πως να το συζητήσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

πως να το συζητήσω

καλησπέρα...έχω γνωρίσει εδώ και λίγο καιρό 3 βδομαδες περιπου..ένα παιδί μεσω κοινής παρέας...αυτός εκδηλώσε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή μου άρεσε και μένα και έγινε κάτι..ξεκινήσαμε να βγαίνουμε σαν συμπεριφορά είναι πολύ γλυκός πολύ περιποιητικος και κυρίως δεν με έχει πιεσει ποτέ να προχωρήσουμε..ο τρόπος που με κοιτάει που χαμογελάει συνέχεια που με αγκαλιάζει μου δείχνει οτι του αρέσει πολύ αυτό που έχουμε...όμως το προβλημα ειναι στη επικοινωνία..τηλέφωνο δεν παίρνει ποτέ στέλνει κανένα μηνυμα κάθε δύο μερες κυρίως για να κανονίσουμε την επομενη συνάντηση...πράγμα το οποίο δεν μου αρεσει πού χάνεται έτσι...θέλω να του κάνω καποια συζητηση πανω σε αυτό το θεμα και κυρίως να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για κάτι έπιπλα ιό αλλά φοβάμαι πως είναι κάπως νωρίς

Αφου δυσφορεις δεν ειναι νωρις. Μια απλη ερωτηση - γιατι χανεσαι ? Αν ενδιαφερεται δε θα τον τρομαζουν οι ερωτησεις, αν τον τρομαζουν θα τις ξεπερασει. Ευχομαι ολα να πανε καλα :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το πάει για σοβαρά η όχι και λογικα αυτο σίγουρα μπορεί να τον τρομάξει

Banned
    Μάλλον πως θα τον τρομάξει.....
    Με το ζόρι δεν γίνεται....να σου στέλνει αυτός επειδή του το χεις συζητήσει εσύ? τι νόημα έχει?
    Στείλτου εσύ αν σου λείπει ένα τι κάνεις..., ένα τηλέφωνο κλπ
    Υπάρχουν γενικά άνθρωποι που δεν είναι του τηλεφώνου κλπ

Banned
    Quote Originally Posted by marinoulaaaa View Post
    επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το πάει για σοβαρά η όχι και λογικα αυτο σίγουρα μπορεί να τον τρομάξει
    Αυτά συνήθως φαίνονται σε βάθος χρόνου. Αφού σου φέρεται όμορφα, δε σε πιέζει κλπ, για ποιο λόγο κάθεσε και τα σκέφταισε όλα αυτά; Πιθανόν να μην έχει την ίδια ανάγκη για επικοινωνία όπως εσύ. Θα μπορούσες βέβαια να του πεις με τρόπο ότι θα σου άρεσε να έχετε καθημερινή επικοινωνία.

Quote Originally Posted by marinoulaaaa View Post
    καλησπέρα...έχω γνωρίσει εδώ και λίγο καιρό 3 βδομαδες περιπου..ένα παιδί μεσω κοινής παρέας...αυτός εκδηλώσε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή μου άρεσε και μένα και έγινε κάτι..ξεκινήσαμε να βγαίνουμε σαν συμπεριφορά είναι πολύ γλυκός πολύ περιποιητικος και κυρίως δεν με έχει πιεσει ποτέ να προχωρήσουμε..ο τρόπος που με κοιτάει που χαμογελάει συνέχεια που με αγκαλιάζει μου δείχνει οτι του αρέσει πολύ αυτό που έχουμε...όμως το προβλημα ειναι στη επικοινωνία..τηλέφωνο δεν παίρνει ποτέ στέλνει κανένα μηνυμα κάθε δύο μερες κυρίως για να κανονίσουμε την επομενη συνάντηση...πράγμα το οποίο δεν μου αρεσει πού χάνεται έτσι...θέλω να του κάνω καποια συζητηση πανω σε αυτό το θεμα και κυρίως να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για κάτι έπιπλα ιό αλλά φοβάμαι πως είναι κάπως νωρίς
    Ο άντρας στην αρχή μιας σχέσης προσέχει να μην είναι πιεστικός, να μην δίνει την εντύπωση του πρήχτη διοτι ανησυχει ότι η κοπελα θα ξενερώσει. Γι αυτο αποφευγει τα ραντεβού και τα τηλέφωνα μέρα παρα μέρα. Ειναι θετικο το ότι "στέλνει κανένα μηνυμα κάθε δύο μερες κυρίως για να κανονίσουμε την επομενη συνάντηση..."
    γιάννης

Miliva21
    Guest
    ΜπορείΣ κάποια στιγμή εκεί που θα είστε μαζί να τον ρωτήσεις χαλαρα τι θα κανει πιο μετα το βραδυ και αν θα μπορούσες να τον πάρεις ενα τηλέφωνο να μιλήσετε γ λιγο.....ξεκινά να τομ παιρνεις εστ κανα τηλεφωνακι σταδιακα αφου συναντιεστε...άμα το διεκδικήσεις ήρεμα θα καθιερωθεί ....σιγά σιγά μπορείς να κερδίσεις έδαφος ...Η συμπεριφορά του φαίνεται καλή ...

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    ΜπορείΣ κάποια στιγμή εκεί που θα είστε μαζί να τον ρωτήσεις χαλαρα τι θα κανει πιο μετα το βραδυ και αν θα μπορούσες να τον πάρεις ενα τηλέφωνο να μιλήσετε γ λιγο.....ξεκινά να τομ παιρνεις εστ κανα τηλεφωνακι σταδιακα αφου συναντιεστε...άμα το διεκδικήσεις ήρεμα θα καθιερωθεί ....σιγά σιγά μπορείς να κερδίσεις έδαφος ...Η συμπεριφορά του φαίνεται καλή ...
    Συμφωνώ! Βεβαια εκει που θα αρχίζει να σοβαρεύει το πράγμα θα καταλάβεις αν σε γουστάρει, αλλιώς θα ξεκόψει με τρόπο.
    γιάννης