Results 106 to 120 of 805
-
06-02-2017, 19:08 #106
??,,,,,?...
- 06-02-2017, 19:13 #107Nefeli28Guest
Δουλεύοντας πανω σε αυτο, μια χαρα θα είσαι χωρίς κουσουρια και χωρις αυτά που φαντάζεσαι.
Ολα αυτα θες να τα φανταζεσαι γιατι αυτο ακριβως σου κανει αυτο που εχεις.
Σου δημιουργεί εντυπωσεις που δεν ισχύουν για να αποφορτιζεται καπως το αγχος που εχεις. Και στην ουσια ολο αυτο ειναι φαυλος κυκλος.
06-02-2017, 19:27 #108
Δεν νομιζω να τα φανταζομαι ουτε μια συζητηση με την μανα μου μπορω να κανω νοιωθω αποδιοργανομενος δεν δουλευει το μυαλο σαν να μην εχω χαρακτηρα ειναι πρωσοπικοτητα..τλπ ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι εχω στα χαμενα τελειως ειμαι..μακαρι να ναι οπως τα λετε εδω στο φορυμ και να γινω οπως πριν
07-02-2017, 11:07 #109
μα ξεκολλα με αυτο το "ξεπερναω", σημασια δεν εχει να το ξεπερασεις για μια ζωη!! αλλα να ζεις ομορφα κ ηρεμα τη στιγμη σου...προσπαθησε να βρεις εναν τροπο να ηρεμησεις ΑΥΤΟΝ τον καιρο απο αυτο..κ το ενα θα φερει το αλλο..αν το αφησεις πχ χωρις θεραπεια θα παγιωθει!!
εχεις φαγωθει με το αν ξεπερνιεται! με την ιδια λογικη καθε φορα που κοιμαται, ξεπερνιεται ρε συ..
κ γω τωρα που ειμαι καλα ξεπερασμενο το εχω..τωρα αν μου ξανασυμβει σε 1 μηνα, σε 1 χρονο, σε 5 χρονια..δεν θα κατσω να το σκεφτω αυτη τη στιγμη γιατι θα αγχωθω κ αυτο ειναι μια εμμονη η οποια δεν μου χρησιμευει σε κατι.
αν βρεις τη σωστη θεραπεια θα παει μια χαρα κ θα εισαι οκ..μετα σου κοβουν την θεραπεια κανα 2-3 φορες..αν κατα το κοψιμο της θεραπειας δουν οτι κανεις υποτροπη τοτε σημαινει οτι πρεπει να το παρεις περισσοτερα χρονια το χαπι..απλο..
εγω πχ εκανα 3 υποτροπες μετα το κοψιμο της θεραπειας κ τωρα θα το παρω για 5 χρονια..τελος..
τι εννοεις αν ξεπερνιεται? ποιος μπορει να εγγυηθει οτι θα το ξαναπαθεις ή οτι δεν θα το ξαναπαθεις?στρες ειναι..οκ..δεν ειναι πνευμονια, να πεις οτι οκ..αρρωστησα , θα μου βαλουν ενδοφλεβια αντιβιωση κ τελος ..
κ παλι ευαλωτα θα ειναι τα πνευμονια απο κρυωματα κλπ μετα απο μια πνευμονια..
δεν εχεις αποδεχτει καν ολο αυτο κ δεν το εχεις σεβαστει..κ οσο εχιεα υτη τη σταση κανενα χαπι δεν θα σε πιασει...
ενημερωσου, αγαπησε τον εαυτο σου με αυτο που εχεις, γινε δυνατος , κανε ομαδες..μπες κ γνωρισε ατομα που παθαινουν το ιδιο, μιλα γι αυτο..μη ντρεπεσαι..
γαδ ειναι οκ..δεν ειναι AIDS..διαβασε κ κανενα ξενο site..το εχει η μιση υφηλιος οπως προειπα..
κοιτα να βριες τροπο να ηρεμησεις κ μη σκεφτεσαι αν περναει για ολη τη ζωη..μα καλα?μπορει καποιος να εγγυηθει κατι τετοιο?
ειναι κατι πολυ ρευστο ολο αυτο..
μπορεις να σπουδασεις με αυτο, να πιασεις δουλεια να κανεις οικογενεια , να αγαπησεις κ ολα! δεν εισαι αρρωστος...
ελεος
07-02-2017, 11:12 #110
να σου πω κ κατι αλλο...οι προβληματισμοι σου αυτοι κ η εμμονη σου σχετικα με τα πραματα κ τις αποριες ,δειχνουν εναν αγχωτικο χαρακτηρα..που ειναι πιθανον να πασχει απο ΓΑΔ απο την εφηβεια..αυτοι οι τυποι κανουν ΓΑΔ..οκ...δεξου το ετσι εισαι..
κ γω πριν 2 μηνες αν δεις ποστς μου θα φρικαρεις, εμπαινα εδω μεσα κ ολο βοηθεια ελεγα κ φοβο κ τρομο κ ολα..τωρα αν σου πω οτι δεν θυμαμαι καν πως ενιωθα, θα το πιστεψεις?
απλα παιρνω ενα χαπι κ τελος..τωρα αν κατσω να σκεφτομαι, θα με ξαναπιασει?κ ποτε θα με ξαναπιασει? κ αν με ξαναπιασει?ουτε εγω η ιδια το ξερω που το εχω παθει 7 φορες μεσα σε 20 χρονια κ εχω κ εμπειρια..δλδ δεν ειμαι πρωταρα..
κ ο Νικ το ξεπερασε κ δεν το εχει..κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για τον Νικ οτι δεν θα το ξαναπαθει..ουτε καν ο ιδιος..γιατι τωρα δεν το νιωθει, δεν νιωθει κινδυνο..ειναι απλο..
ποτε δεν ξερεις.
07-02-2017, 11:13 #111
07-02-2017, 11:19 #112
ΟΧΙ..δεν περανει ποτε..θα εισαι για παντα ετσι μεχρι να πεθανεις!!..μετα θα χαζεψεις πληρως, θα σε πανε σε ιδρυμα κ θα βγαζεις καπνους απο τα αυτια κ την μυτη γιατι θα καιγεται σιγα σιγα ο εγκεφαλος σου..αυτη ειναι η πραγματικη αληθεια κ δεν στη λεμε για να μη φοβηθεις..χααχα!! πλακα κανεις??? τιποτα δεν αφηνει, μολις χαλααρωσεις πραγματικα με το σωστο χαπακι....μετα δεν θα θυμασαι ουτε το password για να ξαναμπεις στο φορουμ...ποσο στοιχημα βαζεις???
07-02-2017, 11:33 #113
Makari re su me empsuxwnoun polu ta logia pou les..to maylo m olo m auto asxolhtai oute me tn kopela m thelw n milaw k na vgainw gt dn noiwthw tpt fantasoy san xenh tn vlepw...
07-02-2017, 11:35 #114
Ara tha zw me tn anxos ama to xanapathw gt xerw tn euato mou dn tha mporesw na mhn skeftomai....
07-02-2017, 12:30 #115
ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Η σωστη θεραπεια δεν θα αγχωνεσαι για ολα αυτα..δεν θα πηγαινει καν το μυαλο σου, θα εχεις φυσιολογικα επιπεδα στρες, τωρα εχεις βαρεσει κοκκινα κ γι αυτο νιωθεις ετσι..πιστεψε μας εμας που το ξερει η καρδουλα μας κ η ψυχη μας..
μετα οταν συνελθεις θα ζεις το τωρα...τελος..μη το αναλυεις κ πολυ.
οντως ετσι ειναι! δεν εχει βρεθει το καταλληλο φαρμακο γι αυτο εισαι ετσι.
κ πεσε με τα μουτρα στην ψυχοθεραπεια επισης.
07-02-2017, 12:31 #116
Λοιπον αγορινα παρτο αλλιως!!
Πρωτον αποδεξου το προβλημα σου!
Δευτερον ψαξε να βρεις εναν καλο ψυχολογο να σε βοηθησει να ξεκομπλαρεις!!
Βγες εξω,κανε πραγματα κ ας μην σε ευχαριστουν στην αρχη!πως περιμενεις να γινεις καλα?αν δεν βοηθησεις εσυ τον ευατο σου κανεναν δεν θα μπορει να το κανει για σενα!συγνωμη αν ακουγομαι σκληρο αλλα με το καλο βλεπω οτι δεν παιρνεις μπρος!
07-02-2017, 12:50 #117
οχι δεν παιρνει μπρος...ολοι με το ζορι κανουμε πραματα οταν ειμαστε ετσι..
εγω ερχομαι στην δουλεια κ καθομαι σε ενα γραφειο 8 ωρες κ τρεμω μεσα μου! ολα τα συμπτωματα τα εχω περασει σε αυτο το γραφειο..
μιλαμε να εχω αποπραγματοποιηση φουλ κ θα νιωσω οτι θα εκραγει το κεφαλι μου απο την ενταση κ να μιλαω με πελατες..ολα εδω μεσα..κ τι να κανω?αν κατσω σπιτι θα απολυθω.
θελει λιγο ζορισμα η φαση..
07-02-2017, 13:01 #118
Ξερεις τι με στεναχωρει,εχω την εντυπωσει οτι φοβαται να το αντιμετωπισει και προτιμαει να "κλαιγεται"το χω κανει και εγω αυτο δεν τον κρινω αλλα εμενα με πηρε η μανα μου με το ζορι και με πηγε στον γιατρο και μου ειπε συγκεκριμενα"σταματα να κλαις και αντιμετωπισε το"
Επισης αντι να ψαξει να βρει εναν σωστο γιατρο να βρει την καταλληλη θεραπεια για να γινει καλα σκεφτεται οταν γινω καλα και αν το ξανα παθω!!τρελαθηκα οταν το διαβασα,γινε πρωτα καλα χριστιανε μου και αν το ξαναπαθεις εδω ειμαστε εμεις!
07-02-2017, 13:33 #119
νταξει δεν νομιζω..εχει ηδη παει σε γιατρο κ εχει ηδη παρει πολλα χαπακια..κ εκανε κ ενα τεστ να δει τι θα τον πιασει καλυτερα που κοστιζει 800 ευρω...οποτε δεν μπορεις να πεις οτι δεν το προσπαθει?η οτι δεν πηγε σε γιατρο..εγω στην θεση του ισως να αλλαζα γιατρο, ή πολλους γιατρους μεχρι να βρω κατι να με πιασει, γιατι καθε γιατρος εχει κ το δικο του θεραπευτικο συστημα..
07-02-2017, 13:34 #120