Θα ήθελα να πεθάνω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 100
    Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εγω δε καταλαβαινω το πνευμα των απαντησεων.
    Εαν εχει ψυχικο ιστορικο βαριας καταθλιψης ή σε λανθανουσα μορφη και την πυροδοτησε ενα κακοποιητικο περιβαλλον θα πεσουμε να την φαμε επειδη δηλωνει επιθυμια για αυτοχειρια και μαλιστα σε φορουμ υποστηριξης ?

Εγω προτεινω να πας σε ενα ειδικο να μιλησεις - απο εκει και επειτα η μιση χωρα εχει αφαιρεσει ηδη την ζωη της και αυτο λεει αρκετα.
    Ακριβως! Πεσατε ολοι να την πειτε κακομαθημενη. Ελεος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Εννοείται πως το λέω απολύτως σοβαρά!
    Αφ' ης στιγμής δεν είμαστε μόνοι, οι πράξεις μας έχουν αντίκτυπο σ' εκείνους που μάς αγαπούν και εξαρτώνται (συναισθηματικά έστω) από μάς!
    Οντως , αλλα στο επιμαχο ποστ , η χιουμοριστικη διαθεση ,ειναι διαχυτη .......νομιζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by AngelosA View Post
    Τ. Είναι λες και εγώ υποστηρίζω μια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και εσείς άλλη. Δεν έχει νόημα να διαφωνίσουμε. Αν είχες βαρεθέι τόσο πολύ να γράφουν οι άλλοι για την αυτοκτονία δεν θα απαντούσες καθόλου. Γι' αυτό λεω οτι εσείς έχετε μια μέθοδο αντιμετώπιση και εγώ άλλη εντελώς αντίθετη. Εμένα το ζόρι δεν βοήθησε, με το ζόρι δυο χρόνια στρατό με το ΄ζόρι πανεπιστήμιο, με το ζόρι δουλειά. Το ζόρι και το ξεβόλεμα όμως μπορεί ναναι η θεραπέια για κάποιο άλλο άτομο.
    Βρε συ , εδω σου γραφω οτι αυτοκτονησε ο τοτε κολλητος μου ., λες να μην ξερω τι σημαινει αυτοκτονια ? ενα μηνα κοιμομουν με την μανα μου τοτε , πεταγομουν στον υπνο μου , η ψυχουλα μου ξερει τι τραβηξα ..... εχω μια αλλη οπτικη γωνια ,καθαρα λογω ηλικιας , οπως γραφω , 55 ειμαι , δεν θα σκεφτομουν ποτε την αυτοκτονια , αλλα ανηκω σε αλληγενια, πιο σκληραγωγημενη ισως , και λογω επαγγελματος ............. εσυ καλα κανεις και γρφεις , δεν αποδοκιμαζω κανεναν , αλλα ακομη και την κτθλψη μου , την βλεπω απο αλλη οπτικη γωνια , εχοντας περασει μεγαλες φουρτουνες ( και κυριολεκτικα ) αστην ζωη μου .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Μπα ειμαι δειλη(παλι καλα)ειχα τασεις αυτοκτονιας αλλα ασε που να τρεχω στα νοσοκομεια σε περιπτωση που γλιτωσω!:ρ
    Καλλιο δειλη και ζωντανη , παρα θαρραλεα και πεθαμενη

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πόσο σωστό και αυτό!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καταρχας πρεπει να ξεκαθαρισεις το εξης πως οτι επειδη βρηκες δουλεια δεν σημαινει πως σου κανανε και χαρη πραγματικα!
    Την εποχη αυτη την πλασαν με σκοπο να υποταξουν εμας τα μικροαστα φτωχαδακια με αποτελεσμα και κυριο στοχο την εκμεταλευση κανοντας σε να νομιζεις πως εισαι υποδουλος και πρεπει να φερεσαι ταπεινα στον ΠΑΠΑΡΑ εργοδοτη που σου εδωσε την ''ευκερια'' να δουλεψεις.Εαν το σκεφτεις καλυτερα χαρη ΤΟΥΣ κανεις ειδικα εαν οι συνθηκες ειναι για κλαματα και ειδικα εαν ο μισθος σου ειναι επισης για κλαματα.
    Σηκωσε το κεφαλι σου ψηλα και προσπαθησε με μικρα βηματακια να κερδισεις τον σεβασμο σε αυτους που βγαζουν γουστα πανω σου.
    Οφθαλμου αντι οφθαλμου επι φυσιολογικα πλαισια.Βαλτους στην θεση τους μπορεις.Απο την στιγμη που ξερεις πως υπαρχει θεμα και το σκεφτεσε σημαινει οτι θες να το αλλαξεις.Κοιτα τους στα ισα και οπως σου μιλανε θα τους μιλας εφοσον πρωτα θα εχεις κανει μια συζητησουλα face2face εαν δεν καταλαβουν δρασε αναλογως και στα ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ σου αμα σε απολησει τουλαχιστον θα φυγεις με αξιοπρεπεια κοπελια!!!Μην μασας με την εικονα και τον γαμωβαθμο του μαλακα!

Senior Member
    Α ξεχασα μερικοι εδω μεσα ειναι λιγο ελεεινοι και εχω την μεγαλη απορια απο την στιγμη που ξερετε τι σημαινει ψυχολογικο λουκι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΙΓΟΥΡΑ να ξερατε τι σημαινει κατανοηση.!Μου φενεται πως αλλοι ειναι οι κακομαθημενοι που φαγαν ενα χαστουκακι και κλασαν μεντα.Κρινετε μοναχα απο το εξωφυλλο.Ετσι ξηγιεστε και στην προσωπικη σας ζωη?
    Φιλικα παντα αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οι μαλακιες που διαβασα του τυπου εισαι κακομαθημενη κτλπα...

Banned
    Συμφωνώ απόλυτα 1000% με AngelosA σε όλα τα ποστ, με Constantly curious, panda333 και Mauroslosk, εντάξει είπαμε κρίση έχουμε ανεχτεί πολλά και μας συμφέρει να τα βγάζουμε στους άλλους αλλά κάποιος που το διαβάζει και σκέφτεται όπως η κοπέλα πως θα νιώθει; Επίσης με την κρίση είμαστε όλοι τώρα σκληραγωγημένοι αλλά κάποιοι περνάνε μεγαλύτερα λούκια από μας, η κοπέλα μπορεί να έχει και άλλα προβλήματα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει.

Senior Member
    Εγώ την λέω κακομαθημένη γιατί έτσι είναι οι δουλειές πλέον το βράδυ κλάμα κ το πρωί στη δουλειά κι όποιος αντέξει εγώ έτσι έβγαλα ψύχωση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ρώτα κ τη Ναταλία που κάτι κατάλαβε από αυτά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ την λέω κακομαθημένη γιατί έτσι είναι οι δουλειές πλέον το βράδυ κλάμα κ το πρωί στη δουλειά κι όποιος αντέξει εγώ έτσι έβγαλα ψύχωση
    Αν είναι έτσι οι δουλειές να μην πάει κανείς να συντηρείται από άλλους ή να φεύγει για εξωτερικό δεν θα πεθάνουμε κιόλας για μια δουλειά!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρώτα κ τη Ναταλία που κάτι κατάλαβε από αυτά
    Μη την ανακατευεις τη Ναταλια αυτη ειπε ξεκαθαρα να παει να γαμηθει ο καθε κομπλεξικος εργοδοτης που οπως ειπωθηκε νομιζει οτι σου κανει χαρη. Κατω το κεφαλαιο! :P

Senior Member
    Θεματοθετρια την ψυχικη σου ηρεμια και υγεια βαλε πανω απο ολα και οπως ειπε καποιος στα @@κια σου, μη ψαρωνεις καθολου.
    Θα κοιτας καποτε πισω σε αυτη την ασχημη περιοδο της ζωης σου και θα χαμογελας...ολα περνανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Α ξεχασα μερικοι εδω μεσα ειναι λιγο ελεεινοι και εχω την μεγαλη απορια απο την στιγμη που ξερετε τι σημαινει ψυχολογικο λουκι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΙΓΟΥΡΑ να ξερατε τι σημαινει κατανοηση.!Μου φενεται πως αλλοι ειναι οι κακομαθημενοι που φαγαν ενα χαστουκακι και κλασαν μεντα.Κρινετε μοναχα απο το εξωφυλλο.Ετσι ξηγιεστε και στην προσωπικη σας ζωη?
    Φιλικα παντα αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οι μαλακιες που διαβασα του τυπου εισαι κακομαθημενη κτλπα...
    Λιγο ελεεινοι??μαλιστα,εγω ειμαι μια απ αυτους!να σαι λιγο πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σου!εδω λεμε την γνωμη κ μπορει να διαφωνουμε,δεν ειναι κακο!την γνωμη μου την ειπα εχοντας ψυχολογικα κ εχω δουλεψει σε κομπλεξικους εργοδοτες!οταν κατι σε χαλαει φευγεις η αν δεν μπορεις το παιρνεις αποφαση κ καθεσαι!οκ?αυτη ειναι η γνωμη κ δεν χρειαζεται να συμφωνεις μαζι μου!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σωστο φιλε μου!μαλλον ειμαι θαρραλεα που δεν το εκανα κ ας ημουν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση!γιατι η ζωη θελει κοτσια οποτε οποτε ειπα να παρω την δυσκολη αποφαση!τεσπα,δεν λεω αλλα γιατι παρεξηγουμαι!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast