Μια εβδομαδα προθεσμια!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αμα σου αρέσει πραγματικά κάποια,φαίνεται πιστεύω.Βέβαια καμμιά φορά μπορεί κάποια να κάνει λίγο την "χαζούλα" και να περιμένει λιγο μέχρι να δει τις προθέσεις του άλλου αλλά δε πιστεύω ότι δε φαίνεται..
    αυτο ακριβως...αναμενει λιγο μην παρουν κ τα μυαλα της αερα ( το παιζει λιγο χαζουλα) και μετα βγαζει τα συμπερασματα της

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    τωρα το παμε αλλου το θεμα και ξεφευγουμε απο το προβλημα του φιλου μας......κοιταξε αληθινο ενδιφερον δεν ειναι νμζ τα κοπλιμεντα και οτι σου αγγιζει το αυτι....και μπορεις να προσποιεισαι αληθινο ενδιαφερον ομως η γλωσσα του σωματος οπως επισης και μικρες, αυθορμητες κινησεις που φαινονται ασημαντες αλλα δν ειναι ...σου μαρτυρουν τι πραγματικα νιωθει ο αλλος ...και πρεπει να ειναι πολυ καλος ηθοποιος γ να το κρυψει
    απλως κρατας μικρο καλαθι και βλεπεις πιστευω απο τις πραξεις του αλλου....και απο αυτες κρινεις περισσοτερο...
    ωστοσο δεν ειμαι και απολυτη..ανθρωπος ειμαι μπορει και να μπερδευτω....:P
    κανεις λαθος οτι δειχνεις εσυ φενεται ..στον αλλον..

σιγουρα θα μπερδευτεις :p
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    κανεις λαθος οτι δειχνεις εσυ φενεται ..στον αλλον..

σιγουρα θα μπερδευτεις :p
    θα μπερδευτω αν πχ οπως ελεγες βγαιναμε και ειχα ξετρελαθει μαζι σου οποτε ναι σ αυτη τη περιπτωση μπορει να ηλπιζα να σου αρεσω πραγματικα οποτε ναι θ εθελοτυφλουσα......σε αλλη περιπτωση που παει χαλαρα το πραγμα νομιζω οτι αναμενεις κρατας πισινη και βλεπεις πως συμπεριφερεται ο αλλος....μια φορα μπορει να με ξεγελασεις....δευτερη ναιι.....τριτη ξανα ...ε μεχρι ποτε αν προσποιεισαι θα το κανεις..καποια στιγμη θ βαρεθεις..θ βγει ο εαυτος σου στη φορα....δεν νομιζεις..?

Senior Member
    θα μπερδευτω αν πχ οπως ελεγες βγαιναμε και ειχα ξετρελαθει μαζι σου οποτε ναι σ αυτη τη περιπτωση μπορει να ηλπιζα να σου αρεσω πραγματικα οποτε ναι θ εθελοτυφλουσα......σε αλλη περιπτωση που παει χαλαρα το πραγμα νομιζω οτι αναμενεις κρατας πισινη και βλεπεις πως συμπεριφερεται ο αλλος....μια φορα μπορει να με ξεγελασεις....δευτερη ναιι.....τριτη ξανα ...ε μεχρι ποτε αν προσποιεισαι θα το κανεις..καποια στιγμη θ βαρεθεις..θ βγει ο εαυτος σου στη φορα....δεν νομιζεις..?
    egv για την αρχη μιλαω ,μεχρι να παρω αυτο που θελω......σεξ ,σεξ ,σεξ.,,,,,
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Miliva21
    Guest
    egv για την αρχη μιλαω ,μεχρι να παρω αυτο που θελω......σεξ ,σεξ ,σεξ.,,,,,
    γι αυτο καλυτερα ειναι να προχωραει το πραγμα απο νωρις ωστε να μην χανεις τσαμπα χρονο ν δεις τι θελει ο αλλος....(ετσι οπως το λες) αλλα οταν θες μονο σεξ ρε νικ κ προσεγγισεις τη κοπελα αυτο δν φαινεται νομιζεις ..?? τοσο καλος στα ψεματα εισαι που τις μπερδευεις τις κοπελες ....???? χΔ

Senior Member
    Την έχω μεγάλη........Την όρεξη για καφέ σήμερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    γι αυτο καλυτερα ειναι να προχωραει το πραγμα απο νωρις ωστε να μην χανεις τσαμπα χρονο ν δεις τι θελει ο αλλος....(ετσι οπως το λες) αλλα οταν θες μονο σεξ ρε νικ κ προσεγγισεις τη κοπελα αυτο δν φαινεται νομιζεις ..?? τοσο καλος στα ψεματα εισαι που τις μπερδευεις τις κοπελες ....???? χΔ
    κοιτα οταν μ αρεσει μια κοπελα πολυ το καταλαβαινει σιγουρα..γτ με πιανει διαχυτος ενθουσιασμος...
    αλλα και οταν θελω μονο σεξ...ε δεν μπορει να το καταλαβει.....δεν χρειαζεται να λες ψεματα......απλα την γνωριζεις βγαινετε...κανετε σεξ..και μετα απλα γινεσαι αδιαφορος ...και τελειωνει...

θες να με δΟΚΙΜΑσεις να δΕΙς ΑΝ ΘΑ κΑτΑλαβΕις τπτ?:p

Senior Member
    Αυτό ο Νικ πολύ μαλακασ όλο μου την πέφτει
    Φιλενάδα άκουσα την έχει μέχρι το γόνατο
    Μωρέ νιώθω τύψεις τ μιλάω άσχημα τ καυμενου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    xaaxaxxaαχχααχ

ε καπου στο γονατο πες καλυτερα να πεσεις μεσα :p

Miliva21
    Guest
    κοιτα οταν μ αρεσει μια κοπελα πολυ το καταλαβαινει σιγουρα..γτ με πιανει διαχυτος ενθουσιασμος...
    αλλα και οταν θελω μονο σεξ...ε δεν μπορει να το καταλαβει.....δεν χρειαζεται να λες ψεματα......απλα την γνωριζεις βγαινετε...κανετε σεξ..και μετα απλα γινεσαι αδιαφορος ...και τελειωνει...

θες να με δΟΚΙΜΑσεις να δΕΙς ΑΝ ΘΑ κΑτΑλαβΕις τπτ?:p
    κατσε ρε συ δλδ αν σε πιασει ο ενθουσιασμος απο την αρχη γ καποια το κηνυγας περισσοτρο..αμα δεν σ κανει η αλλη κλικ δλδ απο τη πρωτη πρωτη φορα ειναι καταδικασμενη να γραφτει στο μπλοκ με τις ξεπετες σου....
    Τστστστστστσ................

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    πολυ κυνικος εισαι εσυ..ειπαμε οχι κ ετσι χαχαχαχ χΔ

Senior Member
    κατσε ρε συ δλδ αν σε πιασει ο ενθουσιασμος απο την αρχη γ καποια το κηνυγας περισσοτρο..αμα δεν σ κανει η αλλη κλικ δλδ απο τη πρωτη πρωτη φορα ειναι καταδικασμενη να γραφτει στο μπλοκ με τις ξεπετες σου....
    Τστστστστστσ................
    ε οχι απο την πρωτη φορα ειπαμε....θα βγω και αλλες,θα κανω και σεξ και θα αποφασισω....
    αλλα γενικα επειδη ειμαι ανθρωπος που ψαχνω τον ερωτα ,εαν καποια δεν μ κανει κλικ θα μεινει απλο σεξ...και ουτε θα περιμενω κανα χρονο μπας και την ερωτευτω.....μετα απο 7-8 εξοδους καταλαβαινεις τι γινεται...

εσυ δλδ μπορεις να περιμενεις κανα δυο χρονια με τον αλλον για να καταλαβεις τι παιζει?

κΑΤΑ το τστστστσ μ αρεσε...ερωτικο υπονοουμενο ητανε?:p

Miliva21
    Guest
    ε οχι απο την πρωτη φορα ειπαμε....θα βγω και αλλες,θα κανω και σεξ και θα αποφασισω....
    αλλα γενικα επειδη ειμαι ανθρωπος που ψαχνω τον ερωτα ,εαν καποια δεν μ κανει κλικ θα μεινει απλο σεξ...και ουτε θα περιμενω κανα χρονο μπας και την ερωτευτω.....μετα απο 7-8 εξοδους καταλαβαινεις τι γινεται...

εσυ δλδ μπορεις να περιμενεις κανα δυο χρονια με τον αλλον για να καταλαβεις τι παιζει?

κΑΤΑ το τστστστσ μ αρεσε...ερωτικο υπονοουμενο ητανε?:p
    Α τα καημενα τα κοριτσακια...και αν ειναι καποια που της αρεσεις θα βγειτε καποιες φορες θα της δωσεις ελπιδα και θα τη γειωσεις μετα ....καλος εισαι ...

Senior Member
    Α τα καημενα τα κοριτσακια...και αν ειναι καποια που της αρεσεις θα βγειτε καποιες φορες θα της δωσεις ελπιδα και θα τη γειωσεις μετα ....καλος εισαι ...
    κοιτα οποια κοπελα δεν μ πολυαρεσει την γειωνω ΑΠΟ Αρχη...γτ δεν θελω να την πληγωσω...
    τωρα εαν μια μου αρεσει και βγουμε και δω οτι δεν κολαμε τι θα κανω?με Το ζορι παντρεια Γινεται?
    και επισης υπαρχουν και Κοπελες π ξερουν απο την αρχη οτι θα ειναι μιας βραδυας αλλα θελουν.....π.χ παω σε ενα κλαμπ,γνωριζω μια,φιλιομαστε ,παμε αλλου κανουμε σεξ...ε δεν νομιζω μετα να περιμενε οτι θα την ερωτευτω..

χαχαχαχχα σαν σατραπη με παρουσιαζεις γλυκομιλητη Milivoyla :p

Senior Member
    asto file argises... h kopela exei allon :P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast