Results 31 to 40 of 40
-
26-01-2017, 13:10 #31
Είναι κρίμα που νιώθετε έτσι...
Ενώ πήγατε να κάνετε κάτι καλό ακόμα κι αν εγώ δεν μπόρεσα να συνεισφέρω με κάποια ιδέα μιας και το μυαλό μου είναι ένα μπέρδεμα...Νιώθω όμως την ανάγκη να επιβεβαιώσω ότι διαφήμιση δεν έπεσε ποτέ στην αντίληψη μου στα 10 χρόνια που έχω κλείσει εδώ μέσα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 26-01-2017, 13:12 #32
Έχω κι εγώ σοκαριστεί από το πώς εξελίχθηκε αυτή η κουβέντα. Αντί να εστιάσουμε σε κάτι θετικό όπως είναι αυτή η δράση, το βάρος έπεσε σε κράξιμο προς τους μετανάστες, στην κυβέρνηση κλπ κλπ. Τι σχέση έχει το επεισόδιο στο στρατό με το να μαζευτούν 10-20-100 άνθρωποι και να προσφέρουν; Και guess what. Το να λέμε στο τέλος κάθε πρότασής μας ότι δεν είμαστε ρατσιστές δεν μας κάνει λιγότερο ρατσιστές. Όσο για την πρόταση του Νίκου, μακάρι να μπορούσα να συμμετάσχω αλλά λόγω απόστασης αυτό είναι δύσκολο.
26-01-2017, 13:35 #33
26-01-2017, 13:56 #34
Υπάρχει, τώρα αν σηκώνουν πλέον τα τηλέφωνα δεν ξέρω γιατί μια φορά τους είχα τηλεφωνήσει μόνο πριν πολλά χρόνια και τότε με βοήθησε μια ψυχολόγος μιλώντας μαζί μου μέχρι να ηρεμήσω αλλά από εκείνη την ημέρα που κάποιος μου έστειλε σπίτι την αστυνομία (όχι από εδώ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο γι' αυτό και παραμένω) έχω φοβηθεί πάρα πολύ και διστάζω να μιλήσω γιατί μας παρακολουθεί η ΔΗΕ...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-01-2017, 14:17 #35
https://www.e-psychology.gr/forum/th...l=1#post653375
αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που αναφέρθηκα.και όχι δεν το έλεγα για αστείο.Η όλη στάση της mara.z εδώ μέσα απέναντι στην δελφίνι με οδήγησε στο να το προτείνω αυτό.Και προσωπικά το εννοώ αν είναι εφικτό να γίνει.Εγώ πχ δε θα γίνω περισσότερο φτωχός ή ότι άλλο αν δώσω 1€ για να σωθεί ένας άνθρωπος που βασανίζεται 20 χρόνια..
26-01-2017, 16:26 #36
τοτε θα εννοεις το παραπανω μηνυμα, οπου προτεινες
να βοηθησουμε οικονομικα το δελφινι βαζοντας καποιο ποσο οποιος θελει στον λογαριασμο της. ειναι μια προταση οικονομικης αλληλοβοηθειας. αν σου φαινεται καλη ιδεα, ευκαιρια να την επαναφερεις σε αυτο το νημα, προς συζητηση.
εγω λεω κατι πολυ διαφορετικο.
λεω οτι εδω συχναζουν πολλες δεκαδες ψ σαν συνεργατες η περαστικοι, η διαχειριστες και ολοι βλεπουν/με τοσα μελη απελπισμενα απο την βοηθεια που δεν δεχονται και την οικονομικη τους δυσχερεια στο να εχουν αξιοπρεπη ψυχολογικη στηριξη.
μπορουν να παρουν μια πρωτοβουλια οι διαχειριστες και να προσκαλεσουν τους συναδελφους τους να βοηθησουν μελη που δεν μπορουν να ανταπεξερθουν στα εξοδα μιας ψυχοθεραπειας.
μπορουν επισης οπως ειπε η κυκνος νομιζω, να ξεκινησουν μια ανοιχτη γραμμη βοηθειας σε εκτακτα περιστατικα ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, εντος του φορουμ.
να μια ωραια κοινωνικη προσφρορα απο τους επαγγελματιες προς τους ψυχικα πασχοντες που ταλαιπωρουνται τοσο στον καιρο της κρισης.
σκεφτειτε το.
26-01-2017, 16:30 #37
μολις τωρα ειδα την απαντηση του νικουΔ στην προταση μου.
οκ, αν ειναι τοσο πολυπλοκο, εσεις ξερετε...
30-01-2017, 13:42 #38
@NikosD
Καλησπέρα Διαχειριστή.Διάβασα τώρα το συγκεκριμένο Thread.Αν ισχύει ακόμα η πρόταση για κοινωνική δράση,μετά χαράς μου να συμμετάσχω και να βοηθήσω.
Θα μας ειδοποιήσετε μέσω Pm??
30-01-2017, 14:24 #39
νομιζω οτι ο νικος περιμενει και προτασεις. δεν προτεινε κατι συγκεκριμενο, ουτε θα το αποφασισει καποιος εκτος φορουμ.
εδω θα αποφασιστει.
προτεινω να αφορα "δραση" και οχι οικονομικη βοηθεια, κι αυτο διοτι εχω την εντυπωση οτι τα ΕΝΕΡΓΑ μελη στο φορουμ ειναι απειρως λιγοτερα απο τα εγγεγραμενα, κι αυτο φαινεται και στην καθημερινη δραστηριοτητα , αλλα μετρηθηκε και στο προσφατο πολ περι λειτουργιας του φορουμ, οπου υπολογιζω οτι ψηφισαν ολα τα τοτε ενεργα μελη, και ηταν ελαχιστα.
οποτε μια χρηματικη συνεισφορα με μικρο ποσον, θα ηταν ενα ελαχιστο ποσον, ενω μια δραση, ακομα και απο λιγα ατομα, μπορει να ειναι πολυ σημαντικη .. εκτος αν εχετε κατα νου μια σημαντικη οικονομικη προσφορα, που δεν νομιζω να ειναι σε θεση τα μελη να την κανουν.
την ιδια αποψη εχω και για την προταση του αντ.
τα δραστηρια μελη ειναι μεταξυ 30-60, συμφωνα με δικη μου παρατηρηση. αν δωσουν μικρο μερος απο το περισσεμα τους, οπως λεγαμε, δλδ 1 ευρω για παραδειγμα, τι ειδους διαφορα θα ειχε το ποσον αυτο στην ζωη του δελφινιου η αποιου αλλου μελους?? ειδικα να μιλαμε για "σωτηρια"και "μια καλυτερη ζωη"...
το να μαζευτουν μελη που ειναι μεν ενεργα, αλλα δεν ειναι δραστηρια , για να συμμετασχουν σε κοινωνικη προσφορα, ενω δεν συμμετεχουν καν στο φορουμ, το θεωρω μαλλον απιθανο, αλλα μπορουμε να το τσεκαρουμε με ενα πολ που θα μεινει αρκετο καιρο ωστε να το δουν και περαστικα μελη.
05-02-2017, 19:12 #40
Παρεμπιπτόντως και επειδή παρακολούθησα την συζήτησή σας και επειδή αναφερθήκατε σε μένα δεν είναι μόνο η Μάρα που μου συμπαραστέκεται, που την ευχαριστώ πολύ για αυτό ,αλλά και άλλα μέλη. Επίσης, πιστεύω ότι πολύ σύντομα δεν θα χρειάζομαι βοήθεια για το θέμα που συνέβη πριν 20 χρόνια γιατί άρχισα να το ξεπερνάω. Μπορεί όμως να χρειαστώ καμία άλλη βοήθεια ,μιας και είμαι άνεργη εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ίσως κάποια ψυχική υποστήριξη μέχρι να βρω δουλειά ,σύντροφο , να χάσω τα παραπανίσια κιλά μου κλπ. Ευχαριστώ.