ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 54 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 805
    Senior Member
    Ετσι ακριβως κ γω βγαινω για δουλειες πχ παω κ εγω για βενζινη παω στο σουπερ μαρκετ και ειμαι τελειως αλλου στν κοσμο μ αφου λεω μακαρι να δω κανα γνωστο δεν θα εχω τ να πω και επισης δν τους κοιταω στα ματια φοβαμαι οτι θα με καταλαβουν και θα λενε α αυτος τρελος ειναι..επισης κ με τους φιλους οταν βγαινω μπορει να μιλαω να κανω αλλα δν νοιωθω τπτ ολα μηχανικα σαν να μν ειμαι εγω σαν μην εχω χαρακτηρα αποψη γνωμη κριση αντιληψη τπτ ενα κενο μονο σαν να μην υπαρχω αδειο το μυαλο μ τελειως ενα τρελο πραγμα δλδ..

Senior Member
    Να μην δω κανα γνωστο ****

Senior Member
    καλως ηρθες στον κοσμο της ΓΑΔ..ειμαι η Βασιλισσα της ΓΑΔ...χαχα

Senior Member
    Δλδ ολα συμπτωματα της γαδ ε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ΝΑΙ Κ γω ετσι παθαινω οταν εχω ΓΑΔ.χαζευω τελειως..παω να βαλω βενζινη πχ..ερχεται ο υπαλληλος κ εγω απλα κοιταω...το μυαλο ειναι εντελως αλλου..σαν να το εχει πιασει μια ταναλια..ενα περιεργο πραμα.
    μολις χαλαρωσεις σταδιακα θα φυγει αυτο το πραμα..θα δεις..
    απλα οι ορμονες του στρες τωρα κανουν παρτυ..η κορτιζολη δλδ κ η αδρεναλινη σου ειναι συνεχομενα στα υψη..γι αυτο νιωθεις ετσι.οταν ισορροπησουν με το φαρμακομ θα ξαναβρεις τον εαυτο σου..
    εγω δεν το πιστευω ποτε , οταν περναω ΓΑΔ οτι θα επανελθω..κ ομως επανερχομαι καθε φορα κ μετα εχω απιστευτη διαυγεια..γινομαι κ ΚΕΚΕΣ οταν εχω γαδ, κολλανε οι λεξεις κ δεν μπροω να βγαλω τους φθογγους..
    Και εγώ τα παθαίνω όλα αυτά που λες.Αν και τώρα με τα φάρμακα υπάρχει βελτίωση.Με την ομιλία έχω πρόβλημα όταν έχω άγχος.Βγαίνουν πιεσμένες οι λέξεις λες και με πιάνει λογοδιάρροια και μπερδεύω συνέχεια τη γλώσσα μου....ρεζίλι ασ'τα.

Senior Member
    Αστα να πανε...μιλησα τωρα με ενα παιδι που σπουδαζει μοριακη και γενετικη βιολογια του δειξα τ απολεσματα και με λεει οτι μονο το seroguel.ειναι για μενα + ω 3 σε μεγαλη ποσοτητα + αεροβια γυμναστικη ..κανε αυτα με λεει κ σε 3 μηνες θα εισαι περδικι..ψυχοθεραπειες και τετοια με λεει δν πιανουν σε σενα εισαι κλινικη περιπτωση με λεει γονιδιακη δλδ...πφφφφ δν ξερω τα εχω παιξει

Senior Member
    μηπως καλε μου να μην μιλας με 252 ατομα?
    παρα να κατσεις στ αυγουλακια σου κ να κανεις ο.τι πει ο γιατρος..
    δωσε λιγο χρονο ακομα..κ αν δεις οτι δεν..τοτε πας σε αλλον γιατρο..
    χωρις να εχεις ψυχωση γλυκε μου να πας να παρεις σεροκουελ?
    εννοω οτι κ παλι χωρις ψυχωτικο επεισοδιο , θα σου δωσουν χαμηλη δοση αντιψυχωτικου το οποιο δρα σαν αγχολυτικο μονο, στην ουσια κ αυτα που παιρνεις τωρα παλι αγχολυση θα κανουν..δεν γινεται να σου δωσει η ψυχιατρικη φαρμακο για προληπτικους λογους..μηπως κ αν παθεις ψυχωση..
    το εχεις σκεφτει αυτο?
    παλι αγχολυση θα σου κανει το σεροκουελ την οποια μπορεις να πετυχεις κ με μεγαλες δοσεις αντικαταθλιπτικου...αλλα σε βαθος χρονου.
    επισης εχεις σκεφτει το οτι αν κανεις ψυχωση δεν θα το καταλαβεις εσυ??
    δεν θα νιωσεις ετσι?
    οποτε εχεις σκεφτει οτι αυτο που ζεις τωρα ισως κ χειροτερο απο ψυχωση?οτι υποφερεις παρα πολυ ουτως η αλλως???οποτε τι τρεχεις να προλαβεις??

Senior Member
    Το ξερω οτι τυρανιεμαι..τν ρωτησα να παρω γνωμη επειδη ειναι φιλος..αυτα μ τα ειπε σαν θεραπεια.στν γαδ κ της καταθλιψης οχι για να προλαβω τν ψυχωση..επειδη ειμαι ατυχος γενετικα δλδ τα αντικαταθλιπτικα δν πιανουν σε μενα δν κανουν δουλεια καλο θα ηταν με λεει με τν κουατεπινη να μπουσταρεις με σεροτονινη στν ιποκαμμο για να κανει νευρογενηση παρα να παρεις. Ssri..επιστημονικα πολυ μου τα λεγε.

Senior Member
    Το ψαχνω απο δω απο κει...που θα παει η βρω τν λυση και.θα στρωσω η θα τρελαθω τελειως στο τελος.και δν θα καταλαβαινω τιποτα.κιολας

Senior Member
    μμ..κοιτα δεν ειμαι γενετιστης κ μοριακος βιολογος κλπ...πως τα λενε αυτα..
    αλλα εγω στην θεση σου θα εγραφα οσα μου ειπε κ θα τα προτεινα στον γιατρο μου κ θα του ζητουσα να μου πει τι πιστευει..κ με επιχειρηματα να μου πει, τι ειναι καλυτερο για εμενα...εγω συνηθως ετσι κανω κ μαθαινω κιολας ιατρικη..χααχ

Senior Member
    Naι αυτο θα κανω π λες θα ρωτησω τν γιατρο...και.εγω με τοσο ψαξιμο πανω στις ψυχικες ασθενειες και τοσες ερωτησεις π εχω κανει απο δω και απο κει. με λεει ο γιατρος μου τις προαλες καλα εσυ εισαι ετοιμος για πτυχιο ψυχιατρικης hahha χιουμορ εκανε φυσικα..

Senior Member
    ναι η αληθεια ειναι οτι αυτος που παθαινει μαθαινει κιολας...
    καποτε οταν εγω το επαθα δεν ηξερα τιπτοα κ για χρονια, μιας κ δεν υπηρχε νετ...
    ουτε επικοινωνια με ατομα που συμπασχαν..
    οποτε ημουν στο σκοταδι κ αυτο με εκανε να νιωθω ακομα περισσοτερο τρελλη.
    μεχρι που ξεκινησα ψυχοθεραπεια κ εκει καταλαβα πολλα! μου τα εξηγουσε ο θεραπευτης μου..
    μαλιστα τοτε πολυ σπανιο να υπαρχει ΓΑΔ..δεν το πολυπαθαινε ο κοσμος, ή αν το παθαινε το εκρυβε..δεν ηταν κ τοσο διαδεδομενο παντως..

Senior Member
    Καταλαβα ναι ηταν αλλιως τοτε.. τωρα με το νετ ολα τα μαθαινεις και επισης καταλαβα οτι η γαδ τελικα δν ειναι ντροπη δν ειναι τρελα απλα ανχος δλδ δν ντεπομαι κ τ λεω στους φιλους μου..εχω ανχωδη διαταραχη.. τν πρωτο καιρο.κ γω τ εκρυβα φοβομουν θα μ βγει το ονομα οτι ειμαι τρελος αλλα ειδα οτι σχεδον η μιση ελλαδα το εχει αυτο..τλπ.θα κοιμηθω λιγο να ηρεμησει κ το μυαλο γτ με τοσο ψαξιμο και τοσες σκεψεις ολη τν ωρα νοιωθω σαν να το εκαψα λιγακι σε λιγο θα αρχιζει να βγαζει καπνους hahahaha...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    και επισης καταλαβα οτι η γαδ τελικα δν ειναι ντροπη δν ειναι τρελα απλα ανχος δλδ δν ντεπομαι κ τ λεω στους φιλους μου..εχω ανχωδη διαταραχη.. τν πρωτο καιρο.κ γω τ εκρυβα φοβομουν θα μ βγει το ονομα οτι ειμαι τρελος
    Και εγώ σκεφτόμουν να πω στους φίλους μου ότι έχω πρόβλημα αλλά τελικά δεν το είπα γιατί έγινε ένα περιστατικό που με έκανε να καταλάβω ότι έχουν προκατάληψη με τους ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά και ειδικά με τα φάρμακα.

Senior Member
    Καλησπερα στο ομορφο παρεακι!!ηρθα κ εγω!!
    anxious χαιρομαι πολυ που ηρεμησες!!χριστοφορε σταματα να το ψαχνεις ρε πουλακι μου!!εχεις παρεο 100 γνωμες,τρελενεσαι δεν σε βοηθαει!εγω ειμαι στην τσιτα σημερα,νομιζω επειδη διαβαζω τοσα στο φορουμ μου χει μπει παλι η φοβια της ψυχωσης!!τελεια??!!!που θα παει?!καποια στιγμη θα συνελθουμε!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Page 36 of 54 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast