Results 46 to 60 of 81
Thread: my story
-
11-10-2008, 23:37 #46
gamder πιο ειναι το προβλημα σου αληθεια;τι φοβασαι,μη χασεις ολα αυτα που εχεις σε τελικη αναλυση;καποτε θα γινει και αυτο.οσο για το θεμα των δυο σχεσεων επειδη αρκετα ατομα ποναν εδω απο κατι τετοιες εμπειριες ειναι λιγο δυσκολο να το διαβαζεις,προσωπικα με αηδιαζει.αλλα παλι και ποσες γυναικες που ξερω δεν το κανουν .... αυτο που μενει τελικα ειναι προσοχη στο τι διαλεγουμε για συντροφο και με ποια κριτηρια .... φιλε μου τα εχεις ολα και δεν εχεις τιποτα.
- 11-10-2008, 23:53 #47
Gamder, μήπως αυτό που τελικά σε διακατέχει είναι το ανικανοποίητο? Αν το σκεφτείς, είσαι καλυμμένος σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου, επαγγελματικά, συναισθηματικά, σωματική υγεία... Σαν κάτι μέσα σου να μη θέλει να είσαι καλά..Σα να ψάχνεις αφορμές να νιώθεις προβληματικός...Δεν το κατακρίνω..Το καταλαβαίνω.. Απλά κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας χωρίς να υπάρχει λόγος...Και την κάνουμε δύσκολη γιατι είναι μικρή και δε μας αρκεί...
12-10-2008, 00:51 #48
Helena sorry αλλά σε βρίσκω λίγο υπερβολική... εντάξει ίσως δεν είναι οτι καλύτερο να τα έχεις με δύο κοπέλες αλλά νομίζω οτι θα πρέπει να είμαστε πιο ανεκτικοί όταν κρύβεται κάποιο ψυχολογικό \"πρόβλημα\" γιατί ο άλλος μπορεί να το κάνει από ανασφάλεια ή και ο gamder θα μπορούσε να μην το πεί αλλά να το είπε επίσης από ανασφάλεια αλλά ήταν ειλικρινής...Μία υπόθεση κάνω.
Gamder, διάβασα το θέμα σου από την αρχή και σε κάποιο βαθμό νομίζω πως σε καταλαβαίνω με τις ιδεοληψιές γιατί και εγώ στο ίδιο καζάνι βράζω αφού έχω ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Μπορεί να φαίνεται εξωτερικά οτι τα έχεις όλα αλλά εσωτερικά να μην έχεις τπτ. Και σε μένα συνέχεια μου λένε όλα δεν τα έχεις? Αλλά μέσα μου νιώθω το εντελώς αντίθετο λόγω αυτής της κατάστασης...Εξάλλου αν συναισθηματικά δεν είσαι καλά το κενό δεν μπορεί να το αντικαταστήσει καμία δουλειά, σχέση ή επιτυχία όσο μεγάλη και αν είναι και αυτό το έχω φάει με το κουτάλι!! Από την αρχή που διάβασα το θέμα σου είχα την ίδια απορία που εξέφρασαν και άλλα μέλη οτι δηλαδή αναφέρεσαι γενικά στις ιδεοληψίες και όχι συγκεκριμένα σε αυτό που σε απασχολεί και πώς επηρεάζει τη ζωή σου...
Φοβάσαι κάτι συγκεκριμένο??
Σου έρχονται συνεχώς επίμονα συναισθήματα τα οποία θεωρείς \"κακά\" και απαράδεκτα? (Εμένα π.χ. μου έρχονται σκέψεις δολοφονικές ή ομοφυλοφιλικές ή αιμομικτικές νομίζω...(?) )
Καταλαβαίνω οτι σίγουρα κάτι σε απασχολεί ψυχολογικό αλλά από αυτά που έχεις γράψει δεν έχω καταλάβει πώς επηρεάζει τη ζωή σου και πού το εστιάζεις αυτό το ψυχολογικό...
12-10-2008, 01:05 #49
gamper εχεις μπλεχτει απο λιγο εως πολυ αυτα τα χρονια με καταχρηση αλκοολ ή χασις? μηπως τζογο?
σορι που σε ρωταω ετσι στην ψυχρα , αν θες μου απαντας. απλα ειδα πολλα κοινα στοιχεια σε αυτα που γραφεις με την δικια μου ιστορια
12-10-2008, 11:57 #50
χμ υπερβολικη ..
στο ονομα του οποιουδηποτε ψυχολογικου προβληματος εχουμε δηλαδη το ελευθερο να κοροιδευουμε να χρησιμοποιουμε τους αλλους να κοιταμε μονο την παρτη μας και τον εαυτουλη μας αλλα δεν πειραζει μωρε αφου εχουμε <ψυχολογικα >
12-10-2008, 17:38 #51
awwaws:δεν πινω ουτε χασις και σπανια πινω αλκοολ.επισης μ αρεσει ο τζογος αλλα αντε να παιξω ενα στοιχηματακι το μηνα(το πολυ 10 ευρω).
Ηelena:δεν το χρησιμοποιω σα δικαιολογια οτι εχω ψυχολογικα σε κανεναν.προσπαθω και το αντιμετωπιζω μονος μου χωρις να χρισιμοποιω κανεναν.και στην τελικη ειμαι 21 χρονων.θα τις κανω και τις μαλακιες μου.Οπως σιγουρα θα εχεις κανει κι εσυ.Σε καταλαβαινω γιατι ίσως είσαι πληγωμενη.Το εχω περασει κι εγω.Αλλα τουλαχιστον τωρα δεν μπορω να αποφασισω ποια απο τις δυο μου ταιριαζει καλυτερα.παρενθεση:αλλο αγαπη αλλο κρεβατι.τουλαχιστον για μενα
GreenPeyote:Οι ιδεοληψιες μου ειναι κλασσικου τυπου ιδψ. (Εμένα π.χ. μου έρχονται σκέψεις δολοφονικές ή ομοφυλοφιλικές ή αιμομικτικές νομίζω...(?) ).δεν εχω ψυχαναγκασμους αλλα μονο ιδεοληψιες.καθε λιγο αλλαζω και εμμονη μεχρι να τη \'\'βαρεθω\'\'.Τωρα για το θεμα της ανασφαλειας με τις κοπελες εχεις δικιο.Το οτι ηρθε στη ζωη μου μια δευτερη κοπελα χωρις εγω να κηνυγησω κατι με επιβαιβεωσε.και ποιος ανθρωπος ομως δεν θελει επιβεβαιση??και αν απο τη μεγαλη μου σχεση ημουν ικανοποιημενος δεν θα εκανα τιποτα.πιστεψε με.
xrisa:πραγματικα οπως το λες.ανικανοποιητο με διακατεχει.δεν ευχαριστιεμαι με τιποτα.και απο κει πιστευω οτι πηγαζει το αγχος μου.παντως προσπαθω να το αλλαξω και ως ενα βαθμο το εχω καταφερει.καταλαβαινω οτι τα μικρα πραγματα ειναι αυτα που μας κανουν και νιωθουμε γεματοι και οτι ο ανθρωπος συνεχως ζηταει κατι παραπανω.
12-10-2008, 17:41 #52
και αυτο που με κουραζει ειναι οτι στις περισσοτερες δραστηριοτητες που κανω παντα σκεφτομαι κατι που μου δημιουργει αγχος και με κανει να ειμαι στον κοσμο μου.αυτο που σκεφτομαι ενω εχει λογικα ειναι πολυυυ υπερβολικο
12-10-2008, 19:10 #53
Helena,
αυτό που έγραψα αναφερόταν στο τρόπο που νιώθω εγώ οτι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα στο συγκεκριμένο φόρουμ. Άν π.χ. κάποιος ανοίξει κάποιο τόπικ \" τα έχω με 10 γυναίκες ταυτόχρονα, τί να κάνω?\" θα του πούμε \"δεν ντρέπεσαι λίγο που το λές και ζητάς και βοήθεια??\" ? ....και αν του έλεγα κάτι τέτοιο θα το έλεγα ίσως από ζήλεια ή επειδή άγγιξε κάποια ευαίσθητη χορδή μου και όχι για λόγους ηθικής την οποία θα χρησιμοποιούσα μάλλον ως κάλυψη. Δεν λέω οτι με τη δικαιολογία του ψυχολογικού έχει κάποιος το άλλοθι να κάνει οτι θέλει αλλά δεν το βρίσκω και τόσο \"κολάσιμο\" να τα έχει κάποιος με δύο γυναίκες (χωρίς να το επικροτώ κιόλας) εξάλλου στις αραβικές χώρες αυτό είναι θεσμός...
Και όπως είπε και ο gamder μπορεί να κρύβεται και μία ανασφάλεια πίσω απ\' αυτό. Aλλά πιστεύω οτι το νόημα αυτού του φόρουμ δεν είναι το ίδιο με το νόημα του φόρουμ του cosmopolitan ξερω γω και θα δανειστώ στην υπογραφή της celia για να πώ αυτό που θέλω...
\"δεν κρίνουμε, δεν συγκρίνουμε... η ομορφιά είναι στη διαφορετικότητα της ιδιοσύστασης\"
Πιστεύω να καταλαβαίνεις οτι δεν τα λέω αυτά για να σε κρίνω ή να σε νουθετήσω απλώς με την ευκαιρία λέω κάποιες σκέψεις που κάνω εδώ και πολύ καιρό εξάλλου και ο gamder απ\' οτι είδα δεν παρεξηγήθηκε με αυτά που του είπες...
Gamder,
δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά συνεχίζω να μην κτλβαίνω τί ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το άγχος και πού οφείλεται...
Έχω την αίσθηση οτι αποφεύγεις να μιλήσεις γι\' αυτό συγκεκριμένα... Κάνεις ψυχοθεραπεία? Ο γιατρός σου τί σου λέει γι\' αυτο?
12-10-2008, 21:38 #54
λοιπον,ας γινω τοτε πιο συγκεκριμενος.
τωρα για παραδειγμα με απασχολει οτι ο κοσμος μπορει να ειναι ψευτικος και οτι ολα γυρω μου ειναι ψευτικα οποτε και ποιος ο λογος να αγωνιζομαι για κατι..δηλαδη οτι κανεις δεν μπορει να μου αποδειξει οτι δεν ζω σε ενα ονειρο...
φοβαμαι οτι θα βγω εξω και θα σκοτωσω,η οτι θα βλαψω γενικα καποιον,κλασσικη ιδεοληψια...
ειχα τσακωθει καποτε στο σχολειο με καποιον και σκεφτομαι μηπως καποια στιγμη με δει και γινουμε κολος..η οτι μπορει να τον δω καπου,να φοβηθω και να λιποθυμησω..
καποτε φοβομουν μηπως γινω ομοφυλοφιλος.
καποτε φοβομουν μηπως κανω κακο στους δικους
καποτε,ακομα και τωρα μηπως μπω στη δουλεια και αρχιζω και βριζω τους παντες ετσι επειδη μου ρθε
ολα αυτα ειναι απλα δεν τα ανεφερα τοσο καιρο γιατι δεν νομιζω οτι εχει νοημα
13-10-2008, 02:45 #55
απλώς σε προέτρεψα να τα πείς μήπως τελικά αυτό είναι που φοβάσαι και με αυτό το τρόπο βοηθηθείς κρίνοντας από τον εαυτό μου.
Κατα τ\' άλλα δεν ξέρω, είμαι κι εγώ πολύ μπερδεμένος...
Και σε μένα μάλλον στριφογυρίζουν τέτοιεσ σκέψεις...
Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχοθεραπεία να \"ξεφοβηθώ\" αυτά τα απειλητικά συναισθήματα και να τα γνωρίσω και θα σου τη πρότεινα ανεπιφύλαχτα αν ήδη δεν κάνεις!
13-10-2008, 03:42 #56
gamder, όταν είχαμε μιλήσει msn δεν είχα καταλάβει για να σου πω την αλήθεια ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Μου είπες ιδεοληψίες κτλ αλλά αυτό είναι πολύ γενικό.
Αυτά τα τελευταία που ανέφερες σε παρελθοντικό χρόνο να υποθέσω ότι τα ξεπέρασες; πως;
13-10-2008, 03:43 #57
ελα φιλε μανο,
ερχονται και φευγουν.μια θα εχω τη μια εμμονη μια την αλλη...αλλα τα εχω ξεπερασει αλλα οχι...παντως αυτα ειναι πανω-κατω
13-10-2008, 03:45 #58
φυσικα η ψυχοθεραπεια που κανω εχει βοηθησει αλλα οχι τοσο οσο θα ηθελα...
13-10-2008, 04:19 #59
τι εννοείς; σου χουν μείνει; πως;
13-10-2008, 11:35 #60
gamder11, καλημερα και απο εμενα καθως και σε ολα τα παιδια του φορουμ...
Εισαι κλασικη περιπτωση ΙΨΔ και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε καποιον ψυχιατρο προκειμενου επιτελους να βοηθηθεις!!! Μην το αφησεις αλλο να σε βασανιζει αυτο το πραγμα. Παρτο απο εμενα (που εχω την εμμονη οτι εχω καρκινο και καποια στιγμη θα πεθανω). Βασανιζομαι 3 1/2 χρονια τωρα μονος απο αρνηση να παρω φαρμακα... Ηρθε ομως η στιγμη να ξεκινησω και εγω καποια θεραπεια...
Καντο σου λεω διαφορετικα αυτο σου το \"θεμα\" θα επιδεινωθει και θα σου διαλυσει τα παντα στην ζωη σου!!!
Φιλικα...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....