Results 106 to 120 of 239
Thread: Εχετε μπλεξει ποτέ με ΝΑΡΚΙΣΣΟ;
-
31-01-2017, 12:51 #106
αφου με ξερεις ρε always...τι ανθρωπος ειμαι, να πω οτι δεν ηξερες...χαχαχα
εδω ρε φιλε πας να βοηθησεις κ να πεις αυτα που πιστευεις κ φοβασαι μη σου πεταξουν τοματες...ρε τι ειν αυτοι ρε???χααχαχ!
- 31-01-2017, 12:54 #107
31-01-2017, 13:25 #108
αυτο ακριβως εννοουσα sad..λεγοντας πως ο θεραπευτης πρεπει να σου ανοιξει τα ματια να αντιδρασεις στην χειριστικοτητα κ στην κακοποιηση..οτι πλεον ο αλλος δεν αλλαζει κ οτι εσυ μπορεις να αλλαξεις την τακτικη κ τον τροπο που βλεπεις τα πραματα...πραμα το οποιο δεν ειναι ευκολο, ειναι επιπονο κ θελει χρονια θεραπειας για να το κατανοησεις....οποιος λεει αντιθετα απο αυτα που εχουν παγιωθει μεσα σου , τον βριζεις ομως..
31-01-2017, 13:57 #109Nefeli28GuestΘα συνεχισω να λεω, ως κακοποιημενη απο θεραπευτη, οτι ολα εχουν να κανουν με τον τροπο που θα αντιμετωπίσουν τον ασθενή.
Ολοι δικιο εχετε και καλα τα λετε ο καθενας απο τη σκοπια του.
Ο καθε άνθρωπος θελει το δικο του χειρισμο για να καταφερει να αλλαξει τη νοοτροπια που κουβαλαει μια ολόκληρη ζωη.
Νομιζω πως συζηταμε δυο ακραίες περιπτώσεις: ή θα ειναι σκληρος ή θα σε χαϊδεύει.
Τιποτα απο τα δυο, και τα δυο αν χρειαστεί, εξαρτάται απο το θεμα καθε φορα.
Φυσικα καποιες φορες θα σου πει σκληρες αληθειες για να ξεκουνηθεις και να μετατοπιστεις. Δεν χρειάζεται ομως να τις πει βριζοντας, φωνάζοντας ή ειρωνευομενος.
Ακουσα σκληρες αληθειες απο την τωρινη ψυχολογο, αλλα ειχε τον τροπο της. Και πιστέψτε με, την ακουσα πολυ περισσότερο απο οταν με διελυε ο μαλακας με τις παπαριες που μου ξεφουρνιζε....
31-01-2017, 14:15 #110
μωρε νεφελη εσυ καλα τα λες..κ μια χαρα..κ δικιο εχεις..εγω απλως παρουσιασα το αλλο ακρο για να δειξω να καταλαβει ο κοσμος οτι υπαρχει κ αυτη η θεραπευτικη αντιμετωπιση..ο σωστος θεραπευτης ακολουθει εναν κανονα-θεραπευτικο σχημα, που εχει διδαχθει κ φυσικα τον εφαρμοζει αναλογα με την περισταση..
οπου δλδ σηκωνει σκληροτητα θα το κανει..οπου δεν σηκωνει θα βρει αλλον τροπο..κ εννοειται πως συμφωνω οτι ο θεραπευτης δεν πρεπει να κρινει, να φωναζει κλπ..
γενικα μπορει να δοκιμασει διαφορες τεχνικες θεραπειας...απο κει κ περα αν δεν δενουμε μαζι του κ δεν νιωθουμε οκ..εννοειται πως φευγουμε..
ομως οταν ενας ανθρωπος ακολουθει συνεχομενα το ιδιο μοτιβο..κ το λεω γιατι η sad , στα ποστ της βγαζει συνεχως μια πικρια εκμεταλλευσης κ θυματοποιησης απο τον κοσμο, πιστευω απλα οτι πρεπει να μαθει, οτι τελικα δεν εχει τοση σημασια αν οι αλλοι κακοποιουν..αλλα οτι φταιμε κ εμεις οι ιδιοι, γιατι εμεις οι ιδιοι περνουμε αυτον τον ρολο...κ σιγα σιγα παγιωνεται ο ρολος αυτος..
ειμαι σιγουρη οτι ναι μεν εχει μπλεξει με κακους χαρακτηρες, πχ μανας κλπ..αλλα θα πρεπει κ η ιδια να κατανοησει οτι αυτη ειναι η πρωτη που πρεπει να αντιδρασει κ να σηκωσει υψος σε αυτο...
οπως λενε οτι κ ο αγιος φοβερα θελει...
ειμαι σιγουρη τωρα οτι μετα απο αυτο, θα παρεξηγησει τα λογια μου παλι κ σιγουρα θα το παρει "αλλιως" κ θα ακολουθησει το αναμενομενο ξεμαλλιασμα..
εγω να βοηθησω ηθελα...αλλα καποιοι οπως φαινεται εδω στο φορουμ, δεν μπορουν να το σηκωσουν...ή να διαχειριστουν την αληθεια που μπορει καποιος να βλεπει...
κ το λεω επειδη την παρακολουθω...δεν ειναι τυχαιο το οτι αναφερα ολα αυτα γι αυτην...
αυτα ειχα να πω..κ θενξ.
31-01-2017, 17:43 #111
Anxious kai always μην μου κανετε τις εξυπνες γιατι δεν ειστε. Ερχεσαι anxious και μου λες οτι ειχε δικιο ο ψυχοθεραπευτης που ηταν σκληρος μαζι μου;Τοτε γιατι δεν με βοηθησε;;; Αν ηθελες πραγματικα να βοηθησεις οπως λες να εδινες λυσεις και οχι να το επαιζες εξυπνη. Φυσικα και δεν φταιω εγω πουθενα αν οι αλλοι ειναι μαλακες φυσικα και εχω δικιο. Και ερχεσαι εσυ τωρα και μου λες οτι πρεπει να ναι σκληρος ο θεραπευτης. Τι βλακειες ειναι αυτα πως να μην τσαντιστω; Οσο για σενα always βγαζεις μια εμπαθεια απεναντι μου να την κρατησεις για τον εαυτο σου εγω θυμα σου δεν θα γινω οπως λεει και η anxious. Μπορει να εχεις δικιο anxious σε καποια πραγματα, η σκληροτητα ομως δεν πιανει σε μενα δεν με βοηθαει αρα δεν τα ξερεις ολα. Ξερω κι εγω να κανω την εξυπνη ξερετε ε; Δεν ειστε μονο εσεις εγω το ειπα δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω. Οποιος βοηθαει δεν προσβαλλει ουτε γινεται σκληρος.
31-01-2017, 18:18 #112
Mara μου τωρα το ειδα το μηνυμα. Φοβαμαι να παιρνω αποφασεις που εχουν να κανουν με ωκεανους δεν ειναι ευκολη λυση αυτη!! Και δεν ειναι μονο αυτο θα εμπλακει αν "τολμησω" να φυγω. Η γυναικα δεν παιζεται λεμε οπως πολλοι αλλοι στην κοινωνια μας πιστευω δεν θα πρεπε να ζουν καποιοι ανθρωποι μονο κακο κανουν..
31-01-2017, 20:07 #113Nefeli28GuestΕγω που αγαπησα ολους αυτους τους ναρκισσους.....απο τη μανα μου μεχρι τον ψυχοτετοιο.
Κι εκεινοι με πονεσαν πολυ. Τους αφησα να πατησουν τα ευαισθητα σημεια μου και να αποθεωθουν μεσα μου μ'εναν αρρωστημενο τροπο.
Με μια εξαρτηση που δεν μπορω ευκολα να αποταξω.
Και καθομαι τωρα να παιδευομαι μ'ολα εκεινα τα εσωτερικά δικα μου πράγματα, που ουτως ή αλλως επρεπε να βαλω σε μια σειρα...
Αλλα τι γινεται οταν ακομα και έχοντας βιωσει τοσο πόνο, εσυ ακομα καπου μεσα σου τους κουβαλας;
Και μπορει και να τους αγαπάς....
Γαμωτο
31-01-2017, 22:48 #114
01-02-2017, 08:44 #115
Από νάρκισσο μακρυά ειδικά σε ερωτική σχέση !!! Μακρυά , μακρυα, μακρυά ποτέ δεν θα πάρεις τίποτα μόνο κακό! Και αν πεσεις σε γυναικα ναρκισσο πχ σε επαγγελματικό τομέα θα περάσεις δύσκολα, δεν το συζητώ αλλά εκεί δεν το διαλέγεις τουλάχιστον. Τον ναρκισσο όμως ανδρα τον αποφεύγουμε...
01-02-2017, 12:11 #116
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
01-02-2017, 13:00 #117
Τον ναρκισσο τον καψουρευεσαι τελειωτικά αλλά ο νάρκισσος ποτέ εσένα! Οπότε προσοχή κορίτσια!
01-02-2017, 18:23 #118Nefeli28GuestΜαρα μου,
ελα που δεν γκρεμιστηκε.....
Τοσα ειπαμε, τοσα εγιναν..αλλα ςχω ωρες ωρες μια γ*****νη αισθηση οτι μου λειπει.Οτι ειχα δεθει μαζι του και οτι τωρα μπορει να εκανα μεγαλο λαθος που εφυγα. Και οτι μπορει να μην ηταν και τοσο μαλάκας, αλλα εγω να μην τον καταλαβα καλα...
Ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο το πραγμα....
Το ξερω ο,τι και να πείτε εχετε δικιο.
Δεν αξίζει. Αλλα εγω γιατι να νιωθω αυτη την απωλεια; λες κι εχασα καποιον πολυ δικο μου....
01-02-2017, 19:20 #119
Νεφέλη αν ο άνθρωπος αυτός είχε νιώσει έστω και κάτι για σένα, θα επικοινωνούσε ξανά μαζί σου, δεν θα μπορούσε χωρις εσένα οπότε δεν του αξίζει αλλη μια σκέψη σου
01-02-2017, 19:27 #120
Το γεγονός ότι του εκμυστηρεύθηκες πράγματα προσωπικά που δε τα λες και στον οποιονδοίποτε, μαζί με το ότι είχε παρόμοια συμπεριφορά με τη μητέρα σου, κάτι το οποίο σου είναι γνώριμο, όπως και το ότι είχατε επαφή για ορισμένα χρόνια, όλα αυτά φανερώνουν μια απώλεια από καταστάσεις οικείες, κατά κάποιον τρόπο, για σένα.