Ονειροποληση!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Μαλιστα!!ψαξε λιγο στο νετ για το md για να δεις ποσοι ανθρωποι το εχουν κ δεν εχουβ ψυχωση!εμενα μου ειπε ονειροπολυση οχι md!απ οτι καταλαβαινω εσυ ξερεις τα παντα και επιμενεις στο δικο σου αρα δεν εχει νοημα η συζητηση!
    μα τι λέμε τώρα? σου είπα πως αυτο που σου συμβαίνει είναι ονειροπόληση οχι ψύχωση... :P

Junior Member
    Καλησπέρα,
    εχω ακριβώς το ίδιο θέμα μόνο που στην δικη μου περίπτωση δεν νε αφήνει να ζήσω. Θελω να βρω μια λυση πραγματικά γτ δεν αντεχω αλλο.
    Ξέρετε αν διορθώνεται;
    Ο ψυχολόγος θα πείτε ειναι η πιο ακριβής λύση αλλα και η πιο ακριβή επισης. Δεν είμαι τώρα σε τέτοια φάση.
    Καθαρά βάση εμπειρίας θα ήθελα να ξερω αν εχετε καποιο κόλπο όταν "πατάτε στα σύννεφα" να βρίσκεται τη δύναμη να γυρίζετε πίσω την στιγμη που πρέπει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Moonlight14 View Post
    Καλησπέρα,
    εχω ακριβώς το ίδιο θέμα μόνο που στην δικη μου περίπτωση δεν νε αφήνει να ζήσω. Θελω να βρω μια λυση πραγματικά γτ δεν αντεχω αλλο.
    Ξέρετε αν διορθώνεται;
    Ο ψυχολόγος θα πείτε ειναι η πιο ακριβής λύση αλλα και η πιο ακριβή επισης. Δεν είμαι τώρα σε τέτοια φάση.
    Καθαρά βάση εμπειρίας θα ήθελα να ξερω αν εχετε καποιο κόλπο όταν "πατάτε στα σύννεφα" να βρίσκεται τη δύναμη να γυρίζετε πίσω την στιγμη που πρέπει.
    Καλησπέρα!!Τώρα είδα το ποστ σου!!Δεν ξέρω αν ακόμα μπαίνεις στο φόρουμ!!Το βασικό είναι να μην πιέζεσαι να το σταματήσεις όλο αυτό γιατί το κάνεις χειρότερη!να σκέφτεσαι ότι είναι μια σκέψη κ θα περασει!Επίσης προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν!Επίσης η δουλειά πάντα βοηθάει στο να ξεφύγεις
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123