Τι μου συμβαινει; Ειναι αποπροσωποποιηση; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Αγαπητη θεματοθετρια σου εχω κακα/καλα νεα...το κακο ειναι οτι επαθα κι εγω το ιδιο ακριβως πραγμα...ειμαι πραγματικα χαλια. Το καλο ειναι οτι δεν εισαι μονη :P
    Καταλαβαινω τον φοβο σου αλλα αν ειχα τα μεσα που εχεις δεν θα δισταζα πλεον να απευθυνθω σε ειδικο η να παρω φαρμακα. Εγω ειμαι στο εξωτερικο και δεν αισθανομαι καθολου καλα με την ιδεα να παω σε ψυχολογο/ψυχιατρο με τον οποιο δεν μιλαμε την ιδια μητρικη γλωσσα, δεν ξερω καλα καλα αν καλυπτουν το κοστος των φαρμακων, νομιζω οχι συν το οτι δεν εχω και κανεναν εδω για στηριξη, το περναω ολομοναχη ολο το λουκι :/
    Εσυ μπορεις ομως να κανεις ολα οσα χρειαζεσαι για να βοηθηθεις...πανε σε ειδικο, περνα χρονο με κοντινα σου προσωπα, βρες αφορμες να ξεσκασετε με παρεα, κανε οτι περναει απο το χερι σου αφου μπορεις, τουλαχιστον δεν εισαι παγιδευμενη, εχεις καθε ελευθερια να δρασεις για το καλο σου...καντο λοιπον.

Junior Member
    Natalia_sups λυπαμαι πολυ που το ακουω....Μηπως διαβαζοντας το θεμα μου επηρεαστηκες και γι αυτο σου εμφανιστηκε τωρα; Εκει που εισαι δεν εχεις καποιον που να τον νιωθεις κοντα σου για του μιλησεις; Εγω εχω κλεισει ραντεβου με ψυχολογο και μεχρι τοτε κανω υπομονη και αυτοπαρατηρηση. Παντως αυτο που παρατηρω ειναι οτι ειναι λες και το συναισθημα του φοβου να ειναι αυτο που προηγειται και μετα το μυαλο να "εφευρισκει" διαφορες ακραιες σκεψεις για να το συντηρει. Θα σου ελεγα να μου στειλεις μηνυμα αν θελεις να μιλησουμε αλλα ειμαι καινουργια και δεν γινεται. Οτι θελεις γραψε εδω παντως, θα ειμαι μεσα.

Junior Member
    Ακουλουθησε τις συμβουλες που μου εδωσες, δες μια ταινιουλα, κανε κατι που μπορει εστω και λιγο να σε χαλαρωσει. Εχεις την δυνατοτητς να βρεις καποιον να κανεις συνεδριες μεσω σκαιπ? Εχω την εντυπωση οτι γινεται.

Senior Member
    Δυστυχως οχι δεν εχω καποιον να "ακουμπησω" εδω περα...και μου λειπει και η κοντινη ανθρωπινη επαφη πολυ, η αγκαλια, η οικεια κουβεντα, τετοια πραγματα. Αυτο συν το οτι εχω παρα μα παρα πολυ στρες στη δουλεια και στη ζωη μου γενικα εδω, συν το οτι ολα μου τα σχεδια εδω πανε στραβα και με πιανει ασχημα το υπαρξιακο τυπου που παω τι κανω κλπ...παντως οχι σε καμια περιπτωση δεν επηρεαστηκα απο το θεμα σου, συμπτωση ειναι που το επαθα τωρα...μαζευω μαζευω εδω και καιρο στρες και δυσκολιες μεσα μου χωρις διεξοδο, καποιον να μιλησω δηλαδη, να ξεσκασω, καπου να παω και κατι να κανω περα απο τις απειρες υποχρεωσεις μου, δεν τα καταφερνω και πολυ καλα κι ολας ε και καπου η σταγονα ξεχυλισε το ποτηρι και δεν αντεξε ο ψυχισμος μου την πιεση παροτι ειχα τον ελεγχο για καιρο και το επαθα παλι. Αυτη τη φορα συναισθημα φοβου δεν εχω ειναι η αληθεια...απλα νιωθω συνθλιμμενη απο τη καθημερινοτητα μου. Ταινιουλες βλεπω, ακουω μουσικη αλλα δεν το ευχαριστιεμαι ουτε αυτο πια, με αγχωνει οτι το κανω γιατι σκεφτομαι μεσα μου "πρεπει να δουλευεις για τους στοχους σου τωρα, να δουλευεις να δουλευεις να δουλευεις, και τι κανεις; χρονοτριβεις... Και μου βγαινει ξινο.
    Αυτο με τις σκαιπ συνεδριες δεν το σκεφτηκα, δικιο εχεις. Δεν γινεται να συνταγογραφησω φαρμακα ετσι αλλα ισως οι συνεδροες βοηθουσαν...το μονο κακο ειναι οτι δεν αντεξα και αφησα την μια πολυ ψυχοφθορα δουλεια μου. Δηλαδη ειπα οτι θα σταματησω με το τελος του μηνα. Και το οικονομικο ειναι ενα τεραστιο προβλημα για εμενα γιατι χωρις γλωσσα δε παιζει να βρω αλλη δουλεια...και δε μπορω να κοιμηθω κι ολας απο την υπερενταση και το αγχος και τη μιζερια, ξαγρυπνω, με τρεις ωρες υπνου ειμαι καθε μια απο τις τρεις τελευταιες μερες...τεσπα σου εκανα τη καρδια περιβολι :P
    Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα υποστηρικτικα σου λογια παντως και χαιρομαι πολυ που εκανες το πρωτο βημα να μιλησεις με ειδικο. Το οτι κανεις υπομονη ειναι καλο...την αυτοπαρατηρηση προσπαθησε να την περιορισεις αν μπορεις, εμενα τουλαχιστον και σε οποιον παθαινει αποπροσωποποιηση δεν κανει καλο. Εκτος αν εννοεις το να παρατηρεις ποτε πας να βουλιαξεις σε αυτη την αισθηση αποξενωσης απο τον κοσμο που μοιαζει ψευτικος και αποσπας τη προσοχη σου με κατι αλλο...αυτο ισως βοηθαει ναι. Και εσυ οτι θελεις να μου πεις/ρωτησεις εννοειται εδω ειμαι :) Ευχομαι να πανε καλα οι συνεδριες σου και να βρεις σιγα σιγα τον εαυτο σου :)

Junior Member
    Δεν μου εκανες την καρδια περιβολι (οχι περισσοτερο απο οσο ειναι δηλαδη :Ρ). Ακουγεται σαν να ζοριζεσαι πολυ. Λογικο δεν ειναι να πιεζεσαι απο μια τετοια καθημερινοτητα χωρις μαλιστα να παιρνεις ανατροφοδοτηση απο καπου; Μου ακουγεται οτι εισαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο σου που εμενα προσωπικα, μονο και μονο απο τον τροπο που γραφεις, μου μοιαζεις για ανθρωπος με πολλες ποιοτητες που σιγουρα του αξιζει η ηρεμια και η φροντιδα (και σε ποιον δεν αξιζει αλλωστε;)

Page 2 of 2 FirstFirst 12