Results 16 to 30 of 30
Thread: Περιορισμοί/Limitations
-
04-02-2017, 16:15 #16
Ναι κ γω Συμφωνώ με την οπτική της cc. Για κάποιους ίσως μοιάζει συμβιβασμός αλλά εγώ το λέω ρεαλισμό.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 25-05-2018, 18:33 #17
Nιώθω αυτό το διάστημα από τότε που έχω μια πιο συχνή επαφή με ανθρώπους λόγω ΙΕΚ καθώς και με καταστάσεις που χρειάζονται κοινωνικές δεξιότητες, έναν καλό βαθμό λειτουργικότητας, εφαρμογή ρόλων πως είμαι πολύ περιορισμένος.
Αυτή την στιγμή που γράφω το μυαλό μου το νιώθω λες και έχει παντού κάγκελα. Η σκέψη αργεί να έρθει όταν είμαι με ανθρώπους καθώς δυσκολεύομαι και στην ανάκληση λέξεων. Ο προφορικός μου λόγος δεν έχει καμιά σχέση με τον γραπτό. Κομπιάζω, κάνω σαρδάμ πολύ εύκολα και όλο αυτό μου γαμά το θάρρος να επικοινωνώ με ξένα άτομα.
Με αγχώνει όλη αυτή η κατάσταση. Να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις και να μη μπορείς να σκεφτείς λογικα και να βρεις λύσεις σε απλά προβλήματα είτε σχέσεων είτε λειτουργικά.
Στην διαδρομή για το σπίτι γίνομαι μελαγχολικός και κακόκεφος. Οταν φτάνω στην ασφάλεια προσπαθώ να χαλαρώσω, βάζω μουσική, κάνω καφεδιά και σκέφτομαι πως να το παλέψω. Έξω όμως δείχνω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο λόγω της δυσκολίας στην σκέψη και της συμπεριφοράς. Γίνομαι απόμακρος και αμέτοχος.
Στο τέλος μένει η γαμημένη ελπίδα ότι τα πράγματα θα στρώσουν...It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-05-2018, 18:36 #18
..... συνέχεια του πάνω μηνύματος
Εϊναι μια αίσθηση λες και πέρασε οδοστρωτήρας από τις εμπειρίες της ζωής σου και της προσωπικότητας σου.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-05-2018, 18:47 #19
Ειναι η πραγματικη ζωη σειριε εκει φαινεται τι αξιζεισ κι οχι τι λεμε εδω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-05-2018, 19:22 #20
Το λεω για σενα την μπου κ την εσωτερικη υπαρχει τροποσ να παρεισ κατι κ να γινεισ καλα σε δυο μερεσ το πηρα εγω κι οι φιλεσ μου τι ειναι δεν ξερω ειναι μυστικο δεν το αγορασα μου το βαλανε στον καφε ο γιατροσ μου ξερει τη θεραπεια εγω δεν τη ξερω για να μη στεναχωριεσαι υπαρχει ελπιδα αλλα φανταζομαι θα θελει λεφτα αμα θεσ να σ πω τον γιατρο μου οτι θεσ μην τα παρατασ παντωσ το ειδα με τα ματια μου
25-05-2018, 19:23 #21
Οργανικα καλα ψυχολογικα μπορεισ να κανεισ οτι θελεισ
25-05-2018, 19:35 #22
Δεν τα παρατάω ρε elis...
Aπλά θα σου φανεί περίεργο ίσως.... θέλω να δώσω περισσότερα και το μυαλό μου με κρατάει. Δεν είναι ότι θέλω να είμαι απόμακρος αλλά αν δεν σου έρχεται μια σκέψη να πεις κάτι, αν πάει να βγει η λέξη και η σύγχηση σε κάνει να μη είσαι σίγουρος για αυτά που λες σίγουρα σε περιορίζει.
Είναι λες και υπερφορτίζεται δεν ξέρω πως να το γράψω...
Δηλαδή εκεί που πάω θέλω να δουλεύω, να δημιουργώ και είναι λες κ έχω από πίσω μου μια αλυσίδα όπως οι κρατούμενοι τον περασμένο αιώνα.
Το δύσκολο είναι να εμπιστευτείς ξανά το μυαλό σου μετά από αυτό.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
25-05-2018, 19:45 #23
Ετσι ημουν κι εγω με ψυχοθεραπεια λυνεται κ με το να γνωριζεισ κοσμο
25-05-2018, 21:07 #24
αχ βρε serios ποσο σε καταλαβαινω να ξερες..
προσωπικα ειμαι μαγκωμενη με τις κοινωνικες συνναστροφες.εκτος απο 1-2 ατομα στην αθηνα που εχω πολυ κοντινους φιλους κοινωνικα δε μπορω να λειτουργησω με τους ανθρωπους.
νιωθω το βημα απο τη μοναξια ως την κοινωνικοτητα ως κατι τεραστιο.
αν βρεθω καπου με κοσμο ειμαι πολυ μαγκωμενη.δεν εχω τι να πω.καθομαι σε μια γωνια και τα κανω χειροτερα τα πραγματα.
παλια δεν ημουν ετσι.δουλευα και ημουν καθε μερα εξω με παρεες..
τωρα πανε αυτα.
απο τη μια εχω συνηθισει τη μοναξια μου αλλα απο την αλλη θα ηθελα να τα καταφερνα καλυτερα.
ο γιατρος εδω στην πολη μου που μου γραφει φαρμακα μου ειπε οτι εχω χαζεψει απο αυτα.ετσι ακριβως το ειπε.
δε ξερω τι φταιει παντως με τα επεισοδια εδω και 5-6 χρονια εχω γινει αγνωριστη.αλλος ανθρωπος.
τελος παντων..παλευουμε οπως μπορουμε ο καθενας.οτι μπορουμε για να μη μενουμε στασιμοι. προσωπικα επιασα τοσο πατο που οτι και να εκανα απο εκει και περα ηταν κατι το θετικο γιατι δεν πηγαινε παρακατω..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
25-05-2018, 21:16 #25
Ποιος γιατρός σου το είπε αυτό boo;;
Ναι κ γω στην αρχή ένιωθα τελείως χαζεμένος με κάποιες σκέψεις που είχα κ η πάθηση καθώς κ τα φάρμακα συντελούν σ'αυτό. Είναι σαν να σε δένουν χειροπόδαρα.
Kαι τώρα νιώθω αμβλυμένη την εξυπνάδα μου.
Θα συμφωνήσω οτι μετά τον πάτο η άνοδος δεν είναι εύκολη αλλά κ το πιο μικρό μοιάζει σαν κορυφή που κατακτιέται.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
26-05-2018, 01:47 #26
μου το ειπε ο ψυχιατρος που μου συνταγογραφει τα φαρμακα εδω στην πολη μου.
(η βσικη γιατρος μου ειναι αθηνα που με παρακολουθει και κανω οτι μου λεει. κι εχω και εναν ψυχιατρο εδω στο κψυ υξς πολης μου που μου συνατγογραφει φαρμακα)
για να μην παρεξηγηθω ο ιδιος μου εχει πει να μη διανοηθω να τα κοψω αποτομα..
νταξει δεν ηταν και οτι πιο ωραιο παντως καποιος να σου το λεει αυτο.
πως να νιωσω μετα εγω και να εχω αυτοπεποιθηση οταν ακομα οταν ακομα και ενας γιατρος σου λεει οτι εχει χαζεψειείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
26-05-2018, 12:10 #27
Eγώ πάλι το είχα πει μόνος μου και όταν το ανέφερα στον γιατρό μου λέει ''δεν έχεις χαζέψει''.
Δεν ξέρω συντελούν πολλά πράγματα για να νιώθω σαν ''στοκος'' :P
Koινωνικά πάω να κάνω πλάκα και μου βγαίνουν ανέπνευστα και περίεργα τα αστεία και μαζί με τις όποιες λειτουργικές δυσκολίες πως να αισθανθείς.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
26-05-2018, 23:04 #28
@παιδια εγώ χάλια στους περισσότερους τομείς
Κοινωνικά δεν το χω καθόλου δεν έχω παρέες και οι λίγοι που μου μένουν δεν είναι στενοί
Οικονομικά το επίδομα δεν φτάνει και δεν μπορώ ξεκάθαρα να δουλέψω
Η οικογένεια είναι ότι πουν οι ψυχίατροι
Τα φάρμακα αυξάνονται αντί να μειώνονται
Ανεξάρτητη δεν μπορώ να είμαι για κανένα λόγο αφού δεν έχω λεφτά ούτε προσόντα για να φροντίσω τον εαυτό μου
Τα συμπτώματα δεν φεύγουν
26-05-2018, 23:05 #29
Με παίρνει από κάτω με κάτι τέτοια
27-05-2018, 12:29 #30
Μη αναστρέψιμος; Όπως η ταινία, το Μη αναστρέψιμος, με τον βιασμό και φόνο μιας και τον φόνο του δράστη; Πολύ βία, μήπως έπρεπε να απαγορεύεται, μαζί με βίντεο που δείχνουν βιασμούς κλπ. και πλασάρονται στους αδαείς σαν "ερωτικά", ενώ απευθύνονται αποκλειστικά σε βιαστές;
Η περιγραφή σου μου θυμίζει μια γνωστή μου στις ΗΠΑ, στοχοποιημένο άτομο , που τη διώξανε 3-4 φορές από το πανεπιστήμιο με βαρβάτη εκβίαση από ομάδα οργανωμένου εγκλήματος, την κυνηγήσανε στη δουλειά με πολλά προβλήματα, της κόψανε την περίοδο με ειδική τεχνολογία την πρώτη φορά τελείως για 6 μήνες, μαζί με γαλακτόρροια που ακολούθησε όταν επανήλθε η περίοδος, και τη δεύτερη κρατάει ακόμα, για πάνω από 1,5 χρόνο. Πλέον, έχει περίοδο χωρίς προεμμηνοροϊκά και με αφύσικη μορφή αίματος, πρωτοφανή, έναρξη κύκλου σε ημερομηνίες που επιλέγουν για πλάκα μόνο και για να την τρομοκρατήσουν ότι ο κύκλος της ξεκινάει τελείως τυχαία και ελεγχόμενα και ότι στην ουσία δεν έχει καθόλου κύκλο, αλλά κάτι που μοιάζει με αιμορραγία με αίμα χωρίς τα υπόλοιπα υγρά της περιόδου. Γιατρός δεν μπορεί να βοηθήσει, γιατί χρησιμοποιούν τεχνολογία του στρατού των ΗΠΑ που οι γιατροί δεν την ξέρουν.
Επίσης, βάλανε ομάδες οργανωμένου εγκλήματος να στρέψουν τους φίλους και την οικογένειά της εναντίον της και όπου πήγαινε την έβριζαν, την κορόιδευαν και την ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ συστηματικά.
Όλα αυτά είναι μέρος του να είσαι στοχοποιημένο άτομο στις ΗΠΑ, το κάνουν και σε πολλές άλλες χώρες-υποτελείς των ΗΠΑ και την Ελλάδα συστηματικά από το '70 και πίσω.
Όσο για το θέμα που ανοίξατε, υπάρχει ένας διαχωρισμός ως προς αυτούς που είναι ΑΜΕΑ, όχι όσους γίνονται με χρήση παράνομων ουσιών, που λέει ότι είναι άλλο το πρόβλημα που έχουν και άλλο η ΑΝΑΠΗΡΙΑ, που τους δημιουργεί η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ του κράτους να σεβαστεί και καλύψει τις ανάγκες που δημιουργούν πιθανά προβλήματα υγείας κάποιων ατόμων. Που σημαίνει, ότι και κουλός γράφει, και κουτσός περπατάει, αλλά το κράτος επιλέγει να αγνοεί πολλές φορές τα ειδικά προβλήματα που έχει μια απειροελάχιστη αλλά υπαρκτή μερίδα πολιτών. Ως προς τα άλλα, όλα αυτά τα προβλήματα τα έχω ξανακούσει μόνο στα στοχοποιημένα άτομα στις ΗΠΑ, μέσω εμπλοκής του οργανωμένου εγκλήματος, αποκοπής από τον κοινωνικό ιστό, εκδίωξης από τις σπουδές και την εργασία, λεηλασία τραπεζικών λογαριασμών και λοιπής προσωπικής περιουσίας, παράνομη φυλάκιση σε τρελάδικα και φόνος, αλλιώς είναι αδιανόητο να υπάρχουν άτομα σε ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ως προς τα υπόλοιπα.Last edited by Aeon; 28-05-2018 at 18:22.