Θα ήθελα να πεθάνω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
    Senior Member
    Πήρες την καλύτερη απόφαση το χω περάσει κι εγώ. 4μηνες αντεξα στη συγκεκριμένη δουλειά μπορεί μετά να πέρασα μία περίοδο αχρηστειας αλλά μετά κατάφερα και βρήκα άλλη δουλειά. Υπομονη και θα δεις θα βρεις άλλη δουλειά καλυτερη.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Junior Member
    Εγώ μια χαρά είμαι αλλά οι γονείς μου όπως πάντα με πιέζουν και τι θα κάνεις μέχρι μου είπαν ότι δεν θα στεριωσω σε καμία δουλειά ποτέ... πολύ δύναμη μου δίνουν μου λένε συνέχεια ότι δεν θα βρω ποτέ δουλειά αλλη

Senior Member
    Δεν εχει σημασια σε ποιον απευθυνθηκες αληθεια.Ειδα κατι και δεν μου εκατσε καλα οποτε εκφραστικα νομιζω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι.Οκ ναι ισως σου επεσε λιγο βαρυ μα (να που καμια φορα πρεπει να λεμε την αληθεια ετσι?)
    Τελος παντων νασε γερη και δυνατη.

Senior Member
    [QUOTE=pink floyd;659436]Καταλαβες λαθος!!δεν νιωθω κακομαθημενη ημουν κ εφαγα τετοια σφαλιαρα απο την ζωη που εγινα εγω το στηρηγμα ολων,οκ??ο αδερφος μου εχει ψυχωση,οταν εκανε την αποπειρα δεν ειχε τα λογικα του επισης ξερω αρκετα ατομα με ψυχολογικα κ μια απ αυτες ειμαι κ εγω πλεον οποτε εχω μεγαλη ευαισθησια πανω σε αυτο το θεμα!σε αυτο το θεμα δεν γραφτηκε κατι για ψυχολογικα,δεν θα κατσω να σου αναλυσω τις ακεψεις μου ομως γιατι εγω απευθυνθηκα στην κοπελα κ μονο σε αυτην θα απαντουσα!κ εσυ καλο θα ηταν οταν εκφερεις γνωμη να το πεις συγκεκριμενα,δεν μπορεις να πεταξεις ενα κλασαμε μεντες γτ στην τελικη δεν μας ξερεις!κ επειδη ενας ανθρωπος εχει ψυχολογικα τι σημαινει στην τελικη??δεν θα λεμε την αληθεια?πως υποτιθετε οτι τους βοηθαμε??ναι να δειχνεις κατανοηση αλλα μεχρι ενος σημειο!δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι κολλαμε μια ταμπελα ψυχολογικα κ κρυβομαστε πισω απ αυτο!κ κατι τελευαιο δεν ειμαι δυνατη αναγκαζομαι ομως να μαι γτ εχω 3 ανθρωπους καταστραμενους ψυχολογικα αν πεσω στα πατωματα κ εγω την βαψαμε!!γι αυτο συγχωρεσε με που δεν μπορω να γινω πιο γλυκια![/QUOTE

]Δεν εχει σημασια σε ποιον απευθυνθηκες αληθεια.Ειδα κατι και δεν μου εκατσε καλα οποτε εκφραστικα νομιζω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι.Οκ ναι ισως σου επεσε λιγο βαρυ μα (να που καμια φορα πρεπει να λεμε την αληθεια ετσι?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Angel1991 View Post
    Εγώ μια χαρά είμαι αλλά οι γονείς μου όπως πάντα με πιέζουν και τι θα κάνεις μέχρι μου είπαν ότι δεν θα στεριωσω σε καμία δουλειά ποτέ... πολύ δύναμη μου δίνουν μου λένε συνέχεια ότι δεν θα βρω ποτέ δουλειά αλλη
    Εγώ έχω αλλάξει εφτά δουλειές πάντως
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Δεν εχει σημασια σε ποιον απευθυνθηκες αληθεια.Ειδα κατι και δεν μου εκατσε καλα οποτε εκφραστικα νομιζω εχω το δικαιωμα να εκφραζομαι.Οκ ναι ισως σου επεσε λιγο βαρυ μα (να που καμια φορα πρεπει να λεμε την αληθεια ετσι?)
    Δικαιωμα να εκφραστεις εχεις αλλα να εχεις κ τα κοτσια να τα υποστηριζεις!κ οχι καμια φορα να λεμε την αληθεια αλλα παντα!!!βεβαια που κολλαει η αληθεια με αυτα που ειπες εσυ δεν μπορω να καταλαβω!τεσπα,δεν εχει σημασια!να εισαι καλα!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Οι γονεις λενε πολλα και διαφορα και πολλες φορες ανησυχωντας για το καλο μας μας χαλανε τη ψυχολογια, μας κανουν να μη πιστευουμε στον εαυτο μας και ολο αυτο γινεται αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Μην μασας οτι και αν λενε, τα λενε απο φοβο κρινοντας με τα δικα τους τα μυαλα και περιορισμενοι απο την δικη τους αδυναμια (που εν μερει συνεφερε στο να γινουν τα πραγματα στην ελλαδα οπως εγιναν). Εκεινοι καταφεραν οσα ηταν να καταφερουν, η φαντασια τους και οι δυνατοτητες τους δεν πανε παρακατω και απο αυτο κρινουν, με καθε καλη προθεση μεν, λανθασμενα δε.
    Στο κατω κατω οπως βρηκες τη πρωτη δουλεια ετσι θα βρεις και την επομενη. Να τους το πεις αμα πουν ξανα κατι οτι με βαση αυτο το γεγονος τετοιες δηλωσεις ειναι παραλογες. Και μην αφηνεις το δικο τους αγχος να σε τρομαξει και να σε στριμωξει σε δουλειες με ασχημα περιβαλλοντα και καταστασεις ξανα.

Junior Member
    Ναι αλλά το θέμα μου είναι ότι ποτέ δεν τους έχω αντιμιλησει τους έμαθα τώρα ετσι

Senior Member
    Ναι αλλά το θέμα μου είναι ότι ποτέ δεν τους έχω αντιμιλησει τους έμαθα τώρα ετσι
    Δεν χρειαζεται να αντιμιλησεις...λεγε καλα καλα...και κανε οτι θες
    Αν και το να εξηγησεις ηρεμα οτι "ε οπως βρηκα τη προηγουμενη ετσι θα βρω και την επομενη, ειναι παραλογο να λετε οτι δεν θα βρω ποτε ξανα αλλη δουλεια" δεν νομιζω οτι ειναι αντιμιλημα...λογικο επιχειρημα ειναι.
    Απλα μην αφηνεις τις δικες τους αρνητικες σκεψεις να καταβαλλουν εσενα μεσα σου...ξερω ειναι δυσκολο.
    Αλλα στο κατω κατω για εσενα τη ζεις τη ζωη σου η για τους γονεις σου;
    Ο,τι και αν γινει, οσο και αν μουρμουρανε θα το καταπιουν, λες κι εχουν επιλογη σε θεματα που αφορουν τους αλλους (κι ας ειναι παιδι τους)...
    Ακριβως επειδη δεν εχουν επιλογη λοιπον ουτε μπορουν να κανουν κατι, το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μουρμουρανε. Ε αμα το καταλαβεις αυτο τα λογια τους δεν θα εχουν πια την ιδια δυναμη πανω σου...ολα καλα θα πανε...

Senior Member
    Μια μερα ειχα ραντεβου με τον ψυχολογο κ μπαινοντας στο γραφειο μιλουσα με την μανα μου κ ειχα νευριασει πολυ!η πρωτη κουβεντα του ψυχολογου ηταν εσυ τους εχεις δωσει το δικαιωμα να ανακατευονται κ να σε στεναχωρουν!τους γονεις μας τους αγαπαμε αλλα η ζωη ειναι δικη μας κ εμεις παιρνουμε τις αποφασεις για μας κ ας κανουμε κ λαθος!!δςν ξερω αν σε βοηθαει αυτο αλλα πρεπει τους αντιμετωπισεις κ να βαζεις ορια!να γινεις ανεξαρτητη!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567