Θα ήθελα να πεθάνω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 100
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Εγω μια ερωτηση θελω να κανω!αφου δεν ειναι πραξη δειλιας τοτε πως εξηγεις το γεγονος οτι οι ανθρωποι που κανουν αποπειρα κ γλιτωνουν το μετανιωνουν μετα??οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι!
    Αμα εισαι γενικα απο αυτους που καταφερνουν κατι με την πρωτη , καλυτερα μην δοκιμασεις την αυτοκτονια .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Αν ειναι δυνατον ρε συ!σορρυ κοπελια αλλα για μενα εισαι ενα κακομαθημενο κοριτσακι!
    Παει ,αλλο λιγο και θα το βρισουμε το κοριτσι κι απο πανω

Εγω δε καταλαβαινω το πνευμα των απαντησεων.
    Εαν εχει ψυχικο ιστορικο βαριας καταθλιψης ή σε λανθανουσα μορφη και την πυροδοτησε ενα κακοποιητικο περιβαλλον θα πεσουμε να την φαμε επειδη δηλωνει επιθυμια για αυτοχειρια και μαλιστα σε φορουμ υποστηριξης ?

Εγω προτεινω να πας σε ενα ειδικο να μιλησεις - απο εκει και επειτα η μιση χωρα εχει αφαιρεσει ηδη την ζωη της και αυτο λεει αρκετα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Εγώ μιλάω έτσι για να βγάλουν την ψυχή τους σαφώς κ ξέρω ότι υπάρχει η περίπτωση να έχουν αληθινό πρόβλημα κ να μην ξέρουν ελληνικά είναι γνωστή η τεχνικη μου πλέον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ειναι σημαντικο να υπαρχει ελευθερια λογου. Το "θα ηθελα να πεθανω" σημαινει "βοηθηστε με" ετσι το μεταφραζω.
    Ο καθενας απαντα οπως θελει ε και εγω εγραψα τα δικα μου, με ξερεις.

Senior Member
    Είναι σημαντικό για όλη τη ζωή μας να μπούμε σε ένα χώρο να πούμε αυτό που θέλουμε και να το διεκδικήσουμε αν είναι δυνατό έτσι δουλεύει η πιάτσα και είναι το πιο δίκαιο το πιο απλό που έχουν να κάνουν είναι να πουν αλήθεια όποιος λέει την αλήθεια έχει κάθε δικαίωμα να είναι εδώ οι υπόλοιποι ας φεύγουν

Ε ποσο να κρυφτουν οι ψευτες ελις, 1 -2 -3 μετα δεν εχει !! Αν και εχω μπερδευτει λιγο με τα ip vpn και το ζητημα Trol !

Senior Member
    Ούτε εγώ τα ξέρω αυτά εγώ τα εφαρμόζω αυτά που λέω στην καθημερινότητά για να ξέρω τι μου γίνεται όλη η πιάτσα έτσι δουλεύει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εσυ η μου κανεις πλακα , η δεν εχουμε την ιδια αισθηση του χιουμορ .....
    Εννοείται πως το λέω απολύτως σοβαρά!
    Αφ' ης στιγμής δεν είμαστε μόνοι, οι πράξεις μας έχουν αντίκτυπο σ' εκείνους που μάς αγαπούν και εξαρτώνται (συναισθηματικά έστω) από μάς!
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Νομιζω τα δραματοποιεις λιγο , και υπερβαλλεις , φυσικα η οριτζιναλ κτθλψη ειναι παθηση , διοτι πολλοι μπερδευουν τις αντιξοοτητες της ζωης και τις στεναχωριες με την ασθενεια κτθλψη , ο κτθλπτικος ΔΕΝ αισθανεται θλιψη , μπορω να παραθεσω αρθρο ψυχολογου , και δεν πιστευω αυτους που διατυμπανιζουν ' θα αυτοκτονησω ' .....οταν ο κολλητος μου αυτοκτονησε το 84 , δεν ειπε κουβεντα ουτε σε μενα , τομαθα τηλεφωνικως ............. αν ησουν οσο καιρο ειμαι στο φορουμ , θαχες βαρεθει να διαβαζεις ' απειλες ' για αυτοκτονια , αν γραψει καποιος οτι θελει ναυτοκτονησει , δεν εχω ποτε προσπαθησει να του αλλαξω γνωμη , δεν ασχολουμαι με τετοια θεματα , ειμαι 55 και βλεπω πιο ψυχραιμα/διαφορετικα την κτθλψη , παροτι την παλευω καμμια 12αρια χρονια .................ας ασχοληθουν οι νεωτεροι με τετοια θεματα , οχι εγω ......
    να προσθεσω οτι δεν υπαρχι κτθλπτκος που να μην του εχει περασει η ιδεα της αυτοκτονιας απ το μυαλο του , εστω φευγαλεα , συμπεριλαμβανομενου εμου , αλλο ομως το λεω , αλλο το κανω , τεραστία η διαφορα ....
    εχω ανοιξει 150 θρεντ , σε κανενα δεν ζητω βοηθεια , δεν μπορω να συγχρωτιστω με ενα παιδι , ειμαι αρκετα μεγαλος ........αντιμετωπιζω μονος τις δυσκολιες , φυσιολογικο ειναι ...
    και εχω βαρεθει να διαβαζω τα κλισε περι ' κακης ' ανθρωποτητας , που καποιοι εφτιαξαν , αυτη ειναι η ανθρωποτητα , καλως η κακως , ας ζησουμε με αυτην ..........

Όντως είμαι υπερβολικός και εκφράζω την αποψη μου με αυτον το τρόπο για να δείξω οτι και εσείς είστε υπεβολικοί απο την άλλη πλευρά. Μια πολύπλοκη κατάσταση την ορίζεται απλά με μια λέξη,"δειλός" οπότε πάω στο άλλο άκρο και λέω οτι μιλάμε για ένα πρόβλημα με άπειρους παράγοντες να το επηρεάζουν. Το θέμα του threat είναι να βοηθήσουμε την Angel, οχι να συζητήσουμε ποιος έχει την καλύτερη άποψη. Και ο elis έχει βάση που λέει συζητάει έτσι για να βγάλει ο άλλος τα εσοψυχα του και να βοηθηθεί. Είναι λες και εγώ υποστηρίζω μια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και εσείς άλλη. Δεν έχει νόημα να διαφωνίσουμε. Αν είχες βαρεθέι τόσο πολύ να γράφουν οι άλλοι για την αυτοκτονία δεν θα απαντούσες καθόλου. Γι' αυτό λεω οτι εσείς έχετε μια μέθοδο αντιμετώπιση και εγώ άλλη εντελώς αντίθετη. Εμένα το ζόρι δεν βοήθησε, με το ζόρι δυο χρόνια στρατό με το ΄ζόρι πανεπιστήμιο, με το ζόρι δουλειά. Το ζόρι και το ξεβόλεμα όμως μπορεί ναναι η θεραπέια για κάποιο άλλο άτομο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Angel1991 View Post
    Είμαι 25 χρονών κάθε μέρα θέλω να πεθάνω από τότε που ξεκίνησα τη δουλειά Μου κάθε μέρα θέλω να πεθάνω είμαι αδύναμη και όλοι μου φωνάζουν ξέρω ότι θα με απολύσουν και εγώ θέλω να φύγω αλλά σκέφτομαι τι θα κάνω που θα βρω αλλού δουλειά... πραγματικά θεώ να πεθάνω...
    Δεν θελεις να πεθανεις, απλα θελεις μια καλυτερη ζωη. Αν ως δια μαγειας ειχες ξαφνικα μια διαφορετικη δουλεια και ησουν ικανοποιημενη με αυτην και οτι αλλο δεν σου αρεσει στη καθημερινοτητα σου θα ελεγες το ιδιο; Μπα. Οποτε ειναι πολυ απλο: σηκω φυγε απο το ψυχοφθορο περιβαλλον που σε εχει φερει σε αυτη τη κατασταση.
    Μπορει να νιωθεις παγιδευμενη επειδη ειναι δυσκολοι οι καιροι η οικονομια μπλα μπλα αλλα δεν εισαι. Τι ειναι πιο καλα να εισαι ανεργη με προοπτικη να κανεις κατι αλλο καποτε και ας μην ειναι αμεσως και να εισαι καλυτερα η να εισαι οπως εισαι και να νιωθεις σκατα η να εισαι νεκρη; Σιγουρα εχεις γονεις/ανθρωπους να σε στηριξουν για λιγο...και αμα αισθανεσαι ψυχολογικη πιεση και με αυτο μη τους πεις λεπτομερειες πες οτι απολυθηκες να μη σε πρηζουν με κριτικη αν συνηθιζουν να το κανουν. Μη τρελαινεσαι. Ενα κι ενα κανουν δυο.

Αμα εχεις προυπηρεσια, φυγεις απο εκει φροντισεις τον εαυτο σου και παρεις λιγο τα πανω σου κατι θα βρεις. Τωρα αισθανεσαι ασχημα και αδυναμη/αχρηστη ισως επειδη εισαι σε περιβαλλον για τον πεο. Αλλα πιστεψε με δεν φταις εσυ, η κωλοκατασταση φταιει.
    Και οκ ειναι ρισκο φυσικα στην ελλαδα της κρισης αυτο, μπορει στην ελλαδα της κρισης τα ιδια σκατα να ειναι και αλλου. Ειναι ρισκο κακα τα ψεμματα. Ανασυγκροτησου ομως, ηρεμησε μεσα σου και μην επιτρεψεις ιδια συμπεριφορα στο μελλον, στο χερι σου ειναι πως θα παρουσιασεις τον εαυτο σου.

Κατα συμπτωση ειχα παρομοιο προβλημα και χτες τους εγραψα στα @@ μου και δεν πηγα δουλεια. Και ηδη νιωθω καπως καλυτερα. Ψηλα το κεφαλι!

Senior Member
    Αμα εισαι γενικα απο αυτους που καταφερνουν κατι με την πρωτη , καλυτερα μην δοκιμασεις την αυτοκτονια .....
    Μπα ειμαι δειλη(παλι καλα)ειχα τασεις αυτοκτονιας αλλα ασε που να τρεχω στα νοσοκομεια σε περιπτωση που γλιτωσω!:ρ
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν θελεις να πεθανεις, απλα θελεις μια καλυτερη ζωη. Αν ως δια μαγειας ειχες ξαφνικα μια διαφορετικη δουλεια και ησουν ικανοποιημενη με αυτην και οτι αλλο δεν σου αρεσει στη καθημερινοτητα σου θα ελεγες το ιδιο; Μπα. Οποτε ειναι πολυ απλο: σηκω φυγε απο το ψυχοφθορο περιβαλλον που σε εχει φερει σε αυτη τη κατασταση.
    Μπορει να νιωθεις παγιδευμενη επειδη ειναι δυσκολοι οι καιροι η οικονομια μπλα μπλα αλλα δεν εισαι. Τι ειναι πιο καλα να εισαι ανεργη με προοπτικη να κανεις κατι αλλο καποτε και ας μην ειναι αμεσως και να εισαι καλυτερα η να εισαι οπως εισαι και να νιωθεις σκατα η να εισαι νεκρη; Σιγουρα εχεις γονεις/ανθρωπους να σε στηριξουν για λιγο...και αμα αισθανεσαι ψυχολογικη πιεση και με αυτο μη τους πεις λεπτομερειες πες οτι απολυθηκες να μη σε πρηζουν με κριτικη αν συνηθιζουν να το κανουν. Μη τρελαινεσαι. Ενα κι ενα κανουν δυο.

Αμα εχεις προυπηρεσια, φυγεις απο εκει φροντισεις τον εαυτο σου και παρεις λιγο τα πανω σου κατι θα βρεις. Τωρα αισθανεσαι ασχημα και αδυναμη/αχρηστη ισως επειδη εισαι σε περιβαλλον για τον πεο. Αλλα πιστεψε με δεν φταις εσυ, η κωλοκατασταση φταιει.
    Και οκ ειναι ρισκο φυσικα στην ελλαδα της κρισης αυτο, μπορει στην ελλαδα της κρισης τα ιδια σκατα να ειναι και αλλου. Ειναι ρισκο κακα τα ψεμματα. Ανασυγκροτησου ομως, ηρεμησε μεσα σου και μην επιτρεψεις ιδια συμπεριφορα στο μελλον, στο χερι σου ειναι πως θα παρουσιασεις τον εαυτο σου.

Κατα συμπτωση ειχα παρομοιο προβλημα και χτες τους εγραψα στα @@ μου και δεν πηγα δουλεια. Και ηδη νιωθω καπως καλυτερα. Ψηλα το κεφαλι!
    Νομίζω πως κάνεις δε μου έχει δώσει καλύτερη συμβουλή Δηλαδή εσύ δε είπες καν ότι δεν θα πας για δουλειά? Απλά δεν πήγες?

Banned
    Κατα συμπτωση ειχα παρομοιο προβλημα και χτες τους εγραψα στα @@ μου και δεν πηγα δουλεια
    συνεχισε την εκπαιδευση προς την ιδια κατευθυνση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Angel1991 View Post
    Νομίζω πως κάνεις δε μου έχει δώσει καλύτερη συμβουλή Δηλαδή εσύ δε είπες καν ότι δεν θα πας για δουλειά? Απλά δεν πήγες?
    Ναι αυτο ακριβως εκανα λολ. Με πηρε τηλεφωνο καμια ωρα μετα την αρχη της βαρδιας μου να με ρωτησει τι εγινε γιατι δεν ηρθα και ειπα απλα οτι δεν ηθελα και δε θελω να ερχομαι αλλο. Μαλιστα λεει, γιατι δεν ειδοποιησες; Και του ειπα στα ισα οτι δεν θεωρησα πως χρειαζοταν, τοσο καιρο εγω ημουνα ενταξει στις υποχρεωσεις μου εκεινος ομως δεν ηταν ενταξει απεναντι μου. Τρελαθηκε...ααα ναι λεει; Ναι λεω, δεν ημουν ενταξει ε; Πηγε να με πει και αχαριστη και για σεβασμο και μαλακιες και του λεω εγω σεβομαι τον εργοδοτη που σεβεται τους υπαλληλους του. Εμεινε μαλακας μονο ρητοτικες ερωτησεις εκανε επαναλαμβανοντας οτι του ελεγα σαν ερωτηση για να τα εμπεδωσει :P
    Βεβαια μου χρωσταει καποια χρηματα απο μερικες μερες που δουλεψα αυτον τον μηνα αλλα χεστηκα, στο λαιμο να του κατσουν. Μου γαμησε τοσο τη ψυχολογια που δε θελω να τον ξαναδω ουτε θα του δωσω την ευχαριστηση να τα ζητησω και να νομιζει οτι με τραβαει απο τη μυτη. Θα το πληρωσει και ηδη το πληρωνει με τη φημη της επιχειρησης του, δεν ειμαι η μονη που δε τη παλευε και εφυγε ασχημα απο εκει.

Εσυ βεβαια αν θελεις οντως να φυγεις μπορει να εχεις δουλεψει αρκετα χρηματα και να τα χρειαζεσαι, μπορεις απλα οταν τα παρεις να ειδοποιησεις οτι σταματαω για αυτο και αυτο και να πεις ολα οσα σε πειραζουν ομορφα αλλα στα ισα και εξω απο τα δοντια.
    Φευγοντας δεν εχεις κατι να φοβηθεις ουτε χρειαζεται να εισαι ψαρωμενη η δουλοπρεπης.

Μην νομιζεις και εγω φοβαμαι πολυ για το τι θα κανω απο εδω και επειτα...αλλα αμα ειναι να μου καταστρεφεται η ψυχολογια και να μη μπορω να εχω φυσιολογικη ζωη με μια καποια ποιοτητα τι να την κανω τη δουλεια για να εχω να ζησω; Για να ζω σκατα; Ειναι φυλακη αυτο.

Θα σου ελεγα σκεψου τα προσεκτικα ολα και βαλε τον εαυτο σου πανω απο ολα! Και στο κατω κατω αμα χασεις τον φοβο μη χασεις τη δουλεια σου και το επεξεργαστεις μεσα σου μπορεις να δοκιμασεις πρωτα απλα να μιλησεις για οσα σε ενοχλουν. Χωρις τσαμπουκα ουτε ψαρωμενα. Την αληθεια. Μπορει να βελτιωθει η κατασταση...αν δεις οτι δεν βελτιωνεται θεωρω τζαμπα θα καθεσαι να χαλιεσαι, απο το κακο στο χειροτερο θα πηγαινει.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast