Θα ήθελα να πεθάνω - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
    Banned
    Πήρες την σωστή απόφαση εφόσον τα πράγματα είχαν φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι να πεθάνεις και φυσικά να μην χαίρεσαι τη ζωή.Αν σε έχουν με κανονική πρόσληψη νομίζω ότι πρέπει να υπογράψεις την παραίτηση σου.

Senior Member
    Απλά να ξέρεις ότι αυτά γίνονται σε όλες τις δουλειές
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Οχι σε όλες.Μπορει όλοι οι εργοδότες να ψάχνουν να κάνουν όσο πιο φθηνά γίνεται την δουλειά οι εργαζόμενοι αλλά δεν φέρονται όλοι στους εργαζόμενους σαν να είναι σκουπίδια..

Senior Member
    Κοιτα εαν μπορεις και εχεις αντοχη καλο θα ηταν να ενημερωσεις αυριο και να δωσεις περιθωριο μια βδομαδα δειχνει ανωτεροτητα και επαγγελματισμο.Μην σου πω θα τους σπασεις και τον εγωισμο.Ασχετος αν υπαρχει προβλημα εαν δεχτουν να μεινεις αλλη μια βδομαδουλα συνεχισε την δουλειτσα σου κανονικα και κρατα μια ανεμελη χαρουμενη σταση εαν μπορεις.
    Τους δινεις να καταλαβουν πως δεν τους εχεις καμια αναγκη.Εαν εχουνε και λιγη τσιπα θα το εκτιμησουν και ποτε δεν ξερεις στο μελλον αλλιως μπορει να βγαλουν δηλητιριο αλλα εσυ αλαγραφε κανονικα.

Junior Member
    Δεν νομίζω να αντέξω ούτε μια βδομάδα παραπάνω βασικά ούτε μια ώρα... Ενώ αυτοί ήταν εντάξει? Στα χαρτιά είμαι έξαωρη πενθήμερη εργασία και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Angel1991 View Post
    Δεν νομίζω να αντέξω ούτε μια βδομάδα παραπάνω βασικά ούτε μια ώρα... Ενώ αυτοί ήταν εντάξει? Στα χαρτιά είμαι έξαωρη πενθήμερη εργασία και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα
    Ναι κλασικα...Εφυγες..Σου ευχομε καλη τυχη με οτι και αν ασχοληθεις.Και μην μασας υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...
    Και οποτε σε ξαναπιασουν τα περιεργα μιλα και με τον δικο σου.ΜΙΛΑ

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Ναι κλασικα...Εφυγες..Σου ευχομε καλη τυχη με οτι και αν ασχοληθεις.Και μην μασας υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...
    Και οποτε σε ξαναπιασουν τα περιεργα μιλα και με τον δικο σου.ΜΙΛΑ
    Ναι έχεις δίκιο θα μιλάω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Ναι ισως μαλλον λεω οτι εσυ θα επρεπε σε μια τετιου ειδους κατασταση και ειδικα σε ενα σαιτ τετοιο να μην κατακρινεις τον αλλον και να μην του λες πως ειναι κακομαθημενο και ισως να μην πεφτεις απο τα συννεφα ακουγοντας τον αλλον να λεει θελω να παιθανω για τον ταδε λογο.Δεν ξερεις πως το λεει και πως το εννοει.Μπορει οντος να μην το εννοει αλλα μπορει επισης τα συνεσθηματα να ειναι πολυ φορτισμενα ε βαλε λιγο και την ευαισθησια δεν ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορει καποιος να ακουσει σε τετοια στιγμη.Ξερω εισαι ποιο δυνατη και σου φενεται παιχνιδακι το να φυγεις απο μια δουλεια.Ομως μην ξεχνας πως δεν σκεφτοντε ολοι με τον ιδιο τροπο.Σωστα???Εχεις περασει απο την αυτοκτονια την ειδες την ενιωσες απ οτι καταλαβα και ξερεις πολυ καλα οτι το ολο θεμα βασιζετε σε επιπολαιοτητα και μαστιγωμα.Ποιος ξερει πως ενιωθε ο δικος σου πριν το κανει ποιος ξερει τι μαλακιες ακουσε ποιος ξερει τι κρητικη και τι αδιαφορια ενιωσε...Αυτο εννουσα με τον ορο ελεεινοι και συγνωμη αν σε πειραξε αλλα ειχα την αναγκη να το πω.Τωρα εαν εσυ νιωθεις κακομαθημενη και ειναι δικο σου προβλημα που νομιζω θα πρεπει να το λυσεις.Νομιζω πως σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει οπως και δηποτε να δειχνουμε κατανοηση μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο πιστευω!!
    Καταλαβες λαθος!!δεν νιωθω κακομαθημενη ημουν κ εφαγα τετοια σφαλιαρα απο την ζωη που εγινα εγω το στηρηγμα ολων,οκ??ο αδερφος μου εχει ψυχωση,οταν εκανε την αποπειρα δεν ειχε τα λογικα του επισης ξερω αρκετα ατομα με ψυχολογικα κ μια απ αυτες ειμαι κ εγω πλεον οποτε εχω μεγαλη ευαισθησια πανω σε αυτο το θεμα!σε αυτο το θεμα δεν γραφτηκε κατι για ψυχολογικα,δεν θα κατσω να σου αναλυσω τις ακεψεις μου ομως γιατι εγω απευθυνθηκα στην κοπελα κ μονο σε αυτην θα απαντουσα!κ εσυ καλο θα ηταν οταν εκφερεις γνωμη να το πεις συγκεκριμενα,δεν μπορεις να πεταξεις ενα κλασαμε μεντες γτ στην τελικη δεν μας ξερεις!κ επειδη ενας ανθρωπος εχει ψυχολογικα τι σημαινει στην τελικη??δεν θα λεμε την αληθεια?πως υποτιθετε οτι τους βοηθαμε??ναι να δειχνεις κατανοηση αλλα μεχρι ενος σημειο!δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι κολλαμε μια ταμπελα ψυχολογικα κ κρυβομαστε πισω απ αυτο!κ κατι τελευαιο δεν ειμαι δυνατη αναγκαζομαι ομως να μαι γτ εχω 3 ανθρωπους καταστραμενους ψυχολογικα αν πεσω στα πατωματα κ εγω την βαψαμε!!γι αυτο συγχωρεσε με που δεν μπορω να γινω πιο γλυκια!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να γίνω πιο ευγενικός κ με κατανόηση αν ήταν πριν περάσω όλα αυτά ίσως να έκανα μία προσπάθεια τώρα με τίποτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Παραιτήθηκα και ένιωσα να ξανά ανασαίνω!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Angel1991 View Post
    Παραιτήθηκα και ένιωσα να ξανά ανασαίνω!!!
    Μπράβο, επιτέλους!!

Junior Member
    Είμαι τόσο χαρούμενη αλήθεια

Πάντα χαρές κοπέλα μου
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Μπραβο! Ειδες που εχεις τη δυναμη;
    Πολυ χαιρομαι που νιωθεις ηδη καλυτερα...κρατα αυτη την εμπειρια και την αισθηση ελεγχου που σου εδωσε η αποφαση σου για να μην επιτρεψεις ξανα στο μελλον να σε φερουν σε τετοιο σημειο ψυχολογικα. Να εκτιμας τον ευατο σου και τη δουλεια σου και αυτο να φαινεται!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μπραβο! Ειδες που εχεις τη δυναμη;
    Πολυ χαιρομαι που νιωθεις ηδη καλυτερα...κρατα αυτη την εμπειρια και την αισθηση ελεγχου που σου εδωσε η αποφαση σου για να μην επιτρεψεις ξανα στο μελλον να σε φερουν σε τετοιο σημειο ψυχολογικα. Να εκτιμας τον ευατο σου και τη δουλεια σου και αυτο να φαινεται!
    Θα το κάνω πήρα ένα πολύ καλό μάθημα και για την δουλειά και για τη ζωή μου

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast