βλεπω σε ονειρα μια πρωην μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Αφού μπορείς να την έχεις γιατί δεν τα ξαναβρίσκετε;
    ειναι παρα πολλα που βαριεμαι να τα αναλυσω :p

1on γτ δεν ξερω αν θελω να κανω σοβαρη σχεση....μου αρεσει ετσι οπως περναω τωρα....
    2ον αφου τσακωθηκαμε παλια τι θα αλλαξει τωρα?
    3ον δεν ξερω αν αυτο π νιωθω γι αυτη ειναι ερωτας η απλα την (υπερ)αγαπαω
    4ον φοβαμαι μην ξανακανουμε σχεση και την πληγωσω
    5ον δεν ξερω αν εχει προχωρησει,αν ειναι καλα .....πολλα
    6ον δεν ξερω αν νιωθει αυτη κατι ακομα για μενα
    7ον δεν ξερω αν θα ηθελε να ξανακανει σχεση μαζι μ
    8ον επισης αμα τα ξαναβρουμε το πραγμα θα σοβαρεψει αυτη θα θελει συγκατηκισεις και τετοια.....και εγω δεν θελω να χασω την ελευθερια μου...ειμαι μικρος ακομα
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    οταν λες καλουπια ; αν ειναι λεπτα θεματα οκ μην το αναλυσεις.. και sorry
    κοιτα τα περισσοτερα δεν μπορω να τα πω μην γινω αντιληπτος....μπορει να διαβαζει και το σαιτ:p

ας πουμε ενα ...καθε φορα που επινα πολυ εκλαιγε και χτυπιοταν...
    αλλο.... δεν ηθελε να πηγαινω γυμναστηριο αργα γτ νομιζε οτι παω να γνωρισω κοπελες
    επισης ηθελε να εχω καλες σχεσεις με την οικογενεια της....να πηγαινω ,να τρωμε μαζι
    και παρα πολλα αλλα π δεν μπορω να αναφερω
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ειναι παρα πολλα που βαριεμαι να τα αναλυσω :p

1on γτ δεν ξερω αν θελω να κανω σοβαρη σχεση....μου αρεσει ετσι οπως περναω τωρα....
    2ον αφου τσακωθηκαμε παλια τι θα αλλαξει τωρα?
    3ον δεν ξερω αν αυτο π νιωθω γι αυτη ειναι ερωτας η απλα την (υπερ)αγαπαω
    4ον φοβαμαι μην ξανακανουμε σχεση και την πληγωσω
    5ον δεν ξερω αν εχει προχωρησει,αν ειναι καλα .....πολλα
    6ον δεν ξερω αν νιωθει αυτη κατι ακομα για μενα
    7ον δεν ξερω αν θα ηθελε να ξανακανει σχεση μαζι μ
    8ον επισης αμα τα ξαναβρουμε το πραγμα θα σοβαρεψει αυτη θα θελει συγκατηκισεις και τετοια.....και εγω δεν θελω να χασω την ελευθερια μου...ειμαι μικρος ακομα
    Α εντάξει.

Senior Member
    κοιτα τα περισσοτερα δεν μπορω να τα πω μην γινω αντιληπτος....μπορει να διαβαζει και το σαιτ:p

ας πουμε ενα ...καθε φορα που επινα πολυ εκλαιγε και χτυπιοταν...
    αλλο.... δεν ηθελε να πηγαινω γυμναστηριο αργα γτ νομιζε οτι παω να γνωρισω κοπελες
    επισης ηθελε να εχω καλες σχεσεις με την οικογενεια της....να πηγαινω ,να τρωμε μαζι
    και παρα πολλα αλλα π δεν μπορω να αναφερω
    καλε μικρη ηταν τι να πηγαινεις να τρωτε με τους γονεις της; απο τα 20-22 αυτα; μηπως παντρευτηκε ήδη ; :P

Senior Member
    καλε μικρη ηταν τι να πηγαινεις να τρωτε με τους γονεις της; απο τα 20-22 αυτα; μηπως παντρευτηκε ήδη ; :P
    οχι ρε ουτε καν:p

κοιτα οταν ειχαμε σχεση σχεδον 4 μερες τις εβδομαδασ κοιμομασταν μαζι και περναγαμε 24ωρα....οποτε ηταν σοβαρη σχεση......μεχρι και σε σογια την ειχα γνωρισει:p
    απλα παραειμασταν ερωτευμενοι και μας ειχε βαρεσει στο κεφαλι:p

Senior Member
    οχι ρε ουτε καν:p

κοιτα οταν ειχαμε σχεση σχεδον 4 μερες τις εβδομαδασ κοιμομασταν μαζι και περναγαμε 24ωρα....οποτε ηταν σοβαρη σχεση......μεχρι και σε σογια την ειχα γνωρισει:p
    απλα παραειμασταν ερωτευμενοι και μας ειχε βαρεσει στο κεφαλι:p
    Βρε καλε μου δεν ειπα οτι δεν ηταν σοβαρη, απλα σε τοσο μικρη ηλικια σογια να μπλεκονται εμενα μου ξενιζει, αλλα ο καθενας οπως νιωθει :) καλα ναι αν εισαι φουλ δεν βλεπεις μπροστα σου καταλαβαινω

Senior Member
    Βρε καλε μου δεν ειπα οτι δεν ηταν σοβαρη, απλα σε τοσο μικρη ηλικια σογια να μπλεκονται εμενα μου ξενιζει, αλλα ο καθενας οπως νιωθει :) καλα ναι αν εισαι φουλ δεν βλεπεις μπροστα σου καταλαβαινω
    ερχοταν στο μερος μ καλοκαιρι καμια 20αρια μερες....οποτε αναγκαστικα θα γνωριζε......

Senior Member
    το θεμα μου ειναι επισης οτι εχω γνωρισει ποσες γυναικες ...κανω σεξ...βγαινω....στην αρχη με μερικες με πιανει ενας ενθουσιαμος.....αλλα μετα τπτ.......δεν λεω μ αρεσει η ζωη μου πολυ οπως την ζω...
    δεν ξερω ισως να μην την εχω ξεπερασει ακομα γι αυτο δεν μπορω να ερωτευτω αλλη
    δεν νομιζω οτι θα ξανανιωσω κατι τοσο δυνατο.....

αλλα καλυτερα να μην το αναλυσουμε αυτο...το θεμα μου ηταν τα ονειρα

Senior Member
    το θεμα μου ειναι επισης οτι εχω γνωρισει ποσες γυναικες ...κανω σεξ...βγαινω....στην αρχη με μερικες με πιανει ενας ενθουσιαμος.....αλλα μετα τπτ.......δεν λεω μ αρεσει η ζωη μου πολυ οπως την ζω...
    δεν ξερω ισως να μην την εχω ξεπερασει ακομα γι αυτο δεν μπορω να ερωτευτω αλλη
    δεν νομιζω οτι θα ξανανιωσω κατι τοσο δυνατο.....

αλλα καλυτερα να μην το αναλυσουμε αυτο...το θεμα μου ηταν τα ονειρα
    Nick αν μπορεις να μαθεις αν ειναι μονη κανε της μια κουβεντα οχι ντε κ καλα για να τα βρειτε, απλα για να της πεις αυτα που κατα καιρους σκεφτεσαι δεν ειναι κακο.. και το κοβω φιατι δεν θες να το αναλύσεις

Senior Member
    Nick αν μπορεις να μαθεις αν ειναι μονη κανε της μια κουβεντα οχι ντε κ καλα για να τα βρειτε, απλα για να της πεις αυτα που κατα καιρους σκεφτεσαι δεν ειναι κακο.. και το κοβω φιατι δεν θες να το αναλύσεις
    κοιτα δεν προκειται να την παρω....να της πω μετα απο τοσο καιρο τι? σε θυμηθυκα ξαφνικα?:p δεν ξερω και μονο που το σκεφτομαι κομπλαρω
    και επισης θελω να την ρκατησω στο μυαλο μ ετσι οπως την εχω..δεν θελω να αλλαξω γνωμη γι αυτη

δεν ενοουσα να μην το αναλυσουμε γενικα....απλα δεν ηθελα να αναφερθω με λεπτομερεις στην σχεση π ειχαμε...γτ ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει το φορουμ:p

Senior Member
    κοιτα δεν προκειται να την παρω....να της πω μετα απο τοσο καιρο τι? σε θυμηθυκα ξαφνικα?:p δεν ξερω και μονο που το σκεφτομαι κομπλαρω
    και επισης θελω να την ρκατησω στο μυαλο μ ετσι οπως την εχω..δεν θελω να αλλαξω γνωμη γι αυτη

δεν ενοουσα να μην το αναλυσουμε γενικα....απλα δεν ηθελα να αναφερθω με λεπτομερεις στην σχεση π ειχαμε...γτ ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει το φορουμ:p
    εσυ ξερεις καλυτερα, απλα σκεψου οτι δεν ερωτευομαστε καθε μερα, θελω να πιουμε ενα καφε γιατι θελω να σε δω μπορεις ? οι ανθρωποι τα δυσκολευουμε τα πραγματα μεσα στο μυαλο μας, σκεψου τα καλα με σενα κ αν ακομα εχεις αισθηματα καντο κ ασ παει στραφη, το εκανε ξα μου μετα απο δικο μου σπρώξιμο και ειναι παλι μαζι μετα απο τεσσερα χρονια σκεψου το με σενα κ μονο ;)

Senior Member
    εσυ ξερεις καλυτερα, απλα σκεψου οτι δεν ερωτευομαστε καθε μερα, θελω να πιουμε ενα καφε γιατι θελω να σε δω μπορεις ? οι ανθρωποι τα δυσκολευουμε τα πραγματα μεσα στο μυαλο μας, σκεψου τα καλα με σενα κ αν ακομα εχεις αισθηματα καντο κ ασ παει στραφη, το εκανε ξα μου μετα απο δικο μου σπρώξιμο και ειναι παλι μαζι μετα απο τεσσερα χρονια σκεψου το με σενα κ μονο ;)
    χαχαχα δεν μπορω ...δεν γινεται και μονο που το σκεφτομαι κομπλαρω:p
    δεν ξερω γτ.....η μαλλον ξερω γτ....γτ φοβαμαι οτι μπορει να μ πει οχι αμα εχει αγορι..και δεν θελω....δεν θα ηθελα να ακουσω οχι...

δεν ξερω ισως να φταει και το οτι μετα απο αυτη κανω επιφανειακες σχεσεις....αλλα μονο στον ενθουσιασμο μενουν μετα ξενερωνω ,βαριεμαι δεν μ κανουν κ.λ.π
    ισως αμα ειχα ερωτευτει αλλη να μην την ξανασκεφτομουνα ,αν και παντα θα την εχω μες την καρδια μου.....αλλα οπως λες και εσυ ...στην ζωη μας ισως μονο μια φορα να αγαπησουμε και να ερωτευτουμε αληθινα

Senior Member
    χαχαχα δεν μπορω ...δεν γινεται και μονο που το σκεφτομαι κομπλαρω:p
    δεν ξερω γτ.....η μαλλον ξερω γτ....γτ φοβαμαι οτι μπορει να μ πει οχι αμα εχει αγορι..και δεν θελω....δεν θα ηθελα να ακουσω οχι...

δεν ξερω ισως να φταει και το οτι μετα απο αυτη κανω επιφανειακες σχεσεις....αλλα μονο στον ενθουσιασμο μενουν μετα ξενερωνω ,βαριεμαι δεν μ κανουν κ.λ.π
    ισως αμα ειχα ερωτευτει αλλη να μην την ξανασκεφτομουνα ,αν και παντα θα την εχω μες την καρδια μου.....αλλα οπως λες και εσυ ...στην ζωη μας ισως μονο μια φορα να αγαπησουμε και να ερωτευτουμε αληθινα
    Μην σε πιανει εγωισμος βρε Nick θελω καποιος να εχει happy end τι να κανω τετοια ειμαι ψυχοπονιαρα :P

Senior Member
    Μην σε πιανει εγωισμος βρε Nick θελω καποιος να εχει happy end τι να κανω τετοια ειμαι ψυχοπονιαρα :P
    γεια σου βρε ψυχοπονιαρα :p

δεν ξερω παντως δεν νομιζω να παρω τηλ

Banned
    η μεγαλη παει καιρο τωρα εχω παει σε αλλες πολιτειες.....

ρε κιουμπ πιστευεις οτι ειναι τοσο ευκολο να τα ξαναβρω? πιστευεις οτι μ ειναι ευκολο να μπω στα καλουπια που αυτη ηθελε?
    εντάξει αλλο αυτό σημαίνει ότι δεν την θες τότε, δεν έχεις απωθημένα, τώρα νοσταλγία κλπ θα χεις ........

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast