και λεω την αληθεια κατε με.Μπορει να ειμαι αποτομη αλλα ειμαι αληθινη!!!φιλακια
08-06-2008, 21:44 #34
Ναι το σημαντικότερο είναι να είμαστε αληθινοί. Απλά δε χρειάζεται να βγάζουμε πορίσματα αν δεν είμαστε ειδικοί.
Εσύ πως θα ένιωθες αν σου λέγαν κάτι απόλυτο χωρίς να είναι ειδικοί;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
08-06-2008, 22:08 #35
afrula και γω θα μπορουσα να γραψω οτι θελω για το προβλημα σου.αλλα επειδη δεν ξερω δεν μιλαω.αυτο ζητησα και απο σενα.
good night afrula
09-06-2008, 01:48 #36
gamder11 κάνεις συζητήσεις με κάποιο ψυχολόγο? Αν ναι εφόσον και ο ψυχιατρός είπε ότι δεν χριεάζεται φαρμακοθεραπεία πιστεύω (προσωπικη πάντα άποψη) θα σε βοηθήσει ώστε να βρεις ενα τρόπο να διαχειρίζεσαι τις αγωνίες που προκαλούν τέτοιου είδους σκέψεις, η οπτική γωνία απο την οποία κοιτάς ενα αντικείμενο κάθε φορά σου αποκαλύπτει χαρακτηριστικά του που δεν είχες δεί ποτέ, κάπως έτσι είναι και ή ζωη αν αλλάξει έστω και στο ελάχιστο η οπτική γωνία απο την οποία την κοιτάμε ανοίγονται δρόμοι μπροστά μας που μεχρι πριν δεν φαίνονταν
10-06-2008, 01:50 #37
Πολύ σωστό Κατερίνα αυτό που λες...Και χαρακτηριστικό των φοβιών μας είναι ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά φοβόμαστε...Είναι τόσο καλά μεταμφιεσμένες που μπορεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι είναι αυτό πραγματικά που τις προκάλεσε...
Καλή δουλειά gamder με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
25-06-2008, 20:45 #38
εχασα γνωστο μου ατομο απο τροχαιο και χθες πιναμε μαζι καφε..νομιζω πως δεν εχει γινει..μου φαινεται κατι απιστευτο.και γω τα ακουγα καθε μερα αλλα μου φανταζαν πολυ μικρα και ασημαντα.αλλα τελικα συμβαινουν στο διπλανο σου.
κι εμεις(με τις αγχωδεις διαταραχες) ολο κλαιγομαστε(τουλαχιστον εγω).τελικα η ζωη καταλαβα οτι κρεμεται απο μια κλωστή..πρεπει να την απολαυσουμε την καθε στιγμη που αναπνεουμε,την καθε στιγμη που βρισκομαστε με καποιον γιατι δεν ξερουμε αυριο αν ειναι κοντα μας.
22 ετων παλικαρακι.ποιος να παρηγορησει τη μανα του και τον αδερφο του??
ας φιλοσοφισουμε λιγο και ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ..
LA VIE EST BELLE...
καλο απογεμα
26-06-2008, 02:50 #39
Θάνατος...Το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή ενός ανθρώπου. Ειδικά όταν πρόκειται για πολύ δικό του άνθρωπο.
Εκτός όμως από τα πολύ άσχημα και μερικές φορές ανυπόφορα συναισθήματα που μας προκαλεί μας κάνει και συνειδητοποιούμε κάποιες μεγάλες αλήθειες...Μας κάνει να επανεξετάσουμε τη ζωή μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι δεδομένη και κακώς τη χαραμίζουμε σε πράγματα που δε θα έπρεπε.
Βέβαια, τα ψυχολογικά προβλήματα μόνο εύκολα δεν είναι. Αλλά αν συνειδητοποιήσουμε πλήρως ότι είναι τελικά πολύ όμορφο που ζούμε σήμερα, που αναπνέουμε, που μυρίζουμε, που γευόμαστε, που αγαπάμε, που πονάμε, που γελάμε, που κλαίμε, ίσως να τα ξεπεράσουμε πολύ πιο εύκολα...
LA VIE EST BELLE...
Θα συμφωνήσω
Καλό ξημέρωμα-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
26-06-2008, 02:55 #40
Originally posted by anwnimi
Εκτός όμως από τα πολύ άσχημα και μερικές φορές ανυπόφορα συναισθήματα που μας προκαλεί μας κάνει και συνειδητοποιούμε κάποιες μεγάλες αλήθειες...Μας κάνει να επανεξετάσουμε τη ζωή μας, να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι δεδομένη και κακώς τη χαραμίζουμε σε πράγματα που δε θα έπρεπε.
+..................
15-07-2008, 15:35 #41
Φίλε μου, θα σου πω τι έχεις..
δεν έχεις όνειρα για το αυριο.Ζεις μια πολυ καλη ζωη και εισαι στο αποκορυφωμα.Μετα τι μενει αραγε περα απο την πτωση αν δεν ΕΣΥ ο ιδιος βαλεις στοχο μια ακομα κορυφη ψηλοτερη να σκαρφαλωσεις?
.
Εχω φτασει στο σημειο που ειμαι τωρα επειδη ΕΙΧΑ και ΕΧΩ ΣΤΟΧΟΥΣ για την ζωη μου και συνεπως εχω εναν πολυ καλο λογο για να ζω-να τους πραγματοποιησω και να περασω καλα.
Απο την αλλη οταν μου τυχει κατι στραβο , δεν πτοουμαι αλλα το βλεπω σαν μια εμπειρια που με κανει πιο δυνατο.
Ο Μπρους Λι αν δεν κανω λαθος ειχε πει πως
οτιδηποτε εκτοξευεται κατα πανω σου με δυναμη , δεν ειναι παρα ακομα ενας προπονητικος στοχος να ριξεις..
.
Πως σου φαινεται αυτο το σκεπτικο?
Πιστευεις οτι εχω μεγαλες πιθανοτητες να κανω απαισιοδοξες σκεψεις για θανατο και λοιπες μακακιες μετα απο τοσο γερο πιστευω που διημιουργησα (με κοπο) ο ιδιος?
11-10-2008, 22:56 #42
επιστρεφω μετα απο τρεις σχεδον μηνες να σας πω τα νεα μου,τωρα σαββατο βραδυ που προσπαθω να χαλαρωσω γιατι ολη τη βδομαδα τρεχω με δουλειες σχολες κ.τ.λ
απο ψυχολογικης αποψεως και φυσικα υποκειμενικης ειμαι τα ιδια.ταλαιπωρουμαι με τις γνωστες ιδεοληψιες συνεχως, και δυσκολα απολαμβανω ολα αυτα που κατορθωνω.θεραπεια με φαρμακα ακομα δεν εχω κανει,λογω της επιμονης του ψυχολογου οτι δεν χρειαζεται φαρμακευτικη αγωγη.
απο αντικειμενικης αποψεως ολα ειναι καλα.Εχω σταθερη δουλεια,τους φιλους μου,τους δικους μου κ.τ.λ.Η δουλεια μου μπορω να πω ειναι αυτο που μ ευχαριστει περισσοτερο.Δουλευω καθημερινα 8-10 ωρες και αποδίδω κατα την αποψη μου πολύ καλα.Ακομα και τα λεφτα που παιρνω,τουλαχιστον για την ηλικια μου,ειναι υπεραρκετα.
Εδω ομως ειναι και το προβλημα μου.Τι να τα κανω ολα αυτα οταν δεν ειμαι εγω καλα.Που βγαίνω εξω και εχω αγχος και ταλαιπωρούμαι συνεχως,φοβαμαι οτι εχω οτι θα το καταστρεψω.
Στον ερωτικο τομεα τα εχω κανει λιγο χαλια.τα εχω με δυο κοπελες και συνεχως αγχωνομαι μηπως η μια υποψιαστει κατι για την αλλη..Δεν ξερω ποια να επιλεξω απο τις δυο και φυσικα δεν θελω να στεναχωρησω και καμια..Με τη μια υπαρχει συναισθημα γιατι τα ειχαμε καιρο και με την αλλη περναω ωραια γιατι ειναι κατι καινουριο.
Προσπαθω τελικα να δω τι ειναι αυτο που με αγχωνει και μου δημιουργει τις εμμονες.δεν ξερω τι να πω.ισως ειναι πολλα μικρα πραγματα η ισως εχω \'\'φτιαχτει\'\' ετσι.
οπως και να χει συνεχιζουμε τη ζωη ελπιζοντας οτι καποια στιγμη δεν θα με ενοχλουν και δεν θα με ριχνουν οι πραγματικα αυτες βλακειες που σκεφτομαι.Υπαρχουν απλα για να με ταλαιπωρουν,τιποτα παραπανω
Σας ευχαριστω.
αν θελετε πειτε μου και τη γνωμη σας
11-10-2008, 23:09 #43
oloi ta idia skata eiste
11-10-2008, 23:19 #44
να μην εκφραζεσαι ετσι τουλαχιστον σε εμενα.και το προβλημα μου δεν ειναι οι γκομενες οπως καταλαβαινεις.
καληνυχτα
11-10-2008, 23:26 #45
exeis dikio ..kaimeno paidi pat pat..
eisai kalytera tora?
ousttt
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια