ερωτεύτηκααααα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 196
    Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ο δικός μου σιχαμένος ψυχίατρος (δύο φορές πήγα- πριν πολλά χρόνια που είχα θέμα με άγχος και κατάθλιψη- και έφυγα τρέχοντας) μου ζητούσε να γδυθώ(!!!) για να με εξετάσει λέγοντάς μου πως φαίνεται στο πρόσωπό μου πως έχω εμπειρίες και είμαι καλή στο σεξ. Δεν είχα τότε κουράγιο να τον καταγγείλω, ήταν και μεγαλούτσικος, πέθανε σε μερικά χρόνια.

Προσοχή πού δίνετε την εμπιστοσύνη σας.
    χαχαχα...Μήπως μπερδεύτηκες και πήγες σε σεξολόγο?

Senior Member
    Αμα του το πει νεφελη η μελινα του ντοκτορ οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του θα ανοιξει σαμπανια !!! Χα χα " περιμένω , περιμένω στο κρεβάτι το διπλό και όταν θα μαστε οι δυο μας δεν θα σου αντισταθώ" αυτο το ασμα θα τραγουδα ο ντοκτορ!

Senior Member
    Το είπα αυτό ναι όλοι οι όμορφοι είναι άτυχοι όσοι δεν το εκμεταλλεύονται οι υπόλοιποι πέφτουν όλο σε μαλακιεσ μου έχουν πει ένα κάρο ιστορίες με μαλακιεσ που τους συνέβησαν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Αμα του το πει νεφελη η μελινα του ντοκτορ οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του θα ανοιξει σαμπανια !!! Χα χα " περιμένω , περιμένω στο κρεβάτι το διπλό και όταν θα μαστε οι δυο μας δεν θα σου αντισταθώ" αυτο το ασμα θα τραγουδα ο ντοκτορ!
    Ε, ναι ντε!
    Αντε να δούμε τι θα κανει ο τυπος οταν του το πει.
    Μεχρι πού φτανει η ανηθικότητα και ο αντιεπαγγελματισμος που τους δερνει;;

Senior Member
    Και μόνο γι αυτό ας το πει να δούμε πόσο κάφρος είναι! Εχεις απόλυτο δίκιο

Senior Member
    Ειμαι κολωστρα με αυτα μαλλον δεν θα πω τιποτα αν και το σκεφτομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Μελινα,
    οταν πρωτοενιωσα αυτο το συναίσθημα ειχα ακριβώς την ιδια αίσθηση με σένα.
    Οτι μονο αυτος με καταλαβαίνει και μονο πλάι του βρισκω παρηγοριά.
    Δεν ημουν καν μονη μου οπως εσυ. Είχα αντρα, παιδια και παρολα αυτα μονο αυτος ηταν σημαντικός. Τι πειραζε να ενιωθα ετσι; Αφου μονο στο γραφειο του επαιρνα χαρα.
    Η μερα που πηγαινα ηταν κατι σαν ραντεβού. Αρχισα να φτιαχνω μαλλια, να σκεφτομαι τι θα βαλω, να αναρωτιέμαι αν προσεξε που απο καστανή μια μερα εγινα ξανθιά....
    Μονο 45 λεπτα διαρκουσε αυτη η "χαρα". Αλλα ηταν το οξυγονο μου.
    Στην αρχη ηταν ετσι. Σιγα σιγα αρχισα να σκέφτομαι μηπως να του πω πως νιωθω... Και μονο στη σκεψη το στομάχι μου δενοταν κομπος.
    Μετα απο 2 βασανιστικους μηνες το πηρα αποφαση. Ολοι μου ελεγαν πες το, να δουμε τι θα πει. Αν ειναι σωστος θα σε παραπεμψει.
    Και μια ωραια μερα, του το ειπα.
    "Νομιζω πως ολα αυτα τα συναισθήματα ασφάλειας και ζεστασιάς και οικειότητας που νιωθω για σενα, μπορει να είναι και έρωτας"
    Ημουν να πεθανω....
    Μου ειπε οτι φτσιολογικο ειναι να αισθανομαι ετσι, εχω αναγκη να πιαστω απο καπου, συμβαίνουν αυτα δεν ειναι τιποτα κι οτι με τον καιρο θα μου φυγει.
    Ελα ομως που αντι να μου φυγει χειροτέρεψε. Εγινε απολυτη εξαρτηση.
    Κι οχι μονο δεν με έστειλε αλλου, αλλα τοτε ηταν που ξεκινησε να μου μιλαει για την προσωπικη του ζωη.
    Να με κραταει 1 ωρα παραπανω (χωρις παραπανω λεφτά) και να μου λεει ιστοριες απο τη ζωη του.
    Να μου μιλαει για γκομενες, σεξουαλικά και να μου βαζει να ακουω μουσικη που ειχε γραψει εκείνος.
    Να φεύγω απο το γραφειο του σαν ζόμπι και να γυρνάω σπιτι για να γραψουμε ο ενας στον αλλο mail...
    Να περιμενω την απαντηση στο mail μου, σαν ζήτημα ζωης και θανατου.
    Να αρχίζω να του ζηταω να με δει και 2η και 3η φορά μεσα στην ιδια βδομάδα και στο τελος να κανουμε και διπλες συνεδριες 90 λεπτα συνεχόμενα (το καλύτερο μου, τον ειχα τοση ωρα εκει για μενα...)
    ΔΕΝ αρνηθηκε, και δεν ειπε οχι ποτέ σε καμια απο τις παραλογες απαιτησεις μου.
    Κάποτε του ζητησα πια .....ραντεβου.
    Του ειπα οτι βρισκομουν στα μερη του και εαν ηθελε να πηγαίναμε για καφε.
    Ετυχε να ειναι σε συνεδριο, αφησε ομως να εννοηθεί οτι θα το κανονιζαμε αλλη φορά. Μου ειχε δωσει αναλυτικα περιγραφή της περιοχης, οδου και του σπιτιού του.
    ΔΕΝ με σταμάτησε ποτέ και πουθενά.
    Μου μιλουσε με μυστηριο, γοητεια, κι ενα σωρό τετοια κι εγω ηλιθια βουλιαζα στον ψεύτικο κόσμο που ειχα πλασει....

Δεν ξερω αν τα εχω ξαναπει αυτα ετσι, νομιζω πως οχι.
    Προσπαθω να σου πω απλα την ιστορια μου. Να σε βοηθήσω να δεις οτι αυτη η εξαρτηση που μολις σου ξεκίνησε, δεν θα σε οδηγησει καπου, παρα μονο στην τρέλα και την διαλυση του εαυτου σου.
    Εισαι ενηλικη κι ελευθερη να κρινεις εσυ την πορεια σου.
    Δυστυχώς εγω δεν ηξερα το φόρουμ τότε, ουτε ειχα κανεναν να μου πει δυο κουβέντες.
    Τώρα πληρωνω τις συνέπειες και το κόστος ειναι μεγάλο.

Πωωωω

Κοριτσι μου δεν ξερω τι να πω....

Πολυ μεγαλος μπασταρδος, συγνωμη για την εκφραση
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    χαχαχα...Μήπως μπερδεύτηκες και πήγες σε σεξολόγο?
    Για γέλια είναι, ήθελε να κάθομαι γυμνή και να του μιλάω για τη σεξουαλική μου ζωή.
    Εννοείται πως έφυγα τρέχοντας.

Μελίνα, θα σου πρότεινα να αλλάξεις θεραπευτή είτε υποδαυλίζει τα αισθήματά σου είτε όχι. Δεν μπορείς να βοηθηθείς από άντρα που γουστάρεις- όχι με τον τρόπο που χρειάζεσαι. Άλλαξε γιατρό και μετά κάνε ό,τι θες μαζί του.

Senior Member
    παντως συμφωνω μελινα οτι πρεπει να του πεις....

επισης μην ξεχνας οτι εκει πηγες για την ψυχικη σου υγεια.....και τωρα πλεον εφοσον τον ερωτευτηκες νομιζω οτι θα επρεπε να τελειωσει η θεραπευτικη σαας "σχεση"..
    απλα αλλαξε για τρο και πες του οτι τον θες μετα...
    αλλα φυγε απο εκει για να κανεις λιγο δουλεια με τον εαυτο σου..αλλωστε γι αυτο πηγες εκει.
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Αφηστε ρε το κοριτσι να κανει οτι νιωθει!!!Εκμεταλλευση και μαλακιες.Λιγο σεξακι δεν κανει κακο να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος.
    Δεν καταλαβα αποκλειεται ο γιατρος να την εχει τσιμπησει στα σοβαρα με το κοριτσι?Και συγνωμη και σεξ να θελει, μονο ο ιδιος θα το απολαυσει?Μεγαλη κοπελα ειναι ξερει τι ψαχνει και τι κανει πιστευω.Δεν νομιζω μεσα στα πρωτα 5 ραντεβου να κανει ονειρα για σχεσεις και αραβωνες ισα ισα που θελει να ενδωσει που αυτο διχνει μια υγιης σταση.Κοπελια πραξε οπως γουσταρεις και μην ακους μαλακιες δεν ξερεις που θα βγει.Αλλα σε παρακαλω τουλαχιστον να καταλαβεις τι θελει απο εσενα και απο εκει και περα παιξε μπαλιτσα.Τα υπολοιπα περι ταααξης και ηθικης καταντανε εμετικα.Παω στοιχημα πως ενας απο εμας τα αντρακια ετσι και εχει αναλογη εμπειρια με ψυχολογο θα μπενανε με τα ολα οποτε κουτσουμπιλοβ οοο κουτσουμπιλοβ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Αφηστε ρε το κοριτσι να κανει οτι νιωθει!!!Εκμεταλλευση και μαλακιες.Λιγο σεξακι δεν κανει κακο να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος.
    Δεν καταλαβα αποκλειεται ο γιατρος να την εχει τσιμπησει στα σοβαρα με το κοριτσι?Και συγνωμη και σεξ να θελει, μονο ο ιδιος θα το απολαυσει?Μεγαλη κοπελα ειναι ξερει τι ψαχνει και τι κανει πιστευω.Δεν νομιζω μεσα στα πρωτα 5 ραντεβου να κανει ονειρα για σχεσεις και αραβωνες ισα ισα που θελει να ενδωσει που αυτο διχνει μια υγιης σταση.Κοπελια πραξε οπως γουσταρεις και μην ακους μαλακιες δεν ξερεις που θα βγει.Αλλα σε παρακαλω τουλαχιστον να καταλαβεις τι θελει απο εσενα και απο εκει και περα παιξε μπαλιτσα.Τα υπολοιπα περι ταααξης και ηθικης καταντανε εμετικα.Παω στοιχημα πως ενας απο εμας τα αντρακια ετσι και εχει αναλογη εμπειρια με ψυχολογο θα μπενανε με τα ολα οποτε κουτσουμπιλοβ οοο κουτσουμπιλοβ!!!
    καλα φιλε λες μπουρδες.....δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται...απλα μπηκες και πεταξες μια μαλακια....

ειναι σχεση ασθενη-γιατρου ξερεις τι σημαινει αυτο?ποσο μαλλον οταν ο γιατρος ειναι ψυχιατρος?προφανως και δεν ξερεις....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ηταν ενας αδιστακτος
    και χειριστικος ανθρωπος και οπωσδηποτε δεν ηταν θεραπευτης, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.
    εργαστηκε για την πληρη εξαρτηση σου μεθοδικα.
    σου εδινε λιγο- λιγο το σκοινι για να κρεμαστεις.
    πραγματικα ποσο κριμα να μην υπαρχουν διαδικασιες να πετανε στα σκουπιδια κατι τετοιους, αντι να μπλεκει και να τραβιεται στα δικαστηρια ο πελατης...

εχεις αποδειξεις οτι ηταν επι σκοπω, νεφελη.
    και μονο που σου ειπε ψεματα για την οικογενειακη του κατασταση, αρκει, δεν χρειαζεται τπτ αλλο.
    .....λιγο-λιγο το σκοινι για να κρεμαστω.....
    Μαλιστα.
    Ακριβως αυτο νιωθω οτι εκανε.

Μελινα,
    οταν πρωτοενιωσα αυτο το συναίσθημα ειχα ακριβώς την ιδια αίσθηση με σένα.
    Οτι μονο αυτος με καταλαβαίνει και μονο πλάι του βρισκω παρηγοριά.
    Δεν ημουν καν μονη μου οπως εσυ. Είχα αντρα, παιδια και παρολα αυτα μονο αυτος ηταν σημαντικός. Τι πειραζε να ενιωθα ετσι; Αφου μονο στο γραφειο του επαιρνα χαρα.
    Η μερα που πηγαινα ηταν κατι σαν ραντεβού. Αρχισα να φτιαχνω μαλλια, να σκεφτομαι τι θα βαλω, να αναρωτιέμαι αν προσεξε που απο καστανή μια μερα εγινα ξανθιά....
    Μονο 45 λεπτα διαρκουσε αυτη η "χαρα". Αλλα ηταν το οξυγονο μου.
    Στην αρχη ηταν ετσι. Σιγα σιγα αρχισα να σκέφτομαι μηπως να του πω πως νιωθω... Και μονο στη σκεψη το στομάχι μου δενοταν κομπος.
    Μετα απο 2 βασανιστικους μηνες το πηρα αποφαση. Ολοι μου ελεγαν πες το, να δουμε τι θα πει. Αν ειναι σωστος θα σε παραπεμψει.
    Και μια ωραια μερα, του το ειπα.
    "Νομιζω πως ολα αυτα τα συναισθήματα ασφάλειας και ζεστασιάς και οικειότητας που νιωθω για σενα, μπορει να είναι και έρωτας"
    Ημουν να πεθανω....
    Μου ειπε οτι φτσιολογικο ειναι να αισθανομαι ετσι, εχω αναγκη να πιαστω απο καπου, συμβαίνουν αυτα δεν ειναι τιποτα κι οτι με τον καιρο θα μου φυγει.
    Ελα ομως που αντι να μου φυγει χειροτέρεψε. Εγινε απολυτη εξαρτηση.
    Κι οχι μονο δεν με έστειλε αλλου, αλλα τοτε ηταν που ξεκινησε να μου μιλαει για την προσωπικη του ζωη.
    Να με κραταει 1 ωρα παραπανω (χωρις παραπανω λεφτά) και να μου λεει ιστοριες απο τη ζωη του.
    Να μου μιλαει για γκομενες, σεξουαλικά και να μου βαζει να ακουω μουσικη που ειχε γραψει εκείνος.
    Να φεύγω απο το γραφειο του σαν ζόμπι και να γυρνάω σπιτι για να γραψουμε ο ενας στον αλλο mail...
    Να περιμενω την απαντηση στο mail μου, σαν ζήτημα ζωης και θανατου.
    Να αρχίζω να του ζηταω να με δει και 2η και 3η φορά μεσα στην ιδια βδομάδα και στο τελος να κανουμε και διπλες συνεδριες 90 λεπτα συνεχόμενα (το καλύτερο μου, τον ειχα τοση ωρα εκει για μενα...)
    ΔΕΝ αρνηθηκε, και δεν ειπε οχι ποτέ σε καμια απο τις παραλογες απαιτησεις μου.
    Κάποτε του ζητησα πια .....ραντεβου.
    Του ειπα οτι βρισκομουν στα μερη του και εαν ηθελε να πηγαίναμε για καφε.
    Ετυχε να ειναι σε συνεδριο, αφησε ομως να εννοηθεί οτι θα το κανονιζαμε αλλη φορά. Μου ειχε δωσει αναλυτικα περιγραφή της περιοχης, οδου και του σπιτιού του.
    ΔΕΝ με σταμάτησε ποτέ και πουθενά.
    Μου μιλουσε με μυστηριο, γοητεια, κι ενα σωρό τετοια κι εγω ηλιθια βουλιαζα στον ψεύτικο κόσμο που ειχα πλασει....

Δεν ξερω αν τα εχω ξαναπει αυτα ετσι, νομιζω πως οχι.
    Προσπαθω να σου πω απλα την ιστορια μου. Να σε βοηθήσω να δεις οτι αυτη η εξαρτηση που μολις σου ξεκίνησε, δεν θα σε οδηγησει καπου, παρα μονο στην τρέλα και την διαλυση του εαυτου σου.
    Εισαι ενηλικη κι ελευθερη να κρινεις εσυ την πορεια σου.
    Δυστυχώς εγω δεν ηξερα το φόρουμ τότε, ουτε ειχα κανεναν να μου πει δυο κουβέντες.
    Τώρα πληρωνω τις συνέπειες και το κόστος ειναι μεγάλο.
    Ανασφαλής, στερημένος και σαδιστής μοιάζει το άτομο που περιγράφεις, Νεφέλη. Μάλλον έψαχνε και πιθανόν ψάχνει ακόμα. αδύναμους για να καλύψει δικά του κενά και φαντασιώσεις.

Στα 17 μου γνώρισα μια φίλη, στην ίδια ηλικία μ' εμένα, που έμπλεκε με μεγαλύτερούς της κσι όλο ήθελε να μου μιλά για τις σεξουαλικές της εμπειρίες της μαζί τους. Ηταν παιδί προβλημστικού γάμου, μάλιστα θέλησε να με παρασύρει σε ερωτική πράξη μεταξύ μας, επέιδή εγώ ακόμα τότε δεν είχα τέτοιου είδους εμπειρίες. Με αποκαλούσε άτολμη, ιδεαλίστρια και την πράξη μεταξύ μας, την προσπάθησε μέσα στο ίδιο μου το σπίτι κι ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν η μητέρα μου.

Η ίδια το έπαιζε απελευθερωμένη. Και από τις διηγήσεις και από ό,τι προσπάθησε να γίνει μεταξύ μας, εγώ ένιωσα σα ζομπι όντως. Από τη μια έλεγε ότι με θαύμαζε και την άλλη ότι με μισούσε ή πως ήθελε 'να μου δώσει αγάπη'.

Είναι στερημένα, ανασφαλή, φοβισμένα αυτά τα άτομα και προσπαθούν να επιβληθούν σ' όποιον μπορέσουν. Εισχώρησαν και στην ψυχική υγεία, δυστυχώς.

Μου προκάλεσε σοκ. τρόμο, ενοχές, τις οποίες απέβαλα στην ψυχοθεραπεία μου.

Ισως έχει προβλήματα με τη γυναίκα του ο θεραπευτής μου, όμως μαζί του μπορώ να μιλήσω άνετα για τα πάντα, μέχρι τα πιο λεπτά περί σεξ. Στο τέλος γελάμε, ρωτά αν έχω κάποια τυχόν απορία και σχολιάζουμε το... πλούσιο υλικό της συνεδρίας μας. Οταν γνώρισα τον θεραπευτή μου ήταν 47 ετών. Οχι πολύ μεγάλος, με τα σημερινά δεδομένα και μ' ενημέρωσε τι επακολουθεί, αν προκύψει θέμα σεξ στην ψυχοθεραπεία, από την εποχή του Γιουνγκ - Φρόυντ.

Κι εγώ αποφεύγω πια "φίλους" με εμμονές περί σεξουαλικές εμπειρίες κλπ.
    Last edited by Αναζητηση; 09-02-2017 at 03:40.

Αναζητηση,
    δεν νομιζω οτι ψαχνει κανείς για δυνάστη. Οτι παει γυρεύοντας οπως το λες.
    Οσοι ξεκινούν ψυχοθεραπεία εχουν ενα πρόβλημα να λυσουν, δεν επιδιώκουν να ερωτευτουν ή να καταδυναστευτουν.
    Νομιζω πως οσοι γραφουν εμπειρίες απο ψυχοτετοιους, κατι πρέπει να γνωριζουν απο ψυχοθεραπεία....
    Το να ερωτευτεί κάποιος τον ειδικο, ειναι ανθρώπινο και αρκετα σύνηθες.
    Οσο για τον παθολογο, μπορει κι εκεί να συμβει, αλλα ο λογος που δεν το συναντάς τοσο συχνα ειναι γιατι με τον ψυχολόγο κανεις καταθεση ψυχης, εχεις αλλου ειδους επαφη μαζι του, μοιράζεσαι τον εαυτο σου και την ψυχξ σου.
    Οπότε ειναι πολυ πιθανό να εμπλακεις και συναισθηματικά μαζι του.
    Σήμερα όλοι οι γιατροί έχουν γνώσεις ψυχολογίας. Ακόμα και ο μέσος πολίτης έχει γνώσεις ψυχολογίας, όσες ένας ψυχολόγος πριν 30 χρόνια. Δεν πρέπει να μας παρασύρουν τα παιχνίδια του μυαλού και να προστατεύουμε τον εαυτό μας, πολύ δε περισσότερο ότσν έχουμε δικούς μας να σκεφτούμε.

Το χαζοκούτι, η τηλεόραση, νύχτα μέρα βρίθει τέτοιων θεμάτων. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν μπορούμε ακόμα να επικαλούμαστε άγνοια. 'Η να πηγαίνουμε με τη θέλησή μας να μας κατασπαράξει, απλώς από.... περιέργεια για το πώς θα φερθεί. Και πάλι, η επιλογή είναι δική μας, όπως και το ρίσκο ή κόστος.

Δεν κρίνω, ωστόσο ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος.

Senior Member
    Υ
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Ε ναι υπάρχει και ηθική δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και εδω μιλάμε για αφύσικη σχέση εξουσίας! Εμείς της ειπαμε της μελίνας να βρει συνομίληκο της να κάνει σχέση της το τονίσαμε και αν του πει πως είναι ερωτευμένη να μην πάει μαζί του με τίποτα ....

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast