my story - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81

Thread: my story

Senior Member
    συγνωμη αλλα με το να λες οτι θα μου διαλυσει τα παντα στη ζωη μου ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο

Senior Member
    Προς Θεου gamder11, δεν ηθελα να σε τρομαξω τοσο πολυ. Απλα μιλαω απο την δικη μου πειρα... Και σου ειπα δυστυχως για εμενα ειναι πολυ μεγαλη και μακροχρονη η ιστορια μου.... Αρα λοιπον, μην το βλεπεις ετσι, \"απαραδεκτο\"...

Μακαρι εσυ να εισαι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ στον κανονα, οπως πιστευα και εγω μεχρι τωρα και να κατορθωσεις να το ξεπερασεις μονος σου... Μακαρι λοιπον....
    Μεχρι τοτε ομως μην χαρακτηριζεις απαραδεκτους ανθρωπους που εχουν \"δοκιμαστει\" τοσο πολυ στην ζωη τους. Φιλικη συμβουλη ηθελα απλα να σου δωσω... εσυ εαν δεν θελεις να την ακουσεις θα \"οδηγηθεις\" με μαθηματικη ακριβεια καπου αλλου...

Μακαρι να βρεις την δυναμη να τα ξεπερασεις ολα. Ο Θεος μαζι σου!

Φιλικα

Senior Member
    συμφωνω και σ ευχαριστω πολυ για τα λογια σου αλλα ανατρεπεις και λογια των ειδικων
    ο ψυχολογος που πηγαινω δυο χρονια επιμενει οτι δεν χρειαζομαι φαρμακα.του ειχα πει οτι θελω να παρω και επεμεινε οτι θα ειναι λαθος κινηση και οτι οταν χρειαστει θα μου το πει ο ιδιος.
    πηξα το μαιο σε ψυχιατρο και μου λεει οτι οταν νιωσεις οτι δεν μπορεις να βγεις εξω,οτι πιεζεσαι πολυ ενα να σου γραψω ενα αντικαταθλιπτικο..ειναι σε πολυ ηπια μορφη και οτι μπορω να το ξεπερασω.φυσικα μου ειπε οτι το φαρμακο θα βοηθησει πολυ.
    τελος ετυχε να μιλησω με καποιον γνωστο μου ο οποιος ειναι ψυχιατρος και μου ειπε ακριβως το ιδιο

εγω συμφωνω σε οσα λες αλλα πανω απ ολα βαζω τη γνωμη των ειδικων,,δεν νομιζω οτι για τον ψυχιατρο που πηγα του ειναι τιποτα να μου γραψει ενα χαρτακι με φαρμακα...ουτε επισης για το ψυχολογο.
    αυτα.
    καθε γνωμη σας δεκτη

Senior Member
    ναι ρε φιλε... ολα καλα και εγω μαζι σου!!! Και εμενα με \"παρακολουθει\" ενας γιατρος που θεωρειται κορυφη σε τετοιου ειδους διαταραχες και ενω στην αρχη μου ελεγε οτι σε καμια περιπτωση δεν χρειαζομαι φαρμακο, τωρα εχει αρχισει και \"αναθεωρει\" λογω ακριβως του γεγονοτος οτι κραταει χρονια αυτη η κολωνια....

Δες το λοιπον και μας λες. Προσοχη ομως μην χασεις τον \"ελεγχο\"...
    Τα λεμε...

Member
    Οι ιδεοληψίες σου Gamder είναι τόσο επίμονες και βασανιστικές ώστε να μη σε καθιστούν λειτουργικό και να σου τρώνε πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σου?Γιατί αν δεν είναι, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος υπερβολικής ανησυχίας. Ίσως οι περισσότεροι άνθρωποι τουλάχιστον σε κάποια φάση της ζωής τους βασανίζονται από μία τουλάχιστον έμμονη ιδέα που τους καθηλώνει... Εμένα μου έχει συμβεί.. Μάλλον η ματαιότητα της ύπαρξης κρύβεται κάπου εκεί πίσω.. Δίνοντας κάποιο νόημα στη ζωή (μεγάλη κουβέντα) ίσως σιγά σιγά ξεπεραστούν...

Senior Member
    gamder κι εγώ δεν έχω κτλβει πώς οι ιδεοληψίες επηρεάζουν την καθημερινή σου ζωή εκτός από το άγχος και αν την επηρεάζουν...
    Εκτός κι αν δεν σου είναι τόσο φανερό...

Senior Member
    xrisa σ ευχαριστω πολυ χρησιμα τα λογια σου.Το αν επηρεαζουν τη ζωη μου εγω θεωρω πως ναι.βεβαια οπως εχω αναφερει παλι τις κανω ολες τις δραστηριοτητες μου.Στην δουλεια μου ειμαι μια χαρα,βολτες πηγαινω,στη σχολη πηγαινω και παρακολουθω αλλα το θεμα ειναι οτι μεσα μου ειμαι μονιμα χαλασμενος με αυτα που σκεφτομαι.
    Οταν θα βγω βολτα δεν θα το ευχαριστηθω λογω των ιδεοληψιων,οταν ειμαι στη δουλεια θα νιωθω καποιο αγχος επειδη παλι σκεφτομαι \'\'μαλακιες\'\'
    Για να σου δωσω να καταλαβεις.Αν με γνωριζες,θα ελεγες μια χαρα ατομο και ουτε θα σου περναγε οτι κατι εχω.Και το χαβαλε μου κανω και ολα.Γενικα οι φιλοι μου μου λενε οτι ειμαι πολυ χαρουμενο ατομο.
    Εγω ομως παντα σκεφτομαι κατι που με διαλυει.και τωρα που γραφω ειμαι ξενερωμενος.σκεφτομαι ολα αυτα που γραφω παραπανω

Senior Member
    oκ ισως να ημουν λιγο αποτομη στην εκφραση ωστοσο δεν θεωρω οτι ειπα κατι που δεν με αντιπροσωπευει .δεν ειναι ωραιο να παιζεις και οποιος κοροιδεψε στο τελος..κοροιδεψε τον εαυτο του και κανεναν αλλον
    εν πασει περιπτωση καλα να ειναι το παλικαρι και να βρει την υγεια του

Senior Member
    Helena ειλικρινά δεν είχα καμία πρόθεση να κοροιδέψω και δεν ξέρω γιατί το πήρες έτσι...
    Παρόλλα αυτά σορυ αν σε πείραξε...

Senior Member
    βρε οχι εσυ γκριν χαλαρωσε
    οποιος εχει διπορτο δεν ειναι σαν να κοροιδευει?
    μην τα παιρνεις επι προσωπικου

Senior Member
    ααααααααα πές το ρε Έλενα και εγώ νόμιζα άλλο....
    Aυτός ο γραπτός λόγος , άντε να συνεννοηθείς... :PPP

Y.Γ. Λές να έχω τη μύγα???

Senior Member
    Helena, μηπως η \"μομφη\" σου αυτη ηταν εναντιον εμου?
    Γιατι εαν ναι, δεν νομιζω οι κοροιδεψα ποτε καποιον!!!
    Ισα ισα που αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα με τον φιλο μας τον gamder....

Σε παρακαλω πολυ , διευκρινησε...

Καλημερα και καλη δυναμη σε ολα τα παιδια

Junior Member
    Gamber χαλάρωσε, θα σε βοηθήσει! Είχα ΙΔΨ από πολύ μικρός (χωρίς ΥΔΨ πράξεις)... Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ακριβώς όλα αυτά που περιέγραψες! Είμαι πολύ ζωντανός, δημιουργικός, ενεργητικός, ανασφαλής, και ανγχώδης. Δεν συμβιβάζομαι εύκολα και δύσκολα νιώθω πλήρης και ευχαριστημένος με κάθε τι. Δεν ήξερα τι ήταν όλα αυτά που σκεφτόμουν από μικρός και δεν έδεινα σημασία. Κάποια στιγμή πιέστηκα πολύ και πέρασα για 5 μήνες κρίσεις πανικού, πολλά είδη φοβιών ΙΔΨ εντονότερες από ποτε κτλ... Εκεί άρχισα να διαβάζω και να το ψάχνω. Επισκέφτηκα 3 ψυχίατρους και όλοι αρνήθηκαν να μου δώσουν φαρμακευτική αγωγή. Όλα τα ξεπέρασα χωρίς θεραπεία και φάρμακα. Οι ΙΔΨ συνεχίζουν να υπάρχουν, να με ρίχνουν πολύ, χωρίς όμως πλέον να με τρομάζουν. Δουλέυω, βγαίνω συνέχεια, δεν μπορώ να μένω χωρίς να κάνω κάτι και αυτό μου βγαίνει σε άνγχος γιατί πολλές φορές δε μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω απλά και σημαντικά πράγματα της ζωής. Συνεχίζω να το δουλέυω συνέχεια, είτε ψάχνοντας την αιτία, είτε τη λύση. Δεν είμαι γιατρός για να δώσω οποιαδήποτε συμβουλή αλλά μπορώ να πώ πράγματα που βοήθησαν εμένα σε όλο αυτο...

Είναι ότι χειρότερο να κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Οι φίλοι είναι πολύ καλός γιατρός
    Κάνει καλό να γνωρίζουμε νέο κόσμο, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, έτσι νιώθουμε πόσο μοναδικοί και σημαντικοί ήμαστε.
    Να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ελεύθεροι και δυνατοί, γιατί εκεί είναι η ομορφιά της ζωής και αυτές οι στιγμές μένουν και μας γεμίζουν
    Να μη χάνουμε την ευκαιρία να διασκεδάζουμε... όσο μπορούμε βέβαια

Member
    Η δράση είναι ο εχθρός της σκέψης...Αλλά και ο μόνος τρόπος (για μένα τουλάχιστον ως τώρα) να προφυλάσσομαι από το μυαλό μου...Οι έμμονες ιδέες παραμένουν όσο τις αφήνουμε να είναι έμμονες...Αν μειώσουμε την αξία και σημασία τους, θα μας αφήσουν ήσυχους...

Senior Member
    Originally posted by lostsoul
    Helena, μηπως η \"μομφη\" σου αυτη ηταν εναντιον εμου?
    Γιατι εαν ναι, δεν νομιζω οι κοροιδεψα ποτε καποιον!!!
    Ισα ισα που αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα με τον φιλο μας τον gamder....

Σε παρακαλω πολυ , διευκρινησε...

Καλημερα και καλη δυναμη σε ολα τα παιδια
    lostsoul αυτό που είπες ήταν μομφή εναντίον μου?? :P
    Μάλλον έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τις μύγες...lol

υ.γ. μάλλον για τον gamder ο είπε η Έλενα και όχι για μας...

Κι εσύ ρε gamder γιατί κοροιδεύεις τα κοριτσάκια? Θα σου άρεσε να στο έκαναν εσένα?? :PP

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast