ερωτεύτηκααααα - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 196
    Senior Member
    Και μενα μου αρεσε αυτο.και μαλιστα επειδη ο αδερφος μου δεν ξερει κατι για την κατασταση μου ( δεν θελω να τον επιβαρυνω) μου ειπε οτι θα παει και θα συστηθει ως φιλος μου..και θα του μιλησει..ελπιζω να τα καταφερει γιατι εμενα δεν με ακουει.
    Take εσυ τωρα παιρνεις αγωγη ε? Ψυχοθεραπεια δεν κανεις?

Senior Member
    Φυσικα χωρις εφεξορ και ζαναξ δεν βγαζω μερα! Στο ψαξιμο ειμαι για νεο ψ.λεω για δημοσιο πια αιγηνητιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Παντως κατι που μου αρεσε την τελευταια φορα που πηγα και δεν το περιμενα..ηταν οτι οταν του εξεφρασα εναν πεοβληματισμο για τον αδερφο μου...( εχω αναφερει οτι πασχει απο σχιζοφρενεια και τωρα νοσηλευεται και επισης εχει προβλημα με τα νεφρα του και ειναι με καθετηρα) του ειπα λοιπον οτι με καποιον τροπο πρεπει να τον πεισω να κανει ουροδυναμικο ελεγχο διοτι ο ιδιος δεν δεχεται να κανει..και μου ειπε να παει να τον δει μηπως τον πεισει χωρις χρηματα..και κανονισαμε να παει το σαββατο και δεν το περιμενα..
    ωραια.
    μολις δει και τον αδερφο σου, βρες εναν καλο ψ να συνεχισεις κι εφοσον σουα ρεσει τοσο ο τυπος, ανακοινωσε του οτι ηρθε η ωρα που λεγατε οτι θα κανατε αλλου ειδους σχεση και εισαι ετοιμη να την κανετε, μιας κι εσυ εχεις ηδη νεο ψ κι ετσι δεν υπαρχει εμ[ποδιο αναμεσα σας.
    κι εκεινου θα του λυσεις τα χερια απο τα διλληματα κι εσυ θα κανεις θεραπεια αντι για πιτσικουλιες...

Senior Member
    Take καλα θα κανειε να αρχισεις και ψυχοθεραπεια...
    Remedy ευστοχη εισαι αλλα τωρα βρηκες ατομο που θα τα πει ολσ αυτα.ειμαι πολυ κοτα για κατι τετοια :p

Senior Member
    Take καλα θα κανειε να αρχισεις και ψυχοθεραπεια...
    Remedy ευστοχη εισαι αλλα τωρα βρηκες ατομο που θα τα πει ολσ αυτα.ειμαι πολυ κοτα για κατι τετοια :p

Είσαι πολύ κότα για κάτι τέτοιο, όμως με αυτό το μοτίβο η ψυχοθεραπεία σου δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.... Δεν μπορείς να βλέπεις ερωτικά τον ψυχίατρο σου... δεν θα είσαι αρκετά ειλικρινής μαζί του, ώστε να βγάζει τα σωστά συμπεράσματα.

Banned
    Ναι, πάνε σε νέο ψ, για καινούριο φλερτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Οντως, οντως εδειξε ενδιαφερον! Εδω εγω πληρωνα 50ευρα και 60 ευρα και ποτε δεν με κοιταξαν ουτε στο τοσο...
    από την στιγμή που σκας το 60αρι πρέπει να σου κάτσει...!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    από την στιγμή που σκας το 60αρι πρέπει να σου κάτσει...!!!!
    Σκεψου λοιπον ποσο απαρατηρητη περνω ουτε το ονομα μου δεν θυμοτανε ...
    Να σε αγαπησε βρε μελινα μου λες;

Senior Member
    Καλα μην το παιρνεις ετσι...πολλοι εχουν πολλους ασθενεις και αμα εισαι και λιγο καιρο αντε τωρα να θυμηθει ο αλλος το ονομα...κι εμενα μου εχει τυχει αυτο να μου αρεσει καποιος να μου εχει πει το ονομα του αλλα να μην το θυμαμαι..
    Δεν νομιζω οτι με αγαπησε σιγουρα ομως με συγκινησε που προσφερθηκε να παει στον αδερφο μου.μπορει και να με λυπηθηκε γιατι καταλαβε οτι μ εχει επηρεασει πολυ.

Nefeli28
    Guest
    Καλα μην το παιρνεις ετσι...πολλοι εχουν πολλους ασθενεις και αμα εισαι και λιγο καιρο αντε τωρα να θυμηθει ο αλλος το ονομα...κι εμενα μου εχει τυχει αυτο να μου αρεσει καποιος να μου εχει πει το ονομα του αλλα να μην το θυμαμαι..
    Δεν νομιζω οτι με αγαπησε σιγουρα ομως με συγκινησε που προσφερθηκε να παει στον αδερφο μου.μπορει και να με λυπηθηκε γιατι καταλαβε οτι μ εχει επηρεασει πολυ.
    Να σε λυπηθηκε δεν νομιζω.
    Να σε δελεασει και να σε φερει εκει που θελει το βρισκω πιο πιθανό.

Senior Member
    Λες να ηταν ενα τρικ ψυχολογιας δηλαδη??να πατησε εκει? Δεν νομιζω ενταξει αλλα με αυτα που εχω διαβασει εδω ολα ειναι πιθανα!

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αποψε εχουν την τιμητικη τους οι λαβ ντοκτορς!
    Βρε λες και ο τοξικός "δικός μου" ψυ, να 'ταν δόκτορ λαβ??
    Σε ό,τι με απασχολούσε, έτρεχε να βρει λύσεις, μέχρι που αντιπάθησε σφόδρα τους δύο άνδρες που ερωτεύτηκα.....
    Βρε λες γι΄αυτό να στρίγγλίζε η γυναίκα του, η λαΒ-ένα??

Πέα της πλάκας τώρα. Συνηθως ο ψυχολόγος που σε παρακολουθεί, σου συμπαρίσταται και βοηθά σε ότι σε προβληματίζει. Πόσο μάλον αν πρόκειται για ασθένειες συγγενών αου.
    Συνεπάγεται στη θεραπευτική σου στήριξη.

Για την υπόλοιπη σχέση της Μελίνας με τον ψυ, δεν ξέρω, αλλά μακάρι!

Senior Member
    Ρε παιδιά σόρρυ αλλά μόνο σε μένα φαίνεται απαράδεκτη η συμπεριφορά του ψυχοθεραπευτή; Πήγες εκεί για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου και να σου μάθει πώς να διαχειρίζεσαι καταστάσεις όχι να σου λύσει τα θέματά σου. Τι θέλω να πω: εγώ πήγα στον ψυχολόγο μου διότι αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να βρω μια δουλειά που να ανταποκρίνεται στις σπουδές μου. Ένιωθα ότι είχα κολλήσει και αισθανόμουν άχρηστη. Θα χαιρόμουν αν μόλις του έλεγα το πρόβλημά μου μου απαντούσε: "μην ανησυχείς, έχω ένα φιλαράκι στην τάδε εταιρία και θα σε βολέψω"; Όχι βέβαια! Δεν πήγα σε αυτόν για να μου βρει δουλειά, πήγα για να με κάνει να δω τι κάνω λάθος και έχω μείνει στάσιμη. Να το λύσω και να πάω παρακάτω. Το ίδιο κι εσύ melina20. Δεν πήγες για να σου λύσει τα άγχη σου με τον αδερφό σου. Πήγες για να σου μάθει να διαχειρίζεσαι τα προβλήματά σου. Ενώ αυτός ήταν αρκετά παρεμβατικός ώστε να προσπαθεί να στα λύσει. Και να λέει ότι θα παρουσιαστεί και σαν φίλος σου... εντάξει. Διακαής πόθος μάλλον. Ό,τι να'ναι. Φύγε μακρυά, νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία δεν προχωράει ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά.

Nefeli28
    Guest
    ...μωρε απο την αλλη μερια, μια χαρα προχωραει! Εκει που θελει και βολεύεται ο θεραπευτής. Και στην τελικη βρίσκει και τα κανει.
    Και δεν βγαζω την αφεντιά μου απέξω. Και σε μενα βρηκε και τα έκανε. Όταν πας σαν το πρόβατο στη σφαγη, αυτα παθαινεις.
    Φυσικα και ΔΕΝ τον δικαιολογω, ουτε αυτον, ουτε της Μελίνας, ουτε κανένα κάθαρμα που το παιζει θεραπευτης - μη χ**σω-εκει εξω. Ειναι ανηθικοι και τιποτενιοι όσοι παιζουν το παιχνιδακι της αυτοεπιβεβαιωσης και αυτοπραγματωσης στις πλατες του καθε ταλαιπωρου ασθενη.
    Ξεφτιλισμενοι, ουτε για φτυσιμο οσοι τσεπωνουν τα λεφτα και γλυκοκοιταζουν τις Μελινες στα γραφεια τους, ταζουν "άλλου ειδους" σχέση after, δοξαζονται με τις μαλακιες που πλασαρουν στα ματια των αδύναμων ασθενων τους, κοβουν σε κομματια τις ψυχες και τις αφηνουν ανοιχτες γιατι παρακατω δεν ξερουν/δεν παιρνουν την ευθύνη, δινουν και το σκοινι στο τελος στον ταλαίπωρο ασθενη να κρεμαστει για να' ναι ολη η ευθυνη δικη του. Ποιον υα πιστεψει ο κοσμος; τον "γιατρο" ή τον "τρελο";
    Ολα καλα μελετημενα. Μεθοδευμενα, οργανωμενα.
    Ο καθενας επιλεγει απο κει και περα.
    Οταν εχεις δει παντως το σκοταδι, το πιο βαθυ, το πιο τρομακτικό, ξερεις πού ειναι το φως και πώς περιπου να το φτασεις.

Senior Member
    .................................................. .................................................. ........................,.......

https://www.youtube.com/watch?v=LkWaSCKKWvU
    [I]Love...[/I]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast