ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 54 FirstFirst ... 404849505152 ... LastLast
Results 736 to 750 of 805
    Senior Member
    ναι..εδω δεν καναν τιποτα τα αντιψυχωτικα..θα κανουν οι βαλεριανες....χααχα!
    μαναρι συνελθε κ πηγαινε στον αλλον γιατρο που σου ειπε να δοκιμασεις κατι αλλο απο φαρμακα ...δεν θυμαμαι..
    ειναι δυνατον να περασει ολο αυτο με βαλεριανες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Χριστόφορε γεια! παίρνεις κάποια αγωγη? Σε ρωτάω γιατί γραφεις οτι πηρες βαλεριανα γαι τον υπνο. Εγω ειμαι σε αγωγη με το εφεξορ 5η μερα(δεν νομιζω να το αντεξω) και μου φερνει περα απο ανωμαλίες στο γαστρεντερικο και αυπνια!!! Μπορω να παρω βαλεριανα το βραδυ ?
    τα φυτικα σκευασματα οπως βαλεριανα δεν ξερω ανα επιτρεπονται με αντικαταθλιπτικο..δεν σου εδωσε τιποτα συμπληρωματικο μαζι με το αντικαταθλιπτικο μεχρι να δρασει?
    κανει να δρασει 40 μερες κ δινουν μαζι καποιο αγχολυτικο μεχρι να πιασει ...
    κ γω εφεξορ παιρνω κ το βρισκω εξαιρετικο.
    στην αρχη μου εδωσε μαζι κ αντιεπιληπτικο λιγο για να μην καταλαβω τις παρενεργειες του αντικαταθλιπτικου κ οντως δεν καταλαβα τιποτα! μετα μου το εκοψε κ παιρνω πλεον μονο του το εφεξορ.

Senior Member
    Γεια ανxious4everr ! Δεν μου έδωσε τιποτε αλλο ! Εννοεις κατι σαν ηρεμιστικο ? Αντιεπιληπτικό μου ειχαν δωσει το τοπαμακ το οποιο επεισης μου εφερνε ενταση αλλα μονο του για την ημικαρανια . Και μου το έκοψαν και μου έδωσαν το εφεξορ. Το βρισκεις καταπληκτικό ε? Εγω και μονο στην ιδεα οτι παιρνω κατι που δρα στον εγκεφαλο τρομαζω!

Senior Member
    Γεια ανxious4everr ! Δεν μου έδωσε τιποτε αλλο ! Εννοεις κατι σαν ηρεμιστικο ? Αντιεπιληπτικό μου ειχαν δωσει το τοπαμακ το οποιο επεισης μου εφερνε ενταση αλλα μονο του για την ημικαρανια . Και μου το έκοψαν και μου έδωσαν το εφεξορ. Το βρισκεις καταπληκτικό ε? Εγω και μονο στην ιδεα οτι παιρνω κατι που δρα στον εγκεφαλο τρομαζω!
    Sorry για τα λαθη αλλά δεν είχα τα γυαλια μου!!!

Senior Member
    ναι δινουν μαζι με το εφεξορ συνοδευτικα κ αγχολυτικο..με ολα βασικα τα αντικαταθλιπτικα δινουν ...γιατι δεν σου εδωσε δεν ξερω?
    εμενα μου ειχε δωσει λυρικα χαμηλη δοση κ δεν καταλαβα τιποτα.
    σιγα μωρε τι τρεμεις..για να φτασεις να παιρνεις εφεξορ, σημαινει οτι επρεπε λογικα....δνε θα μπορουσες να το διαχειριστεις μονη σου..
    οποτε..τι τρεμεις?προτιμας να εισαι χαλια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    τα φυτικα σκευασματα οπως βαλεριανα δεν ξερω ανα επιτρεπονται με αντικαταθλιπτικο..δεν σου εδωσε τιποτα συμπληρωματικο μαζι με το αντικαταθλιπτικο μεχρι να δρασει?
    κανει να δρασει 40 μερες κ δινουν μαζι καποιο αγχολυτικο μεχρι να πιασει ...
    Για βαλεριάνα δεν έχει ακουστεί τίποτε. Έρευνες λένε ότι μπορείς να πάθεις σύνδρομο σεροτονίνης με κάποια συμπληρώματα ginseng, Ginkgo Biloba, βαλσαμόχορτο και με διάφορες άλλες ουσίες. Η βαλεριάνα δεν νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα. Ειχα πάρει στο παρελθόν και δεν μου έκανε τίποτε απολύτως.Το χαμομήλι μάλλον είναι ποιο βαρύ και αποτελεσματικό.
    Νομίζω ότι υπερβάλλουν σε πολλά. Διαφορετικά θα απαγορεύονταν να γίνονται και συνδυασμοί αντικαταθλιπτικών.
    Οπότε demi άρχισε να χαλαρώνεις με μερικά φλυτζάνια χαμομήλι αν πάλι θες χημειες το γιατρό...

Senior Member
    το χαμομηλι αφαιρει την ταραχη τω αντικαταθλιπτικων ?? η ταραχη απο αντικαταθλιπτικο ειναι κατι τρομερο...
    δεν περναει ευκολα ακομα κ με ζαναξ..γινεται με το χαμομηλι καποιος να μην καταλαβει την παρενεργεια του αντικαταθλιπτικου που ειναι η ταραχη κ το αγχος?

Senior Member
    Ευχαριστω anxious kai black_adder! Δεν ρισκαρω να παρω βαλεριανα με αντικαταθλιπτικο. Ασε καλύτερα ! Απλα απο οτι φαινεται δεν μου ταιριαζει καθολου το εφεξορ. Ειδικα αυτη η ξηροστομια που μου φερνει ειναι σαν ενας διαρκής κομπος στο λαιμο. Έχω και ευαισθησια στο γαστρεντερικο. Οσο για το οτι η γιατρος δεν μου εδωσε κατι για τις παρενεργειες ... τι να πω? Επικοινώνησα μαζί της και αν συνεχιστει η ολη κατασταση το αλλαζω.

Senior Member
    τι να πω..ο καθε οργανισμος παντα αποδυκνειεται οτι ειναι διαφροετικος..εμενα δεν μου εκανε τιποτα λογω που επαιρνα το λυρικα..ουτε ξηρο στομα..ενα πραμα σαν να μην το επαιρνα..μονο που λιγο στην αρχη ενιωσα να μην μπορω να κοιμηθω αρκετα..ή με ξυπνησε πολυ νωρις το πρωι ...αυτο μονο αλλα για 3-5 μερες στην αρχη..μετα τιποτα..
    σαν να μην το επαιρνα..κ τελικα σε 1 μηνα περιπου μου εκοψ το λυρικα κ μια χαρα ειμαι εδω κ 2 μηνες ..εχω συνελθει κ ειμαι εξαιρετικα..
    παντως ολα τα αντικαταθλιπτικα εχουν πανω κατω τις ιδιες παρενεργειες..για κανα μηνα με 40 μερες..δεν ειμαι σιγουρη οτι κ να το αλλαξεις θα νιωσεις καλυτερα απο παρενεργειες..
    ολα κανουν αγχος,ταραχη, αυπνια κλπ...οποτε...για μενα ειναι μια η αλλη.
    πρωτη φορα ακουω να δινουν αντικαταθλιπτικο χωρις ηρεμιστικο μαζι βασικα..

Senior Member
    Απαραδεκτο λοιπόν απο τη πλευρά της γιατρού ε? Τότε και να μου δώσει άλλο θα της πω καλύτερα να μου λείπει το βύσσινο! Ε μα πια!! Το σεροξατ το ειχα παρει μόνο για ενα μηνα και προ εικοσαετιας μιλαμε και θυμαμαι οτι και αυτο μου εφερνε ξηροστομια αλλα τωρα το θυμηθηκα μου το ειχαν δωσει με αγχολυτικο!! Εχεις δικιο!! Επεσα σε γιατρο της κακιάς ωρας μου φαίνεται!

Senior Member
    Αφου δεν εχω παρει πολλα (επτα ημερες) φανταζομαι μπορω να διακοψω άμεσα. Το πολυ να κατεβω αυριο στο 37.5 για μια μερα και τελος!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    θολουρα!! το κυριοτερο μου συμπτωμα! με πεθαινει κ με τελνει στο διαολο!
    ειναι κανονικο συμπτωμα του στρες..! εχουν γραφτει ολοκληρα αρθρα γι αυτην ! λεγεται στα αγγλικα mindfog...αν ψαξεις θα βρεις χαμο σε ξενα sites!
    αποπραγματοποιηση μαζι με θολουρα κανω εγω κ περναει μολις με πιασει η θεραπεια με το αντικαταθλιπτικο..
    δεν παθαινεις τιποτα απο αυτην..αλλα ναι οντως νιωθεις σαν χανος..
    γνωμη μυο φιλε για να μην περιαυτολογω..
    αν εχεις φτασει σε σημειο να εχεις θολουρα ...κ δεν παιρνεις φαρμακο..πολυ λυπαμαι οτι θα μεινεις ετσι για απειρο καιρο...
    ειναι συμπτωματα τεραστιου στρες αυτα κ δεν χαλαρωνουν απο μονα τους..
    θα σου παρει πανω απο 1 χρονο να συνελθεις..αν εχεις κουραγια εχει καλως..
    αν δεν εχεις....τοτε δυστυχως κανεις μεγαλο λαθος που δεν παιρνεις φαρμακο.
    επιβαρυνεις το νευρικο σου συστημα ετσι για πλακα..
    στα λεω επειδη νοσω 20 χρονια τωρα κ τα εχω φαει στη μαπα κ ειμαι παλια καραβανα.....
    αργοτερα μη κλαφτεις γιατι θα σου την πουμε να το ξερεις.
    Ρε ανξιους το ξερω τα εχουμε ξαναπει ποσες φορες μακαρι να με επιανε ρε γμτ το χαπι θα το περνα με χιλια και δν θα με νοιαζε αλλα δν με πιανουν τα ατιμα κ λεω χωρις μηπως τελικα συνελθω με τν βοηθεια ω 3 . Μαγνησιο.ροντιονα ροσα..

Senior Member
    Χριστόφορε γεια! παίρνεις κάποια αγωγη? Σε ρωτάω γιατί γραφεις οτι πηρες βαλεριανα γαι τον υπνο. Εγω ειμαι σε αγωγη με το εφεξορ 5η μερα(δεν νομιζω να το αντεξω) και μου φερνει περα απο ανωμαλίες στο γαστρεντερικο και αυπνια!!! Μπορω να παρω βαλεριανα το βραδυ ?
    Νομιζω πως μπορεις ναι με ειπε ο γιατρος μ γινεται μαζι με αγωγη αλλα οχι πανω απο 2 βδομαδες συνεχομενα γτ η βαλεριανα μετα προκαλει καταθλιπτικα συμπτωματα..

Senior Member
    Δεν θα χρειαστει Χριστοφορε σε ευχαριστω ,δεν τα αντεχω τα αντικαταθλιπτικα , επτα μερες τωρα εχω δεινοπαθήσει!!

Senior Member
    Θα τα κοψεις??στν αρχη ετσι ειναι μετα απο 2 βδομαδες δειχνουν αποτελεσματα αμα εισαι τυχερη και σε πιασουν, εγω τα επερνα για μηνες και δν εβλεπα διαφορα μετα μου τα αλλαζε σε αλλο κ παλι τιποτα αλλα θυμαμαι τις πρωτες βδομαδες χειροτερα γινομουν κ με λεγε κανε υπομονη μετα απο 2 βδομαδες αρχιζουν να πιανουν μπορει και μηνα..

Page 50 of 54 FirstFirst ... 404849505152 ... LastLast