βαριεμαι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

βαριεμαι

Εχω βαρεθει τοσα χρονια να ψαχνω εργασια και να μην βρισκω.Εχω βαρεθει να διαβαζω αγγελιες που στις περισσοτερες δεν μπορω να κανω αιτηση γιατι δεν εχω τα προσοντα.Κ δεν κοιταω αγγελιες που θελουν πτυχιο (που εχω βεβαια) αλλα και αλλες αλλα μαμωτο ολες θελουν ειτε της παναγιας τα ματια ειτε προυπηρεσια που δεν εχω.Κυριως τηλεφωνικα κεντρα μπορω να παω γιατι εκει δεν ζητανε προυπηρεσια και σε μερικες αλλες αγγελιες που και αυτες ειναι λιγες και υπαρχει μεγαλη ζητηση.Στελνω πολλες φορες δεν περνω απαντηση και αμα παρω τελικα θα παρουν αλλον.Εγω παντα στην απεξω.Τι θα γινει;Παντα ανεργη θα μαι;Θελω να δουλεψω με μισθο φυσικα,οχι εθελοντικα.Να σπουδασω κατι αλλο ειλικρινα το σκεφτομαι κ γιατι θα πει κανεις;λογω τηε προυπηρεσιας.Θα σπουδασω,θα βρω εργασια η θα μ πουν παλι για προυπηρεσια;για αυτο κανω αιτηση μονο σε προγραμματα γτ εκει εχω τα προσοντα τα απαραιτητα.αλλα ουτε και εκει δεν περναω για διαφορους κοινωνικους λογους δεν ειμαι παντρεμενη με κανα παιδι.

Senior Member
    Σου ήρθε ποτέ η ιδέα για εξωτερικό και επαρχία ή δεν το θέλεις? Τι σπούδασες?

Senior Member
    Δεν εχω τα χρηματα για εξωτερικο ή επαρχια (μεταφορικα,πρωτα εξοδα εγκαταστασης) κ ενω ειχα καποτε χρηματα δεν σκεφτηκα να τα δωσω για εκει και τα χαλασα.Οικονιμικα σπουδασα.Διοικηση επιχειρησεων σπουδασα ,αλλα οι πιο πολλοι ζητανε προυπηρεσια ή χωρις μισθο (που τελικα ειναι πωλησεις )ή υπαρχει μεγαλη ζητηση κσι μενω στην απεξω.Ειμαι κ 30 ετων κ ζητανε κ μικρουλες καποιοι.

Banned
    αν δεν σκέφτεσαι να κανεις οικογενεια κανε αιτηση στα χωρια SOS ζητανε κοσμο.. αλλα αν πας σαν θεια ξεχνα την προσωπικη ζωη... εκτος αν εισαι στα γραφεια αλλα δυσκολα εκει

Senior Member
    Ξέρεις το couchsurfing.com ? Είναι μια παγκόσμια κοινότητα που ζητάς και προσφέρεις φιλοξενία σε επισκέπτες. Είπες για αρχή δεν έχεις πολλές απαιτήσεις? Στην Κύπρο υπάρχουν πολλές δουλειές σε καφετέριες, πωλήτριες, υπεραγορές, και τηλεφωνικά κέντρα που οι Ελλαδίτες έχουν πλεονέκτημα λόγω της καθαρής διαλέκτου. Αθήνα-Κύπρο είναι 30 ευρώ το εισιτήριο και 20 μεταφορικά. Άν βρεις κάποιον να σε φιλοξενήσει για 10 μέρες μέχρι να βρείς δουλειά να σε κατατοπίσει . Μένω με τους γονείς μου αλλιώς θα σου έλεγα. Απλά πρόσεχε αν ζητήσεις φιλοξενία να φαίνεται αξιόπιστο το άτομο και φιλική διάθεση οχι φλερτ. Έχει καλές ψυχές εκει μέσα.

Επίσης μπορείς να κάνεις online αίτηση στα lidl και Κύπρου, πάντα ψάχνουν. Πολύ επαγγελματίες αλλά ενα χρόνο που δούλεψα εκεί είναι λίγο με την πίεση και απόδοση. Έχω μια φίλη που έψαξε πληροφορίες για νταντά και τώρα μένει με μια οικογένεια Λονδίνο. Αν τα βρείτε δεν θα έχει έξοδα. Au pair το λένε στη πιάτσα. Επίσης μπορεί να ψάξεις όποια χώρα θέλεις να βρεις εταιρία και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Δεν χρειάζεται πολλά έξοδα. Αν τους αρέσει το βιογραφικό σου θα αρχίσει η επικοινωνία και μπορείς να τους εξηγήσεις για το οικονομικό. Με πτυχία εύκολα μπορείς να βρεις δουλεία σε ανειδίκευτη εργασία και ο μισθός είναι ανθρώπινος για διαβίωση στην Ευρώπη.

Γενικά μην τα βάλεις κάτω, κανείς δεν ξέρει πότε θα υπάρξει ευκαιρία ακόμα και στη γειτονιά σου. Έχε ανοιχτό νου γιατί δεν είμαστε ο καθένας μόνος του εντελώς. Υπάρχουν άνθρωποι εκει έξω που τους αρέσει να βοηθάνε αρκεί να εκπέμψεις σήματα καπνού Ένας τύπος στην Αγγλία που ήμουν για να βρει δουλεία σκέφτηκε και έβαλε διαφήμιση σε τεράστια γιγαντοαφίσα ότι ψάχνει για δουλειά. Αυτό θα πει Reverse psychology!