αλλαγή θεραπείας... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εμενα μου φερνει υπνηλια σε συνδυασμο με λιγο αγχολυτικο. Χωρις αγχολυτικο δεν μου φερνει. Θα συζητησω με το γιατρο καποια στιγμη και θα δω παντως ειναι καλο.
    κοίτα και το cipralex το περνώ βραδυ γιατί αν το πάρω πρωί είμαι να πέσω για ύπνο...! αν μιλάμε για αυτή την υπνηλία τότε το αντέχω...! άρα να κάνω την τρελα και να το συνεχίσω... ίσος να μου κάτσει καλά...! θέλω να μου φύγει εντελώς το άγχος ρε γαμώτο... με το cipralex είναι απλά μέρες που θα έχω έντονο άγχος.. άλλες που θα είμαι τέλεια... και άλλες που θα έχω παρα πολύ ενέργεια για να κάνω πράγματα...! γενικά έχω αρκετές αλλαγές στην διάθεση... :P

Εμενα αλλαζει πλεον με συκεκριμενες αφορμες, εχω δει σχετικα αλλαγη με τη τελευταια μου θεραπεια. ΑΜΗΝ :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    μάλλον πρέπει να πάρω το seroxat δεν παλεύετε άλλο η ζαλάδα που έχω όλη την ημερα...!!!!

ελπίζω λοιπόν να δω μια άσπρη μέρα και να βρω την ηρεμία μου με το seroxat...!!!!

απλά δεν ξέρω αν κάνει να τα περνώ και τα 2 ταυτόχρονα cipralex+σεροχατ... δεν ρώτησα το γιατρό... :/

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    περισσότερο από ότι η θυροξίνη 200mg που περνώ ? :D

τώρα το Seroxat όλοι έχουνε παράπονα για υπνηλία ρε γαμώτο... δηλαδή όλη μέρα είσαι κομμάτια? μιλάμε για καταθλιπτικό δηλαδή ?

ύπαρxει κάποιος που δεν έχει υπνηλία από αυτο το φάρμακο? χάχα
    θυροξινη? δεν ειναι για τον θυροειδη? δεν ξερω ποσο ανεβαζει την διαθεση, δεν ετυχε να το δοκιμασω, το σεροξατ οπως βλεπεις και μονος σου, ολοι σου απαντανε πως εχει παρενεργεια την υπνηλια... κατα τα αλλα, αν πινεις πολλους καφεδες ισως το αντεξεις αυτο το φαρμακο....αλλιως δεν ειμαι σιγουρος!

απλά δεν ξέρω αν κάνει να τα περνώ και τα 2 ταυτόχρονα cipralex+σεροχατ... δεν ρώτησα το γιατρό... :/
    Εχω μπερδευτει, ξεκινησες το σεροξατ και εχεις υπνηλια ή λογω του σιπραλεξ ειχες ? Δε νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να τα παρεις μαζι, ρωτησε τον. Αν αντικατεστησε το σιπραλεξ σημαινει πως θα παιρνεις βραδυ το σεροξατ. Υπομονη με την ζαλαδα ναι ειναι ασχημο αλλά το σεροξατ ειναι καλο για το αγχος.

Senior Member
    Εχω μπερδευτει, ξεκινησες το σεροξατ και εχεις υπνηλια ή λογω του σιπραλεξ ειχες ? Δε νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να τα παρεις μαζι, ρωτησε τον. Αν αντικατεστησε το σιπραλεξ σημαινει πως θα παιρνεις βραδυ το σεροξατ. Υπομονη με την ζαλαδα ναι ειναι ασχημο αλλά το σεροξατ ειναι καλο για το αγχος.
    θέλει σταδιακή διακοπή όπως είπε γιατρός... δηλαδή θα περνώ και τα 2 μαζί για 5 εβδομάδες περίπου...

εγώ όμως έκανα μια δικια μου βλακεία... αύξησα το cipralex στα 20mg από 10 που έπαιρνα και τώρα έχω πολύ ενέργεια και νεύρα... δεν ξέρω αν το συνηθίσω αυτο.. η αν συνεχίσω 10 που έπαιρνα... pff

άρχισα πάλι και το τσιγάρο... σαν ηλίθιος για να βρω μια ηρεμία και να ξεχνιέμαι... αλλα η νικοτίνη με κάνει ακόμα πιο νευρικό έχω την εντύπωση... ίσος να λέω και βλακείες δεν ξέρω.. κάνω ελαφριά με 4mg

Γιατι το αυξησες ?

Senior Member
    Γιατι το αυξησες ?
    γιατί είχα ζαλάδες και δεν με έπιανε...

Τωρα καταλαβα, δες τι αντεχεις περισσοτερο, την ζαλαδα ή την νευρικοτητα ? Μιλησε και με τον γιατρο αν χρειαστει και πες ακριβως τι νιωθεις. Η νικοτινη ναι φερνει νευρικοτητα αλλά 4mg δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα. Υπομονη μεχρι να κανει κορυφωση η παροξετινη δηλαδη το σεροξατ. Εχεις καποιο θεμα με την πιεση ? μηπως η ζαλαδα ειναι απο καθιστικη ζωη ή υποταση ? Εγω οταν εχω ζαλαδες βαζω αυτα κατα νου.

Senior Member
    Τωρα καταλαβα, δες τι αντεχεις περισσοτερο, την ζαλαδα ή την νευρικοτητα ? Μιλησε και με τον γιατρο αν χρειαστει και πες ακριβως τι νιωθεις. Η νικοτινη ναι φερνει νευρικοτητα αλλά 4mg δεν ειναι μεγαλη ποσοτητα. Υπομονη μεχρι να κανει κορυφωση η παροξετινη δηλαδη το σεροξατ. Εχεις καποιο θεμα με την πιεση ? μηπως η ζαλαδα ειναι απο καθιστικη ζωη ή υποταση ? Εγω οταν εχω ζαλαδες βαζω αυτα κατα νου.
    φιλε μου δεν περνω το seroxat... περνώ μονο 20mg cipralex τώρα... το μετάνιωσα τελικά...!

πίεση έχω παντα.. γενικά έχουμε κληρονομικότητα με υπέρταση ο παππούς μου 75χρόνον πέθανε μετά από 4 εγκεφαλικά επεισόδια...

εγώ ο πατέρας μου και ο θείος μου έχουμε όλη πίεση...! επίσης παίρνουνε χάπια για πίεση... εγώ μου είπε καρδιολόγος πως επειδή είμαι μικρός ακόμα δεν χρειάζεται..

επειδή δουλεύω και είμαι στο pc όλη μέρα παρα πολλές ώρες έχω καθιστικη ζωή... οποτε ίσος να οφείλεται και εκεί η ζαλάδα... πάντως τώρα τι να σου απαντήσω στην ερώτηση που μου έκανες... τίποτα από τα 2 δεν θέλω να έχω... η ζαλάδα ok ενοχλητική είναι... αλλα η νευρικότητα σε συνδυασμό με auto το σφίξιμο στο κεφάλι νομίζω είναι χειρότερο ακόμα... προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα και να ξεχνιέμαι... :)

Ειμαι φιλη, ολοι μια κληρονομικοτητα την εχουμε και μας παιδευει αλλα το παλευουμε. Δεν θα το παρεις τελικα θα συνεχισεις με την προηγουμενη θεραπεια, οκ.

Η ζαλαδα ειναι αναμενομενη μετα απο ωρες μπροστα απο την οθονη - το εχω ζησει πολλες φορες στη ζωη μου, στο παρελθον λογω σπουδων διαβαζα υλη στον υπολογιστη οποτε εκλεινα 9ωρα και ηξερα οτι ειναι παρενεργεια.

Πλεον αν νιωσω ζαλη κοιταω απλα να στηριχτω καπου και περναει μπαμ μπαμ.

Καποια στιγμη απλα μαθαινουμε να ζουμε με αυτα νομιζω.

Senior Member
    Ειμαι φιλη, ολοι μια κληρονομικοτητα την εχουμε και μας παιδευει αλλα το παλευουμε. Δεν θα το παρεις τελικα θα συνεχισεις με την προηγουμενη θεραπεια, οκ.

Η ζαλαδα ειναι αναμενομενη μετα απο ωρες μπροστα απο την οθονη - το εχω ζησει πολλες φορες στη ζωη μου, στο παρελθον λογω σπουδων διαβαζα υλη στον υπολογιστη οποτε εκλεινα 9ωρα και ηξερα οτι ειναι παρενεργεια.

Πλεον αν νιωσω ζαλη κοιταω απλα να στηριχτω καπου και περναει μπαμ μπαμ.

Καποια στιγμη απλα μαθαινουμε να ζουμε με αυτα νομιζω.
    oups..!!! χίλια συγγνώμη....!!!

κοίτα είμαι χρονια μπροστά από μια οθόνη στο pc. πάνω από 10 ώρες την ημερα... αλλα ζαλάδα δεν είχα νιώσει ποτε μου... τι να πω δεν ξέρω... :S

αυτό που με έχει κουράσει τελευταία είναι ότι έχει μειωθεί η ακοή μου και μιλάω λίγο πιο δυνατά χωρίς να το καταλαβαίνω εγώ ο ίδιος... νομίζω ότι από τα αυτιά οφείλονται η ζαλάδες και όχι από τα ματια και τον υπολογιστή.... κάτι μου συμβαίνει... σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι έχω όγκο στο κεφάλι... το είπα και σε νευρολόγο μου λέει πολύ πιθανό και τώρα θα τρέχω για μαγνητικές έχω τρομάξει τόσο πολύ.... μόλις μου το είπε έτσι εγώ τρέμω... είμαι σε ψυχολογικά χαλια κατάσταση και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την ζωή μου... υποφέρω κάθε μέρα...

Κανενα θεμα και εγω εχω μπερδευτει πολλες φορες με αλλα nicknames μελων. Ποσο συντομα μπορεις να κανεις την μαγνητικη για να μαθεις τι συμβαινει ?
    Οταν εχουμε καποια συμπτωματα σχεδον ολοι οι γιατροι λενε "ειναι πιθανο αυτο, ειναι πιθανο εκεινο" ειναι η δουλεια τους.
    Θελω να πιστευω οτι δεν εχεις ογκο, εαν υπαρχει γιατι να μην θεραπευσιμος ? Ευχομαι συντομα να μαθεις τι ειναι και να φυγει το ψυχικο βασανο.

Senior Member
    oups..!!! χίλια συγγνώμη....!!!

κοίτα είμαι χρονια μπροστά από μια οθόνη στο pc. πάνω από 10 ώρες την ημερα... αλλα ζαλάδα δεν είχα νιώσει ποτε μου... τι να πω δεν ξέρω... :S

αυτό που με έχει κουράσει τελευταία είναι ότι έχει μειωθεί η ακοή μου και μιλάω λίγο πιο δυνατά χωρίς να το καταλαβαίνω εγώ ο ίδιος... νομίζω ότι από τα αυτιά οφείλονται η ζαλάδες και όχι από τα ματια και τον υπολογιστή.... κάτι μου συμβαίνει... σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι έχω όγκο στο κεφάλι... το είπα και σε νευρολόγο μου λέει πολύ πιθανό και τώρα θα τρέχω για μαγνητικές έχω τρομάξει τόσο πολύ.... μόλις μου το είπε έτσι εγώ τρέμω... είμαι σε ψυχολογικά χαλια κατάσταση και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την ζωή μου... υποφέρω κάθε μέρα...
    Ωραίος είναι ο γιατρός σου! Μήπως σε πείραζε και συ τον πήρες σοβαρά;
    Κοίταξε, όταν φοβόμαστε κάτι, αποκτούμε τα συμπτώματα. Κανόνας!
    Ολοι περνάμε αυτό το λούκι.. Σε καταλαβαίνω απολύτως, το τελευταίο εξάμηνο "πάσχω" από διάφορα.. Ενα απλό μούδιασμα μεταφράζεται σε σκπ κι ενώ βλέπω τη γελοιότητα, αντί να ξεκολλήσω, εκείιιι!!!
    Οι φόβοι μας είναι, οι οποίοι όμως μάς κατεβάζουν απίστευτα την ποιότητα της ζωής μας..
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Κανενα θεμα και εγω εχω μπερδευτει πολλες φορες με αλλα nicknames μελων. Ποσο συντομα μπορεις να κανεις την μαγνητικη για να μαθεις τι συμβαινει ?
    Οταν εχουμε καποια συμπτωματα σχεδον ολοι οι γιατροι λενε "ειναι πιθανο αυτο, ειναι πιθανο εκεινο" ειναι η δουλεια τους.
    Θελω να πιστευω οτι δεν εχεις ογκο, εαν υπαρχει γιατι να μην θεραπευσιμος ? Ευχομαι συντομα να μαθεις τι ειναι και να φυγει το ψυχικο βασανο.

δεν πρόκειται να πάω να κάνω μαγνητική... δεν έχω τίποτα σοβαρό... ξέρω το αισθάνομαι ότι όλα είναι από το άγχος και γελάω με τον ευατό μου ώρες ώρες... σήμερα με 20mg cipralex έχω τρομερή ενέργεια αν και ήπια και 3 καφέδες... το μονο που φοβάμαι είναι το τσιγάρο που δεν μπορώ να ξεφύγω από auto... είχα πάρει ηλεκτρονικό αλλα γύρισα ξανά στο κανονικό μέχρι να πληρωθώ... επειδή είχα πολλά έξοδα και γενικά έχω και ένα άγχος με τα οικονομικά τελευταία...!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast