Results 121 to 135 of 805
-
07-02-2017, 13:39 #121
ενας εξαιρετικος συνδυασμος που εχω δοκιμασει κ με επιασε αμεσως ομως! κ την επομενη μερα, ηταν αντικαταθλιπτικο τυπου SSRI μαζι με 1 ρεμερον το βραδι..το οποιο ρεμερον ηρεμει απο την πρωτη κιολας μερα..ομως παχαινει...αλλα για κανα μηνα να το παρεις μεχρι να ηρεμησεις κ μετα να μπεις σε μια σειρα, δεν θα παχυνεις..
λεγεται συνδυασμος california..κ το δινουν σε ανθεκτικες καταστασεις στρες..
ρεμερον το οποιο δεν κανει εξαρτηση κ κοβεται κ αποτομα..κ οχι σταδιακα,
οποτε γιατι δεν δοκιμαζει κατι τετοιο ο γιατρος?
ή πχ τελικα τα αντιεπιληπτικα μαζι με ssri(ladose) ή snri(effexor) , που επισης ειναι εξαιρετικος συνδυασμος τελικα??(ημουν φοβισμενη με το αντιπειληπτικο, μεχρι που το δοκιμασα κ μου κατσε μια χαρα!)
παρα δινει αντιψυχωτικο σε χαμηλη δοση??
μηπως δεν τον αντιμετωπιζει κ σωστα??
υπαρχονυ παντως πολελς επιλογες..δεν θεωρω οτι ειναι σε δυνη θεση..
- 07-02-2017, 13:47 #122
ας πουμε το ρεμερον δεν το αναφερεις..ενω ειναι ενα ευκολο χαπι..κ με μισο το βραδι ηρεμεις πληρως κ αμεσα σε μιση ωρα..πεφτεις για υπνο κ ξυπνας το πρωι κ δεν εχεις καθολου στρες μηδεν..αλλα οπως σου ειπα ειναι για λιγο καιρο...το δινουν οταν ο αλλος εχει βαρεσει κοκκινα εντελως κ νιωθει εντελως χαμενος απο το στρες..εμενα μου το εδσε σε καποια φαση κ το πηρα για 1 μιση μηνα..μετα ημουν πιο ηρεμη κ συνεχισα με το απλο αντικαταθλιπτικο μου...γιατι δεν εχει κανει κατι τετοιο???απορω γιατι το δινουν συχνα το ρεμερον..
07-02-2017, 14:21 #123
Ρε κοπελα μου πλακα με κανεις
07-02-2017, 14:22 #124
Pink floid πως δν προσπαθω 2 χρονια το παλευω και γυμναστικη κανω κ εξω βγαινω με τους με το ζορι δεν λεει να φυγει υ γαμη.....νο
07-02-2017, 14:26 #125
Εσυ τουλαχιστον anxioys γραφεις οτι πηγαινεσ και στο γραφειο ησουν λειτουργικη εγω σε λεω δν δουλευει τ μαυλο μ δεν εχω αντιλιψη δεν εμπιστευομαι πλεον τις σκεψεις δεν περνει στροφες το μυαλο μου
07-02-2017, 14:52 #126
Δεν θα μπορουσα ποτε να κανω πλακα με ενα σοβαρο θεμα το οποιο περναω και εγω η ιδια!ειπα την γνωμη με βαση αυτα που διαβασα!το μονο που ανεφερες ειναι οτι εκανες εξετασεις για να βρεις τη σωστη θεραπεια κ πολυ καλα εκανες!!αυτο που ξερω εγω ειναι οτι τα φαρμακα δεν κανουν θαυματα,πρεπει και εσυ να βοηθησεις τον εαυτο σου!κ στο λέει μια κοπελα η οποια πηγαινε στην δουλεια και φοβοταν μην φουνταρει με το αμαξι,δεν μπορουσα να βγω εξω αλλα στην δουλεια πηγαινα με ενα κεφαλι καζανι και δουλευω ταμειο φιλε μου!με τα φαρμακα ναι μεν ειμαι πιο ηρεμη αλλα οι σκεψεις ειναι μεσ το κεφαλι μου,δεν φευγουν εγω πρεπει να βρω τον τροπο να τις διωξω!τελος παντων,συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ουτε σε κρινω προς θεου,να βοηθησω θελω για ξερω πολυ καλα τι ειναι να ζεις με αυτο!
07-02-2017, 14:54 #127
A AKOY..ερχομαι στο γραφειο αλλα ενημερωνω τον προισταμενο μου οτι δεν το χω γενικα κ οτι περναω φαση...κ πεφτει η αποδοση μου πολυ, κανω πολλα λαθη..κ το χειροτερο μου ειναι οτι εχω ενα χαρτι μπροστα μου το διαβαζω κ δεν μπορω να αντιληφθω τι λεει..με αποτελεσμα να το διαβαζω πολλες φορες..σαν να ειναι σκορπισμενο το μυαλο μου...η οραση μου γινεται θολη..μαλιστα μου ειχε προτεινει ο γιατρος αν θελω να κανω μια μαγνητικη να δουμε αν υπαρχει κατι παθολογικο ...αλλα τελικα επειδη μου περναει με αντικαταθλιπτικο, δεν εκανα μαγνητικη.
κ γενικα η αποδοση μου πεφτει στα παντα, πιατα στον νεροχυτη μαζεμενα,δεν μαγειρευω, δεν θελω να κανω μπανιο,το σπιτι δεν το καθαριζω, δεν μπορω να δω τηλεοραση ουτε να διαβασω ενα βιβλιο, οταν μιλαω μπερδευω τα λογια μου κ γραφω ξεχνοντας γραμματα αναμεσα στις λεξεις, ενα χαλι μαυρο γενικα που απλα υπαρχει κ δεν ζει..ξυπναω απο πολυ νωρις το πρωι κ τρεμει το σαγονι μου ...αθλια κατασταση!
07-02-2017, 14:55 #128
07-02-2017, 15:07 #129
07-02-2017, 15:13 #130
Ναι καπως ετσι anxious.. εχω δοκιμασει kai snri mazi me ssri με αυτην αγωγη ειμαι τωρα cybalta 60 k 5 mg solben eδω και ενα μηνα..μαλλον θελω ψυχολογο γτ εχω πολυ κολλημενο μυαλο και παλια το ειχα αμα μου μπει κατι στο μυαλο δεν φευγει κ παλια αμα δεν εκανα αυτο π ηθελα κ σκεφτομουν εσκαγα...
07-02-2017, 15:15 #131
Στην δουλεια μου δεν ξερει κανενας για μενα!λοιπον,ξυπναγα το πρωι με αγχος,τσιμπιματα..τα γνωστα!!πρωτη φρικη θα βγω εξω!!πανικο!!!με το ζορι κ μεστο πανικο εβγαινα εξω επρεπε να παρω το αμαξι ομως να παω στην δουλεια,δευτερη φρικη!!!θα φουνταρω,πως θα παω στην δουλεια κ αν τρελαθω στην δουλεια κ λεω οτι να ναι????φτανω στην δουλεια χαμογελο αναγκαστικα,ευγενικη,να σου κανουν πλακα κ ενω σου ερχεται να ουρλιαξεις να κανεις πως γελας!οταν ξεκινησα την αγωγη εκει που δεν μπορουσα να συγκεντρωθω με τιποτα!!κ μετα πηγαινα σπιτι ξαπλωνα στο κρεβατι κ δεν εκανα τιποτα μονο σκεφτομουν,δωσε πονο!!!!να κλαιω με λυγμους!!
07-02-2017, 15:17 #132
07-02-2017, 15:19 #133
αυτο το φοβομουν κ γω στη δουλεια μη τρελλαθω ξαφνικα κ λεω αρλουμπες! χααχαχ!
ρε συ αν δεν υπηρψε το νετ..θα νομιζα οτι μονο εγω τα παιρναω σε αυτον τον κοσμο!!κανεις δεν μιλαει γι αυτα στην πραγματικη ζωη..κ νιωθεις ξενος κ τρελλος.
οταν ημουν μικρουλα που τα επαθα ολοι πιστεψαν οτι το χασα το μυαλο μου, επειδη ετρεμα ρε συ!! γιατι πριν 20 χρονια δεν υπηρχε ενημερωση, δεν ειχαμε ιντερνετ...δεν γνωριζε κανεις τι παει να πει ΓΑΔ.οταν μου εδωσαν διαγνωση...νομιζα οτι μου ειπαν "κοπελια εχεις ΓΑΔ..κ σιγα σιγα θα πεθανεις ή θα τρελλαθεις"...δεν ηξερα που να ακουμπησω..που να πω τον πονο μου..ημουν τοσο μικρη.
07-02-2017, 15:19 #134
Οσο για αυτο για τις ιδεες που λες οτι φοβοσουν μην φουνταρεις με το αμαξι κ εγω κατι ιδδες οτι να ναι τρελες δλδ ειμαι στν σχολη μου μιλαει ο chef κ.εγω σκεφτομαι μην τν μαχαιρωσω επειδη εχουμε μαχαιρια στν σχολη σκεφτομαι εκει π με λεει να αρχισω να τν βριζω η να γελασω σε λεω τρελα πραματα κ λεω καλα τ σκεφτεσαι δν πας καλα συνελθε και πλεον δεν εμπιστευομαι τις σκεψεις δεν εχω αυτογνωσια και αλλαα πολλα δεν ξερω ουτε εγω δεν μπορω να καταλαβω τι νοιωθω πολλες φορες αλλα τλπ καταλαβα καποια πραματα απο τις απαντησεις σας θα προσπαθησω σιγα σιγα να τις εφαρμοζω
07-02-2017, 15:21 #135
Oxi remeron δεν εχω παρει τ χαπι ειναι αυτο ειπες ?αντικατα?