Results 16 to 21 of 21
Thread: μπερδεμενη σεξουαλικα..
-
25-08-2008, 14:11 #16
Endiaferon thema. Eimai kainourio melos k molis ekana mia perihghsh. Kai nomizw oti san prwto post mporw na symvallw s\' auto to 8ema apo th dikh mou empeiria. Edw k 5 xronia autoprosdiorizomai san lesvia. Exw mathei na mh me endiaferei pleon ti proektaseis dinei o kosmos s\'auth th leksh. Sth dikh mou zwh k empeiria einai apla h se3oualikh mou tautothta, k einai alh8inh k a8wa. Den einai oute vrwmikh oute anwmalh. Kserw arketes gay gynaikes k h koinh empeiria einai h e3hs:
Mia lesvia mporei na exei kanei k sex (me orgasmo) k sxesh makroxronia me antra k na paramenei 100% lesvia
Kapoia pou fantasiwnetai gynaikes, estw k an kanei sex me antres, einai epishs lesvia.
Oi mises toulaxiston lesvies apolamvanoun th dieisdysh.
O monos logos pou mia kopela arneitai na kanei pra3h thn epi8ymia ths einai h eswterikeumenh omofovia. Kapoies arnountai na apodextoun ton eauto tous se va8mo pou kanoun oikogeneia me paidia gia na apofasisoun sta 40 oti 8eloun na apeleu8erw8oun k apoktoun tote thn prwth omofylofilh empeiria tous.
Polles lesvies apolamvanoun sex me antres (teleiws mhxanika-allwste exoun ta idia gennhtika organa me tis str8 gynaikes) alla mporoun niwsoun pa8os k alh8ino erwta mono me mia gynaika. Me antra 8a niwsoun sthn kalyterh periptwsh sympa8eia. K mena mou aresan polla agorakia mexri ta 22. Alla o tropos pou filousan me ekane na 8elw na 3erasw.
Oi lesvies einai pargmatikoi an8rwpoi me pragmatika synais8hmata. Den kanoun sex gia na vlepoun k na xairontai oi antres. To kanoun prive.
Bisexual den autoprosdiorizetai kapoios/a pou kanei sex k me ta 2 fyla h kanei sex me to ena fylo alla epi8ymei k to allo. To sex einai eukolo, ginetai eukola me ola ta fyla. Pragmatika bisexual einai to atomo pou erwteuetai k elketai se3oualika k apo ta 2 fyla eksisou.
To mono empodio na ginoume o eautos mas k na eimaste xaroumenoi an8rwpoi pou sevomaste tis epi8ymies mas k den koroideuoume oute tous allous oute ton eauto mas, einai h eswterikeumenh omofovia. Einai o kakos daimonas pou katatrwei ta sykwtia pollwwwwwn pollwn gay an8rwpwn ston planhth. Ma8ainoume na fovomaste k na katpnigoume thn idia mas thn epi8ymia les k den 3eroume oti h omofulofilia den allazei.
Telos, h poikilia k h diaforetikothta se auto ton planhth einai auto pou ton kanei ygih k viwsimo. H omoimorfia einai vareth, epikindynh, fasistikh k skotwnei.
Elpizw na mhn akousthkan ypervolika tromaktika ola auta.
Allwste to ta3idi pros thn autognwsia k thn autoapodoxh einai etsi k alliws tromaktiko.
H monh mas ypoxrewsh s\'ath th zwh einai na eimaste oloklhroi an8rwpoi. K auto mporei na ginei mono an apodextoume k agaphsoume ola ta kommatia tou eautou mas.
- 25-08-2008, 14:26 #17
Θα ηθελα αν σχολιασω και γω κατι.Οταν ειμουν μικρη με τις φιλες μου καναμε πολλες φορες σεξ και νομιζω πολλες κοπελες το εχουν δοκιμασει γιατι την εποχη εκεινη στα 11 περιπου ανακαλιπτπυμε οτι ερεθιζομαστε κλπ.Δεν ειμαι ελσβια κ καμια απο αυτες και ολες παντρευτικαμε με αντα κ καναμε παιδι .απλαδεν το θεωρω τοσο ασχημο να τριβονται 2 γυναικες οσο να ο αντρας να χωνει το μακρι του πραγμα στο κολο του αλουνου.ειναι αιδια το 2ο.και ναι αν μου την επευτε λεσβια που να ηταν ομως μεγαλοσωμη και να εμιαζε με αντρα δεν θα ειχα προβλημα λολ.αλλα μαρεουν πολυ οι αντρες και το μακριναρι τους.
υ.γ εχω δει λεσβια να μιαζει πιο πολυ με αντρα απο τι οι αντρες μεγαλοσωμη καρφακια μαλια γαλανα ματια και θεωρατη σε μποι.:P
27-08-2008, 22:34 #18
απάντηση
απάντηση σε wrongy (και κάθε άλλη με τον ίδιο προσανατολισμό )
Η γυναίκα μου ενδιαφέρεται να γνωρίσει μια κοπέλλα σαν εσένα
01-03-2016, 00:17 #19
νομιζω πως εχει να κανει με οτι ονειρευομαστε. Δηλαδη αν καποιος φαντασιωνεται και ονειρευεται να κανει σεξ με το ιδιο φυλο, τοτε αυτο βγαινει στην επιφανεια σιγα σιγα, αλλιως μετατρεπεται σε καταπιεση. Συμμεριζομαι τις αποψεις των προηγουμενων σχολιαστων, αλλα προσωπικα πηγα με δυο κοπελες στην εφηβεια μου και δοκιμασα με αντρα και μου αρεσε. Μετα αποφασισα οτι αυτο μου αρεσει και εζησα πολλα χρονια σαν κρυφη, παρολο που ολοι με καταλαβαιναν. Σημερα στα 38 μου δεν αλλαξε κατι και δεν μπορω να φανταστω οτι μπορω να κανω σεξ με γυναικα. Αν κανεις εχει αμφιβολιες για την σεξουαλικοτητα του, μπορει απλα να πλησιασει μια γυμνη γυναικα η αντρα και να καταλαβει τι του αρεσει απο τις ορμες του.
01-03-2016, 01:29 #20
Μπορεί οι άντρες που πήγες μέχρι τώρα, να μην σου είχαν κάνει αρκετά το κλικ, ούτε να ήσουν ερωτευμένη ώστε να το θέλεις πολύ. Ίσως ακόμη δεν έχεις γνωρίσει κάποιον για τον οποιο να θελεις να προσπαθείς και να εξερευνείτε ο ένας τον άλλο σεξουαλικά.
Επίσης, και μένα μου τυχαίνει στην παραλία κτλ να κοιτάω πιο πολύ γυναίκες γιατί έχουμε εμεις οι γυναικες την συνήθεια να συγκρινόμαστε μεταξύ μας..
δεν θα έλεγα ότι κοιτάω άντρες, εκτός αν κάποιος μου τραβούσε πολύ την προσοχή..
παρόλα αυτά πάω μόνο με άντρες και δεν θα ήθελα επίσης σχέση με γυναίκα.
και είναι λογικό να νιώθεις περίεργα όταν σε αγγίζει άλλη γυναίκα, ειδικά όταν δεν έχεις μάθει από την οικογένειά σου να έχεις κάποια σωματική επαφή, όπως χάδια, αγκαλιές κτλ, γιατί είναι κάτι ξένο για σένα.
από κει και πέρα, σημασία έχει το "πώς" βλέπεις τις γυναικες.
δηλαδή αν δεν τις κοιτάς απλά από περιέργια και σύγκριση, αλλα τις ποθείς ερωτικά, όπως νομίζω το ανέφερες, εκεί πραγματι νομίζω είναι να προβληματίζεσαι.
Ίσως να μην έχεις βρει αυτό που θες στους άντρες, όπως έγραψα και πιο πάνω, και είσαι στη φάση που αρχίζεις να ψάχνεσαι ..
ίσως όλο αυτό το "απαγορευμένο" σε εισαγωγικά, λόγω της οικογένειάς σου , που θεωρεί ταμπού να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος, να σε έχει βάλει σε σκέψεις και πειρασμό.
όπως και να χει, νομίζω είναι σημαντικο να σκεφτεις αν σε φανταζεσαι να εχεις σχεση με κοπέλα και να έχετε ενεργή σεξουαλική ζωή.. αν θα μορούσες να ερωτευθείς μια γυναικα..αν δεν σου βγαινει σαν σκέψη, τότε ίσως απλά να σαι μπερδεμένη.
01-03-2016, 02:12 #21
τώρα είδα ότι είναι παλιό το θέμα..
βρήκες τι σε αντιπροσωπεύει τελικά ;
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....