Φαντασιωσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Costance View Post
    Καλησπέρα! Εψαχνα το συγκεκριμένο φόρουμ για να γράψω στη στήλη με τις φαντασιώσεις ένα δικό μου περιστατικό.
    Μπήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών (είμαι σε σχεση 2 χρόνια),απλά για το χαζολογημα τίποτα παραπάνω.Μιλουσα με διάφορους,το αγόρι μου το ήξερε κ κουτσομπολευαμε εν μέρει μαζί.Καποιοι ήθελαν γνωριμία,άλλοι βούρτσα στο κψητο! Είχε τη πλάκα του γιατί ήταν κάποιοι πολύ ωραία αγοράκια και ενοιωθα πως εκανα φιλανθρωπία ένα πράγμα.Αφου μιλούσα με διάφορους έτυχε να μιλήσω με ένα αγόρι στην ηλικία μου 26 ετών δλδ και η συζητηση ξεκίνησε τελείως χαζά και απλά.Ομαδες,κ τέτοια.
    Ενώ είχα μιλήσει με πολύ πιο ωραίους άντρες ερωτικά και ηθελαν επαφή αλλά εγώ όχι,με αυτόν κάτι έγινε.Απ τη στιγμή π είδα τη φωτό στο προφίλ τ κόλλησα! Κ όταν λέμε κόλλησα ..εννοώ άσχημα! Προχώρησα τη συζήτηση μαζί τ ,χωρίς να έχω δώσει αληθινά στοιχεία παρά μόνο μια φωτό παλια με διαφορετικά μαλλιά που δεν αναγνωρίζομαι κ εύκολα.Με έφτασε στο αμήν μπορώ ν πω.Αυτα π έλεγε μ θύμιζαν πολύ τν εαυτό μ αλλά σε αντρική εκδοση (μάλλον εφτεγε π ήμασταν ίδιο ζώδιο).Κ εννοείται τον σκεφτόμουν παντού κ συνέχεια.Ακομα βασικά!

Τη καταργησα την εφαρμογή φυσικά γιατί έχω σχέση κ περνούσα πολύ ώρα εκει.Το αγόρι μ ήξερε απλά ότι χαζολογαγα κ χαζολογαγε κ αυτός.Αλλα ούτε φεισμπουκ ούτε τέτοια έχουμε κανένας απ' τους δυο.Ουτε καν σμαρτφοουν δεν έχει .Κ τ φαινόντουσαν αστεία όλα αυτά.

Πέρνουσαν οι μέρες κ μ έτρωγαν οι τύψεις π τ έκλεισα χωρις να πω ένα γεια.Κ έκανα επαφή μ τ αγόρι μ σκεπτόμενη αυτόν.Κ όχι τίποτα άλλο.Θελω συνέχεια.Κ ξεφεύγω σε σημείο χθες π πήγαμε για ποτάκι χαλαρά με εναν φίλο τ εγώ ήμουν απλά αλλού.Αυτοι μιλούσαν κ εγώ σκεφτόμουν την επαφη μ αυτόν απ την εφαρμογή.Και σκέφτομαι το βλέμμα τ.Ηταν ένα βλέμμα που με μαγνήτισε με κόλλησε.Δεν τ έχω ξαναπάθει.Και μ κάνει εντύπωση γιατί γενικά μ τη πευτουν άντρες και μπροστά στο αγόρι μ.Ωραιοι κιόλας .Αλλά μ αυτόν κάτι έγινε.Ηταν το βλέμμα,το ότι με καταλάβαινε τόσο καλά στο ερωτικό κομμάτι,και αυτά που σκεφτόταν ήταν ακριβώς αυτά π έχω εγώ στ μυαλό μ.Ετσι ακριβώς όπως θέλω έναν άντρα.Αλλα τ βλέμμα δεν μπορώ ν τ βγάλω όσο κ αν προσπαθώ.Τον σκέφτομαι παντού.Ασχετα ότι έκοψα κ μαζί τ κ απ την εφαρμογή.Δεν έχω απατήσει ποτέ το αγόρι μ.Αλλα αν συνεχιζόταν ήξερα που θα πήγαινε η δουλειά...Με τρόμαζε ο τρόπος π ενοιωθα αλλά μ άρεσε ταυτόχρονα.Μηπως ήταν απλά μια φαντασίωση π είχα στ μυαλό μ γενικά κ με κόλλησε το συγκεκριμένο συμβάν η απλά έχω αρχίσει κ κολλάω μαζί του;
    Μάλλον αρχίζεις κ κολλάς.
    Αλλά αν σου αρέσει το αγόρι σου,μην συνεχίσεις αυτήν την κατάσταση.

Junior Member
    Σ ευχαριστώ!!! Προσπαθώ να ξεκολλήσω αν κ δύσκολο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σ ευχαριστώ!!! Προσπαθώ να ξεκολλήσω αν κ δύσκολο!
    Πρέπει,αν αγαπάς το αγόρι σου.
    Πέρα από το βλέμμα,ο τύπος που μιλούσατε μέσω chat,είχε και άλλα στοιχεία που σε έκαναν να κολλήσεις?
    Μακάρι όμως να σου πάνε όλα καλά.

Senior Member
    Καλησπέρα! Εψαχνα το συγκεκριμένο φόρουμ για να γράψω στη στήλη με τις φαντασιώσεις ένα δικό μου περιστατικό.
    Μπήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών (είμαι σε σχεση 2 χρόνια),απλά για το χαζολογημα τίποτα παραπάνω.Μιλουσα με διάφορους,το αγόρι μου το ήξερε κ κουτσομπολευαμε εν μέρει μαζί.Καποιοι ήθελαν γνωριμία,άλλοι βούρτσα στο κψητο! Είχε τη πλάκα του γιατί ήταν κάποιοι πολύ ωραία αγοράκια και ενοιωθα πως εκανα φιλανθρωπία ένα πράγμα.Αφου μιλούσα με διάφορους έτυχε να μιλήσω με ένα αγόρι στην ηλικία μου 26 ετών δλδ και η συζητηση ξεκίνησε τελείως χαζά και απλά.Ομαδες,κ τέτοια.
    Ενώ είχα μιλήσει με πολύ πιο ωραίους άντρες ερωτικά και ηθελαν επαφή αλλά εγώ όχι,με αυτόν κάτι έγινε.Απ τη στιγμή π είδα τη φωτό στο προφίλ τ κόλλησα! Κ όταν λέμε κόλλησα ..εννοώ άσχημα! Προχώρησα τη συζήτηση μαζί τ ,χωρίς να έχω δώσει αληθινά στοιχεία παρά μόνο μια φωτό παλια με διαφορετικά μαλλιά που δεν αναγνωρίζομαι κ εύκολα.Με έφτασε στο αμήν μπορώ ν πω.Αυτα π έλεγε μ θύμιζαν πολύ τν εαυτό μ αλλά σε αντρική εκδοση (μάλλον εφτεγε π ήμασταν ίδιο ζώδιο).Κ εννοείται τον σκεφτόμουν παντού κ συνέχεια.Ακομα βασικά!

Τη καταργησα την εφαρμογή φυσικά γιατί έχω σχέση κ περνούσα πολύ ώρα εκει.Το αγόρι μ ήξερε απλά ότι χαζολογαγα κ χαζολογαγε κ αυτός.Αλλα ούτε φεισμπουκ ούτε τέτοια έχουμε κανένας απ' τους δυο.Ουτε καν σμαρτφοουν δεν έχει .Κ τ φαινόντουσαν αστεία όλα αυτά.

Πέρνουσαν οι μέρες κ μ έτρωγαν οι τύψεις π τ έκλεισα χωρις να πω ένα γεια.Κ έκανα επαφή μ τ αγόρι μ σκεπτόμενη αυτόν.Κ όχι τίποτα άλλο.Θελω συνέχεια.Κ ξεφεύγω σε σημείο χθες π πήγαμε για ποτάκι χαλαρά με εναν φίλο τ εγώ ήμουν απλά αλλού.Αυτοι μιλούσαν κ εγώ σκεφτόμουν την επαφη μ αυτόν απ την εφαρμογή.Και σκέφτομαι το βλέμμα τ.Ηταν ένα βλέμμα που με μαγνήτισε με κόλλησε.Δεν τ έχω ξαναπάθει.Και μ κάνει εντύπωση γιατί γενικά μ τη πευτουν άντρες και μπροστά στο αγόρι μ.Ωραιοι κιόλας .Αλλά μ αυτόν κάτι έγινε.Ηταν το βλέμμα,το ότι με καταλάβαινε τόσο καλά στο ερωτικό κομμάτι,και αυτά που σκεφτόταν ήταν ακριβώς αυτά π έχω εγώ στ μυαλό μ.Ετσι ακριβώς όπως θέλω έναν άντρα.Αλλα τ βλέμμα δεν μπορώ ν τ βγάλω όσο κ αν προσπαθώ.Τον σκέφτομαι παντού.Ασχετα ότι έκοψα κ μαζί τ κ απ την εφαρμογή.Δεν έχω απατήσει ποτέ το αγόρι μ.Αλλα αν συνεχιζόταν ήξερα που θα πήγαινε η δουλειά...Με τρόμαζε ο τρόπος π ενοιωθα αλλά μ άρεσε ταυτόχρονα.Μηπως ήταν απλά μια φαντασίωση π είχα στ μυαλό μ γενικά κ με κόλλησε το συγκεκριμένο συμβάν η απλά έχω αρχίσει κ κολλάω μαζί του;
    μαλλον τον γουσταρεις..μπορει να τον εχεις στο μυαλο σου καπως..χωρις να ειναι στην πραγματικοτητα ετσι..
    εγω θα σου ελεγα ξανακατεβασε την εφαρμογη..και συνεχισε να μιλας μαζι του...
    πιστευω οτι πλεον δν σε καλυπτει η σχεση...αλλα πριν μιλησεις μαζι του κανε κουβεντα στο αγορι σου..μην γινεις απιστει..

Junior Member
    Ηταν τα κοινά ενδιαφέροντα κ περισσότερο ο κοινός τρόπος σκέψης θα έλεγα.Και με έκανε να νιώθω ξεχωριστή με τα λόγια του..Το είχε δλδ!

Junior Member
    Επίσης αγάπω το αγόρι μ .Με συμπληρώνει κ ξέρω πως άπιστη δν θέλω να γίνω για αυτό το σταμάτησα αλλα υπάρχει στ μυαλό μου.Δεν ξέρω αν είναι ενθουσιασμός απλός η νιώθω ότι κάτι λείπει στη σχέση μ.

Senior Member
    Επίσης αγάπω το αγόρι μ .Με συμπληρώνει κ ξέρω πως άπιστη δν θέλω να γίνω για αυτό το σταμάτησα αλλα υπάρχει στ μυαλό μου.Δεν ξέρω αν είναι ενθουσιασμός απλός η νιώθω ότι κάτι λείπει στη σχέση μ.
    akribws σου λειπει κατι απο την σχεση σου..ισως ρουτινιαζει..ισως ειστε καιρο μαζι....
    το θεμα ειναι οτι αμα το αφησεις ετσι..παντα θα υπαρχει στο μυαλο σου...ο αλλος...καλυτερα να το ξεκαθαρισεις...ασε που πιστευω οτι αμα τον γνωρισεις απο κοντα ισως να ξενερωνες..απλως σου λειπει κατι απο την σχεση σου και νομιζεις οτι βρηκες στον αλλο τον πριγκηπα...

Senior Member
    Α, δεν είχα δει ότι υπήρχε τέτοιο θέμα, ευκαιρία να λύσω μιαν απορία μου...

Αλλά πρώτα πρέπει να κάνω μια εισαγωγή... Πριν πολλά χρόνια είχα υποστεί βία, όχι ακραία δηλαδή δεν ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη αλλά βία υπήρξε... Και τέλος πάντων αυτό μου έχει δημιουργήσει δυσπιστία απέναντι στους άντρες, υπήρξε όμως κάποιος που τον εμπιστεύθηκα απόλυτα και κάποια στιγμή του είχα πει ότι με έφτιαχνε ερωτικά η ιδέα αναπαράστασης ας το πω σεξουαλικής βίας άσχετα αν δείλιασα να το δοκιμάσω από φόβο μήπως μετά μου βγούνε κι άλλα ψυχολογικά...
    Η απορία μου είναι η εξής: Πώς γίνεται μετά από μια τέτοια βίαιη εμπειρία που μου άφησε τραύμα να μου περνάει τέτοια φαντασίωση απ' το μυαλό; Αν κανείς έχει καμιά ιδέα ας μου πει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Ήταν μια ανολοκλήρωτη εμπειρία πιστεύω..Ίσως το ότι δεν έγινε σωστά σου δημιούργησε κατι σαν αποθημενο.

Senior Member
    Κονστανς πες μας τι σου εγραφε να μαθαινουμε μπαλιτσα.

Senior Member
    Ήταν μια ανολοκλήρωτη εμπειρία πιστεύω..Ίσως το ότι δεν έγινε σωστά σου δημιούργησε κατι σαν αποθημενο.
    Αυτο το ονομα μου θυμιζει την κυρια απο το τερατοσπιτο.πλακιτσα

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Χαχα καλό! Ευτυχώς έχω δει το παιδικό!

Junior Member
    Copy-paste δηλαδή;;Νομίζω ότι μπορείς να γίνεις ευρηματικός ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τελειως διαφορετικη νοοτροπια,διαφορετικη διασκεδαση.....παρα μα παρα πολλα πραγματα αλλιως
    ...
    με τετοια διαφορα ηλικιας δεν θα ζησεις οπως επιταζει η ηλικια σου
    Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Π.χ. όταν ήμουν 15 ετών είχα ξετρελαθεί μ' αυτό το κομμάτι μουσικής και τα συναφή. Σήμερα, περίπου 35 χρόνια μετά, η τρέλα όχι μόνο δε μου έφυγε αλλά έμαθα να το παίζω ο ίδιος. Εννοείται ότι σ' αυτά τα θέματα, αλλά και σε διάφορα άλλα, δεν υπήρξα ποτέ ένα παιδί της ηλικίας μου (με τον τρόπο που το εννοούν οι περισσότεροι).

Παρ' όλα αυτά όμως, σε καμιά φάση της ζωής μου δεν μπορούσα να με φανταστώ (ερωτικά) με μεγαλύτερη γυναίκα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που στα 19-20 οι κοπέλες 22-23 ετών μου φαίνονταν πολύ μεγάλες και αυτό με απωθούσε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε όλους μας έχει συμβεί.
    Όχι βέβαια. Δεν έκανα ποτέ τέτοιες σκέψεις για τις καθηγήτριές μου.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast