ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 54 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 805
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Χαχαχαχα,ελιωσα!!εισαι απιστευτη!!
    Χριστοφορε ελπιζω να σου φτιαξαμε λιγο την διαθεση!!εγω προσωπικα ακομα γελαω με την anxious!! να σαι καλα κοπελα μου ειχα πολυ καιρο να γελασω με την ψυχη μου!!

Senior Member
    ΓΕΛΟΙΟ Ε??! δεν υπαρχει ρε! ο.τι ενιωθα , εβλεπα αισθανομουν νομιζα οτι ηταν ψυχωση!!! η απολυτη γελοιοτητα ομως!!

Senior Member
    εχω εντονη τρελλοφοβια οταν εχω ΓΑΔ..ειναι ο κυριος μου φοβος..!!
    επισης να σημειωσω οτι εχω νοσο graves κ απο τοτε που νοσησα κανω υποτροπες..κ η νοσος graves εχει σαν συμπτωμα ΓΑΔ..

Senior Member
    Σε καταλαβαινω 1000%!!εγω διαβαζα ενα αρθρο και αγχωθηκα,σκεφτομουν μιπως αρχισω να φοβαμαι οτι με παρακολουθουν!!tragic!!!φοβομο� �ν οτι σκεφτομουν σαν ψυχωτικη!!

Senior Member
    Haahajjaja ναι αυτο ηταν πετυχημενο με το τακουνι μ αρεσε hahahaaj.ρε εγω βλεπω τν σκια μου καμια φορα και τρομαζω νομιζω οτι αρχισαν οι παρεσθησεις

Senior Member
    α ναι! μια κυρια με το αυτοκινητο της με ακολουθουσε, γιατι η γυναικα πηγαινε στον ιδιο δρομο ..οκ...κ γω φοβηθηκα μηπως αρχισω να φοβαμαι οτι με παρακολουθει..δλδ φοβηθηκα μηπως κανω μανια καταδιωξης..κ ενα σωρο αλλες μαλακιες κ παπαριες!!

Senior Member
    ειμαστε λιγο πυροβολημενοι θα ελεγα.......οχοχοχο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εχω εντονη τρελλοφοβια οταν εχω ΓΑΔ..ειναι ο κυριος μου φοβος..!!
    επισης να σημειωσω οτι εχω νοσο graves κ απο τοτε που νοσησα κανω υποτροπες..κ η νοσος graves εχει σαν συμπτωμα ΓΑΔ..
    Τι ειναι η νοσος graves?

Senior Member
    Ναι φοβουμουν οτι σκεφτομουν σαν ψυχωτικη αρα ειναι η αρχη της ψυχωσης!!λιγο πυροβολημενοι ειμαστε????τουβλα εντελως!!

Senior Member
    Μαλλον αυτο ειναι το λαθος μου δεν θελω να το αποδεχτω.πιστευω οτι αμα το αποδεχτω θα ειμαι τρελος αλλα καταλαβαινω οτι τελικα η γαδ δεν ειναι τρελα αλλα αγχος σε εντονη μορφη..επισης δεν θελω να παιρνω φαρμακα τα φοβαμαι οτι θα μ κανουν ζημια και γενικα στν ιδεα οτι περνω ψυχοφαρμακα οτι ειμαι τρελος..λεω δλδ στν ευατο μου πως καταντησα εγω να περνω ψυχοφαρμακα δεν μου καθεται καλα. αλλα τα πηρα γιατι παντα στν ζωη μου προτιμουσα τν ευκολη λυση για ολα ειμαι λιγο καλομαθημενος μπορω να πω μαλλον..και μονο δλδ που περνω φαρμακα αυτο με ριχνει ψυχολογικα γιατι νοιωθω τρελος..καταλαβατε??εχετε να μου προτινεται κανα φτηνο και καλο ψυχολογο στν θεσσαλονικη?

Senior Member
    Η νοσος graves εχει να κανει με τν θυροειδη απο οσο.ξερω

Senior Member
    η νοσος graves ειναι αυτοανοση θυρεοειδιτιδα και αξωφθαλμος θυρειδοπαθεια...πολυπλοκη θα ελεγα..δημιουργει υπερθυρεοειδισμο κ εξωφθαλμο στα ματια..
    ολα λειτουργουν τρομερα γρηγορα οταν εχω υποτροπη της νοσου, στρες, καταθλιψη κ ΓΑΔ.
    οποτε η νοσος μου δημιουργει ΓΑΔ ..κ η ΓΑΔ εμφανιζεται πρωτη ως συμπτωματα πριν εξελιχθει η νοσος απο παιδικη ηλικια...
    αυτα τα ωραια..οποτε παιρνω 1 αντικαταθλιπτικο, κ αλλα 2 χαπια την μερα για το graves.
    ευτυχως τα ματια τα προλαβαμε κ δεν πεταχτηκαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    η νοσος graves ειναι αυτοανοση θυρεοειδιτιδα και αξωφθαλμος θυρειδοπαθεια...πολυπλοκη θα ελεγα..δημιουργει υπερθυρεοειδισμο κ εξωφθαλμο στα ματια..
    ολα λειτουργουν τρομερα γρηγορα οταν εχω υποτροπη της νοσου, στρες, καταθλιψη κ ΓΑΔ.
    οποτε η νοσος μου δημιουργει ΓΑΔ ..κ η ΓΑΔ εμφανιζεται πρωτη ως συμπτωματα πριν εξελιχθει η νοσος απο παιδικη ηλικια...
    αυτα τα ωραια..οποτε παιρνω 1 αντικαταθλιπτικο, κ αλλα 2 χαπια την μερα για το graves.
    ευτυχως τα ματια τα προλαβαμε κ δεν πεταχτηκαν.
    οταν λες εξωφθαλμο ..συ [πεταγονται εξω τα ματια?
    δλδ ανξιους τα ματια σου ειναι ποιο εξω απο το κανονικο?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Μαλλον αυτο ειναι το λαθος μου δεν θελω να το αποδεχτω.πιστευω οτι αμα το αποδεχτω θα ειμαι τρελος αλλα καταλαβαινω οτι τελικα η γαδ δεν ειναι τρελα αλλα αγχος σε εντονη μορφη..επισης δεν θελω να παιρνω φαρμακα τα φοβαμαι οτι θα μ κανουν ζημια και γενικα στν ιδεα οτι περνω ψυχοφαρμακα οτι ειμαι τρελος..λεω δλδ στν ευατο μου πως καταντησα εγω να περνω ψυχοφαρμακα δεν μου καθεται καλα. αλλα τα πηρα γιατι παντα στν ζωη μου προτιμουσα τν ευκολη λυση για ολα ειμαι λιγο καλομαθημενος μπορω να πω μαλλον..και μονο δλδ που περνω φαρμακα αυτο με ριχνει ψυχολογικα γιατι νοιωθω τρελος..καταλαβατε??εχετε να μου προτινεται κανα φτηνο και καλο ψυχολογο στν θεσσαλονικη?
    οπως καταλαβες εμεις το εχουμε αποδεχτει κ πορευομαστε μια χαρα με αυτο..
    παιρνουμε το χαπακι μας, παμε κ στους ψυχοθεραπευτες μας κ η ζωη ειναι ωραια..
    χαλαρωσε ειλικρινα ειναι τιποτα, μπροστα σε αλλα..
    κ ειναι τοσο συνηθισμενο..μα τοσο συνηθισμενο..αφου πας σε γιατρο κ πριν ακομα μιλησεις σε καταλαβαινει κ μονο απο τον τροπο που μιλας οτι εχεις ΓΑΔ..μια φορα μου ειχε πει ο γαιτρος μου,επειδη ειναι κ φιλος μου κ ειχα πεθανει στο γελιο "καμια ψυχωση σημερα δεν μου χει ερθει...ειστε πολυ βαρετοι εσεις οι ΓΑΔ"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    οταν λες εξωφθαλμο ..συ [πεταγονται εξω τα ματια?
    δλδ ανξιους τα ματια σου ειναι ποιο εξω απο το κανονικο?
    ναι πεταγονται προς τα εξω κ γουρλωνουν..μπορεις αν θες να την βαλεις στο google κ να δεις..ομως ευτυχως στην αρχη της νοσου, που πηγε αυτο να συμβει το πηραμε πρεφα κ με μπουκωσαν στην κορτιζονη κ ηρεμησαν τα ματια..
    αν δεν βγουν τα 2 πρωτα χρονια τα ματια την εχεις γλιτωσει εντελως!!
    τα ματια μου ειναι κανονικα..δεν φαινεται οτι εχω κατι τετοιο..
    ομως δεν αντεχω το πολυ φως κ δεν βλεπω τιποτα την νυχτα..+ εχω πονους στα ματια κατα καιρους...κ τσουξιμο..αυτα.

Page 11 of 54 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast