Ονειροποληση!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πιστευω οτι το μελλον ανηκει σε αυτους που πιστευουν στα ονειρα τους , και δεν τα θεωρουν ονειρα , τα θεωρουν μια επικειμενη πραματικοτητα ...........
    Συμφωνώ απόλυτα.Εντάξει επειδή με συμφέρει κιόλας να είμαι στον κόσμο μου.Ε τι να κάνω πολλές φορές δεν μου αρέσει ο πραγματικός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα.Εντάξει επειδή με συμφέρει κιόλας να είμαι στον κόσμο μου.Ε τι να κάνω πολλές φορές δεν μου αρέσει ο πραγματικός.
    Δεν ειναι καθολου κακο , ουτε νοσηρο ....... κι εγω πριν κοιμηθω , κανω ευχαριστες σκεψεις για το μελλον .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πως το λες έτσι απλα Άκη;
    αφού δεν θα το πει κανένας γιατρός....

είναι συμτώματα ψυχωτικής διαταραχής αυτό που συμβαίνει στην κοπέλα...! που μπορεί να προχωρήσει μέχρι και σε σχιζοφρένεια αν δεν πάρει κάποια αγωγή κατόπιν εντολής γιατρού... ο μονος τρόπος να το προλάβεις είναι να δημιουργήσεις ένα κύκλο κοσμικής ενέργειας.. ώστε να ανοίξει ο 2ος κόσμος τις εναλλακτικής πραγματικότητας...! δεν μπορώ να σας πω όμως περισσότερα καλο θα ήτανε να το ψάξετε και να δράσετε άμεσα...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post

είναι συμτώματα ψυχωτικής διαταραχής αυτό που συμβαίνει στην κοπέλα...! που μπορεί να προχωρήσει μέχρι και σε σχιζοφρένεια αν δεν πάρει κάποια αγωγή κατόπιν εντολής γιατρού... ο μονος τρόπος να το προλάβεις είναι να δημιουργήσεις ένα κύκλο κοσμικής ενέργειας.. ώστε να ανοίξει ο 2ος κόσμος τις εναλλακτικής πραγματικότητας...! δεν μπορώ να σας πω όμως περισσότερα καλο θα ήτανε να το ψάξετε και να δράσετε άμεσα...!
    Καλο επισης θα ηταν να μην το παιζεις γιατρος κ να μην λες πραγματα που μπορει να αγχωνουν ανθρωπους!επειση το παιζεις κ ξερολας να σου πω οτι εχω κ αδερφο με ψυχωση οποτε ξερω πολυ καλα κ τι ειναι!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member

Πω πω ρε Ακις , εισαι πολυ προχω , δεν μπορουμε να σε ακολουθησουμε ........τυφλα ναχουν οι γιατροι .... εχεις φτασει επιπεδο γκουρου .......η κουρου , τυροπιττα .......
    πλακα εχεις !!!

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ενός καθηγητή ψυχιατρικής ότι οι άνθρωποι με φαντασία που ονειροπολούν είναι πιο επιρρεπείς στις νευρώσεις και όχι στην ψύχωση.Ότι συχνά λειτουργεί σαν προστασία δηλαδή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Εγώ νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ενός καθηγητή ψυχιατρικής ότι οι άνθρωποι με φαντασία που ονειροπολούν είναι πιο επιρρεπείς στις νευρώσεις και όχι στην ψύχωση.Ότι συχνά λειτουργεί σαν προστασία δηλαδή.
    ποσο καιρο? αν δεν άνοιξη κάποιο κανάλι ενεργειακής κοσμικής ενέργειας θα χτυπήσει σε ψύχωση... και είναι κρίμα...

πρέπει να ανοίξει μια νέα πύλη στην ζωή της που θα διώξει auto το πρόβλημα άμεσα...!

Senior Member
    ποσο καιρο? αν δεν άνοιξη κάποιο κανάλι ενεργειακής κοσμικής ενέργειας θα χτυπήσει σε ψύχωση... και είναι κρίμα...

πρέπει να ανοίξει μια νέα πύλη στην ζωή της που θα διώξει auto το πρόβλημα άμεσα...!
    Θα με τρελανεις εσυ!!!
    Για πες μου ποιο ειναι το προβλημα σε αυτα που εγραψα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Θα με τρελανεις εσυ!!!
    Για πες μου ποιο ειναι το προβλημα σε αυτα που εγραψα!
    καλησπέρα, όπως και εσύ ανέφερες έχεις μια αρκετά σπανια διαταραχή που συμβαίνει σε λίγους που ονομάζεται maladaptive daydreaming και δεν ανήκει σε ψυχιατρική διαταρχή...! αν όμως μπερδέψεις την πραγματικότητα με την εναλλακτική πραγματικότητα τις διαταραχής θα ανοίξεις ένα νέο κανάλι που μπορεί να οδήγηση στην ψύχωση...!

πρέπει να ανοίξεις την πνευματική σου όραση για να μην γίνει αυτο το μπέρδεμα...! και πίστεψε με είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να καταφέρεις κάτι τέτοιο. και μάλιστα πιο εύκολα από άλλους ανθρώπους...!!!

το πως θα το κανεις αυτο δεν μου επιτρέπεται να στο αναφέρω εδώ στο forum... αλλα με μια αναζήτηση μπορείς να το μάθεις

Ε δε θα κάνει και αστρικό ταξίδι. Δε νομίζω να την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αλλά είπε πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για ψυχ. αλλά για μια επιλογή που την βοηθά. Άσε που της εξήγησε και η ψυχολόγος.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    καλησπέρα, όπως και εσύ ανέφερες έχεις μια αρκετά σπανια διαταραχή που συμβαίνει σε λίγους που ονομάζεται maladaptive daydreaming και δεν ανήκει σε ψυχιατρική διαταρχή...! αν όμως μπερδέψεις την πραγματικότητα με την εναλλακτική πραγματικότητα τις διαταραχής θα ανοίξεις ένα νέο κανάλι που μπορεί να οδήγηση στην ψύχωση...!

πρέπει να ανοίξεις την πνευματική σου όραση για να μην γίνει αυτο το μπέρδεμα...! και πίστεψε με είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να καταφέρεις κάτι τέτοιο. και μάλιστα πιο εύκολα από άλλους ανθρώπους...!!!

το πως θα το κανεις αυτο δεν μου επιτρέπεται να στο αναφέρω εδώ στο forum... αλλα με μια αναζήτηση μπορείς να το μάθεις
    Δεν εχω maladaptive daydreaming,νομιζα οτι ειχα αυτο!διαβασε καλα τι γραφω!αλλα κ το m.d δεν ειναι ψυχωση !!κ πιστεψε με οταν καποιος εχει ψυχωση δεν το καταλαβαινει,πιστευει οτι αυτα που φανταζεται ειναι πραγματικοτητα,δεν αναρωτιεται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ε δε θα κάνει και αστρικό ταξίδι. Δε νομίζω να την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αλλά είπε πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για ψυχ. αλλά για μια επιλογή που την βοηθά. Άσε που της εξήγησε και η ψυχολόγος.
    το αστρικό ταξίδι είναι κάτι τελείως διαφορετικό...! δεν ήτανε καν ανάγκη να το αναφέρεις σε αυτή την περίπτωση... εδώ μιλάμε για εναλλαγή τις πραγματικότητας... η γιατροί δεν γνωρίζουνε τι είναι auto...! θα μπορούσε να αναζήτηση περισσότερο το συγκεκριμένο κομμάτι αλλα όχι σε αυτό το forum...!

μπορεί η κοπέλα να κάνει μια επίσκεψη στο forum του μεταφυσικού εδώ δεν θα πάρει την απάντηση που θέλει...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Δεν εχω maladaptive daydreaming,νομιζα οτι ειχα αυτο!διαβασε καλα τι γραφω!αλλα κ το m.d δεν ειναι ψυχωση !!κ πιστεψε με οταν καποιος εχει ψυχωση δεν το καταλαβαινει,πιστευει οτι αυτα που φανταζεται ειναι πραγματικοτητα,δεν αναρωτιεται!
    m.d λενε η γιατροι.... δεν θα πει κανενας οτι ειναι ονειροποληση εσυ ξερεις το κοματι του ευατου σου καλύτερα από τον καθένα...!

πίστεψε οποιος έχει ψύχωση και αναζήτηση λίγο τι του συμβαίνει μια χαρά το καταλαβαίνει και ψάχνει να βρει μια ισορροπία ώστς να γίνει καλά...! το κρατάει κρυφό βαθιά μέσα του δεν το λέει στους γύρο ανθρώπους...!

Αφού υπάρχει γκάμα ορολογίας αν είμαι φάουλ θα με ενημερώσει η διαχείριση
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    m.d λενε η γιατροι.... δεν θα πει κανενας οτι ειναι ονειροποληση εσυ ξερεις το κοματι του ευατου σου καλύτερα από τον καθένα...!

πίστεψε οποιος έχει ψύχωση και αναζήτηση λίγο τι του συμβαίνει μια χαρά το καταλαβαίνει και ψάχνει να βρει μια ισορροπία ώστς να γίνει καλά...! το κρατάει κρυφό βαθιά μέσα του δεν το λέει στους γύρο ανθρώπους...!
    Μαλιστα!!ψαξε λιγο στο νετ για το md για να δεις ποσοι ανθρωποι το εχουν κ δεν εχουβ ψυχωση!εμενα μου ειπε ονειροπολυση οχι md!απ οτι καταλαβαινω εσυ ξερεις τα παντα και επιμενεις στο δικο σου αρα δεν εχει νοημα η συζητηση!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast