ερωτεύτηκααααα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 196
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μα αυτο λεω ,ειναι και βρωγερος....
    Του πέφτει αυτουνου το ωραίο το πιπίνι και θα πει και όχι αν είναι δυνατόν , αυτός τώρα πετά στα σύννεφα!

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Αναζητηση View Post
    Νομίζω ότι άδικα μιλάμε και δεν θέλω να πάρω άποψη... Να έχεις πραγματικό πρόβλημα και εσύ ο ίδιος ο ασθενής - θεραπευόμενος, να λες στα ίσια στο γιατρό αου "ε'ιμαι εξαρτημένος και ερωτευμένος / η μαζί σου ;;;"

Ξέρει κανείς σας εδώ τι είναι ψυχοθεραπεία και ψυχολογικό πρόβλημα;;; Ή μήπως δημιουργείτε δυνάστες μόνοι σας ΄πάνω στην πλήξη σας;;;

Θα τα ρίχνατε στον παθολόγο σας;;

Γίνεται να υπάρχει τόση άγνοια πραγματικά;;;
    Αναζητηση,
    δεν νομιζω οτι ψαχνει κανείς για δυνάστη. Οτι παει γυρεύοντας οπως το λες.
    Οσοι ξεκινούν ψυχοθεραπεία εχουν ενα πρόβλημα να λυσουν, δεν επιδιώκουν να ερωτευτουν ή να καταδυναστευτουν.
    Νομιζω πως οσοι γραφουν εμπειρίες απο ψυχοτετοιους, κατι πρέπει να γνωριζουν απο ψυχοθεραπεία....
    Το να ερωτευτεί κάποιος τον ειδικο, ειναι ανθρώπινο και αρκετα σύνηθες.
    Οσο για τον παθολογο, μπορει κι εκεί να συμβει, αλλα ο λογος που δεν το συναντάς τοσο συχνα ειναι γιατι με τον ψυχολόγο κανεις καταθεση ψυχης, εχεις αλλου ειδους επαφη μαζι του, μοιράζεσαι τον εαυτο σου και την ψυχξ σου.
    Οπότε ειναι πολυ πιθανό να εμπλακεις και συναισθηματικά μαζι του.

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αναζητηση,
    δεν νομιζω οτι ψαχνει κανείς για δυνάστη. Οτι παει γυρεύοντας οπως το λες.
    Οσοι ξεκινούν ψυχοθεραπεία εχουν ενα πρόβλημα να λυσουν, δεν επιδιώκουν να ερωτευτουν ή να καταδυναστευτουν.
    Νομιζω πως οσοι γραφουν εμπειρίες απο ψυχοτετοιους, κατι πρέπει να γνωριζουν απο ψυχοθεραπεία....
    Το να ερωτευτεί κάποιος τον ειδικο, ειναι ανθρώπινο και αρκετα σύνηθες.
    Οσο για τον παθολογο, μπορει κι εκεί να συμβει, αλλα ο λογος που δεν το συναντάς τοσο συχνα ειναι γιατι με τον ψυχολόγο κανεις καταθεση ψυχης, εχεις αλλου ειδους επαφη μαζι του, μοιράζεσαι τον εαυτο σου και την ψυχξ σου.
    Οπότε ειναι πολυ πιθανό να εμπλακεις και συναισθηματικά μαζι του.
    Συμβαίνει. Και συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα και τις ειδικότητες ή σχέσεις κοινωνικές.
    Ομως, να έχω κατάθλιψη -δες και πεσμένη λίμπιντο, να έχω καταναγκασμούς. φοβίες, να πλένω τα χέρια μου μετρημένες 45 φορές τη μέρα, να γεμίζω πληγες από το πολύ πλύσιμο, να κλαίω συνεχεια και να βρεθώ να ξεχνάω ους πάντες, τα πάντα για το τι θα φορέσω και να αγωνιώ αν δει ο ψυ μου το νέο λουκ μαλλιών μου.... Κοπέλες μου, ή ρομαντικά πολλά διαβαζετε ή αντιστρέφετε τον δυναμισμό σας.... Κι εγώ χάρηκα πολύ με το κοπλιμέντο του θεραπευτή μου, για την αλλαγή των μαλλιών μου κι εγω ένιωθα όμορφα τη μέρα που θα τον έβλεπα. Πέραν αυτού ουδέν

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, το επιτρέπουμε και μιας και μιλάμε για @@@γερους, μήπως να βρούμε αντιστοιχο και για τη γυναίκα - θεραπευόμενη;;;

Τόσο απελπισία πια υπάρχει;;;;; Τόση μοναξιά ή παρασύρουμε ο ένας τον άλλον;;
    Ας ψαχγτούμε λίγο κι εμείς.

Nefeli28
    Guest
    Συμβαίνει. Και συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα και τις ειδικότητες ή σχέσεις κοινωνικές.
    Ομως, να έχω κατάθλιψη -δες και πεσμένη λίμπιντο, να έχω καταναγκασμούς. φοβίες, να πλένω τα χέρια μου μετρημένες 45 φορές τη μέρα, να γεμίζω πληγες από το πολύ πλύσιμο, να κλαίω συνεχεια και να βρεθώ να ξεχνάω ους πάντες, τα πάντα για το τι θα φορέσω και να αγωνιώ αν δει ο ψυ μου το νέο λουκ μαλλιών μου.... Κοπέλες μου, ή ρομαντικά πολλά διαβαζετε ή αντιστρέφετε τον δυναμισμό σας.... Κι εγώ χάρηκα πολύ με το κοπλιμέντο του θεραπευτή μου, για την αλλαγή των μαλλιών μου κι εγω ένιωθα όμορφα τη μέρα που θα τον έβλεπα. Πέραν αυτού ουδέν

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, το επιτρέπουμε και μιας και μιλάμε για @@@γερους, μήπως να βρούμε αντιστοιχο και για τη γυναίκα - θεραπευόμενη;;;

Τόσο απελπισία πια υπάρχει;;;;; Τόση μοναξιά ή παρασύρουμε ο ένας τον άλλον;;
    Ας ψαχγτούμε λίγο κι εμείς.
    Δεν συμβαινει σε ολους.
    Ουτε εχει να κανει με απελπισια, αλλα με μια κατάσταση στην οποια μπορει κάποιες φορές να βρεθει ο ασθενης.
    Μιλαμε για τη γυναίκα θεραπευομενη επειδη ειναι πιο συχνό φαινόμενο.
    Σαφως και μπορει να συμβει και με αντρα ασθενη προς θεραπευτρια.
    Υπάρχουν και τετοιες ιστοριες εδω μεσα.
    Ειναι ευκολο να ασκεις κριτικη, αλλα δυσκολο να καταλαβεις εαν δεν εχεις περάσει απο μια παρομοια θεση.
    Φυσικά και πίσω απο αυτο κρύβονται πραγματα που χρήζουν διερεύνησης.
    Δεν ειπε κανείς να μην ψαχτουμε.
    Οχι όμως να μπαινει καποιος στο στόχαστρο επειδη ερωτευτηκε τον/την ειδικο...

Πας να βρεις γιατρό, όχι αδερφη ψυχή. Ο ψυ θα σε δει σε κακή κατάσταση, να κλαις, να κάνεις εμετό μπροστά του, για να μη σε δει η αδερφη ψυχή και τρομάξει... ο γονιός, ο φίλος, ο σύντροφος.

Δεν απορώ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, απορώ που πάμε με την ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ να συμβεί και αυτό με προβληματίζει εδώ... Η σχέση αυτή αρχίζει και βασίζεται στο χρήμα. Ας το καταλάβουμε... Τι αισθήματα μπορούν να σταθούν με το χρήμα;;;

Συμβαίνει, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, όμως κι ο ψυ είναι ο καθρέφτης μας, η μεταβίβαση και αντιμεταβίβαση..Λαμβάνει ο,τι του δώσουμε ή αφήνουμε να δώσουμε... Πριν γίνουμε ευάλωτοι, κάποιες αξίες ηθικής πήραμε, για να προσέχουμε ότι αφορά το σεξ και τον ρομαντισμο... Είναι επικίνδυνα να χωράνε παντού αυτά σα μαστίχα.

Κάπου, κάτι έχουμε μπλέξει εδω.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Nefeli28
    Guest
    Πας να βρεις γιατρό, όχι αδερφη ψυχή. Ο ψυ θα σε δει σε κακή κατάσταση, να κλαις, να κάνεις εμετό μπροστά του, για να μη σε δει η αδερφη ψυχή και τρομάξει... ο γονιός, ο φίλος, ο σύντροφος.

Δεν απορώ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, απορώ που πάμε με την ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ να συμβεί και αυτό με προβληματίζει εδώ... Η σχέση αυτή αρχίζει και βασίζεται στο χρήμα. Ας το καταλάβουμε... Τι αισθήματα μπορούν να σταθούν με το χρήμα;;;

Συμβαίνει, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, όμως κι ο ψυ είναι ο καθρέφτης μας, η μεταβίβαση και αντιμεταβίβαση..Λαμβάνει ο,τι του δώσουμε ή αφήνουμε να δώσουμε... Πριν γίνουμε ευάλωτοι, κάποιες αξίες ηθικής πήραμε, για να προσέχουμε ότι αφορά το σεξ και τον ρομαντισμο... Είναι επικίνδυνα να χωράνε παντού αυτά σα μαστίχα.

Κάπου, κάτι έχουμε μπλέξει εδω.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Εαν τα ειχαμε ξεμπλέξει κοπελια, δεν θα πηγαιναμε να χαλαμε τα λεφτά μας σε δαυτους.
    Μαλλον εσυ κατι δεν εχεις ξεδιαλύνει.
    Και προς τι ολη αυτη η αναστατωση αφου δεν σε αφορά προσωπικα;

Εαν τα ειχαμε ξεμπλέξει κοπελια, δεν θα πηγαιναμε να χαλαμε τα λεφτά μας σε δαυτους.
    Μαλλον εσυ κατι δεν εχεις ξεδιαλύνει.
    Και προς τι ολη αυτη η αναστατωση αφου δεν σε αφορά προσωπικα;
    Καμία αναστάτωση, Νεφέλη :)
    Εχω δει πολλές ταινίες και ούτε βιάζομαι ν' απαντήσω, πριν σκεφτώ όσα λέει ο άλλος.

Εναν οροβληματισμό μου εξέφρασα, απ' όσα διαβάζω εδώ.

Δε βιάζομαι να ξεδιαλύνω, ούτε ν' απαντώ αυτόματα, σα ρομπότ....

Banned
    Πας να βρεις γιατρό, όχι αδερφη ψυχή. Ο ψυ θα σε δει σε κακή κατάσταση, να κλαις, να κάνεις εμετό μπροστά του, για να μη σε δει η αδερφη ψυχή και τρομάξει... ο γονιός, ο φίλος, ο σύντροφος
    δε συμφωνω καθολου πανω σε αυτο αν καπιος τρομαζε να με δει ετσι αυτο σημαινε οτι θα ηταν ακαταληλος να ναι φιλος μου.

Senior Member
    Μετα μου ειπε οτι "ειμαστε στη φαση του δημιουργικου ερωτα, οχι οτι θα σε πηδηξω και θα με πηδήξεις, αλλα με μια ευρυτερη έννοια"
    Επι λεξη αυτα.
    Και άλλα πολλα τέτοια....
    Μετα απογειωθηκε η φαση με τα mail, γραφαμε συνέχεια, απορω πού εβρισκε τοσο χρονο για να καθεται να γραφει...
    Εγω βουλιαξα στην εξαρτηση κι εκείνος απολαμβανε οσα ειχε καταφέρει, μεχρι που εφυγα απο αυτη τη φυλακη μπας και σωσω τιποτα.
    Δεν εγινε κατι μεταξυ μας αν αυτο εννοεις.
    Οσοι γνωρισαν ολη την ιστορια απο κοντά ολο αυτο τον καιρο (2χρονια ημουν εκει), μιλουσαν για κατι ερωτικο που υπήρχε σε ολη τη διαδικασία.
    Εγω επειδη ειμαι ετσι και αμφιβάλω για τα παντα, δεν ξερω τι ηταν.
    Σιγουρα ξερω οτι τα ειδα ολα σε αυτη τη σχεση....
    ηταν ενας αδιστακτος
    και χειριστικος ανθρωπος και οπωσδηποτε δεν ηταν θεραπευτης, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.
    εργαστηκε για την πληρη εξαρτηση σου μεθοδικα.
    σου εδινε λιγο- λιγο το σκοινι για να κρεμαστεις.
    πραγματικα ποσο κριμα να μην υπαρχουν διαδικασιες να πετανε στα σκουπιδια κατι τετοιους, αντι να μπλεκει και να τραβιεται στα δικαστηρια ο πελατης...

εχεις αποδειξεις οτι ηταν επι σκοπω, νεφελη.
    και μονο που σου ειπε ψεματα για την οικογενειακη του κατασταση, αρκει, δεν χρειαζεται τπτ αλλο.

Senior Member
    Ο δικός μου σιχαμένος ψυχίατρος (δύο φορές πήγα- πριν πολλά χρόνια που είχα θέμα με άγχος και κατάθλιψη- και έφυγα τρέχοντας) μου ζητούσε να γδυθώ(!!!) για να με εξετάσει λέγοντάς μου πως φαίνεται στο πρόσωπό μου πως έχω εμπειρίες και είμαι καλή στο σεξ. Δεν είχα τότε κουράγιο να τον καταγγείλω, ήταν και μεγαλούτσικος, πέθανε σε μερικά χρόνια.

Προσοχή πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ο δικός μου σιχαμένος ψυχίατρος (δύο φορές πήγα- πριν πολλά χρόνια που είχα θέμα με άγχος και κατάθλιψη- και έφυγα τρέχοντας) μου ζητούσε να γδυθώ(!!!) για να με εξετάσει λέγοντάς μου πως φαίνεται στο πρόσωπό μου πως έχω εμπειρίες και είμαι καλή στο σεξ. Δεν είχα τότε κουράγιο να τον καταγγείλω, ήταν και μεγαλούτσικος, πέθανε σε μερικά χρόνια.

Προσοχή πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας.
    Ωιμε !!!! Αυτο και αν ειναι καλα υπαρχουν πολλοι αρρωστημενοι τυποι εδω εξω!!

Senior Member
    Νταξει imagine ο δικος σου το τερματισε!!! Τρσγικος απλα...εγω σκεφτομουν δεν ξερω αν θα επρεπε να του πω πως αισθανομαι αν και ειμαι πολυ κολωστρα για να το κανω..

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Νταξει imagine ο δικος σου το τερματισε!!! Τρσγικος απλα...εγω σκεφτομουν δεν ξερω αν θα επρεπε να του πω πως αισθανομαι αν και ειμαι πολυ κολωστρα για να το κανω..
    Πρέπει να του το πεις.
    Κι εγω φρικαρα, αλλα το εκανα.
    Δεν εισαι η μονη που του το εχει πει.
    Ειδικα αν το'χει σύστημα να κοιταζει τις ομορφουλες μικρουλες και να υπονοεί άλλου είδους σχεση μετα το πέρας της θεραπείας.
    Δεν εισαι και λιγο περίεργη να δεις τι θα σου πει; πως θα αντιδρασει;

Banned
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Του πέφτει αυτουνου το ωραίο το πιπίνι και θα πει και όχι αν είναι δυνατόν , αυτός τώρα πετά στα σύννεφα!
    χαχαχα εδώ θυμήθηκα μια ατάκα που είχε γράψει ο αγαπητός elis ότι είπε σε μια σερβιτόρα.Αν θυμάμαι καλά είχε πει "είμαι τυχερός γιατί εγώ βλέπω εσένα που είσαι όμορφη,ενώ εσύ άτυχη γιατί βλέπεις εμένα που είμαι άσχημος!!"

Senior Member
    Απο οτι καταλαβα το χουν συστημα καποιοι ψυχοτετοιοι να τα ριχνουν αν τους γυαλισει κοριτσακι η αγορακι αναλογως για ποιον χτυπά η καμπάνα φτανει να εισαι νόστιμος , πιπίνι και ψυχικά ρέμα...

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast