ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 54 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 805
    Senior Member
    Οταν λες αντιελιπτικο δλδ ποια χαπια ειναι αυτα ? Πες καμια ονομασια να καταλαβω δεν τα ξερω

Senior Member
    Θα το πω στον γιατρο μ αμα ειναι...ειναι πιο βαρια απο τα αντικαταθλιπτικα και τ αντιψυχωτικα? Το ρεμερον τι ειναι?

Senior Member
    Για την επιληψια αν δεν κανω λαθος!!το ρεμερον ειναι αντικαταθλιπτικο!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    τα αντιεπιληπτικα που πηρα εγω λεγονται lyrica κ απλα ηρεμουν το νευρικο συστημα κ ειναι για ΓΑΔ..το γραφουν κ μεσα στις ενδειξεις..δεν ειναι βαρια φαρμακα κ δινουν χαμηλη δοση..δεν κανουν υπνηλια, απλα εισαι κανονικα σε 4 μερες περιπου-10.Λειτουργουν στην επιληψια, αλλα το lyrica συγκεκριμενα εχεις ενδειξη μεσα που λεει ΓΑΔ.
    το ρεμερον ειναι αντικαταθλιπτικο που κανει αμεση αγχολυση κ φερνει υπνηλια κ εχει αγχολυτικη δραση αμεση, το μισο ομως..Το ολοκληρο χαπι κανει αντικαταθλιψη. Παχαινει ομως πολυ κ ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονο του.Το καλο του ειναι οτι αν το παρεις σε οξυ στρες ειναι σαν εχεις παρει 10 ζαναξ μαζι..πεφτεις κρεβατι κ κοιμασαι σαν βοδι...αλλα αυτο τις πρωτες 2-3 μερες..μετα το συνηθιζεις..αμεση κ εγγυημενη αγχολυση.
    τα αντιψυχωτικα δεν τα εχω παριε ποτε..τα φοβαμαι...θεωρουνται αρκετα βαρια φαρμακα..προτιμω να παρω ατνιεπιληπτικο που κοβεται αμεσα χωρις σταδιακη διακοπη , δνε κανει εξαρτηση κλπ..
    τα αντιψυχωτικα κοβονται σταδιακα γιατι κανουν καποια εξαρτηση.
    το ρεμερον επισης, κοβεται αποτομα δεν υπαρχει κανενας κινδυνος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Θα το πω στον γιατρο μ αμα ειναι...ειναι πιο βαρια απο τα αντικαταθλιπτικα και τ αντιψυχωτικα? Το ρεμερον τι ειναι?
    είναι αντικαταθλιπτικό και βοηθάει από την αρχή στο άγχος.Ειδικα σε όποιον έχει παθολογικό άγχος είναι πολύ καλό. Προσωπικα αυτό παίρνω.Τωρα τα αντιεπιληπτικά δεν υπάρχουν σε κάποια κατηγορία βαριά ή ελαφριά δίνονται ανάλογα με τη περίπτωση.Υπαρχουν αντιεπηλιπτικα που δίνονται για το άγχος και ψυχοσωματικά (για ενοχλήσεις σοβαρές μιλάμε) και αντιεπιληπτικά ως σταθεροποιητές διάθεσης. Τα δίνουν για διάφορους λόγους. Από ψυχώσεις μέχρι περιπτωσεις συναισθηματικής αστάθειας. Ο υποφαινομενος πχ για εκρήξεις οργής.
    Last edited by black_adder; 09-02-2017 at 13:54.

Senior Member
    εμενα μου εδωσε αντιπιλητπικο γιατι ετρεμα ολοκληρη καθε μερα ολη μερα, δεν σταματαγε το τρεμουλο..
    δεν μου εδωσε σταθεροποιητη διαθεσης, αλλα το λυρικα που δεν λειτουργει ως σταθεροποιητητης αλλα ειναι μονο για ΓΑΔ.
    μου ηρεμησε το νευρικο συστημα κ σταματησα να νιωθω αγχος κ τρεμουλες.
    απο δω κ περα αν το ξαναπαθω θα παιρνω λυρικα..δεν ηθελε να παρω αλλο ζαναξ για να μην κανω εξαρτηση..ηθελε να παρω λυρικα γιατι δεν κανει εξαρτηση.

Senior Member
    αλλα ναι εγω ειχα σοβαρη τρεμουλα ..δεν μπορουσα να σταθω..ετρεμαν τα ποδια το σαγονι κ τα χερια, καθως κ το μεσα μου ολο..
    ολη εωτερικα ενιωθα μια απιστευτη τρεμουλα..σαν ετοιμη να εκραγω!

Senior Member
    Α ναι αυτο τ λυρικα το ξερω μου το ειχε προτινει αντι για ζαναξ οταν αρχισα τν θεραπεια αλλα προτιμησα ζαναξ.σε τι δοσολογια το περνεις? Εμενα με ειπε να φτασουμε στα 300 mg λυρικα αλλα δν ηθελα λεω θα συνεχισω με ζαναξ τοτε.

Senior Member
    Οντως ειναι βαρια τα αντιψυχωτικα στν 2 ψυχιατρο π ειχα παει με ειχε ριξει στα αντιψυχωτικα κατευειαν επερνα ρισπερνταλ πολυ μεγαλη δοση και δεν ηθελα και αλλαξα γιατρο

Senior Member
    Ρε συ εγω με μισο αντιψυχωτικο κοιμαμαι παρα πολυ και δεν μπορω να το ξυπνησω με τπτ κ βλεπω ονειρα οχι εφιαλτες αλλα βλακειες.πως να στο πω ομως ειναι πολυ εντομα!οταν θα παω στον γιατρο θα του πω να το κοψω!

Senior Member
    Δεν τα κοβουν οι γιατροι κ εγω τν ελεγα και με λεγε οχι με τιποτα αμα το κοψεις με λεει οδευεις κατευειαν για το δρομοκαιτειο.. μαλακιεςδλδ κ αλλαξα γιατρο και τα εκοψα..

Senior Member
    Εγω ειχα φτασει να περνω 3 mg risperdal kai me με λεγε θα παμε στα 6 mg οπου η μεγιστη δοση για σχιζοφρενεια ηταν 8 mg..ελεος δλδ με δινε δοση για σχιζοφρενεια ενω εχω γαδ..κωλογιατροι ειναι ολοι ψυχιατροι..εχω τα νευρα μ σημερα hahaha...

Senior Member
    τι να πω..εμενα αντιψυχωτικο δεν μου δωσαν ποτε..αντιθετως μου ελεγαν μακρια απο αυτα!
    το λυρικα το πηρα σε χαμηλη δοση 50mg κ σε 4 μερες ενιωσα πολυ καλα.
    το ζαναξ κανει εξαρτηση ..γιατι να το παιρνεις?το λυρικα δεν κανει εξαρτηση..βεβεια 300mg ειναι μεγαλη δοση..
    το χαναξ δεν ειναι για πολυ..
    το lyrica το πηρα μονο για 40 μερες κ μου το εκοψε κ εχω μεινει μονο με το εφεξορ.
    παιδια..επειδη εμενα με πιανουν αμεσως τα φαρμακα κ δεν ξερω γιατι, μου ειπε οτι ειναι θεμα οργανισμου, η κατασταση μου ηταν αθλια κ δεν υπαρβαλλω! δεν εχει σημασια το οτι με πιανουν χαμηλες δοσεις, αν με δεις δεν μπορω ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι, ομως λιγο φαρμακο να ξεκινησω, δλδ χαμηλη δοση ανταοπκρινομαι κανονικα..
    πιθανον ειναι θεμα εγκεφαλου..ειμαι ευαισθητη στα φαρμακα..αν εγω παρω αντιψυχωτικο παιζει να κοιμηθω για παντα!

Senior Member
    Και εγω 50mg παιρνω αλλα κοιμαμαι σαν βοδι!ο ψυχολογος μου ειπε καλυτερα να ειχα παει σε ψυχιατρο εγω πηγα νευρολογο ο οποιος μου λεει και τπτ να μην εχεις σου γραφει φαρμακα ενω ο ψυχιατρος οχι!θα δω τι θα μου πει αυτη τη φορα αν δεν μου τα αλλαξει θα παω σε αλλον!

Senior Member
    Μαλλον anxious θα εισαι πιο ελαφρια περιπτωση απο μενα..εμενα στα αντιψυχωτικα με ριχνουν..και δν φενεται οτι εχω ανχος ουτε τρεμουλα εχω δεν εχω πολλα σωματικα πιο πολυ νοητικα εχω..

Page 20 of 54 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast