ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by JULYSUPERSTAR View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΡΘΕ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ.ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΑ(22 ΑΥΤΟΣ 24 ΕΓΩ)ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΑ ΤΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ.ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.ΝΑ ΜΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΘΕΛΗΣΗ....ΩΣΠΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ?ΓΙΝΕΤΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΜΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙΣ?ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΣΚΛΗΡΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΜΦΥΣΒΗΤΗΣΗ ΑΝΕΠΤΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΤΙ ΛΕΤΕ?ΤΕΛΕΙΩΣΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    Απλό το λες εσυ αυτο..?? Μας λες οτι η σχεση σας κρατησε 6 χρονια(!!!!!!!) χωρις προβλημα...και εναν ολοκληρο χρονο αρχισε να βαλτωνει....οταν βαλτωνει μια σχεση δεν βαλτωνει απ τη μια μερα στην αλλη..ολο αυτο κανει κοιλια σταδιακα..( ενδεχομενως δν το αντιληφθηκες ή μαλλον δν ηθελες ν το αντιληφθεις) αλλα μας περιγραφεις ξεκαθαρα οτι αρχισε να "χαλαει¨το πραγμα...

Νομιζω οτι οταν δεν ειμαστε καλα σ μια σχεση ( αρχιζουμε ν βαριομαστε) ισως τ μονο δυνατο χαρτι γ ν παιξουμε ωστε να τη σωσουμε ειναι ¨να απομακρυνθει για λιγο το ζευγαρι..να δωσει χωρο κ χρονο ο ενας στον αλλο..ωστε να παρουν και οι δυο συντροφοι μια ανασα για να δουν τι γντ παρακατω....

Αντιθετως εσεις ειπατε να τη βαλτωσετε κι αλλο....( γνωμη μου) βαριοσασταν που βαριοσασταν λιγο.. ηρθε και η συγκατοικηση κ "εδεσε"..... πιθανο να του αρεσει η κοπελα που γνωρισε...πιθανοτατα να την εχει ερωτευτει κιολας αφου σου λεει οτι "επρεπε να την γνωρισει για να καταλαβει οτι το μεταξυ σας δεν προχωραει.." γτ σημαινει οτι κτ αρκετα δυνατο βρηκε για να μπορεσει να πει σε σενα ( την 7 χρονια σχεση !!!!) οτι δν παει παρακατω.....

Ομως για να μην σε απογοητευσω πληρως...ειλικρινα νομιζω οτι δυο ατομα για να κρατησουν μια σχεση εξι χρονων (χωρις να μιλαω εμπειρικα) σημαινει οτι κ χημεια υπηρξε και ελξη δυνατη και αγαπη και ταιριασμα και μεγαλη θεληση και προσπαθει και δυνατο ενδιαφερον υπηρξε κ απο τις δυο πλευρες......γεγονος που σημαινει οτι δεν θα σε ξεχασει ποτε..παντα θα εισαι ενα μεγαλο κομματι της ζωης του..και φυσικο ειναι να θελει να ξερει τι κανεις...μετα απο τοσα χρονια σχεση εισαι αναμφισβητητα ενας οικειος, ενας δικος του ανθρωπος.....

Αν τον θες και ελπιζεις η σχεση αυτη να ολοκληρωθει ...κρατα τον στο πισω μερος του μυαλου σου συνεχισε τη ζωη σου και πού ξερεις?? Μπορει καποια στιγμη να τον ξαναβρεις μπροστα σου με ανανεωμενο ερωτικο ενδιαφερον κ θεληση ν συνεχιστε αυτο π ειχατε...( ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ..ΓΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ..)

Member
    Το να προσπαθείς να φέρεις κάποιον με το ζόρι δίπλα σου (συναισθηματικά ή φυσικά) από τη στιγμή που μαζί του έχεις δει ότι δεν τραβάει, νομίζω πως είναι τελικά χαμένος χρόνος. Αναλώνεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου σε κάποιον που είναι ήδη αλλού (αν δεν είναι αλλού, τουλάχιστον δεν είναι με σένα). Το ότι το "προσπαθήσατε" μια και δυο φορές και δεν δένει το γλυκό δεν είναι ένδειξη, είναι απόδειξη πως δεν είστε ο ένας για τον άλλο. Το ότι επιστρέφει σε σένα και ξαναφεύγει, ίσως να είναι απόρροια σιγουριάς (ή καβάτζας) και όχι αισθημάτων αγάπης. Αν σου είπε κι όλας πως γνώρισε κάποια, άστα βράστα.
    Μην αναλώνεσαι σε κάτι τέτοιο. Βγες έξω και βρες κάτι που σε γεμίζει πραγματικά. Το αν είναι 6 ή 16 χρόνια δεν παίζει κανένα ρόλο αν έχουν στραβώσει τα αισθήματα.. Ζήσε για τον εαυτό σου και άσε τα πράγματα να έρθουν πάνω σου. Όρισε αυτο που θέλεις εσύ από μία σχέση χωρίς συγκεκριμένα πρόσωπα και θα δεις καθαρά ποιος σε γεμίζει και ποιος όχι.

Senior Member
    Εσυ τωρα που μένεις θεματοθέτρια;

Banned
    Σιγά ρε παιδιά τι είναι η σχέση για να τη βαρεθείς; Σε Ρέμεντυ και Μιλιβα το λέω κυρίως. Απλά ερωτεύτηκε άλλη ο μ....κας δεν της άξιζε της κοπέλας!! Δεν μας είπε κιόλας ότι είχανε 200 προβλήματα, απλά κουράστηκαν από την συγκατοίκηση, εντάξει, είναι λόγος αυτός να χωρίσεις;; Απλά αυτός είναι μπιιιπ και βρήκε άλλη μακρυά κοπέλα μου από έναν τέτοιον και στην άλλη κοπέλα τα ίδια θα κάνει!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Σιγά ρε παιδιά τι είναι η σχέση για να τη βαρεθείς; Σε Ρέμεντυ και Μιλιβα το λέω κυρίως. Απλά ερωτεύτηκε άλλη ο μ....κας δεν της άξιζε της κοπέλας!! Δεν μας είπε κιόλας ότι είχανε 200 προβλήματα, απλά κουράστηκαν από την συγκατοίκηση, εντάξει, είναι λόγος αυτός να χωρίσεις;; Απλά αυτός είναι μπιιιπ και βρήκε άλλη μακρυά κοπέλα μου από έναν τέτοιον και στην άλλη κοπέλα τα ίδια θα κάνει!!
    e etsi einai ο ερωτας δεν γινεται να εισαι ερωτευμενος παντα με το ιδιο ατομο....
    απλα τελειωσε...
    και εφοσον του τελειωσαν τα αισθηματα καλα εκανε και εφυγε
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Ναι οκ να το δεχτώ αυτό αλλά όχι ότι έφταιγε κάπου η κοπέλα, αυτός ήταν μαλάκας. Εεε μα, και θα βρει καλύτερον. Εγώ κατάλαβα ότι την κατηγορούν την κοπέλα ότι τον ξενέρωσε με τον τρόπο της όταν συγκατοίκησαν, αυτό το μήνυμα πήρα κάνω λάθος;

Senior Member
    Ναι οκ να το δεχτώ αυτό αλλά όχι ότι έφταιγε κάπου η κοπέλα, αυτός ήταν μαλάκας. Εεε μα, και θα βρει καλύτερον. Εγώ κατάλαβα ότι την κατηγορούν την κοπέλα ότι τον ξενέρωσε με τον τρόπο της όταν συγκατοίκησαν, αυτό το μήνυμα πήρα κάνω λάθος;
    μα γιατι ηταν μαλακας εφοσον δεν την ηθελε αλλο?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μα γιατι ηταν μαλακας εφοσον δεν την ηθελε αλλο?
    Γιατί δεν είχε αφοσιωθεί 100% και είχε το μυαλό του και αλλού. Το να θες κάποιον άλλον σημαίνει ότι έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και τα αυτιά σου σε κάτι άλλο, δεν είσαι πιστός 100%.

Senior Member
    Γιατί δεν είχε αφοσιωθεί 100% και είχε το μυαλό του και αλλού. Το να θες κάποιον άλλον σημαίνει ότι έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και τα αυτιά σου σε κάτι άλλο, δεν είσαι πιστός 100%.
    μια χαρα ειχε αφωσιωθει απλα του τελειωσαν τα αισθηματα....
    μερικες φορες δεν μπορουμε να τα ελενξουμε..απλα συμβαινει...χωρις να θες...ερωτευσαι και ας εχεις σχεση..

Miliva21
    Guest
    Κάνεις λάθος ....δεν κατηγόρησα τη νηματοθετρια...ίσα ίσα ...ουτε και τον πρώην της κατηγορώ....είχαν μια σχέση 6 χρόνια άρχισε να βαλτώνει ....όπως κάθε σχέση βαλτώνει σιγά σιγά αργά ή γρήγορα....κάνανε προσπαθειες να το κρατήσουν αλλά δν έγινε ....δν κατηγορώ τον πρώην της μπορεί όντως ν.βρήκε κτ καινούριο ...αλλά ν σ πω κτ αν σταμάτησε να είναι ερωτευμενος αν σταμάτησε να θέλει να είμαι μαζί της αν έβλεπε ότι η σχέσηδν πάει παρακάτω τι να κάνει ο άνθρωπος ? Να μείνει σε μια σχέση που δν θέλει να.διατηρήσει ...?? Γιατί?? Έτσι είναι οι σχέσεις ..συμβαίνουν αυτά ...Μπορεί ν ερωτεύτηκε άλλη ...όμως συνήθως δν ερωτεύεσαι κάποιον άλλον όταν πιστεύεις ότι εχεις την τέλεια σχέση κ.είσαι 100% ικανοποιημενος ....και έξαλλου ο πρώην 22 χρονων μπήκε σε 7 χρόνια σχέση με τη νηματοθετρια χωρίς να έχει κάνει καμία.προηγούμενη σχέση....Μπορεί να.του βγήκαν απωθημένα να ήθελε ν ζήσει παραπάνω πραγματα .....Μπορεί κτ ν μην τον κάλυπτε.....δεν κατηγορώ κανένα ..συμβαίνουν αυτά..
    Απλά επδ δν ξέρω ο καθένας τι έχει στο κεφάλι του προτρέπω τη νηματοθετρια να συνεχίσει τη ζωή της και ότι ίσως κάποια στιγμή επδ ήταν μεγάλη σχέση π κράτησε ίσως ν γίνει κάποια επανασυνδεση..πότε δν ξέρεις ...(ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΌΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ κ πάνα παρακάτω ΑΝ είναι γραφτό φυσικά....
    Το μόνο π σχολίασα ήταν ότι σχολίασα σαν λάθος να συγκατοικησουν ενώ δν ήταν καλά.η σχέση τους....εννοώ ότι ίσως βαλτώσει απ αυτό...αλλά σε αυτό δν κατηγορώ κανέναν

Miliva21
    Guest
    μερικες φορες δεν μπορουμε να τα ελενξουμε..απλα συμβαινει...χωρις να θες...ερωτευσαι και ας εχεις σχεση..
    Εγώ αυτο το πιστευω κ συμφωνώ....έξι ολόκληρα χρόνια ία έχεις αισθήματα έχεις δώσει έχεις κάνει όνειρα...δν θα σε κοροιδευε κάποιος που δν σε θελει επί 6 χρόνια....Απλά στράβωσε τ πράγμα μπορεί ο κύριος ν κουράστηκε κ μ θέλει διαλειμμα μπορεί κ κ του τελειωσε εντελώς κ μα ερωτεύτηκε άλλη....σκληρο αλλά αληθινό ....καλυτερα γ τη νηματοθετρια ν βρει κτ καινούριο κ εκείνη

Banned
    Εγώ δεν το πιστεύω αυτό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι και σίγουρη 100% αλλά έτσι νομίζω ότι γίνεται όπως είπα. Τεσπα, διαφωνούμε.

Banned
    Miliva γι'αυτό έλεγα που είπες για τη συγκατοίκηση. Εντάξει ήταν λάθος να τους κατηγορήσουμε που συγκατοικήσανε, και ειδικά την κοπέλα γιατί αυτός της το ζήτησε και τελικά αυτός την χώρισε. Δεν ήξερε τι ήθελε δηλαδή ο τύπος, πολύ ανώριμος. Δεν ξέρω νομίζω υπονόησες ότι έφταιγε η κοπέλα που έδινε ελπίδες σε αυτή τη σχέση ενώ ήταν τελειωμένη γιατί ήταν τελειωμένη;; Αν δεν τους έβγαινε η συγκατοίκηση σε αυτή τη φάση ας την κάνανε αργότερα και στο κάτω κάτω μέσα σε μια σχέση 7 χρόνων υπάρχουν και οι τσακωμοί, όπως είπε η θεματοθέτρια δεν μπορούν να είναι συνεχώς στα μέλια και δεν ξέρουμε ποιός έφταιγε και όλο αυτό δεν σημαίνει πως είχε βαλτώσει η σχέση κτλ κτλ!! Το ότι αυτός έψαχνε για άλλη ήταν καθαρά δικιά του ευθύνη γιατί μάλλον αυτό έκανε για τους λόγους που είπες.

Miliva21
    Guest
    Εγώ δεν το πιστεύω αυτό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι και σίγουρη 100% αλλά έτσι νομίζω ότι γίνεται όπως είπα. Τεσπα, διαφωνούμε.
    Εγώ συμφωνώ στο ότι ο πρώην είχε αισθηματα για κείνη και ότι είχε δώσει πραγματα..και οτι ειχε όνειρα κ ότι ήταν κτ αληθινό γ κείνον....Τώρα αν ερωτεύτηκε χωρίς ν το θέλει δεν το ξερω..Μπορεί και ν είχε βαρεθεί τη σχέση του από καιρο πριν..και να τη κρατουσε τη νηματοθετρια για καβατζα κάμποσο καιρό μέχρι να βρει κτ αλλο γ να τη χωρισει....φυσικά κ γντ αυτο( το αν ερωτεύτηκε άλλη ακούσια ή αν το περίμενε κ ψαχνοταν αυπό μόνο κείνος το ξερει) (μπορεί και να ψαχνοταν όντως πριν τη χωρισει οριστικά ) αλλά αυτό λίγη σημασία έχει....το.ζουμί είναι ότι ο τύπος βαρέθηκε/κουράστηκε ...ότι δν θέλει άλλο τη σχέση με τη νηματοθετρια....τα άλλα είναι λεπτομερεις

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ συμφωνώ στο ότι ο πρώην είχε αισθηματα για κείνη και ότι είχε δώσει πραγματα..και οτι ειχε όνειρα κ ότι ήταν κτ αληθινό γ κείνον....Τώρα αν ερωτεύτηκε χωρίς ν το θέλει δεν το ξερω..Μπορεί και ν είχε βαρεθεί τη σχέση του από καιρο πριν..και να τη κρατουσε τη νηματοθετρια για καβατζα κάμποσο καιρό μέχρι να βρει κτ αλλο γ να τη χωρισει....φυσικά κ γντ αυτο( το αν ερωτεύτηκε άλλη ακούσια ή αν το περίμενε κ ψαχνοταν αυπό μόνο κείνος το ξερει) (μπορεί και να ψαχνοταν όντως πριν τη χωρισει οριστικά ) αλλά αυτό λίγη σημασία έχει....το.ζουμί είναι ότι ο τύπος βαρέθηκε/κουράστηκε ...ότι δν θέλει άλλο τη σχέση με τη νηματοθετρια....τα άλλα είναι λεπτομερεις
    Τεσπα συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε απλά ο καθένας λέει ότι θεωρεί πιο πιθανό.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast