ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    Εγω λεω η θεματοθετρια να ειναι ο εαυτος της και στον επομενο να προσπαθει εκεινος να μην βαλτωσει η σχεση τους. Εκεινη απλα να κρινει καλυτερα ποιος την εκτιμαει αρκετα για να το κανει και ποιος οχι... Απλο. Αλλη ερωτηση; :P

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν χρειαζεται τοσα επειχιρηματα ναταλι...
    απλα θα σου πω οτι καποια στιγμη τελειωνει ο ερωτας..και αυτο το συναισθημα μπορει να στο προκαλεσει καποιος αλλος ανθρωπος...
    δεν πα να εχεις χτισει και πυραμιδες..τι κανεις μενεις η φευγεις?
    στο ξαναλεω το ποτε και ποιον/α θα ερωτευτει ο καθενας δεν το ξερεις απλα συμβαινει....
    τωρα για να μειενεις με καποιον ανθρωπο χωρις ερωτα η μονη εξαιρεση ειναι να ειναι το αλλο σου μισο..πραγμα που βρισκεις δυσκολα
    Η Νάταλι αναφέρεται από ότι κατάλαβα στο να είναι το άλλο σου μισό κάποιος......τοτε προσπσθεις και θες ν επενδύσεις ....όμως δεν μπορούμε τον τύπο να τον βγάλουμε μαλακά επδ η νηματοθετρια δεν ήταν το άλλο μισό του ......
    Ενδιαφέρθηκε ο άνθρωπος μέχρι εκεί που ήθελε κ μπορούσε ....μετα ερωτεύτηκε ξανά κ είδε ότι η σχέση του με την νηματοθετρια τελείωσε .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Νικ ασε τις λοβ εξπερ παπαριες οχι σε μενα λολ. Αμα δε καταλαβαινεις τι λεω δεκτο, αλλα το αν χρειαζεται να γραψω επιχειρηματα η οχι θα το αποφασισω εγω. Προφανως και οσα λεω εφαρμοζουν στο καταλληλο ατομο. Ο πρωην της θεματοθετριας δεν ηταν αυτο.
    προσωπικα διαφωνω...αλλα εχουμε ελευθερη κοινωνια οποτε ο καθενας εχει τις αποψεις του...
    ισως να μιλας για εναν ανθρωπο ηλιθιο,που δεν ειχε ευκαιριες να γνωρισει αλλες γυναικες...ετσι ναι μπορει και να καθοταν με την θεματοθετρια..και να καλιεργουσε την αγαπη τ
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Οκ, δεν την κατηγόρησες για τη συγκατοίκηση ας το δεχτούμε αυτό. Ποιά σχέση όμως είχε βαλτώσει η κοπέλα από τη στιγμή που ο άλλος ζήταγε συγκατοίκηση; Δεν πιστεύω ότι είχε παραπάνω όνειρα ο τύπος ένα χρόνο πριν τελειώσει τη σχέση και μετά την τέλειωσε αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες, αλλά ότι δεν έφταιγε η θεματοθέτρια σε τίποτα γιατί απλά αυτός δεν έκανε για σχέση! Εγώ αυτό που εισέπραξα είναι σαν να της λέτε "κοπέλα μου, βάλτωσες τη σχέση και τώρα ζητάς και τα ρέστα;"
    επειδη ανεφερες κι εμενα στην απαντηση σου, να σου πω οτι παρεξηγησες.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν φταιει η κοπελα που "βαλτωσε" η σχεση.
    μια σχεση βαλτωνει απο το ζευγαρι και τις συνθηκες.
    δεν σημαινει οτι "φταιει" καποιος προσωπικα, η τεσπα ειναι σπανιο να φταιει ο ενας.

σε αυτο που εκανε λαθος η κοπελα, ειναι οτι σε μια βαλτωμενη σχεση, δεχτηκε να κανει συγκατοικηση.
    επρεπε να το αποφυγει οσο ηταν ετσι τα πραγματα.
    ΔΕΝ ΠΑΣ για συγκατοικηση οταν δεν εισαι ερωτευμενος και στα μελια. ειναι φθορα .

οταν ΕΙΣΑΙ ερωτευμενος ομως, η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι απογειωνεται η σχεση με την συμβιωση :)

Banned
    Συμφωνώ Ρέμεντυ τώρα όπως το είπες. ; )
    Μιλίβα το ίδιο μπορεί να λέμε εκτός από το αν είναι μαλάκας ή όχι ο πρώην της κοπέλας, εκεί διαφωνούμε. ; )
    Νικ λες βλακείες σόρυ κιόλας δεν είναι τίποτα θα περάσει : P

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Συμφωνώ Ρέμεντυ τώρα όπως το είπες. ; )
    Μιλίβα το ίδιο μπορεί να λέμε εκτός από το αν είναι μαλάκας ή όχι ο πρώην της κοπέλας, εκεί διαφωνούμε. ; )
    Νικ λες βλακείες σόρυ κιόλας δεν είναι τίποτα θα περάσει : P
    Βασικά αυτό που είπε κ η ρεμεντυ ...αυτο έλεγα κ γω αλλά εκείνη το εξεφρασε πιο κατανοητά

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Βασικά αυτό που είπε κ η ρεμεντυ ...αυτο έλεγα κ γω αλλά εκείνη το εξεφρασε πιο κατανοητά
    Α ενταξει Μιλιβα οκ

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234