Results 46 to 60 of 196
Thread: ερωτεύτηκααααα
-
06-02-2017, 20:55 #46
κοιτα το οτι ο γιατρος αυτο π κανει ειναι ανηθικο....ειναι σιγουρο.......
ειναι σαν ενας να παει να βοηθησει ενα παιδακι και επειδη το παιδακι ειναι ανημπορο να προβει σε ασεμνες πραξεις..
αλλα εδω προσπαθουμε να κατανοησουμε την μελινα και να την βοηθησουμε.....να δει καθαρα η να ξεδιαλυνη τις σκψεις και να παρεις ορθες αποφασεις....
παντως μελινα απο σενα εξαρταται πως θα ειναι η σχεση με τον γιατρο σου απο εδω και περα...οσο του δινεις δικαιωματα αυτος θα προχωραει....Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
- 06-02-2017, 20:57 #47
όλοι η γιατροί ρωτάνε για την σεξουαλική σου ζωή...!! και εμενα η γιατρός μου με έχει ρωτήσει διαφορα...! δεν είναι αυτο το θέμα... το πρόβλημα είναι μήπως η κοπέλα νομίζει πως επειδή τις μίλησε γιαυτο το θέμα ότι κάτι τρέχει... μπορεί ο γιατρός απλά να την θαυμάζει και να την καμαρώνει.. χωρίς αυτο να σημαίνει ότι θέλει να εκμεταλλευτή την κατάσταση...! πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει.. αλλα τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα... περισσότερο από την μεριά τις μελίνας...
δεν ξέρω αν η μελίνα έχει κάποιο θέμα με μυθομανία...!
06-02-2017, 20:58 #48
Εγω γιατι δεν το βλεπω ετσι ρε παιδια?μου φαινεται σοβαρος ανθρωπος ενταξει μπορει να υπαρχει ενα φλερτ στην ατμοσφαιρσ αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.
Take a break με ρωτουσε ποσο καιρο εχω να κανω,μου ελεγε μετα για τον εαυτο του και τις σχεσεις που ειχε και αλλα τετοια
Νικ τι να σου πω ειμαι ερωτευμενη τωρα αν ξεκαθαρισει το μυαλο μ και τα δω ξεκαθαρα τα πραγματα δεν ξερω...
06-02-2017, 21:04 #49
06-02-2017, 21:05 #50
Ε ειναι σατυρος !! Τι δουλεια εχει να σου λεει για τις σχεσεις με συγχωρεις αλλα τον ενδοκρινολογο μου τον ξερω χρόνια και ποτε δεν μου χει πει με ποσες γυναίκες εχει πάει! Τουλαχιστον μελινα θα γιορταζεις αγιο βαλεντινο θες ετσι θες αλλιως.
06-02-2017, 21:08 #51Nefeli28GuestΤοση ωρα αυτο λεω κι εγω που περασα τα ιδια.
Στην ατμόσφαιρα υπηρχε φλερτ, μου μιλαγε για τα σεξουαλικα του, τιποτα δεν ηταν ξεκάθαρο κι εδω ακριβώς ειναι το προβλημα.
Αν ο ασθενής ηταν σε θεση να καταλαβαινει τι ειναι ξεκαθαρο και τι οχι, δεν θα πηγαινε εκει για βοηθεια.Αρα ο ψυχοτετοιος πρεπει να ειναι απολυτα κατανοητός, ξεκαθαρος σε αυτά που λεει και βοηθητικος.
Οχι να περιπλεκει την κατάσταση χειροτερα.
Επισης, υπολογισε και το γεγονός οτι σιγουρα ξέρει και καταλαβαινει πότε και σε ποια ατομα ασκει γοητεία κι εχει υποτίθεται τον τροπο να το κουμανταρει και αυτο. (Ο σωστός ειδικος).
Ο μαλακας θα χτισει οπως ειπε ο νικ την εξαρτηση, θα πατησει πανω σε αυτη, θα σε εκμεταλευτει μεχρι να παρει αυτο που θελει και στο τελος η ζημιωμενη θα εισαι μονο εσυ. Και οταν λεω αυτο που θελει εννοω: απο επιβεβαίωση, αναγνωριση λογω κόμπλεξ, μεχρι σεξ λογω ανωμαλίας.
06-02-2017, 21:10 #52
06-02-2017, 21:11 #53
Μελινα εδω μεσα εχουμε αρκετα παραδειγματα σαν της νεφελης οποτε εσυ δεν μπορεις να πεις δεν ηξερα δεν ρωταγα! Ξερεις πια!
06-02-2017, 21:13 #54Nefeli28GuestΕγω Μελίνα τον αφησα και τα αποτελέσματα ειναι τραγικα.
Τον αφησα να με εξουσιασει, να με παραμυθιασει, να με γοητεύσει, να με χειριστει απολυτα και να διαλυσει τα μεσα μου.
Πηγα για να φτιαξω πράγματα και εφυγα χειρότερα.
Δεν ξερω αν σου λεει κατι, αλλα τωρα παω σε αλλο ψυχολογο και 5 μηνες τωρα σκαω τα λεφτα μου για να μιλαω για τον προηγούμενο γιατι δεν μπορω να λειτουργησω. Ξεφτιλα....
06-02-2017, 21:14 #55
βρε βρε.. το γιατρό....! να ήμουνα στην θέση τις μελίνας και θα τον εκμεταλλευόμουνα εγώ και όχι αυτός....!!!! τα λεφτά του θα έπαιρνα...!! μουαχαχαχα
06-02-2017, 21:18 #56Nefeli28GuestΕισαι τυχερη που ειναι νωρις και που ακους και πεντε γνωμες.
Εγω πηγα σαν το προβατο στη σφαγη.
06-02-2017, 21:19 #57
ΝΑ ΠΟΥΜΕ οτι δεν φταιει η μελινα ,ο γιατρος με τον τροπο του φταιΕι που προσπαθει να δημιουργησει μια σχεση με την ασθενη του..
Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
06-02-2017, 21:23 #58
Παιδια εχετε δικιο σε ο,τι λετε αλλα ειναι απο τα λιγα πραγματα που μου δινουν νοημΑ αυτον τον καιρο...αυτο και καποια αλλα πραγματα που κανω..δεν ξερω αν μπορει να καταλαβει καποιος αλλα στη δεδομενη φαση ειναι κατι που με χαροποιει..απλα εκεινος ξερει τα παντα για μενα σχεδον πλεον σε αλλον τι να πω και τι να καταλαβει απο αυτσ που βιωνω?
06-02-2017, 21:23 #59
Ναι αλλα η μελίνα δεν είναι 17 ετών τώρα και πια μπαίνοντας εδώ μέσα έχει υποψιαστεί πράγματα και εχει διαβασει ιστοριες τετοιου ερωτα και που οδηγει...
06-02-2017, 21:28 #60
ενταξει μελινα εμεις απλως σε προειδοποιουμε.....σου λεμε 5 πραγματα...
δλδ αυτο ειναι π σε χαροποιει να κανεις σχεση με εναν ανθρωπο 50 χρονων που σε ειχε εκμεταλευτει οσο ησουν ασθενεις του?
αμα το εκανε σε εσενα σκεψου και σε ποσες αλλες αβοηθητες κοπελες το εκανε π πηγανε για να γινουν καλα ψυχολογικα και αυτος ειχε το νου του να το παιζει δον ζουαν...
την τελευταια προταση π γραφεις δεν βγαζω νοημα :pΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
Φιλικές Σχέσεις - Απογοήτευση
30-06-2025, 22:09 in Σχέσεις και Επικοινωνία