ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 54 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 805
    Senior Member
    η μανα μου οποτε παω σπιτι της να την δω, ελεγχει πρωτα τα ματια μου κ μετα μου λεει "γεια σου παιδι μου"....τοσο πολυ εχει αγχωθει!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ναι πεταγονται προς τα εξω κ γουρλωνουν..μπορεις αν θες να την βαλεις στο google κ να δεις..ομως ευτυχως στην αρχη της νοσου, που πηγε αυτο να συμβει το πηραμε πρεφα κ με μπουκωσαν στην κορτιζονη κ ηρεμησαν τα ματια..
    αν δεν βγουν τα 2 πρωτα χρονια τα ματια την εχεις γλιτωσει εντελως!!
    τα ματια μου ειναι κανονικα..δεν φαινεται οτι εχω κατι τετοιο..
    ομως δεν αντεχω το πολυ φως κ δεν βλεπω τιποτα την νυχτα..+ εχω πονους στα ματια κατα καιρους...κ τσουξιμο..αυτα.
    πωπω.....ελεος....
    θα ηταν πολυ αντιαισθητικο.....
    στα προλαβαν η εισαι γουρλοματα τωρα?]
    πωπω τα ειδα σε φωτο....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Και ενα αλλο τελευταιο εμενα μου βρικε και καταθλιψη κ πολλα απο τα συμπτωματα μου λεει ειναι απο τν καταθλιψη..εσεις εχετε κ καταθλιψη η μονο γαδ? Εμενα λεει μικτη αγχωδη κ καταθλιπτικη διαταραχη

Senior Member
    η νοσος graves ειναι αυτοανοση θυρεοειδιτιδα και αξωφθαλμος θυρειδοπαθεια...πολυπλοκη θα ελεγα..δημιουργει υπερθυρεοειδισμο κ εξωφθαλμο στα ματια..
    ολα λειτουργουν τρομερα γρηγορα οταν εχω υποτροπη της νοσου, στρες, καταθλιψη κ ΓΑΔ.
    οποτε η νοσος μου δημιουργει ΓΑΔ ..κ η ΓΑΔ εμφανιζεται πρωτη ως συμπτωματα πριν εξελιχθει η νοσος απο παιδικη ηλικια...
    αυτα τα ωραια..οποτε παιρνω 1 αντικαταθλιπτικο, κ αλλα 2 χαπια την μερα για το graves.
    ευτυχως τα ματια τα προλαβαμε κ δεν πεταχτηκαν.
    Τουλαχιστον εισαι καλα με τα φαρμακα?!αυτο εχει σημασια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πωπω.....ελεος....
    πωπω τα ειδα σε φωτο....
    οχι ρε! τα προλαβαμε!! μια χαρα ειναι..τσακιρικα!!χχαχ!
    κ να πεταχτουν ομως δεν σαφηνουν ετσι...γινεται χειρουργειο κ αφαιρουν την κογχη κ τα ξαναβαζουν μεσα..αλαλ ευτυχως δεν μου συνεβει..
    ομως οταν κανω υποτροπη μου δινουν κορτιζονη κ χαπι για την καρδια(b blocker) γιατι πειραζει κ την καρδια..μπορει να σκασει δλδ , κινδυνευεις απο εμφραγμα..
    οποτε κανω ΓΑΔ..πρωτα κοιταει ο γιατρος το graves κ μετα δινει αντικαταθλιπτικο.
    αν ρυθμισει το graves σταματαει κ η ΓΑΔ..
    ομως εχει τυχει να εχω ΓΑΔ κ το graves να ναι πολυ καλα! δλδ ρυθμισμενο..οποτε εκει δινει αντικαταθλιπτικο..γενικα συσχετιζονται αμεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Και ενα αλλο τελευταιο εμενα μου βρικε και καταθλιψη κ πολλα απο τα συμπτωματα μου λεει ειναι απο τν καταθλιψη..εσεις εχετε κ καταθλιψη η μονο γαδ? Εμενα λεει μικτη αγχωδη κ καταθλιπτικη διαταραχη
    ναι το ιδιο εχω κ γω..μεικτη..κανω μειζονα καταθλιπτικα..κ ειναι λογικο..
    απο το πολυ στρες πεφτει η σεροτονινη γιατι οταν εχεις στρες ο εγκεφαλος δινει εντολη να εκκρινει περισσοτερη σεροτονινη για να ηρεμησεις, ομως ετσι τα αποθεματα σεροτονινης εξαντλουνται κ μετα ξεκιναει η καταθλιψη λογω ελλειχης σεροτονινης..καταλαβες?
    γαδ κ καταθλιψη συνηθως πανε χερι - χερι...με τις υγειες μας!
    επισης ναι παιρνω τα χαπια του graves κ ειμαι καλα, κανω εξεταση καθε 4 μηνες...εχω να κανω κανα χρονο υποτροπη..

Senior Member
    νομιζω boo.. . πασχεις απο κατι αλλο..οποτε θα εχεις κ αλλα συμπτωματα..εννοω μη τρομαξει κ ο θεματοθετης, επειδη ο ερμος, βρισκεται σε κατασταση αμοκ τωρα..καλο ειναι να μην λεμε τετοια που δεν ισχυουν τοσο πολυ στην ΓΑΔ..
    υπαρχει μια διαφοροποιηση οσον αφορα την ιδεοληψια στην σχιζο..αν δεν κανω λαθος.
    συγγνωμη δεν ηθελα να τροομαξω κανεναν.δεν ειχα αυτο το σκοπο.απλα επειδη ηταν κι αυτο ιδεοληψια το ανεφερα.συγκεκριμενα για να τονισω οτι ειναι απλα σκεψεις λοφω αγχους ή πιεσης που δεν προκειται να πραγματοποιηθουν.συγγνωμη αν επεσα εκτος θεματος ή αν τρομαξα καποιον
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θα ελεγα ομως οτι εχουν πεσει λιγο τα βλεφαρα μου απο πανω..δλδ..το πανω σημειο απο το βλεφαρο που κινειται εχει πεσει προς τα κατω..σαν να ειναι φουσκωμενο κ εχει βαρυνει..αλλα φαινεται σαν χαρακτηριστικο κ οχι αλλοκοσμο..σαν εξωγηινη..αυτο ναι..εχει συμβει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    συγγνωμη δεν ηθελα να τροομαξω κανεναν.δεν ειχα αυτο το σκοπο.απλα επειδη ηταν κι αυτο ιδεοληψια το ανεφερα.συγκεκριμενα για να τονισω οτι ειναι απλα σκεψεις λοφω αγχους ή πιεσης που δεν προκειται να πραγματοποιηθουν.συγγνωμη αν επεσα εκτος θεματος ή αν τρομαξα καποιον
    δεν τρομαξες κανεναν...γι αυτο ειναι το φορουμ να λεμε προσωπικες εμπειριες κ.α....

αυτο που εχεις εσυ μπου ειναι λογο αγχους
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι γλυκουλα μου σε καταλαβαινω..απλα επειδη ο χριστοφορος τα χει παιξει λιγο,δεν θα καταλαβει τι εννοεις...με τα τσεκουρια κ τετοια..κ θα τρεχει ο ερμος κ αντε να τον πιασεις!! χααχα!!! δεν ηθελα με τιποτα να σε κανω να νιωσεις ασχημα!!! μην ανησυχεις! ολα καλα!!

Senior Member
    θα ελεγα ομως οτι εχουν πεσει λιγο τα βλεφαρα μου απο πανω..δλδ..το πανω σημειο απο το βλεφαρο που κινειται εχει πεσει προς τα κατω..σαν να ειναι φουσκωμενο κ εχει βαρυνει..αλλα φαινεται σαν χαρακτηριστικο κ οχι αλλοκοσμο..σαν εξωγηινη..αυτο ναι..εχει συμβει.
    οχι ρε ανξιους μην μ λες τετοια .....

πως θα παντρευτουμε τωρα χαχα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Μαλλον αυτο ειναι το λαθος μου δεν θελω να το αποδεχτω.πιστευω οτι αμα το αποδεχτω θα ειμαι τρελος αλλα καταλαβαινω οτι τελικα η γαδ δεν ειναι τρελα αλλα αγχος σε εντονη μορφη..επισης δεν θελω να παιρνω φαρμακα τα φοβαμαι οτι θα μ κανουν ζημια και γενικα στν ιδεα οτι περνω ψυχοφαρμακα οτι ειμαι τρελος..λεω δλδ στν ευατο μου πως καταντησα εγω να περνω ψυχοφαρμακα δεν μου καθεται καλα. αλλα τα πηρα γιατι παντα στν ζωη μου προτιμουσα τν ευκολη λυση για ολα ειμαι λιγο καλομαθημενος μπορω να πω μαλλον..και μονο δλδ που περνω φαρμακα αυτο με ριχνει ψυχολογικα γιατι νοιωθω τρελος..καταλαβατε??εχετε να μου προτινεται κανα φτηνο και καλο ψυχολογο στν θεσσαλονικη?
    Ηρθες στα λογια μου!!φοβασαι να το αντιμετωπισεις!!προσπαθεις ναι μεν αλλα θελει πιο πολυ!!μην φοβασαι αγορι μου,αξιζει ενας φοβος να περνας ολ αυτα??
    Κ εγω φοβομουν τα φαρμακα,μιπως μου κανουν κακο,δεν θελω να τα παρω για μια ζωη...και μου λεει η μανα μου προτιμας να εισαι χαλια απο το να παιρνεις ενα χαπι,??κ ειχε δικιο φιλε μου,επειδη ειναι ταμπου τα ψυχολογικα προτιμουσα να υποφερω απο το να παρω φαρμακα!!αν ηταν οποιαδιποτε αλλη αρρωστια δεν θα το σκεφτομουν καν!

Senior Member
    Μην ανχωνεσαι boo δεν μας τρομαξες

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πωπω.....ελεος....
    πωπω τα ειδα σε φωτο....
    Ρε nick ελεος!!τι της λες της κοπελας??

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ρε nick ελεος!!τι της λες της κοπελας??
    χιουμορ κανω....δεν νομιζω να με παρεξηγει η ανξιους....ξερει το χιουμορ μου

Page 12 of 54 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast