Δεν ξερω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Δεν ξερω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δηλαδη θεωρεις οτι παντα οι αλλοι φτεγανε?
    εσυ ας πουμε θεωρεις οτι δεν εκανες ποτε λαθη?
    με αυτες τις κολητες σ δεν εχεις ξαναμιλησει?
    προσπαθειες να κοινωνικοποιηθεις εχεις κανει?
    Οχι με καμμια απο αυτες.Καμμια απο αυτες δεν μου εκανε παραπονο οποτε δεν ξερω να σου πω αν εχω κανει εγω λαθη.Λαθος μου βεβαια ηταν να φερομαι τοσο καλα σε ατομα που δεν αξιζαν,να τους κανω χατηρια και να μαι εκει οταν με χρειαζονται.Να σεβομαι καθε επιθυμια τους κ οταν εγω ειχα καποια δικια μου επιθυμια να μην γινεται δεκτη.Παντα εδινα αλλα ποτε δεν επερνα κ ειναι το παραπονο μου σε αυτη τη ζωη.Η ελενη να ναι η σωστη και οι αλλοι να με πληγωνουν.Να ζηταω κατανοηση για τα οικονομικα μου προβληματα κ να μην με καταλαβαινουν.Αλλα οταν εχουν οι αλλοι να πρεπει να τους καταλαβω εγω μονο.Να μαι εγω παντα στην ωρα μου εβω οι αλλοι να με αφηνουν να περιμενω.Φοβαμαι πια να εμπιστευτω τους αλλους γιατι δεν ξερω τι θα βγουν με αυτα που χω ζησει.

Senior Member
    Και τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα αυτο με τις φιλες μιας κ αναφερθηκα σε αυτο περι λαθη.οχι προσωπικα δεν εχω κανει κανενα λαθος.Δεν ειναι λαθος να σε πειραζοτν οι αλλοι και να τους κανεις παραπονα κ εκεινοι να μην κανουν κατι να το διορθωσουν.Οχι δεν κανω λαθος οταν μια φιλη με συκοφαντει.Οχι δεν κανω λαθος οταν ζηταω το αυτονοητο απο φιλη να βγουμε εξω..κ να περναει μεχρι κ χεονος κ να μην βγαινει μαζι μου.Οχι δεν κανω λαθος οταν δεν εχω χρηματα να βγω εξω κ δεν θα ακολουθησω μια αλλη κοπελα στις πολυεξοδες εξοδους της,μιας κ γω δεν μπορω να συμβαδισω με αυτες.Οχι δεν ειμαι λαθος οταν οι αλλοι με στηνουν και εγω ειμαι παντα στην ωρα μου.Οχι δεν ειμαι λαθος οταν παει η αλλη να με κλεψει και μου λεει ψεμματα συνεχως.Κ τελος δεν ειμαι λαθος οταν εξηγω πως δεν μπορω να ξυπνησω απο τις 4 τα ξημερωματα κ πως εχω θεμα με τις συγκοινωνιες που μενω,για να παω μια εκδρομη κ να μαι σαν ζομπι κ η δηθεν φιλη να με ειρωνευεται.Ειμαι νευρικια μεσα στο σπιτι μου αλλα εξω δεν το δειχνω,φερομαι πολυ ομορφα στον αλλον και εισπραττω αυτες τις συμπεριφορες,επειδη ομως δεν μπορω να ανεχομαι τα παντα οταν κατι δεν μ κανει φευγω,αφου πρωτα το συζηταω κ δεν βρω φυσικα λυση.Α κ ενα τελευταιο που ξεχασα οχι δεν κανω λαθος οταν η αλλη με παει βολτα με το αμαξι οπως ειχαμε μεν συμφωνησει κ παρκαρει σε αλλη πολη και σημειο που δεν μαρεσει κ το ξερει κ ενω της λεω πως δεν θελω να κατσουμε εκει εκεινη δεν σεβεται την αποψη μ κ με αναγκαζει να κατσω κ γω μαζι της διοτι ηταν αργα κ δεν ειχα χρηματα μαζι μου να γυρισω σπιτι κ το σπιτι μου ηταν πανω απο 4 χλμ μακρυα.Και ολο αυτο το κατεβατο για να καλυψω την ερωτηση στο αν φταιω κ γω.Αντε γιατι ετοιμη ημουν να χτυπησω παλι το κεφαλι μου με αυτη την ερωτηση.

Banned
    Quote Originally Posted by Anti-pression View Post
    Σε μερικά πραγματα δεν υπαρχει λυση.
    Ακριβώς έτσι.
    Εντάξει εγώ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν παρακαλάω να πεθάνω εγώ, απλώς το έγραψα μήπως νομίζετε ότι θέλω να τη σκοτώσω. Το ότι παρακαλάω να πάθει κάτι δεν σημαίνει να το πάθει από μένα αλλά από το Θεό και το σκέφτομαι πάνω στα νεύρα μου.......
    Last edited by Deleted240217a; 29-01-2017 at 15:06.

Banned
    Quote Originally Posted by lena86 View Post
    Και τωρα που το σκεφτηκα καλυτερα αυτο με τις φιλες μιας κ αναφερθηκα σε αυτο περι λαθη.οχι προσωπικα δεν εχω κανει κανενα λαθος.Δεν ειναι λαθος να σε πειραζοτν οι αλλοι και να τους κανεις παραπονα κ εκεινοι να μην κανουν κατι να το διορθωσουν.Οχι δεν κανω λαθος οταν μια φιλη με συκοφαντει.Οχι δεν κανω λαθος οταν ζηταω το αυτονοητο απο φιλη να βγουμε εξω..κ να περναει μεχρι κ χεονος κ να μην βγαινει μαζι μου.Οχι δεν κανω λαθος οταν δεν εχω χρηματα να βγω εξω κ δεν θα ακολουθησω μια αλλη κοπελα στις πολυεξοδες εξοδους της,μιας κ γω δεν μπορω να συμβαδισω με αυτες.Οχι δεν ειμαι λαθος οταν οι αλλοι με στηνουν και εγω ειμαι παντα στην ωρα μου.Οχι δεν ειμαι λαθος οταν παει η αλλη να με κλεψει και μου λεει ψεμματα συνεχως.Κ τελος δεν ειμαι λαθος οταν εξηγω πως δεν μπορω να ξυπνησω απο τις 4 τα ξημερωματα κ πως εχω θεμα με τις συγκοινωνιες που μενω,για να παω μια εκδρομη κ να μαι σαν ζομπι κ η δηθεν φιλη να με ειρωνευεται.Ειμαι νευρικια μεσα στο σπιτι μου αλλα εξω δεν το δειχνω,φερομαι πολυ ομορφα στον αλλον και εισπραττω αυτες τις συμπεριφορες,επειδη ομως δεν μπορω να ανεχομαι τα παντα οταν κατι δεν μ κανει φευγω,αφου πρωτα το συζηταω κ δεν βρω φυσικα λυση.Α κ ενα τελευταιο που ξεχασα οχι δεν κανω λαθος οταν η αλλη με παει βολτα με το αμαξι οπως ειχαμε μεν συμφωνησει κ παρκαρει σε αλλη πολη και σημειο που δεν μαρεσει κ το ξερει κ ενω της λεω πως δεν θελω να κατσουμε εκει εκεινη δεν σεβεται την αποψη μ κ με αναγκαζει να κατσω κ γω μαζι της διοτι ηταν αργα κ δεν ειχα χρηματα μαζι μου να γυρισω σπιτι κ το σπιτι μου ηταν πανω απο 4 χλμ μακρυα.Και ολο αυτο το κατεβατο για να καλυψω την ερωτηση στο αν φταιω κ γω.Αντε γιατι ετοιμη ημουν να χτυπησω παλι το κεφαλι μου με αυτη την ερωτηση.
    Όταν πάντα η αιτία των προβλημάτων στις διαπροσωπικές μας σχέσεις είναι οι άλλοι, τότε μάλλον κάτι δεν κάνουμε σωστά. Δεν έχει να κάνει με την ευθύνη, αλλά με τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά, οι οποίες οδηγούν σ' αυτά τα αποτελέσματα. Είναι ο τρόπος που βλέπουμε τις καταστάσεις και ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχουμε σ' αυτές.

Senior Member
    ετσι ειναι ολες οι μαναδες της Ελλαδος!!! ΔΕΝ αλλαζουν οτι ηλικια κι αν εχεις. ΝΟΜΟΣ.
    [I]Love...[/I]

Banned
    Πως την παλεύετε ρε παιδιά; Εγώ δεν την παλεύω.

Banned
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Παιδιά πόσο χαίρομαι και πόσο λυπάμαι ταυτόχρονα που υπάρχουν και άλλοι που περνάνε τα ίδια πραγματικά συγγνώμη αλλά δεν αντέχω να τα περνάω όλα αυτά κάθε μέρα παρακαλάω να πεθάνω εγώ ή αυτή αλλά δεν γίνεται δυστυχώς. Ποιές είναι αυτές που μας εξουσιάζουν με ποιό δικαίωμα επειδή πόνεσαν για 5 λεπτά;; Και εμένα όλη η κοινωνία είναι με το μέρος της!! Σκατοκοινωνία πάντα θα το λέω δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας έχουμε και αυτόν τον κωλόκοσμο να αντιμετωπίσουμε.......
    Sad κάποια στιγμή θα πεθάνει η μάνα σου έτσι και αλλιώς όπως άλλωστε πεθαίνουν όλοι οι άνθρωποι.Κοίτα μόνο μην παρακαλάς τότε να γυρίσει πίσω..
    Θα συμφωνήσω εν μέρει ως προς την εξουσία πάνω στο παιδί της απο μια μάνα.Αλλά το να λέμε ότι η μάνα πονάει μόνο 5 λεπτά θεωρώ πως ξεπερνάει κάθε όριο λογικής..Αλλο που πολλές μάνες δεν έχουν σωστό τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών και αυτά καταλήγουν προβληματικά..
    Εγώ πιστεύω ότι η μάνα σου πονάει καθημερινά πολύ περισσότερο απο 5 λεπτά που σε βλέπει έτσι να είσαι "sad"..Nαι από ότι φαίνεται δεν έχει σωστό τρόπο να σου μεταδόσει την αγάπη της και ότι θέλει να είσαι ευτυχισμένη αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο να παρακαλάμε να πεθάνει η μάνα μας ή ότι ο άνθρωπος που για 9 μήνες σε κουβαλούσε μέσα της και σε μεγάλωσε πόνεσε μόνο 5 λεπτά..

Banned
    Admforall, άστο γιατί δεν ξέρεις. 5 λεπτά εννοούσα στη γέννα. Από κει και πέρα μου κάνει τη ζωή μου κόλαση, γι'αυτό αν δεν ξέρεις μη μιλάς, είναι εύκολο για σένα που είσαι απ'έξω να λες τη γνώμη σου όμως εγώ δεν την αντέχω άλλο γιατί με βασανίζει.

Senior Member
    Εντάξει εγώ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν παρακαλάω να πεθάνω εγώ, απλώς το έγραψα μήπως νομίζετε ότι θέλω να τη σκοτώσω. Το ότι παρακαλάω να πάθει κάτι δεν σημαίνει να το πάθει από μένα αλλά από το Θεό και το σκέφτομαι πάνω στα νεύρα μου....
    Admforall, άστο γιατί δεν ξέρεις. 5 λεπτά εννοούσα στη γέννα. Από κει και πέρα μου κάνει τη ζωή μου κόλαση, γι'αυτό αν δεν ξέρεις μη μιλάς, είναι εύκολο για σένα που είσαι απ'έξω να λες τη γνώμη σου όμως εγώ δεν την αντέχω άλλο γιατί με βασανίζει.

Πανω στα νευρα σου το ειπες φυσικα. Ποσα χρονια ειναι αυτη η κατασταση; Οταν καποιος δεχεται συνεχη καταπιεση ειναι αργος θανατος, σαν ψυχολογικη αυτοκτονια. Δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου, δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις καμια δουλεια να ανεξαρτητοποιηθεις; Ο πνιγμος του θυμου ολοι ξερουμε που οδηγει, εισαι καθε μερα νευριασμενη;
    Last edited by Anti-pression; 01-02-2017 at 13:45.

Banned
    Εχεις δίκιο sad δεν είμαι σπίτι σου για να ξέρω.Ομως θα ήθελα να μάθω σε τι βασανιστήρια σε υποβάλλει καθημερινά αυτή η μέγαιρα που σου έτυχε για μάνα..
    Γιατι αν μιλάμε για ξύλο κτλ θα συμφωνήσω με την anxious4ever..

Banned
    Quote Originally Posted by Anti-pression View Post
    Πανω στα νευρα σου το ειπες φυσικα. Ποσα χρονια ειναι αυτη η κατασταση; Οταν καποιος δεχεται συνεχη καταπιεση ειναι αργος θανατος, σαν ψυχολογικη αυτοκτονια. Δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου, δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις καμια δουλεια να ανεξαρτητοποιηθεις; Ο πνιγμος του θυμου ολοι ξερουμε που οδηγει, εισαι καθε μερα νευριασμενη;
    Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν προκειται να την σκοτωσω. Τωρα εχει φτιαξει λιγο η κατασταση, αλλα ο χαρακτηρας δεν αλλαζει. Adm, no comment λες μαλακιες!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12