Results 16 to 21 of 21
Thread: απώλεια γατούλας
-
17-02-2017, 10:12 #16
τι λες καλε??τα σκυλακια μου ειναι τα μωρακια μου! τα παιδακια μου! μου μιλανε με τα ματακια τους!! εχουμε περασει απιστευτες στιγμες!!!! υπεροχες στιγμες!! αγαπη ατελειωτη κ τρυφεροτητα..ειναι δυνατον να μην ειναι μελη κανονικα?
χααχ! οσοι το λενε αυτο οτι δεν ειναι μελη κ απλα κατοικιδια...δεν ειχαν ποτε ζωα..
εγω με τα σκυλακια μου συνεννοουμαι κανονικοτατα, τους μιλαω κ με καταλαβαινουν..οταν ποναω ερχονται κ με γλυφουν, οταν κλαιω ανεβαινουν πανω μου κ με κοιτανε μεσα στα ματια..
δεν νομιζω οτι εχω νιωσει μεγαλυτερη αγαπη κ δεσιμο..οι ανθρωποι μπορει να προδωσουν! το ζωο ομως ποτε!!!! τα λατρευω ειναι η ζωη μου..
κ εννοειται πως σκεφτομαι οτι οταν φυγουν..πως θα ειμαι...νταξ..οκ..θα παθω κοκομπλοκο..
- 17-02-2017, 10:14 #17
προχτες η μικρουλα μου η μια,ειχα διαρροια κ υπεφερε κ με κοιταζε μεσα στα ματια κ εκλαιγε...πηγα κ της πηρα φαρμακο που μας ειπε ο γιατρος κ συνηλθε κ μετα επαιζε...ηταν τοσο χαρουμενη που χαμογελαγε η μουσουδα της...ιεναι τοσο αθωα κ καλουλια...
σαν να εχεις μωρακια που δεν μεγαλωνουν ποτε ειναι...αχ!
17-02-2017, 21:57 #18
25-02-2017, 00:37 #19
Μπορουν να σε καταλαβουν απιστευτα πολλοι ανθρωποι που εχουν ζωακια γιατι αυτοι που εχουν γνωριζουν την αγαπη ανευ ορων που εισπρατουν απο αυτα κ το δεσιμο.Εγω εχω ενα σκυλακι κ ενα γατακι.Οταν χαιδευω το γατουλινι μου κ αυτο με κυταει στα ματια κ γουργουριζει μου φευγει ολο το αγχος.Αυτο εχει αποδειχτει κ επιστημονικα οτι τα γατακια διωχνουν το αγχος.
Οσο για το σκυλι...τι να πω...το αιωνιο κεφι του κ η ευχαριστηση του για τα πιο απλα πραγματα ειναι μαθημα ζωης για μενα.
Η γνωμη μου ειναι να παρεις αμεσως ενα αλλο γατακι.Γιατι αν υπαρχει παραδεισος κ το γατακι που εχασες σε βλεπει θα στενοχωριεται που εισαι λυπημενη.Αν παρεις ενα αδεσποτακι θα κανεις 2 καλες πραξεις:Μια για αυτο κ αλλη μια για τον εαυτο σου.
25-02-2017, 09:33 #20
28-03-2017, 08:58 #21
Εχασα και εγώ ενα ζωάκι και ειμαι χαλια.
Εχασα και εγώ το κουνελακι μου σε ηλικια 7ετων,το ειδα μεσα στα αίματα να ειναι νεκρό στην αγκαλιά του μπαμπά μου.ειχε πυομητρα και δεν το γνώριζα.αυτο εγινε πριν μια εβδομαδα.εχω χασει τον υπνο μου.κλαιω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.για μένα η ιρις ηταν ενα ξεχωριςτο πλασματάκι και την αγαπω τοςοο πολυ.αυτη η κατασταση με οδήγησε εχτες σε ψυχολόγο γιατι επεσα σε βαθιά θλίψη με αποτέλεσμα να λιποθυμησω προχτες το βραδυ να παθαίνω καθημερινα κρισεις πανικου και να χω χαςει 4κιλα μεσα σε μια εβδομαδα λογω του οτι δεν έτρωγα.ειμαι πιλυ ασχημα ακομη απλα με συμβούλεψε ο ψυχολόγος να μην το σκεφτομαι με αυτον τον τροπο γιατι αν κανόνια στιγμη οι δικοί μου(χτυπάω ξυλο)πάθουν κατι εγώ τι θα κανω,;;; Θα αυτοκτονηςω;εχει ενα δικιο δεν το συζητώ αλλα αν δεν εχει καποιος ζωάκι δεν καταλαβαίνει την απώλεια αυτη και την θλίψη.δυςτηχως για εμάς ημαστε και ευαίσθητοι με αποτέλεσμα να νιώθουμε ετςι.η γνώμη μου ειναι να ξεςπαςεις και να κλεψιές οσο θελεις να μην τα κρατηςεις μεσα σου και σε λιγο καιρο θα ηρεμηςεις.εφοςον εχεις θρηνηςει για το ζωάκι σου.το ξερω ειναι δυσκολο σε καταλαβαιω απόλυτα.υπαρχει και δωρεαν ψυχολογική υποςτηριξη μεσω τηλεφώνου.αν χρειαστείς οποιαδήποτε στιγμη κάλεσε τους και θα δεις οτι θα αισθανθείς καλυτερα.και να ξερεις δεν εισαι μονη σου και μην νιώθεις ετσι.οςοι αγαπούν τα ζωα θα σε καταλάβουν.οςοι το βλεπουν γελοίο απλα μην ασχολείσαι μαζι τους.δεν θα καταλάβουν ποτε.εςυ κανε αυτο που θεωρείς σωστο και κλάψε τωρα οσο ειναι πρόσφατο για να μην σου βγει μετα αλλιως.αυτο κανω και εγώ και ηδη ειμαι καλυτερα γιατι νιωθω οτι βρίσκεται εδω κοντα μου.κουραγιο....β