Results 421 to 435 of 805
-
13-02-2017, 13:32 #421
ρε συ..ναι..τωρα η αυξηση δεν θα σου κανει αμεσα καλο, δεν θα καταλαβεις διαφορα..οταν κλεισεις 30 μερες με την αυξηση τοτε θα νιωσεις διαφορα..επιπλεον για αγχολυση τι παιρνεις?
εκτος απο ζαναξ εννοω?θα παρεις λυρικα, αντιψυχωτικο τι?
- 13-02-2017, 13:32 #422
Δεν με χεις εμενα κοντα θα σου λεγα εγω!!λεω τετοιες μαλακιες που θα λεγες δεν παιζει εγω ειμαι μια χαρα μπροστα σ'αυτην!!χαχαχα
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
13-02-2017, 13:35 #423
Ρε τν εμπιστευομαι τν γιατρο μου μ φαινετε καλος..δεν αλλαζω αλλον εχω αλλαξει 3 ηδη..αυτος μου φενεται καλος και τα βρισκουμε επικοινωνιακα..αλλα λεω ν κανω μια προσπαθεια να τα κοψω ετσι θελω να δω αμα τα καταφερω μπορει ν νοιωσω κ καλυτερα ποτε δν ξες..κ αν οχι τα ξαναρχιζω ετσι κ αλλιως ξερω τι φαρμακο πλεον μ τεριαζει..
13-02-2017, 13:46 #424
Περνω το cybalta 60 μεχρι στιγμης ενα τν ημερα και περνω και ενα αντιψυχωτικο ελαφρυ το βραδυ για υπνο εδω και 3 μερες επισης το πηρα και καμια 2 φορες ακομα μες τν μερα μ ειχε πει ο γιατρος να περνω οποτε νοιωθω πολυ χαλια να ηρεμω..xanax δεν περνω το εκοψα τελειως με ειπε κ ο γιατρος οχι αλλο ζαναξ γιατι το επερνα κανα 4μηνο..οσο για το λυρικα δεν το ξεκινησα γτ πηρα το αντιψυχωτικο ηταν συμβουλη γιατρου καλυτερα αντιψυχωτικο παρα λυρικα αρα μου το εγραψε με λεει αν δεις οτι το αντιψυχωτικο δεν σ κανει κοψτο και ξεκινα λυρικα αφου πρωτα μιλησω μαζι του...αυτα
13-02-2017, 13:47 #425
ε κοψτα...εμεις θα παρουμε ποπ κορν κ θα σε παρακολουθουμε..εχουμε να ριξουμε πολυ γελιο!!χααχα!! !!
πλακα κανω ετσι??
ρε συ...τι να κοψεις ερμε??δεν βλεπεις οτι δεν την παλευεις???το στρες σου τωρα ειναι μεγαλο..κ παιρνεις φαρμακο..αν το κοψεις φαντασου ποσο θα γινει?
δεν ταιριαζει ο φοβος που παρουσιαζεις κ η ανησυχια σου με τις πραξεις σου..
προσπαθησε να σκεφτεις λιγο πιο ηρεμα...κ να προσαρμοστεις με ολο αυτο.
αποδεξου το λιγο..εμεις δλδ που παιρνουμε φαρμακο παθαμε κατι?
13-02-2017, 13:51 #426
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
13-02-2017, 13:54 #427
ωραια..ο γιατρος ακολουθει μια τυπικοτατη κ γνωστη θεραπεια για το στρες..συμφωνω απολυτα μαζι του...
οταν πρωτο επαθα νοσο graves,εκλαγα γιατι δεν μπορουσα να δεχτω οτι θα πρεπει να κοιταω αυτο το πραμα καθε 4 μηνες, γιατι δεν μπορουσανα δεχτω οτι εγω θα παιρνω φαρμακα..που δεν επαιρνα ουτε μια ασπιρινη..
οταν με ειδαν οι γιατροι με ρωτησαν πως ζω!!! η καρδια μου ηταν ετοιμη να σκασει..
το κεφαλι μου αλλου παταγα κ αλλου βρισκομουν, με πιανουν λοιπον κ μου δινουν 60 mg τοξικου φαρμακου unimazole , 15 κορτιζονες την ημερα ,b blockers για να ηρεμησει η καρδια..κ Τ4 75 mg.!!! επαθα σοκ!!! ειχα παθει κοκομπλοκο!!
ενιωθα κατεστραμμενη, οτι με βρηκε μια ανειπωτη καταρα!! κ ομως..οταν ηρεμησε το graves σιγα σιγα..ενιωσα αλλος ανθρωπος, ηρεμησε το μυαλο μου, ηρεμησε η καρδια μου κ το σωμα μου, ειχα ξεχασει πως ειναι να εισαι νορμαλ. ολα αυτα επειδη ειχα υπομονη κ επιμονη, εκλαιγα ναι..ενιωθα καμμενο χαρτι..ομως σιγα σιγα αποδεχτηκα οτι εχω ενα αυτοανοσο κ οτι πλεον η ζωη μου αλλαζει..κ οτι εγω πρεπει να το αγκαλιασω κ να το αγαπησω ολο αυτο..δεν ειχα αλλωστε αλλη επιλογη...αν δεν επαιρνα τα φαρμακα μου θα πεθαινα σε λιγο καιρο.το graves μου ειχα φαει το κρεας, ετρωγα απειρα κ εχανα κιλα,ειχα γινει ενας σκελετος..σιγα σιγα κοπηκε κ η περιοδος..
οποτε ..μετα οταν περασε το μεγαλο πακετο...τα φαρμακα μπηκαν σε δοσεις συντηρησης..πλεον παιρνω μονο 2 χαπια την μερα γαι το graves k ειμαι υπο ελεγχο!
ολα αυτα σου τα λεω για να δεις οτι αν ειχες κατι πολυ χειροτερο κ ησουν αναγκασμενος να παρεις βαρια φαρμακα γιατι κινδυνευε η ζωη σου θα το εκανες..
οποτε ! σκεψου οτι αυτο που εχεις δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα..κ ομως ακομα προβαλλεις αντισταση..!!
αν ειχες δλδ graves σαν εμενα τι θα εκανες?θα εκοβες τα φαρμακα σου κ θα πεθαινες??
γιατι αυτη η επιμονη των ανθρωπων να μην δεχονται οτι ο οργανισμος τους χρειαζεται βοηθεια τελος παντων????
13-02-2017, 13:55 #428
Αnxious τα ψυχοφαρμακα δεν θεραπευουν απλως καλυπτουν τα συμπτωματα....μπες στο σιτε του ψυχιατρου κ ο τ α νιδη αλεξανδρου εχεις απειρες ερωτησεις και απαντησεις απο τν ιδιο.τν ψυχιατρο να δεις τι λενε...
13-02-2017, 13:58 #429
σκαει αλλη κ μου λεει "κανε ομοιοπαθητικη για τι παιρνεις φαρμακα??" τι λες μωρη μαγδαλω! λεω εγω!! εχεις νιωσει να χανεις τη ζωη σου λιγο λιγο μωρη? που ερχεσαι κουναμενη κ μου λες κανε ομοιοπαθητικη? εχεις νιωσει ποτε να χανεις το μυαλο σου??κ να νιωθεις οτι θα ουρλιαζεις βοηθεια??αι σιχτιρ πια με τον καθε πυροβολημενο..
αγορι μου δεν ειμαστε ατρωτοι! ειμαστε ανθρωποι κ οχι απο πετρα!! θα παθουμε διαφορα..κ πιστεψε με πηγαινε σε ενα νοσοκομειο , θα παθεις σοκ!! αυτοι οι νεοι ανθρωποι που πασχουν απο βαρια νοσηματα τι να πουν???
13-02-2017, 14:01 #430
ωραια χρυσε μου συμφωνω απολυτα...θες να μου πεις οτι αν εχω πνοκεφαλο να μην παρω παυσιπονο...?
σου πα εγω οτι θα σου θεραπευσουν τα φαρμακα το προβλημα?
τα φαρμακα θα σε βοηθησουν να ξαναγινεις λειτουργικος κ να κοιταξεις να θεραπευσεις το προβλημα σου με χψυχοθεραπεια..γιατι η γαδ δημιουργειται απο λαθος πεποιθησεις συνηθως κ απο γονιδικες αιτιες..με τον θεραπευτη θα μαθεις να το αντιμετωπιζεις κ να το διαχειριζεσαι σωστα...ποιος σου ειπε οτι η γαδ καταρχην μπορει να μεινει κ να σταθει μονη της χωρις φαρμακο??
σου το χει πει κανεις?το εχεις δει ποτε γυρω σου? αν το εχεις δει..τοτε δεν εχουν γαδ..εχουν απλα στρες μετριου η μικρου βαθμου..
η γαδ αν την αφησεις σε τρωει, στο τελος κανεις κλινικη καταθλιψη σταματας να τρως, αρχιζουν οι μυες να μην θρεφονται , μπαινεις στο νοσοκομειο με ορους στα χερια...ετσι θες να καταθληξεις?
εγω το χω παθει αυτο γι αυτο στο λεω...
την αφησα την γαδ στα 17 κ κατεληξα σε κλινικη..αν θες..οκ...καντο..δικο σου προβλημα..ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του.
13-02-2017, 14:04 #431
το οτι παιρνω εφεξορ δεν με εχει σταματησει απο την αναζητηση καλυτερου εαυτου..δεν με εχει καλυψει..σημερα εχω ψυχοθεραπεια...παω να μαθω να λυνω , να διαχειριζομαι, να προνοω κ να συζηταω κατα ποσο μπορω να θεραπευσω ολο αυτο που μου εχει συμβει.
13-02-2017, 14:06 #432
Το ξερω εχεις δικαιο υπαρχουν και χειροτερα..για τις δικες μας ασθενειες μιλαω εγω τις ψυχικες..εγω πιστευω οτι κ συ μπορεις και.χωρις φαρμακα κ ο καθενας μας απλως θελει πολυυυ δυνατο χαρακτηρα. εμεις μαλλον δν ημαστε.απλως μας εχουν βαλει στο τρυπακι οι ψυχιατροι οτι δν μπορεις και τετοια...τν αποψη μου λεω
13-02-2017, 14:10 #433
κοιτα εγω το προσπαθησα πολλες φορες..γυρω στις 7 να μην παρω φαρμακο, αλλα δεν τα καταφερα..οποτε..επειδη κουραστηκα να ταλαιπωρουμαι..ειπα οκ δεν πειραζει..τωρα αν μπορεσεις κ το καταφερεις εσυ χωρις φαρμακο , μακαρι, εγω μπραβο θα σου πω.
13-02-2017, 14:10 #434
πες της οτι η ομοιοπαθητικη δεν απορριπτει τη συμβατικη ιατρικη!!!
και οτι το χαπι του θυρεοειδη ειναι ορμονη υποκαταστασης, δεν ειναι φαρμακο!
Αnxious δεν εισαι υποχρεωμενη να απολογεισαι στον καθε τυχαρπαστο για τα φαρμακα σου ή για το πως διαχειριστηκες την υγεια σου ούτε να τον κανεις να καταλαβει τι σημαινει ακολουθω φαρμακευτικη αγωγη κλπ. Ο Καθενας εχει την ευθυνη των επιλογων του και πληρωνει τις συνεπειες τους.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-02-2017, 14:11 #435
α επισης στα 25 που το ξαναπαθα με αποπραγματοποιηση μετα απο χωρισμο κ γαδ τρομερη παλι, δεν πηρα κανενα φαρμακο αλλα εκανα σκετη ψυχοθεραπεια μου πηρε 1 χρονο περιπου να ηρεμησω πληρως..αλλα ηταν εφιαλτης που δεν τελειωνε..
δεν μπορω να το περιγραψω με λογια...ηταν πολυ βαρυ κ δεν τελειωνε..αργησε πολυ..πλεον δεν εχω τοσες αντοχες.