εμφυσημα στα 30. γιουπι.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Banned

εμφυσημα στα 30. γιουπι.

Μου ειπαν πως μια αξονικη που εκανα στο λαιμο, πηρε λιγο την αρχη των πνευμονων και εδειξε εμφυσημα. Ειμαι 30, καπνισα 4 χρονια στο πανεπιστημιο και δεν εχω απολυτως κανενα συμπτωμα. Οι εξετασεις αναπνοης ηταν καλες.
    Μου ειπαν πως τιποτα αλλο δεν μοιαζει με εμφυσημα οποτε σιγουρα ειναι αυτο. Δεν εχω ουτε το γεννετικο εμφυσημα που λενε.
    Εχει κανεις αλλος διαγνωστει με αυτο? Να γραψω διαθηκη? Γιατι στο ιντερνετ λενε οτι με το ζορι να βγαλεις 5ετια με αυτο.
    Επισης, μπορει να το λενε...αλλα ... μπορει να μοιασει με κατι αλλο στην αξονικη το εμφυσημα?

Senior Member
    αρχιζω και πιστευω οτι σε τρλαςρουν ασχημα οι γατροι εκει στο εξωτερικο...
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    αρχιζω και πιστευω οτι σε τρλαςρουν ασχημα οι γατροι εκει στο εξωτερικο...
    κ γω το σκεφτηκα. γιαυτο κ θα στειλω την αξονικη μολις την παρω ελλαδα. αλλα..το ειδανε ρε συ. δεν ειπαν οτι α ειναι μια σκια ας δουμε τι παιζει. μουπαν καθαρα 'emphysema. you have scar tissue.' κ οτι κατι .. για φουσκομενες bubbles.

Senior Member
    Quote Originally Posted by teras View Post
    κ γω το σκεφτηκα. γιαυτο κ θα στειλω την αξονικη μολις την παρω ελλαδα. αλλα..το ειδανε ρε συ. δεν ειπαν οτι α ειναι μια σκια ας δουμε τι παιζει. μουπαν καθαρα 'emphysema. you have scar tissue.' κ οτι κατι .. για φουσκομενες bubbles.
    ε συγνωμη και την αλλη φορα δεν σου ειπαν παλι ειναι αυτο η αυτο η αυτο?ηταν τπτ? οχι....εεεεεεεεε

αρχιζω και πιστευω οτι εισαι τρολλ
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε συγνωμη και την αλλη φορα δεν σου ειπαν παλι ειναι αυτο η αυτο η αυτο?ηταν τπτ? οχι....εεεεεεεεε

αρχιζω και πιστευω οτι εισαι τρολλ
    οκ. οπως νομιζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by teras View Post
    οκ. οπως νομιζεις.
    καλα βρε μην κανεις σαν πληγωμενο σαν πληγωμενο κουταβακι ,μια κουβεντα ειπα