σου ειπαν ψεμματα ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Ναταλια , υπαρχει το στοιχειο της υπερβολης στα γραφομενα μου , αλλα πχ. εχω διαβασει πολλες φορες παιδια να τα βαζουν με τους γονεις , εδω στο φορουμ ...................γραφω γενικως , δεν εννοω οτι ολα ειναι λαθος .......καλα το λεει η C.C. , ειναι ενα μανιφεστο , που ερμηνευεται κατα το δοκουν απο τον καθενα ...... .........ετσι μουρθε και ταγραψα ..... δεν ειμαι μηδενιστης ...

Banned
    Εγώ συμφωνώ στα περισσότερα........αν όχι σε όλα.

Banned
    Quote Originally Posted by lessing View Post
    Το έχω δει το βίντεο και μάλιστα το είχα δημοσιεύσει εδώ, πολύ ωραίο πραγματικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναταλια , υπαρχει το στοιχειο της υπερβολης στα γραφομενα μου , αλλα πχ. εχω διαβασει πολλες φορες παιδια να τα βαζουν με τους γονεις , εδω στο φορουμ ...................γραφω γενικως , δεν εννοω οτι ολα ειναι λαθος .......καλα το λεει η C.C. , ειναι ενα μανιφεστο , που ερμηνευεται κατα το δοκουν απο τον καθενα ...... .........ετσι μουρθε και ταγραψα ..... δεν ειμαι μηδενιστης ...
    Δεν με πειθεις οτι δεν εισαι αλλα για να το λες ο ιδιος δεν θα σε αμφισβητησω :P

Banned
    μακκκκκκ δεν μιλησες για το μεγαλυτερο ψεμα ολων των εποχων που μας ειπαν...

ότι μια παρθενα γεννησε... ότι δυο νεκροι αναστηθηκαν... ότι ένα φιδι μιλησε... ότι θα πας στην κολαση αν δεν εισαι δουλος του θεου....

αλλα είναι τοσο τραγικο αυτό το ψεμα τοσο μεγαλο που δεν τολμας να το αμφισβητησεις

Senior Member
    κοίτα τι γραφει... απλά έλεος...!!!!! ας σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα... αλλα τι λέω τώρα... και αυτο ψέμα είναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν με πειθεις οτι δεν εισαι αλλα για να το λες ο ιδιος δεν θα σε αμφισβητησω :P
    Μηδενιστης , οχι , με τιποτα .....αντικομφορμιστης , ναι ........

Senior Member
    μανιφεστο... Ωραιο μακ Λίγο υπερβολικό στην γραφή θα συμφωνήσω με την Ναταλία, αλλά περιέχει και αλήθειες. Εγώ θα το γυρνουσα και λίγο προς τον εαυτο μας το κατηγορω όχι μονο στους αλλους οποτε θα πρόσθετα και
    "σου είπαν ότι παντα εχεις δίκιο και κάνεις το σωστό; Ψέμματα, κάνεις κι εσύ βλακείες όπως όλοι, είσαι σπουδαίος, αλλά όχι πιο σπουδαίος από τους άλλους"

Banned

Senior Member
    Εγώ πάντως πετάω από μαλακια σε μαλακια χωρισ να χάνω τον ενθουσιασμό μου αυτό είναι το νόημα της ζωής μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σου ειπαν οτι δεν εισαι καλα , και πρεπει να παιρνεις πολυχρωμα χαπακια για νασαι ? ψεμματα σου ειπαν ,μια χαρα εισαι , απλως διαφορετικος ........
    σου ειπαν οτι για νασαι σωστος πολιτης , πρεπει να φερεσαι και αναλογα? ψεμματα σου ειπαν, κανε οτι σουρθη , διασκεδασε ,χορεψε , φωναξε , βαλε δυνατα μουσικη , κανε πιρουεττες ......
    σου ειπαν οτι πρεπει να δουλευεις σκληρα , μονον ετσι προκοβεις , τα λεφτα ειναι ο σκοπος ? ψεμματα σου ειπαν , σε φοβουνται , οπως φοβουνται ολα τα σκεπτομενα ατομα ......μην γινεσαι ρομποτακι .....
    σουειπαν οτι πρεπει να κανεις παιδια , αυτος ειναι ο προορισμος του ανθρωπου ? ψεμματα σουπαν , μολις μεγαλωσουν , θα σε μισουν , και θα θελουν να σε σκοτωσουν μενα τσεκουρι .....
    σου ειπαν οτι πρεπει να τηρεις κατα γραμμα τους νομους ? ψεμματα σουπαν , οι νομοι ειναι γραμμενοι απο θνητους , και πολλοι ειναι λαθος ......
    σου ειπαν οτι πρεπει νασαι ευγενης με ολους , ετσι πρεπει ? παλι ψεμματα σουπαν , οσο εισαι ευγενης , τοσο θα σε εκμεταλλευονται ......
    σεμαθαν να πιστευεις οτι οι μεγαλοι εχουν παντα δικιο , παλι ψεμμα , εσυ ξερεις καλυτερα τι ειναι καλο για σενα ......και σκεφτεσαι πιο γρηγορα ....
    σου ειπαν οτι οι ανθρωποι ειναι καλοι , και να φερεσαι αναλογως ? παλι ψεμματα σουπαν , χειροτεροι απ οσο νομιζεις ειναι ........
    σου ειπαν νακους τους γονεις σου ? ψεμματα σου ειπαν , να σε χειραγωγουν θελουν οι γονεις ........
    αυτοι που σου λενε οτι δεν πας καλα , ψεμματα λενε , σε φθονουν .......η δεν μπορουν να κανουν αυτα που κανεις εσυ .....η επωφελουνται απο σενα .....
    σου ειπαν οτι αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση , δεν θαχεις επιτυχια στο αλλο φυλο ? ψεμματα σου ειπαν , κανεις δεν εχει τετοια αυτοπεποιθηση, εκτος κι αν ειναι ψωνιο , νασαι φυσιολογικος ......
    και σταματα αυτα τα γυμναστηρια , τρια πραματα δεν εισαι ποτε , αρκετα αδυνατος , αρκετα πλουσιος , και αρκετα γυμνασμενος ......και αρκετα υγιεινα διατρεφομενος........αλλη λοξα κι αυτη ......
    Ποιος θα μπορούσε να ορίσει γενικά τι είναι ψέμμα και τι αλήθεια; Μήπως για κάποιους ορισμένα ψέμματα είναι αλήθειες και ορισμένες αλήθειες ψέμματα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Ποιος θα μπορούσε να ορίσει γενικά τι είναι ψέμμα και τι αλήθεια; Μήπως για κάποιους ορισμένα ψέμματα είναι αλήθειες και ορισμένες αλήθειες ψέμματα;
    Μου θύμισες ενα ποιημα του Δροσίνη ετσι οπως το γραψες

Μήπως οτι θαρρούμε βασίλεμα
    γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα
    κι αντί να ρθει μια νύχτα αξημέρωτη
    ξημερώνει μια αβράδιαστη μέρα;

Μηπως είναι η αλήθεια στον θάνατο
    κι η ζωή μήπως κρύβει την πλάνη;
    Οτι λέμε πως ζει, μήπως πέθανε
    κι είναι αθάνατο οτι έχει πεθάνει;

Page 2 of 2 FirstFirst 12