Results 166 to 180 of 196
Thread: ερωτεύτηκααααα
-
10-02-2017, 22:13 #166
- 11-02-2017, 01:53 #167
Νεφέλη, ας σου θέσω αλλιώς την ερώτησή μου, μιλόντας για τη δική μου εμπειρία.
Ναι, μεν τον θεραπευτή μου τον βρήκε η μητέρα μου, γιατί εγώ ήμουν σε βαριά κατάθλιψη και συνεχώς να κοιμάμαι.
Και τώρα δύσκολα ανοίγομαι σε άνθρωπο, ούτε εμπιστεύομαι εύκολα και απόλυτα κανέναν.
Ο θεραπευτής μου ο τοξικός προσπαθούσε πολύ καιρό, αλλά με "ξεκλείδωσε" το ότι ήταν οικογενειάρχης, πατέρας, καθηγητής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγγραφέας και πολύ γνωστός σαν όνομα στον τομέα του.
Οι αρχικές του προσπάθειες μαζί μου ήταν φιλότιμες κι εγώ σκέφτηκα ότι, εφόσον συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία, μπορώ να τον εμπιστευτώ. Δεν μπορεί να είναι απατεώνας ή κάποιος τυχόντας.
Αν στους πρώτους μήνες ή στον πρώτο χρόνο, μπέρδευε φίλες του, ερωμένες του και τη γυναίκα του την ίδια, θα με είχε χάσει σίγουρα...
Με τίποτα δεν θα μπορούσα ν΄αντέξω τον δικό σου θεραπευτή, αν ήταν όπως τον περιγράφεις. Ούτε για ένα μήνα. Ούτε με φίλο δεν χάνω τον καιρό μου, πόσο μάλλον να πέφτει 50ευρω για να κάθομαι ν΄ακούω μουσικές, φιλοσοφίες και τα σεξουαλικά ενός θεραπευτή.
Ο δικός μου Γολγοθάς άρχισε όταν ξεκίνησε να έχει πρόβλημα ο γάμος του με τρόπο ολοφάνερο.Last edited by Αναζητηση; 11-02-2017 at 02:13.
11-02-2017, 02:40 #168
take a break, βοήθησέ με, σε παρακαλώ, να δω κι εγώ πού ειναι ο έρωτας;;;
Καλώς και εύγε σου που δεν δένεσαι με κανέναν θεραπευτή σου και τους αλλάζεις στο άψε σβήσε.
Υστερα από παραπάνω από δέκα χρόνια, να βλέπω τον θεραπευτή μου να ορμά καταπάνω μου, σε έξαλλη κατάσταση για να πάρει την αμοιβή του και να φύγει, ΝΑΙ με κατατρόμαξε.
Ποτέ δεν τον ξαναδα σε τέτοια κατάσταση, ήμουν μόνη μαζί του.
Φυσικά, ΔΕΝ τον ξαναείδα από τότε.
Είχαν και οι γονείς μου προβλήματα στο γάμο τους και θυμάμαι τον πατέρα μου σε παρόμοια έξαλλη κατάσταση με τον θεραπευτή μου.
Αν βλέπεις έρωτα εδώ ή την αλήτικη λέξη "γκομενιλίκι", που φοριέται πολύ εδώ, διευκρίνισέ το μου, να ξέρω κι εγώ.
11-02-2017, 07:32 #169
Βρε αναζητηση νομιζεις πως δεν τα χω περασει σε σχεση ολα αυτα που λες; σου λεω μονο μην κρινεις τα κοριτσια που τους ερωτευτηκαν, αυτο τιποτα αλλο! Επεσα σε γυναικες οι
περισσοτερες και δεν θα μπορουσα να τις ερωτευτω, οι ανδρες που πηγα ή ήταν τελείως ψυχροί ή βαρίοντουσαν που ζούσαν πως να τους ερωτευτείς; δεν με απαλλάσω , ούτε το παίζω ανώτερη δεν έτυχε η περιπτωση κατανοώ τα κορίτσια που έτυχε γιατι ξέρω πως είναι . Ουτε εσενα κρίνω εσυ λες γιατι τα κορίτσια καθίσανε τοσο καιρο γιατί έτσι λειτουργεί ο έρωτας κάθεσαι εκεί σαν ρομποτ και ας ξερεις εκ των υστερων τι θα δεις..δεν θελω να γραψω περισσοτερα οκ αν εσυ μας λες πως δεν επαιξε τιποτα το ερωτικό σε πιστεύω! Μετα εγω πηγα για ψυχοθεραπεια οντας σε σεροξατ και ζαναξ και επειτα απο χωρισμο με πολυ ψυχικο πονο οποτε δεν θα μπορουσα να ερωτευτω εκ των υστερων! Και ουτε τους αλλαζω σαν τα πουκαμισα, πιστεψε με δεν βρηκα κατι να αξιζει τον κοπο στην αθηνα ειναι αλλιως.
11-02-2017, 08:06 #170
Αναζητηση περασες και συ πολλά και καλά έκανες που τον άφησες, κράτα τα καλά του και αν νιωθεις ακομα με κατάθλιψη ψαξε για κατι αλλο, εγω πια θα παω στο δημόσιο αν είναι πάλι χαλια είμαι χαμένη ελπίζω να βρω νορμαλ άνθρωπο γιατι περνάω κόλαση πια...
11-02-2017, 09:14 #171Nefeli28Guest
14-02-2017, 15:54 #172
Μελίνα απόψε του αγιου βαλεντίνου αχα για πες μας τι εγινε χτες; με τον δοκτωρ λαβ!
14-02-2017, 18:33 #173Nefeli28GuestΑποψε εχουν την τιμητικη τους οι λαβ ντοκτορς!
14-02-2017, 20:33 #174
Σωστα και δεν εμφανιζεται και η Μελινα !!! Να δουμε τι εγινε!
14-02-2017, 21:37 #175Nefeli28GuestΗ αληθεια ειναι οτι εξαφανίστηκε. Αυτο ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους, αλλα καλύτερα ας αφήσουμε την ιδια να κανει την εμφάνισή της όποτε μπορει και να μας πει τις εξελιξεις.
15-02-2017, 13:14 #176
Καλησπερα παιδια!!! Νομιζα οτι δεν θα υπηρχε συνεχεια στο θεμα...αλλα με διαψευσατε :) τι κανετε?? Λοιπον να σας πω τα νεα...στο ιδιο κλιμα κινηθηκε οπως και στις προηγουμενες συνεδριες δεν του εξωτερικευτηκα σε κατι,εννοω να του πω οτι ειμαι ερωτευμενη κλπ...παλι αφησε να εννοηθει οτι οταν τελειωσουμε το θεραπευτικο κομματι θα συνεχισουμε σε αλλου τυπου σχεση...τωρα τι να πω..δν το βλεπω να εξελισσεται :(
15-02-2017, 13:22 #177
Βρε μελίνα πάλι καλά να λες που δεν εξελίσσεται προς το συμφερον σου ειναι , καλα ολες στην ηλικια σου πλεον με μικροτερους τα φτιάχνουν το ξερεις; μην είσαι κορόιδο! Σου κάνει ψυχοθεραπεία ; ασκησεις κτλ;
15-02-2017, 13:31 #178
Ψυχοθεραπεία μου κανει αλλα πιστεύω οτι δεν μ εχει καταλαβει καλα...νομιζω με θεωρει light περιπτωση..συνεχεια μου λεει εχεις ολα τα φοντα για να πας μπροστα στη ζωη σου αλλα εγω νιωθω χωρις κινητρα και νοημα..οκ το προσπαθω τωρα για την ωρα και βλεπουμε...
Οσο για τους μικροτερους νταξει δεν μου κανουν το κλικ...τους θεωρω πιο ανωριμους για μενα χρειαζομαι καποιον πιο κατασταλλαγμενο...
15-02-2017, 13:40 #179
Παντως κατι που μου αρεσε την τελευταια φορα που πηγα και δεν το περιμενα..ηταν οτι οταν του εξεφρασα εναν πεοβληματισμο για τον αδερφο μου...( εχω αναφερει οτι πασχει απο σχιζοφρενεια και τωρα νοσηλευεται και επισης εχει προβλημα με τα νεφρα του και ειναι με καθετηρα) του ειπα λοιπον οτι με καποιον τροπο πρεπει να τον πεισω να κανει ουροδυναμικο ελεγχο διοτι ο ιδιος δεν δεχεται να κανει..και μου ειπε να παει να τον δει μηπως τον πεισει χωρις χρηματα..και κανονισαμε να παει το σαββατο και δεν το περιμενα..
15-02-2017, 14:02 #180
Οντως, οντως εδειξε ενδιαφερον! Εδω εγω πληρωνα 50ευρα και 60 ευρα και ποτε δεν με κοιταξαν ουτε στο τοσο...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση