Results 16 to 30 of 73
Thread: Φαντασιωσεις
-
07-02-2017, 00:30 #16WhyAlwaysMe?Guest
- 07-02-2017, 00:34 #17Nefeli28Guest
07-02-2017, 00:36 #18
07-02-2017, 00:50 #19Nefeli28GuestΕιναι απολυτως φυσιολογικο να εχουμε φαντασιωσεις σε οποια φαση κι αν βρίσκεται ο καθένας.
Αλίμονο αν παψουμε να νιωθουμε φαντασιώσεις για καποιον ή για καποια κατάσταση....
Αρκει να μην μας χαλαει και να μην γινεται επικίνδυνο για μας.
07-02-2017, 00:51 #20
07-02-2017, 00:55 #21Nefeli28GuestΕννοείται νικ. Δεν εννοουσα να υποκαθιστας την πραγματικότητα με φαντασιωσεις ολη την ωρα.
Μιλαω για αυτες που συμβαίνουν καμια φορα ακομα κι αν δεν θα "έπρεπε"και οπως ειπα καλο ειναι να μην ξεπερνουν ορια γιατι μετα παμε αλλου.
Μιλαω για τη φυσιολογικη ταση του ανθρωπου να φαντασιωνεται χωρις ενοχες και κολληματα.
07-02-2017, 01:10 #22
Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
07-02-2017, 13:45 #23Miliva21Guestχαχαχαχ....μαλισταα ....ναι ενταξει δεν εχετε αδικο που λετε οτι πρακτικα σχεση με μεγαλυτερα ατομα δεν τσουλαει ευκολα..λογικο ειναι αλλη ηλικια,αλλα γουστα, αλλες συνηθειες..αλλοι ρυθμοι ζωης....ομως ειναι αυτο που σε ελκυει ρε παιδι μ ...κ νιωθεις ασφαλεια και χαιρεσαι να ακους εναν ωριμο ανθρωπο που ξερει πως να συμπεριφερθει , εχει φιλοσοφησει καποια θεματα στη ζωη του...μπορει να ειναι πιο προστατευτικος (ποσο πολυ μ αρεσει αυτο σε μια σχεση...!!! )(που δν μιλαει σαν αυτα τα ηλιθια( ανωριμα 20χρονα) που φαινονται παιδακια σε ολα ....που δν ξερουν πως να συμπεριφερθουν, πως να σε φλερταρουν ..πως ν μιλησουν και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να γεμισουν εμπειριες κ να πηδηξουν οσες περισσοτερες μπορουν......με χαλαει να τα εχω με τετοιο ατομο..(θα ηθελα ν νιωθω προστασια, να μπορω να επικοινωνησω με τον αλλο,να μιλαμε για πιο σοβαρα θεματα , να ειναι μπροστα, πιο πανω απο μενα να με τραβαει μπρος τα πανω η σχεση μου μαζι του..ως ανθρωπο ως προσωπικοτητα να με κανει καλυτερη ..να μαθαινω πραγματα....
γεγονος που ενας 22χρονος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝν ειναι ωριμος γ την ηλικια του δεν τα εχει ολα αυτα.....
κ ο πρωην μ αν κ ηταν πιο ωριμος σαν ιδιοσυγκρασια γ την ηλικια του ( σε συγκριση με τους συνομιληκους του...) ηταν εντελως παιδακι....ηταν απειρος γενικως...προσκολλημενος με τη μαμα του...δεν ειχε διαμορφωσει δικη του αποψη γ τπτ και επηρεαζονταν πολυ απο γνωμες τριτων.....(φιλων-γονιων) σε θεματα δικα του (απλα θεματα) που θα μπορουσε ο ιδιος να εχει τη δικη του γνωμη κ να πραττει αναλογα οπως θελει εκεινος (ποσο ξενερωτο αυτο)......που και παλι ξανα λεω ηταν οντως πιο ωριμος σαν ατομο..( φαντασου να μην ηταν κιολας...οπως οι περισσοτεροι συνομηλικοι μου)
και οταν βλεπω συνομιληκους μ ξενερωνω...
07-02-2017, 13:51 #24Nefeli28GuestΔεν ειναι κακο να σου αρεσουν πιο ωριμοι αντρες.
Σε αυτο που λες εχεις δικιο.
Ειναι πολυ διαφορετικό να μπορεις εκτός απο το σεξ (το οποίο επισης είναι καλυτερο τις περισσότερες φορες με μεγαλυτερο αντρα), να επικοινωνησεις με τον αλλον και σε ενα αλλο επιπεδο και να αισθανθεις ασφαλεια και προστασία.
Δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο.
07-02-2017, 14:13 #25
poso ηταν ο πρωην σου? 16?
σου λεω 16 γτ μιλας οτι ηταν προσκολημενος με την μαμα του........ωριμος δεν ηταν σιγουρα...
βρες ενα παιδακι στην ηλικια σου και μετα πες αν ειναι ωριμο η ανωριμο...
βιαζεσαι να μεγαλωσεις μιλιβα..........
τωρα αμα σου την εχουν βαρεσει οι μεγαλυτεροι ωρμα τι να πω:pΣε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
07-02-2017, 14:34 #26
Αυτές δεν είναι απλές φαντασιώσεις, είναι στερεοτυπικές φαντασιώσεις, θα έλεγα. Επίσης, πιθανόν να κρύβονται από πίσω και αυτοεκπληρούμενες προφητείες.
Δεν είναι απόλυτο το ότι τα αγόρια στην ηλικία σου είναι όλα ανώριμα. Επίσης, δεν είναι απόλυτο το ότι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας είναι ώριμοι ή θα έχουν το πάνω χέρι στη σχέση.
Άλλο πράγμα λοιπόν το να σε ελκύουν οι σκέψεις (προκαταλήψεις) που έχεις γύρο από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και άλλο το να σε ελκύει ένας άνθρωπος όπως είναι και όχι όπως θέλεις να τον βλέπεις μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς σου.
07-02-2017, 16:57 #27
Αυτο που λες ακριβως το εχω βιωσει κι εγω. Μπορουσα εγω να ειχα γραψει τα μηνυματα σου κατα λεξη καποτε.
Αλλα το εχω αναλυσει και το εχω καταλαβει και κατεληξα στο οτι δεν σημαινει τιποτα πρακτικα και σιγουρα δεν σημαινει οτι πρεπει να τα φτιαξεις με αντρα 15-20 χρονια μεγαλυτερο σου.
Σημαινει απλα οτι εισαι εγκεφαλικη, σου αρεσει και σε φτιαχνει να σου αποπνεει ο αλλος οτι το 'χει βρει η εστω ξερει ποιος ειναι και τι θελει και πορευεται προς τα εκει, οτι εχει παγιωμενη ατομικοτητα και προσωπικοτητα, οτι εχει βιωματα που τον ωριμασανε, οτι εχει σκεψεις και αποψεις που μπορει να μοιραστει ευγλωττα και οτι μπορει να ακουσει τις δικες σου, οτι μπορειτε να επικοινωνησετε πραγματικα, να εχετε μια εγκεφαλικη επαφη ρε παιδι μου σε ολα τα επιπεδα, να προαγετε ο ενας τις ανθρωπινες φιλοδοξιες του αλλου και πρακτικες της ζωης/στοχους και πνευματικες.. Απο την μια θα σου πω εγω ποιος δεν το θελει αυτο; Πιστευω και κανενας αντρας στα συγκαλα του εδω μεσα δεν θα αρνηθει οτι αυτο ειναι ιδανικη περιπτωση και σε γυναικα.
Το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι τεινουν να ψαχνουν στο συντροφο τους πραγματα που τους λειπουν...οποτε αυτο ειναι σημαδι οτι πρεπει να στοχευεις ΕΣΥ να ωριμασεις και αλλο. Και δεν εννοω οτι δεν εισαι ωριμη γενικα...μπορει νοητικα πνευματικα να εισαι ωριμη, για αυτο αλλωστε προβληματιζεσαι με αυτο. Αλλα συναισθηματικα; Προσωπικα εγω πχ ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι δεν ημουν απο αυτην καθαρα την αποψη και ακομα εχω δρομο. Γιατι τη συναισθηματικη ωριμοτητα την φανταζομαι ως την ικανοτητα να διαχειριζεσαι επαρκως σκεψεις, κρισιμες αποφασεις, συναισθηματα, καταστασεις και δυσκολιες ΜΟΝΗ σου και να αποδεχεσαι καποια σκληρα η ασχημα πραγματα που δεν μπορουν ανα αλλαξουν οπως ειναι και να εισαι οκ με αυτο μεχρι να περασει αν περασει...και να αποδεχεσαι κατι ακομα και αν δεν μπορει να περασει...επισης το να καταλαβαινεις οτι η ευθυνη για τον εαυτο σου και την ευτυχια η δυστυχια σου ειναι δικια σου και δεν εχει κανεις πιο καθοριστικο ρολο σε αυτο απο εσενα και οτι μονο εσυ μπορεις να λαμβανεις δραση και να κανεις τις καταλληλες ενεργειες...και ουτω καθεξης. Εχεις πιασει το νοημα. Μιλαω για ψυχο-συναισθηματικη αυτονομια. Να μην έχεις αναγκη κανεναν να σου πει οσο μη επεμβατικος και αν ειναι οτι "ξερεις τι η γνωμη μου ειναι οτι καλα κανεις"...
Αυτο φυσικα ειναι ακραιο, κανεις δεν ειναι ετσι 100% ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται ανθρωπους να ακουμπησουν και ειναι και φυσιολογικο σε εναν βαθμο και εγω το χρειαζομαι και εσυ και ολοι οσοι το διαβαζουν το θεμα σου τωρα κ.ο.κ
Ωστοσο η ελξη σε πολυ μεγαλυτερους αντρες με παραπεμπει σε ψυχολογικη αναγκη για φροντιδα και ασφαλεια σε μη υγιη βαθμο που δεν θα σε αφησει να εξελιχθεις ως ατομο οπως μας περιγραφεις...και αυτο γιατι αποκλειεται να υπαρχει ισορροπια δυναμης σε μια τετοια σχεση...ο μεγαλυτερος αντρας θα εχει το πανω χερι... Οποτε...μεγαλυτερος, πανω χερι, ωριμοτερος αρα μπορει να σε καθοδηγησει (επειδη μιλας για εξελιξη) ...; μιλαμε για ρολο σχεδον γονεϊκο...εχεις ακουσει να λενε στα αγγλικα τον γκομενο daddy? Λολ ε καπως ετσι.
Οποτε μην κολλας σε αυτη την ιδεα οτι θες μεγαλυτερο αντρα...γιατι ακομα και αν δε σε πειραζει αυτο που περιγραφω παραπανω, οπως πολυ σωστα αναφερθηκε απο καποιον ειναι στερεοτυπο το οτι οι μεγαλυτεροι αντρες ειναι ωριμωτεροι...ξερω πχ 50ρηδες (οχι απο προσωπικη εμπειρια μαζι τους λολ, παρατηρωντας τους σαν ατομα) που ειναι για τον π**τσο καβαλα και μυαλο δεν βαζουν με καμια λολ. Πραγματικα ο πιο ανωριμος ανθρωπος που εχω γνωρισει στη ζωη μου και τον βιωσα/εμαθα αρκετα καλα και ειναι στανταρ χαμμενη υποθεση ειναι 54ων αυτη τη στιγμη. Ο πιο ωριμος αντρας που ξερω (φιλος) ειναι 30. Ενας αλλος εν δυναμει ωριμος τυπος ηταν 24 οταν τον γνωρισα. Ειχα και εναν συμφοιτητη τωρα που το σκεφτομαι πολυ ωριμο :P Και ενας οικογενειακος φιλος/γνωστος μου ειναι 35 και ειναι απο πριν τα 30 του και γαμω τα παιδια, τελειο ατομο. Μα ολοι οι ωριμοι που γνωρισα προσωπικα κατω απο 30 ηταν :P
Και οκ μπορει να μην τα εχουν βρει ολα ακομα...αλλα φαινεται οτι εχουν τα πνευματικα εφοδια. Οποτε προτεινω να εστιασεις στο ατομο και οχι την ηλικια...και το ωραιο ειναι να βρεις καποιον σαν εσενα κοντα σε ηλικια να ωριμασετε μαζι...και να βασιστεις μπορεις και ελευθερη να εισαι μαζι του και συζητησεις να κανετε και οτι θελεις...να εχετε μια ισοτιμη ομορφη σχεση. Και επειδη καταλαβαινω οτι μιλας για ερωτικη ελξη ρωτα τον εαυτο σου το εξης: θα ενιωθες εγκεφαλικη ελξη για καποιον νεο/συνομιληκο σου με αυτα τα στοιχεια ωριμοτητας που θελεις; Θα σε εφτιαχνε αυτο το ατομο γενικα μετα; Θα το ποθουσες; Εγω πιστευω ναι...
Οσο για το οτι σε φτιαχνει να φαντασιωνεσαι σεξουαλικα μεγαλους αντρες κλαιν. Απλα ετσι φανταζεται ο εγκεφαλος σου το "ωριμος"... Εγω λεω απλα απολαυσε το σαν ιδεα.
Και φιλτραρε τους νεοτερους πολυ πιο καλα....αυτα απο εμενα...
08-02-2017, 00:14 #28
08-02-2017, 00:21 #29Miliva21GuestΝαταλία δίκιο έχεις σε πολλά...να σ πω το ξέρω ότι όλοι οι μεγάλοι άνδρες δεν είναι κ απαραίτητα ώριμοι (ειδικά αν είναι 40+ κ κοιτάει τις 20αρες πραγματικά δν είναι ).....δν ξέρω πως την έχω δει...ότι δεν θ μ κάνει τόσο ευκολα μαλακια κάποιος μεγαλύτερος μου ότι θα ξέρει να με φροντίζει και να με προστατεύει ...θα ξέρει να ικανοποιήσει καλύτερα τις ανάγκες μ...Μπορεί να είναι στερεοτυπικα όντως αυτά.....Μπορεί ίσως κ οι συνομιληκοι ν το καταφέρνουν αυτό...τι ν πω....
08-02-2017, 00:39 #30
Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.