ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 54 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 805
    Senior Member
    Ναι ρε συ δν ξερω εγω και στν ιδεα οτι τα περνω νοιωθω ασχημα δλδ μπορει αμα αμα κ οταν τα κοψω απο τν ιδεα μ κ μονο οτι δν περνω τετοια φαρμακα να νοιωσω καλα..

Senior Member
    μη νιωθεις ασχημα καλε μου, κ γω παιρνω οκ...κ πολελς φορες εχει χρειαστει να παιρνω..σε βρηκε αυτο ..τωρα τι να κανουμε?
    πχ εμενα με βρηκε κ αυτοανοσο κ παιρνω κ αλλα 2 χαπια..το να κλαιω δνε βγαζει πουθενα..προσπαθω να εχω μια καλη ποιοτητα ζωης..
    αυτο εχει σημασια..πχ αν ειχες χοληστερινη? δεν θα παιρνες ενα φαρμακο?
    ανθρωποι ειμαστε απο κρεας..δεν ειμαστε απο πετρα κ οι ανθρωποι παθαινουν διαφορα..
    κανεις δεν ειναι τελειος..οκ..το καλο θα ηταν να μην εχουμε τιποτα..αλλα αφου εχουμε?
    προσπαθησε να το αποδεχτεις γιατι ετσι ξεκιναει κ η θεραπεια..με την αποδοχη.
    δεν ειναι δα κ τοσο τρομερο..αλλοι εχουν καρκινο..αυτοι τι να πουν?

Senior Member
    Ετσι ειναι δικαιο εχεις..προσπαθω να το αποδεχτω και νομιζω πως τα καταφερνω δλδ πλεον το λεω και πιο ανετα αμα χρειαστει και στους γιατρους η αμα τυχει σ καμια παρεα..οι στους συγγενοις οπως ο θειος μ π δν το ηξερε..λεω εχω γαδ νταξει δν σημαινει τρελος απλως ανχωδης..απλως τα χαπια δεν μπορω να αποδεχτω ευκολα στο πισω μερος του μυαλου μ δλδ καθε φορα π τα περνω χαπι νοιωθω οτι κανω κακο στο οργανισμο μου..

Senior Member
    εφοσον νιωθεις οτι κανει κακο το χαπι..τοτε πολυ πιθανο να μη σε πιασει ποτε..
    γιατι να σου κανει κακο? κανεις προς το παρον τουλαχιστον, δεν παθαμε κατι...χαλαρωσε ρε..
    αγαπσηε αυτο που εχεις...κ κανε την θεραπεια σου με σεβασμο προς εσενα..

Senior Member
    Θα προσπαθησω ρε ανξιους..εσυ εισαι καλα γενικα?

Senior Member
    καλα ειμαι μωρε..τα ιδια..ηρεμια ευτυχως, το χαπι εχει πιασει για τα καλα..κ μπορω να πω οτι εχω το κεφαλι μου ησυχο..μη νομιζεις οτι δεν υπαρχουν στιγμες που νιωθω ανασφαλεια κ γω..
    απλα ειναι μικρες κ λιγες πια.

Senior Member
    Μια χαρα..ε θα τα ελατωσω κ αμα δω οτι δν ειμαι καλα θα τα ξαναρχισω θα κανω μια προσπαθεια να δω

Member
    Παιδια βοηθεια...εχει δυο μερες τωρα,που εχω περιεργες ιδεες(σχετιζονται με συμπτωματα ψυχωσης)..καταλαβαινω οτι ειναι παραλογες ...απλα νομιζω οτι με δυσκολια κρατιεμαι στην πραγματικοτητα,νιωθω να τρελενομαι..εχθες με επιασε τρεμουλο και ενιωθα εντονη δυσφορια...αισθανομαι οτι τιποτα δεν μπορει να με επαναφερει..νιωθω κατι τρομακτικο που δεν μπορω να περιγραψω...(και το συνδεω συνεχως μ αυτες τις ιδεες και λεω :νιωθω φοβο.αρα αρχισα να φοβαμαι οτι πχ..με παρακολουθουν ,αρα τα εχασα τελειως.)

Senior Member
    Καλυτερα να πας σε εναν ειδικο...το πιστευεις οτι σε παρακολουθουν δλδ εισαι σιγουρος / ρη ?

Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Καλυτερα να πας σε εναν ειδικο...το πιστευεις οτι σε παρακολουθουν δλδ εισαι σιγουρος / ρη ?
    Δεν το πιστευω....ειναι ψυχαναγκαστικες ιδεες

Senior Member
    Αρα δν ειναι ψυχωση οποτε μην φοβασαι...ο μεγαλυτερος φοβος μ ειναι η ψυχωση το χω ψαξει πολυ το θεμα..

Senior Member
    Εφόσον δεν το πιστεύεις είσαι καλά κ δεν έχεις ψύχωση πάρα στρες που έχει βαρέσει κόκκινα... Επίσης Χριστοφορε τόση κουβέντα να περάσει μήνας για να ξεκινήσει η θεραπευτική δράση κ. Συ μου λες θα μειώσεις;;;; μη κάνεις του κεφαλιού σου!

Senior Member
    Εγω παντως νοιωθω καλυτερα σημερα και χθες π δν πηρα χαπια...

Senior Member
    Μμμ δεν ξέρω καλέ μου, αν νιώθεις καλύτερα τότε μη τα πάρεις.. Κ βλέπεις..

Senior Member
    Θα δω και θα σας πω νεα μου..ειμαι λιγο καπως παλι αλλα θα κοιμηθω να συνελθω..δλδ καθομαι και βλεπω τν στο σαλονι με τν μανα μ και μ μιλαει κ ειμαι τελειως αλλου κ μ ερχετε ενα συναισθημα παραξενο να αρχισω να κλαιω χωρις λογο..

Page 44 of 54 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast