Results 76 to 81 of 81
Thread: my story
-
14-10-2008, 22:38 #76
μου το εχουν κανει man.
- 14-10-2008, 22:59 #77
αν δεν σου αρεσε γιατι το κανεις και εσυ;
15-10-2008, 00:01 #78
κι εμένα μου το έχουν κάνει υπό κάπως περίεργες συνθήκες και δεν ξέρω αν δεν θα το έκανα κι εγώ αν είχα την ευκαιρία... Θέλω να λέω πως όχι αλλά δεν ξέρω...
15-10-2008, 08:24 #79
το κανω γιατι το νιωθω...τις θελω και τις δυο.ΤΕΛΟΣ
:P:P
15-10-2008, 10:53 #80
GreenPeyote, καλημερα. Σε καμια περιπτωση δεν πηγαινε για εσενα.
Και εγω να σου πω την αληθεια τωρα καταλαβα τι ακριβως γινεται σε αυτο το θεμα...ισως γιατι δεν το ειχα \"πιασει\" απο την αρχη του.
Μαγκια του του φιλου μας του gamder11 να τις εχει και τις δυο... ειδικα αφου το εχει \"γευτει\" κιολας στην ζωη του. Επιλογη του!!! Μηπως ομως καπου στην πορεια σε αγχωσει αυτη η διαδικασια φιλε gamder? Μηπως οταν πια θα ερθεις αντιμετωπος με την αποφαση σου για το ποια τελικα θα επιλεξεις... να συσκολευτεις παραυτα? Δεν ξερω... απλα ρωταω...
Καλημερα,
15-10-2008, 18:22 #81
gamder, εγώ ακόμη να καταλάβω τι εννοείς ότι σου ξανάρχονται οι σκέψεις αλλά όχι τόσο πολύ. Σημαίνει ότι δεν σε ενοχλούν δηλαδή; Αν δεν σε ενοχλούν υποθέτω ότι θα μπορείς να τις αντιμετωπίσεις. Αν όχι απλά δεν τις ξεπέρασες. Αν δεν τις ξεπέρασες πρέπει να το πεις στον ψυχολόγο σου. Το είπες; αυτός τι σου είπε δλδ; ο χρόνος τα γιατρεύει όλα;
Επίσης γιατί μερικοί κάνετε τους γιατρούς; δεν μπορείτε να λέτε σε κάποιον να πάρει φάρμακα τον οποίο δεν έχετε γνωρίσει ποτέ. Εδώ μέσα δεν μπορείς να δεις την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Απρόσωπα κείμενα γράφουμε και πολλές φορές τα διαβάζεις και παρεξηγείς την κατάσταση. Ο gamder από ότι μου χει πει είναι 100% ενεργός και δεν υπάρχει λόγος να πάρει χάπια εκτός και αν κρίνει ο ΓΙΑΤΡΟΣ του (που παρεπιπτόντως, τον ξέρει δύο χρόνια).Οπότε τέτοιου είδους συμβουλές και διαγνώσεις παρακαλώ να μην κάνετε γιατί όσο και αν σας φαίνεται ότι συμπάσχετε με τον gamder δεν είναι έτσι. Όλοι είμαστε πολύ διαφορετικοί και επειδή εσένα σου κατσε να σαι Ιδεοψυχαναγκαστικός για 10 χρόνια δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι έτσι.
EDIT: Δεν αφήνουμε λέω γω τα κοριτσάκια και τα αποθημένα του καθενός και να πάμε στο θέμα μας;
P.S. Ήταν λιγάκι επιθετικό το ποστ μου αλλά εδώ μερικοί είναι τρομοκράτες!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....