Results 61 to 75 of 87
Thread: Εξάρτηση από effexor
-
02-03-2017, 09:17 #61
κοριτσια!! οποιο φαρμακο αντικαταθλιπτικο κ να παρετε, ολα μα ολα φερνουν ταραχη τον πρωτο καιρο...ειτε αυπνια, ειτε αγχος, ειτε ενταση...δεν ξερω αν υπαρχει κατι πιο ελαφρυ που δεν φερνει αυτες τις παρενεργειες.
ρωτσητε γιατρο για ολα..
επισης δοκιμαστε μηπως κ η ομοιοπαθητικη φερει καποιο αποτελεσμα.
αν κ αυτη παλι αργει να πιασει..
ακομα κ βαλσαμοχορτο να παρεις φυτικο, φερνει ενταση στην αρχη...δεν ξερω...ρωτηστε γιατι δεν ειμαι κ γιατρος, μιλαω εμπειρικα.
- 05-03-2017, 08:43 #62
05-03-2017, 19:05 #63
Ναι ε? Πάντως υπνηλία από αυπνία ίσως είναι λίγο καλύτερη κατάσταση! take a break εγω ειχα παρει παλιά σεροξάτ αλλα μου εφερνε ξηροστομια και φυσικα δεν το αντεξα. Για την ακρίβεια ήταν ένα αίσθημα πνιγμου απο το λαιμο μέχρι τον οισοφάγο. Υπνηλία δεν θυμάμαι αν είχα διότι πάνε πολλά πολλά χρόνια! . Γενικά έχω ευαίσθητο γαστρεντερικό.
Τελικά τα σταμάτησα εφεξορ!! Δεν αντεξα τις παρενέργειες! Αισθημα πνιγμού και τρομερό άγχος και υπερένταση! Τώρα τι κάνουμε δεν ξέρω! Δεν πήρα τη γιατρό να μου τα αντικαταστήσει. Θεώρησα απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν με ενημέρωσε για τις παρενέργειες και δεν μου έδωσε κάτι συμπληρωματικό για να τις μετριάσει. Αν και η ξηροστομία δεν περνούσε με τίποτα , πήρα και για το στομάχι χάπι αλλά εξακολουθούσε να με ενοχλεί!
05-03-2017, 19:55 #64
Δεν σου λενε κατι ντεμυ αν σου κατσει σου εκατσε , πειραμα κανουν και αυτοι δεν ξερουν ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα.
06-03-2017, 10:34 #65
06-03-2017, 10:38 #66
06-03-2017, 10:42 #67
ναι μην ανησυχεις. ολα καλα θα πανε...απλα να ξερεις οτι ολα τα αντικαταθλιπτικα οπως κ σου το ξαναειπα κανουν ταραχη,αγχος,αυπνια,ξηροστ� �μια στην αρχη..κ δινουν παντα ή ζαναξ, ή λεξοτανιλ ή αντιεπιληπτικο ή μικρες δοσεις αντιψυχωτικου...για να γινουν πιο ευκολα ανεκτα..αλλα μονο για 1 με 1 μιση μηνα μεχρι να πιασουν..
δεν υπαρχει καποιο αντικαταθλιπτικο που δεν κανει ολες αυτες τις παρενεργειες..
τα περναμε ολοι οσοι πηραμε, απλα κανουμε υπομονη....αλλα μετα οταν πιασουν..εισαι μια χαρα, νορμαλ κ εχεις μια νορμαλ ζωη.
06-03-2017, 10:45 #68
ρε συ επειδη εχω ημικρανιες απο μικρο παιδι κ υποφερω συχνα..να τωρα καθομαι εδω κ εχω αυρα κ σε λιγο θα με πιασει ημικρανια ....γιατι ρε παιδι μου δεν λες στον γιατρο να σου γραψει μια τριπτανη να παιρνεις οταν σε πιασει ημικρανια?μονο για οταν σε πιασει...
εγω ρε συ εχω σοβαροτατες ημικρανιες παιρνω αντικαταθλιπτικο κ δεν εχουν μιεωθει....
τωρα σε λιγες ωρες που θα με πιασει (το ξερω γιατι εχω αυρα), θα παρω την τριπτανη κ τελος...
εμενα μου προτειναν θεραπεια με αντιπιληπτικο κ δεν δεχτηκα...γιατι θελει 6 μηνες να το παρεις για να ησυχασεις...
06-03-2017, 12:31 #69
Με πιάνει ομως και σχεδόν σε καθημερινή βάση ενόχληση . Οπότε τι να παρω? Επειδή έπαιρνα συνέχεια παυσίπονα εκτός απο ημικρανία έχω κάνει και πονοκέφαλο απο χρήση παυσίπονων.
Μου έδωσε αντιεπιληπτικό στην αρχή και μετά μου είπε αφου ειναι ψυχοσωματικό , ίσως ένα αντικαταθλιπτικό με βοηθήσει περισσότερο..... κι έτσι έμπλεξα!! Πιάσε το αυγό και κούρεψτο!
06-03-2017, 12:36 #70
σωστη ειναι η λογικη του γιατρου...απλα το μονο λαθος που εκανε ειναι οτι δεν εδωσε παραλληλα κατι ηρεμιστικο..πιθανον δεν επρεπε να διακοψεις, ισως απλα επρεπε να ζητησεις να σου δωσει κατι για να ανεχτεις τις παρενεργειες.
γιατι πχ δεν εδωσε ενα λυρικα που ειναι κ για αγχος κ για ημικρανιες?? δνε ξερω..προτεινε το στον επομενο γιατρο..κ γενικα βρεςμ ια λυση.
δεν γινεται να ζεις ετσι..
εμενα με επιασε τελικα η κρισαρα ημικρανιας πριν καμια ωρα κ πηρα τριπτανη κ τωρα παει να περασει, μου ερχεται εμετος κ εχω κ εμβοη απο την πλευρα που ποναω..
γαμωτο οι κωλοημικρανιες με βασανιζουν απο παιδι!
μεχρι κ ομοιοπαθητικη εκανα γι αυτο κ τιποτα καποτε!! θα βγει στην αγορα σε λιγο καιρο ενα αυτοκολλητο για τις ημικρανιες που το κολλας κ στελνει σηματα στον εγκεφαλο κ δεν σε πιανουν, ακομα δεν εχει κυκλοφορησει..μεχρι κ σε κλαμπ ημικρανικων εχω γραφτει για ενημερωση, φαντασου!
06-03-2017, 13:02 #71
α ρε κοπελια!!! ειναι οντως μαρτύριο!!!! Ειμαι και επαρχία και δεν έχει ειδικότητες γιατρων δυστυχως....... Διατροφη ? Κάνω μια προσπάθεια μέσω διατροφής... προσπαθώ να βγάλω τα γλυκά ,γαλακτοκομικά και έχω δει μια μικρή βελτίωση . Αλλά 'αγχος . στενοχωριες?? Δεν μπορω να κάνω κάτι γι αυτες!!
06-03-2017, 13:16 #72
κοιτα..εγω παιρνω το εφεξορ κ με εχιε βοηθησει πολυ στο αγχος..νιωθω πιο χαλαρη κ ισορροπημενη..τωρα οσον αφορα την διατροφη..δεν εχω ιδεα τι το πειραζει..χωρις γλυκο δεν ζω..τρωω μαυρη σοκολατα σχεδον καθε μερα λιγη ποσοτητα κ ειμαι κ χορτοφαγος..οποτε δεν ξερω..τωρα περασε ο πονος..αλλα εχω ναυτια..την ναυτια της ημικρανιας κ εμβοες.
εσυ κανεις εμετο?
μηπως δεν εχεις ημικρανια κ εχεις αυτο το σφιξιμο του κεφαλιου που γινεται απο στρες?αυτο λεγεται κεφαλαλγια τασης κ πιανει συνηθως στο στρες..
η ημικρανια ειναι νοσος κ δημιουργειται απο γονιδια που υπαρχουνμ δλδ παιζει κληρονομικοτητα κ δεν εχει να κανει το στρες απαραιτητα με αυτην.
06-03-2017, 14:36 #73
Εμετό δεν κάνω! Επειδη έχω ζάλη όχι εμβοες ο γιατρος μου είπε ότι ειναι ημικρανία που επηρεαζει και το αιθουσαίο . Αλλά επειδή έπαιρνα συχνα, σχεδόν κάθε μέρα παυσίπονα, χειροτέρεψα! Θα κλείσω ραντεβού και με ένα άλλο γιατρό που μου ειπαν οτι ειναι εξαιρετικός και θα δούμε τι θα μου πει κι αυτός! Μαύρη σοκολάτα ε? Καλύτερα να τη σταματήσεις. Και αν μπορείς φρούτα να τρως πολλα!!!!
06-03-2017, 14:38 #74
06-03-2017, 14:52 #75
η αληθεια ειναι οτι δεν ετρωγα φρουτα κ το τελευταιο διαστημα τρωω παρα πολλα...καθημερινα..ομως τιποτα...αστο δεν εχει να κανει με μενα...σιγουρα καποιες τροφες ερεθιζουν...αλλα ρε συ ειλικιρνα δεν μπορω να καταλαβω πολλα χρονια τωρα δεν φταιει, οι γιατροι μου λενε ειναι κληρονομικο κ απλα μαθε να ζεις με αυτο..παιρνω κ γω την τριπτανη μου οταν με πιανει κ τελος..
καποτε θυμαμαι που δεν υπηρχαν οι τριπτανες, υπεφερα τοσο πολυ! εχανα μερες ολοκληρες στο κρεβατι, στα επειγοντα με ενεσεις κλπ...παναγια μου! αυτος ο πονος της ημικρανιας απλα δεν υπαρχει!! σαν πηρουνι να μου βαζουν με δυναμη νιωθω κ παντα απο την δεξια πλευρα...