Results 1 to 15 of 27
Thread: Κομπλάρω Απίστευτα
-
12-02-2017, 07:06 #1
Κομπλάρω Απίστευτα
Καλησπερα παιδια, ειμαι 21 χρονων και εχω το εξης προβλημα. Ακουστε λοιπον την ιστορια μου, θα ειμαι συντομος. Οταν ημουν 17 χρονων, μου αρεσε πολυ μια κοπελα, με την οποια ημασταν κολλητοι και ηταν συμμαθητρια μου. Για να μην πολυλογω, της ειπα οτι μου αρεσει και οτι την εχω ερωτευτει και αυτη μου ειπε οτι και σε αυτην αρεσω και θελει να ειμαστε μαζι! Ολα αυτα μεσω μηνυματων..Βγηκαμε λοιπον μια φορα μετα απο ολα αυτα, αλλα κομπλαρα και δεν εκανα κινηση να την φιλησω ενω φαινοταν οτι το περιμενε...ξαναβγηκαμε μετα απο 1 βδομαδα, εγω παλι κομπλαρα να την φιλησω και δεν εκανα κινηση! Δεν ειχα φιλησει ποτε ξανα μεχρι τοτε και φοβομουν/ντρεπομουν/κομπλαρα...για να μην τα πολυλογω, με εστειλε μηνυμα μετα απο ολα αυτα οτι ειμαι πολυ καλο παιδι αλλα θελει να με κρατησει φιλο! Ε λοιπον παιδια, περασανε 4 χρονια, εγινα 21 χρονων και μεχρι πριν 1 μηνα μου ειχε μεινει στο μυαλο αυτο το συμβαν και δεν ειχα κανει τιποτα με καμια κοπελα! Ενιωθα πολυ ασχημα , με επηρεασε πολυ αυτη η ιστορια και μολις εμαθα οτι η συγκεκριμενη κοπελα εχει σχεση 2 χρονων με ενα παιδι...Τελοσπαντων, παμε στο σημερα..πριν 1 μηνα λοιπον, προσεγγισα μια κοπελα που μου αρεσει απο το Faceboook...Βγηκαμε την πρωτη φορα, ηταν καλα...βγηκαμε την δευτερη φορα, ηταν εξαιρετικα καλα, την εκανα κοπλιμεντα κλπ και γενικα μετα την 2η φορα που βγηκαμε, μου μιλουσε απο το τσατ σαν να ημουν το αγορι της! Ε λεω, την 3η φορα δν γινεται, πρεπει να κανω κινηση, και μενα μου αρεσει πολυ! Και φτανει λοιπον χθες βραδυ η τριτη φορα....αυτη να μου δειχνει σημαδια οτι με θελει, να με ακουμπαει, να χαμογελαει, κοιταει τα ματια μου, τα χειλη μου, να καθετε διπλα διπλα με μενα και γω παιδια δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ. Ο λογος? Δεν ξερω, κομπλαρα να την φιλησω πιστευω λογω απειριας (οπως καταλαβετε δεν εχω φιλησει ΠΟΤΕ κοπελα) αλλα και γιατι παντα εχω στο μυαλο μου αυτο που μου συνεβη στα 17 μου...και δυστυχως τελειωσε και το 3ο ραντεβου χωρις να κανω κατι...φοβαμαι οτι και αυτη θα ξενερωσει σαν την προηγουμενη και θα την χασω...δεν θα το αντεξω ειλικρινα....σε 2 μερες θα βγουμε 4η φορα και πιστευω ειναι η τελευταια μου ευκαιρια...αλλα νιωθω οτι δεν μπορω/δεν ειμαι ικανος να την φιλησω...μου φαινεται βουνο, οπως ειπα πιστευω φταει το παρελθνο και μαζι και η απειρια....σας παρακαλω/ικετευω βοηθηστε με, πειτε μου τι να κανω, πως να το αντιμετοπισω, αν δεν τα καταφερω ουτε με αυτην φοβαμαι οτι δεν θα ξαναπροσεγγισω κοπελα γιατι θα φοβαμαι ολα αυτα...ευχαριστω εκ τον προτερων!
Υ.Γ η κοπελα ειναι 21, και ειναι σχετικα εμπειρη
- 12-02-2017, 10:48 #2
Καλημέρα!
Πολύ άγχος!!! Καταρχήν δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κόμπλαρε στην πρώτη του σχέση ή κομπλαρε να κάνει το πρώτο βήμα, όλοι περάσαμε λίγο πολύ από αυτό το στάδιο, είναι φυσιολογικό! Επομένως νομίζω οτι πρέπει να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να απολαύσεις το ραντεβού σου με την κοπέλα χωρίς να αγχώνεσαι για το πότε θα κάνεις κίνηση ή αν θα φύγει. Περνάτε καλά μαζί; Είσαι άνετος μαζί της να συζητάτε, να κάνετε αστεία κτλ; Την πλησιάζεις, την αγγίζεις;
Δεν χρειάζεται να πιεστείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα αν αυτό δεν σου βγαίνει φυσικά... μπορεί να το κάνει εκείνη εφόσον έχει και κάποια εμπειρία. Μπορείς με τον τρόπο σου να κάνεις εκείνη να σε φιλήσει...να την αγγίζεις περισσότερο πχ,να την πλησιάσεις, να της κάνεις μια αγκαλιά, να της χαιδεψεις τα μαλλιά... γενικά κάνε πιο μικρά βήματα απο το φιλί αφού αυτό σε αγχώνει εως οτου αυτό να έρθει φυσικά.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι αν βγαίνετε για καφε πχ και καθεστε απέναντι ο ενας απο τον αλλο είναι λογικό να κομπλάρεις να σηκωθείς ξαφνικά έτσι στο άσχετο και να την φιλήσεις... φτιάξε τις κατάλληλες συνθήκες, κάθισε δίπλα της να μπορείς να την αγγίζεις, γίνε λίγο τρυφερός μαζί της και θα σου βγει και το φιλί μετά. Αν δεν σε προλάβει εκείνη :)
12-02-2017, 14:50 #3
Σε ευχαριστω Ελισαβετ για την απαντηση σου!
Το θεμα ειναι οτι νιωθω την ηθικη υποχρεωση σαν ανδρας να κανω εγω την κινηση, μου φαινεται λιγο καπως και πολυ ρισκο να βασιστω οτι ισως κανει η αλλη την κινηση! Οπως ειπα και παραπανω εχασα μια κοπελα (την μοναδικη της ζωης μου) επειδη δεν εκανα απολυτως τιποτα!
Ασε που η κοπελα που βγαινουμε τωρα δεν ξερει οτι ειμαι απειρος, την ειπα οτι ειχα μια σοβαρη σχεση παλιοτερα....αρα και αυτη λογικο ειναι να περιμενει απο μενα την δραση, αλλα παιδια σκαλωνω απιστευτα....δεν ξερω πως να την φιλησω , ουτε τεχνικη, ουτε τιποτα, νιωθω οτι θα δειξω γελοιος, εχω προβλημα!
12-02-2017, 15:09 #4
Πρωτα απο ολα, 21 εισαι, χαλαρωσε! δηλαδη τι θα ηθελες? να εχεις κανει 10 σχεσεις σε αυτη την ηλικια για να θεωρεισαι εμπειρος??
εμπειριες συλλεγεις, χτιζεις την κοινωνικοτητα σου, διερευνας τη σεξουαλικοτητα σου! καντα λιανα τα πραγματα, μην τα περιπλεκεις. Δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις κινηση αν δεν γουσταρεις να κανεις κινηση, δεν σε αναγκαζει κανεις να αναγκασεις τον εαυτο σου να φερθει με τροπο που δεν σου βγαινει.
Αν δεν σου βγαινει, δεν εισαι περιεργος, εχεις τους ρυθμους σου. Απολυτα φυσιολογικο. Δεν ειμαστε μηχανες που λειτουργουν πανομοιοτυπα.
Ασχολεισαι με κατι αλλο? σπουδαζεις? αθληματα? φιλους εχεις?Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
12-02-2017, 15:43 #5
lms12 εγώ είμαι 23 και στα 20 μου γνώρισα και εγώ κάποιον συνομήλικο που ήταν άπειρος σε τέτοια θέματα.Όχι ότι και εγώ ήμουν καμία φοβερά έμπειρη απλά ήταν πιο άπειρος από εμένα.Δεν μου το είπε φυσικά αλλά το κατάλαβα μόνη μου.Όταν νιώθεις έλξη για κάποιον, και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πίστεψε με.Είσαι 21 όπως είπαν και πιο πάνω λογικό είναι να κομπλάρεις.Χαλάρωσε πάρε το χρόνο σου, πλησίασε την φτιάξε μία ερωτική ατμόσφαιρα και θα έρθουν όλα.Μπορεί και σε εκείνη να αρέσει που πάει πιο αργά το πράγμα, για να σε γνωρίσει και καλύτερα.
12-02-2017, 16:20 #6
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
Ναι φοιτητής είμαι σπουδάζω σε ΑΕΙ της επαρχίας, από παρέες όλα καλά μια χαρά!
Μαίρη μου φαίνεται ειλικρινά πολύ δύσκολο να χαλαρώσω και να το αφήσω να έρθει , φοβάμαι πως αν αργήσω ( που ήδη έχω αργήσει ) θα συμβεί ότι μου συνέβη και στο παρελθόν και θα την χάσω! Το φιλί το νιώθω δυστυχώς η ευτυχώς σαν μια υποχρέωση που πρέπει να φέρω εις πέρας αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο:'(
12-02-2017, 16:32 #7
Γιατί πιέζεσαι τόσο?Το φιλί είναι κάτι όμορφο που θα θέλεις να το κάνεις.Δεν είναι υποχρέωση και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.Οι σχέσεις δεν είναι αγώνας δρόμου.Πάρε την κοπέλα βγείτε,διασκεδάστε και μόλις νιώσεις πιο άνετα θα γίνει και αυτό.Δεν έχεις να αποδείξεις κάτι σε κανέναν απλά θες να πας με τους δικούς σου ρυθμούς.Είσαι ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος, δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
12-02-2017, 16:40 #8
Βλέπεις το φιλί σαν υποχρέωση; Το θέμα είναι να το βλέπεις σαν απόλαυση και να το επιθυμείς... Πλησίασε την κοπέλα που σου αρέσει... χαλαρά... και άφησε το ένστικτο σου να σε οδηγήσει. Δεν χρειάζονται τεχνικές και οδηγίες... αν νιώθεις ότι θέλεις να το κάνεις, θα σε οδηγήσει το ίδιο σου το σώμα. Μην το υπεραναλύεις, απλώς πέρνα στη δράση!
12-02-2017, 16:41 #9
Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.
12-02-2017, 17:06 #10
πηγαινε την κανενα σινεμα, σε μια ρομαντικη ταινια.
Ή για καφε σε καμια ωραια περιοχη, ησυχα για να μιλατε.
Καντε και καμια βολτα, σιγα-σιγα, μη νιωθεις υποχρεωμενος να βιαστεις! Μπορει αυτη να σε φιλησει πρωτη, μπορει κι αυτη να εχει τις ιδιες ανασφαλειες με σενα και να το παιζει κουλ...
Γενικα προγραμματισε να κανετε πραγματα μαζι, βαλτην στην καθημερινοτητα σου, και θα ερθουν ολα, εφοσον το θελετε και οι 2.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
12-02-2017, 17:33 #11
Μπορεί να νιώθεις φόβο της απόρριψης, δεν είσαι 100% σίγουρος οτι σε θέλει και γι' αυτο ισως νιώθεις ένα στρες. Μηπως φοβάσαι τι θα γίνει αν δεν θέλει.
12-02-2017, 18:15 #12
τη πρωτη φορα που μου χε συμβει αυτο με εκπεδευσε η ιδια αλλα δε της το χα πει οτι ηταν η πρωτη μου αρα αν δε μπορεσεις με αυτη θα μπορεσεις με αλλη.
12-02-2017, 20:32 #13
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, ειλικρινα δεν περιμενα τοση συμμετοχη στο τοπικ, να ειστε ολοι καλα!
@kerasi ειμαι 100% σιγουρος οτι με θελει, δεν φοβαμαι την απορριψη, μαλιστα εχει πει και σε εναν φιλο μου οτι εχει φαει σκαλωμα μαζι μου και ειμαι το καλυτερο αγορι που εχει γνωρισει
Σε 3 μερες θα βγουμε τελικα, μαλλον θα βγουμε σε ενα σχετικα ησυχο καφε-μπαρ σε ησυχη περιοχη, λογικα θα κατσουμε σε καναπε διπλα διπλα, ισως τοτε θα πρεπει να κινηθω, αλλα πως? Στο ψυχολογικο κομματι μπορω να πω με βοηθησατε αρκετα, το φιλι ειναι κατι το φυσικο και ισως μου βγει οπως λετε...αλλα η προεργασια για να την φιλησω ποια θα ειναι? Και καμια συμβουλη συγκεκριμενα για την τεχνικη φιλιου υπαρχει? Ειδα κατι βιντεο αλλα δεν ξερω :/
12-02-2017, 22:51 #14
Λοιπόν, αρχικά έχω να σου πω ότι ανεξαρτήτως τελικά αποτελεσματος εφόσον και οι δύο κοπέλες θελήσαν κάτι ερωτικό από εσένα σημαίνει ότι είσαι γοητευτικότατός και έχεις πέραση.
Τώρα στις ερμηνείες σχετικά με τον παρελθόν πολλές φορές πέφτουμε έξω. Μπορεί να μην ήταν τελικά το φιλί εκείνο που την αποθάρρυνε. Αυτή ειναι μια δική σου ερμηνεία που την έχεις αξιώσει ως αλήθεια. Μπορεί στην πραγματικότητα να μην ήθελε να χάσει το φίλο της κα πόσα αλλα.
Στο παρόν, δεν μπορώ να στο εξηγήσω είναι κάτι που έχεις δημιουργήσει στο κεφάλι σου ανευ λόγου και αιτίας και είτε παίρνεις την απόφαση και σπας τον φαύλο κύκλο είτε το αφήνεις να σου δυσκολεύει τη ζωή. Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν κινδυνεύεις αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως, μόνο να κερδίσεις. Ανεπτυξες φοβία χωρίς να κινδυνεύεις.
Δεν χρειάζεται να κάνεις μια ειδική προετοιμασία, και ειδικά ουτε να της πεις είναι η πρώτη φορά ή να απολογηθείς για το οτιδήποτε. Η λιγότερη συνθετη ενέργεια δημιουργεί αμεσότητα και άνεση. Όταν θα βγείτε συζητείστε αρχικά τα δικά σας, επικοινωνείστε, κάντις πειράγματα και εκεί που την πειράζεις άγγιξε την λίγο τύπου τυχαία. Θα το νιώσεις και μόνος σου. Οσο περνάει η ώρα και θα μιλάτε πες ας πουμε σηκώνεσαι να πας κάπου και κάθεσαι ακόμη πιο κοντά της. Ε σε κάποια φάση κοιτα την για λίγη ώρα και πλησίασε σιγά σιγά. Ασε τα χειλη σας να ακουμπήσουν και προσπάθησε να εξερεύνησεις τα δικά της με τα δικά σου απαλά, αρχικά μόνο χείλη. Ε μετά βάλε και λίγη γλώσσα απαλά και ήρεμα πράγματα αρχικά και εξερεύνησε. Δεν ειναι κάτι τρομερό. Δεν υπάρχουν καλά και κακά φιλιά. Είναι θέμα χημείας. Με τον κάθε άνθρωπο που φιλιέσαι επειδή ειναι κτ διαφορετικό είναι σαν να φιλάς πρώτη φορα. Δες και από τον τρόπο της πως φιλάει και προσπάθησε να πας με τα νερά της. Αυτάα, καλή επιτυχία και όρμα, αυτή τη φορά να λυσεις αυτή την ανόητη φοβία!
12-02-2017, 22:55 #15
Για μένα πρώτα να τα φτιάξουνε να σιγουρευτεί ότι τον θέλει και μετά ας φιληθούνε!