Results 76 to 90 of 196
Thread: ερωτεύτηκααααα
-
06-02-2017, 22:58 #76
Η απαντηση στην απορια σου γιατι σου λενε ολοι εδω αυτο που σου λενε για να στο πω χυμα ειναι η εξης: χειραγωγηση.
Δεν θα μπορεσεις με τιποτα να εχεις ισοτιμη σχεση με εναν ανθρωπο που εχει τις γνωσεις - τοσο επιστημονικες οσο και προσωπικες για εσενα- αλλα και την θεση ισχυος στην οποια βρισκεται απεναντι σου και την επιρροη για να σε φερνει εκει που θελει.
Μεσα απο την ψυχοθεραπευτικη σας σχεση ξερει ολα τα ενδομυχα σου, πως αντιδρας, πως σκεφτεσαι, πως να σου δωσει αυτο που νομιζεις οτι θελεις για να το χρησιμοποιησει για το συμπερον του. Δεν θα εισαι ελευθερη σε αυτη τη σχεση αμα γινει κατι μεταξυ σας, θα εισαι η μαριονεττα του. Και αυτη την επιρριψη της ευθυνης του εαυτου σου πανω του την μπερδευεις με ασφαλεια και ζεστασια. Αυτο το "παρε τη ζωη μου στα χερια σου" που σου βγαινει δεν σε ελευθερωνει να εισαι ο εαυτος σου οπως νομιζεις επειδη και καλα θα σε αποδεχτει οπως εισαι...του δινει απλα την δυναμη να σε καταστρεψει. Been there done that. Καταλαβαινεις τι εννοω;
- 06-02-2017, 23:02 #77
Και δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι κανας κακος ανθρωπος...μπορει να ειναι απλα πλεονεκτης αλλα μπορει και να εχει δικα του ψυχολογικα, κανα συνδρομο του λευκου ιπποτη η να ειναι ναρκισσος. ..οπως και να εχει...χειριστη η ιδεα να μπλεξεις. (Βλεπεις οτι το αντιδεοντολογικο μπλα μπλα δεν ειναι καν μεσα στο επιχειρημα μου, απλα σου παρουσιαζω το γιατι κατι τετοιο θεωρειται αντιδεοντολογικο, ποια ειναι η λογικη βαση για να το θεωρουμε ετσι)....
Προσεχε.
06-02-2017, 23:08 #78
an h kopelia einai toso apelpismenh kai den mporei na kanei mia sxesh logiko einai na tin vrei me ton giatro...! edw ftasame.....
06-02-2017, 23:12 #79Nefeli28Guest....εχει ανοιξει το σεντουκι αποψε. (Οχι οτι εκλεισε και ποτέ, λεμε τωρα)
Απλα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφουν ολοι και πριν λιγο οσα είπε η Ναταλια, (οπου συμφωνω και επαυξανω), θυμήθηκα διαφορες φρασεις που μου ειχε πει κατα καιρούς και δειχνουν το μεγαλειο της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ που υπεστην.
Μιλωντας σε κάποια συνεδρία και καθώς για πολλοστη φορα εξέφραζα την δυσφορία μου για την τοση εξάρτηση στο πρόσωπό του, γύρισε και μου ειπε:
" χαλάρωσε, ειμαστε στη φαση του δημιουργικου έρωτα. Και δεν εννοω οτι θα με πηδηξεις και θα σε πηδηξω, καταλαβαινεις τι θελω να πω"
Το μονο που καταλαβαινα τοτε ηταν οτι τραβουσα κατα την κόλαση.
Τωρα καταλαβαινω οτι με χειριζοταν απολυτα και ολοκληρωτικα.
Εαν αυτό σε καλυπτει, ζησε το.
Εγω δεν αντεχα την ύπαρξή μου μεσα σε αυτη τη φυλακή.
06-02-2017, 23:22 #80
συμφωνω απολυτα για την χειραγωγηση π αναφερθηκε
Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
07-02-2017, 02:23 #81
Λογικά, σε αυτέςς τις περιπτώσεις, ο ειδικός σε στέλνει σε άλλον και γίνεται ερωτιικός σου σύντροφος, σύζυγος κλπ. Μη βιάζεσαι να παρασυρθείς από σκέψεις δικές σου ή να παρερμηνεύεις.
Κι αν αφήνει αόριστες νύξεις, δεν κάνει σωστή και σοβαρή δουλειά μαζί σου.
Αν όντως έχει αισθήματα για σένα, δεν μπορεί να σε βοηθήσει πια σαν ψυχοθεραπευτής αου...
07-02-2017, 07:59 #82
Τουλάχιστον να ηταν και κανας ωραιος τριανταρης, τριανταπενταρης ο γιατρος χαλάλι της αλλά τώρα...
07-02-2017, 11:33 #83
07-02-2017, 13:38 #84Nefeli28GuestΜετα μου ειπε οτι "ειμαστε στη φαση του δημιουργικου ερωτα, οχι οτι θα σε πηδηξω και θα με πηδήξεις, αλλα με μια ευρυτερη έννοια"
Επι λεξη αυτα.
Και άλλα πολλα τέτοια....
Μετα απογειωθηκε η φαση με τα mail, γραφαμε συνέχεια, απορω πού εβρισκε τοσο χρονο για να καθεται να γραφει...
Εγω βουλιαξα στην εξαρτηση κι εκείνος απολαμβανε οσα ειχε καταφέρει, μεχρι που εφυγα απο αυτη τη φυλακη μπας και σωσω τιποτα.
Δεν εγινε κατι μεταξυ μας αν αυτο εννοεις.
Οσοι γνωρισαν ολη την ιστορια απο κοντά ολο αυτο τον καιρο (2χρονια ημουν εκει), μιλουσαν για κατι ερωτικο που υπήρχε σε ολη τη διαδικασία.
Εγω επειδη ειμαι ετσι και αμφιβάλω για τα παντα, δεν ξερω τι ηταν.
Σιγουρα ξερω οτι τα ειδα ολα σε αυτη τη σχεση....
07-02-2017, 15:55 #85
Εσυ νεφέλη ειχες τελειωτική αγνοια του κινδυνου τουλαχιστον η μελινα ειναι υποψιασμενη πια.
07-02-2017, 16:14 #86
07-02-2017, 16:19 #87
07-02-2017, 16:55 #88
Όταν τελειώσουν οι συνεδρίες θα είναι αργά. Αυτό είναι το αντιδεοντολογικό του πράγματος. Δεν μπορείτε να έχετε και θεραπευτική σχέση και κοινωνική. Είναι απαγορευτικό για κάθε ψυχολόγο ή ψυχίατρο να "κουράρει" άτομα με τα οποία έχει φιλικές, ερωτικές ή ακόμη και συγγενικές σχέσεις. Χάνεται η αντικειμενικότητα. Επίσης, οφείλω να σου πω ότι από την δική σου την πλευρά έχει ήδη χαθεί, διότι εφόσον τον βλέπεις "ερωτικά" πλέον, θα συμπεριφέρεσαι ανάλογως. Ο κοινωνικός έλεγχος είναι αυτό ακριβώς που σου έχουν αναφέρει όλα τα παιδιά, η χειραγώγηση. Η ταπεινή μου άποψη είναι, να αλλάξεις ψυχίατρο κι αν σου αρέσει τόσο ο συγκεκριμένος άντρας, το βλέπεις αλλιώς... Σου πρότεινα να το του πεις, όχι για να έρθετε πιο κοντά... δεν εννοώ να του κάνεις ερωτική εξομολόγση. Εννοώ, πως πρέπει να το αναφέρεις διότι είναι κάτι που προφανώς θα αρχίσει να παρακωλύει τη θεραπευτική διαδικασία.
08-02-2017, 04:25 #89
Νομίζω ότι άδικα μιλάμε και δεν θέλω να πάρω άποψη... Να έχεις πραγματικό πρόβλημα και εσύ ο ίδιος ο ασθενής - θεραπευόμενος, να λες στα ίσια στο γιατρό αου "ε'ιμαι εξαρτημένος και ερωτευμένος / η μαζί σου ;;;"
Ξέρει κανείς σας εδώ τι είναι ψυχοθεραπεία και ψυχολογικό πρόβλημα;;; Ή μήπως δημιουργείτε δυνάστες μόνοι σας ΄πάνω στην πλήξη σας;;;
Θα τα ρίχνατε στον παθολόγο σας;;
Γίνεται να υπάρχει τόση άγνοια πραγματικά;;;
08-02-2017, 07:09 #90
Κοίτα μελίνα, εγώ λέω κάνε ό,τι γουστάρεις. ΑΛΛΑ.
α) βρες καινούριο ψυχολόγο. Εϊναι προφανές ότι εδώ η δουλειά έχει τελειώσει. Αν μιλάτε για σεξ και σχέσεις, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Αν θες μπορείς να συνεχίσεις να τον βλέπεις ΕΚΤΟΣ ιατρείου.
β) Προχώρα μόνο αν το δεχτείς ότι αυτό μπορεί να τελειώσει πολύ άσχημα πχ να σε εκβιάσει αν δεν του κάνεις πράγματα κτλ. Γιατί ξέρει πολλά πράγματα για σένα. Αν είναι να καταρρεύσεις τελείως όταν σε παρατήσει, να πέσεις να καταστραφείς κτλ, τότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Αυτά.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή